IKLAN BERBAYAR

Thursday, February 18, 2010

DESAKAN SIASAT KALIMULLAH SEMAKIN KUAT !



aku ucapkan tahniah kepada sebuah NGO baru bernama jaringan melayu muda (JMM) pimpinan saudara azwandin telah berjaya mengadakan sidang media lalu mengeluarkan beberapa kenyataan-kenyataan keras terhadap kalimullah.

mengikut maklumat risikan aku, JMM pimpinan saudara azwandin ini kabarnya akan beraksi lebih keras namun profesional dalam hal ehwal mempertahankan hak bangsa,agama dan keselamatan negara..JMM bakal mengulangi sejarah kehebatan kesatuan melayu muda (KMM)..ini jaminan kata sumber.

hari ini kalimullah dicabar untuk berhadapan dengan aku gerakan anti pkr. kalimullah dicabar untuk menafikan dakwaan aku bahawa

1) dia pernah berjumpa anwar
2)dia adalah mastermind dibelakang portal malaysianinsider
3)dia menyimpan raja petra di apartment kepunyaan isterinya helinna
4)dia mempunyai seorang proksi bernama sheikh akmal yang menjaga seluruh rangkaian perniagaannya
5)dia mendapat kontrak bernilai RM900 juta daripada LHDN
6)dia melalui malaysianinsider melancarkan serangan politik cuba menghancurkan status quo hak melayu,islam,kedaulatan raja-raja melayu.
dokumentasi dan maklumat sulit lain akan didedahkan kemudian..

cabaran JMM dan pendedahan gerakan anti pkr telah mendapat liputan luas.ia bermula di sini
http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2010/02/kalimullah-pembohong-harus-disiasat.html

klik di sini
dan klik di sini


5 comments:

NUAR BERAHI BEKAS BANDUAN said...

Syukur ada yang bersemangat tinggi macam GAP untuk membela nasib anak cucu,tidak seperti sesetengah pemimpin melayu yang hanya bersemangat bila ada lensa camera sahaja.bila didepan camera semua berapi dan senyum sampai ke telinga bila tiada camera lembik macam punai lepas mengawan heeeeeeeee.Tq GAP

tiau said...

zul nordin ni belah mana.confuse la

AntiKJ said...

Salam bro,

Right. Kita mesti mendesak agar Si Kali tu disiasat habis-habisan.

1 more thing yang dia ada dokumen rahsia berkaitan bayaran cukai setiap rakyat Malaysia ni apa ke hainya?

Nak jual negara pada kuasa asing ke?

Si kepala butuh Kuda Jew bersekongkol dengan Zahid Hamidi klik sini

pian said...

zul...nordin...

ko ni betul2 dah jadi buah solder yg terpaksa dikorbankan oleh anuar
untuk dia dapat keluar dari MASALAH BESAR ZAHRAIN..

DENGAN DEMIKIAN ZAHRAIN AKAN DICOP 'TROJAN' JUGAK..
PADAHAL ZAHRAIN ADALAH PEMIMPIN MELAYU TULEN...

jadi selari ngan nuar cakap: "dah tersalah pilih pemimpin (zahrin)"


KO TENGOK BETAPA zul nordin terpaksa rehat kat luar dulu


--ada betut GAP..
(KO jgn daring lak tgk blog ko kuar tv semalam..
dan lupa lak perjuangan kita)

SAPA LG CERDIK said...

KENAPA N + A = BODOH..
sila baca..

kalu sokong anua..
anua anua anua..!!

kalu sokong najib
najib najib najib..!!

sama je korang..

aku xkisah sapa menang
yg penting dot.. dot.. dot.. jd lebih KUAT..

CONTOH: Anua kuatkan kepentingan islam..najib jadi takut.. lalu najib tingkat kepentingan islam...

nizar kurangkan tokkong.. zamry naik geram dia kurangkan kuil plak..,,.

Penyokong plak minta tambah biasiswa utk bumiputra belajar/business

pembangkang naik takut minta bantuan luar negara, agen2..Amerika, australia..minta tambah offer biasiswa lagi..

..wow power..

barula LEE KUAN Yuu kata: Melayu ni spesis Genius betullah..


aku ingat aku nak ngap meka..rupanya depa yg ngap aku..his his his...
menyesal aku 'mengelilingi mesia ari tu'..