IKLAN BERBAYAR

Thursday, February 25, 2010

INILAH TAPAK TANAH UITM SERENDAH MILIK YBK YANG KALID GAGAP RAMPAS HAKNYA !


terima kasih aku ucapkan kepada sahabat bloger mahaguru58 kerana mendedahkan video klip penting ini. sebelum aku pergi jauh biar aku intro relationship aku dengan mahaguru58. aku sudah lama kenal bloger mahaguru58, iaitu sejak tertubuhnya web malaysia today. malaysia today wujud selepas 2004, maknanya sudah hampir 6 tahun aku berkoresponden dengan bloger mahaguru58.

selama 6 tahun ini kami tak pernah berjumpa, hinggalah pertemuan pertama petang tadi. aku hormati usaha bloger mahaguru58 dalam perjuangannya bercakap yang HAK. kiri kanan dia pukul kalau tak betul. kami bersetuju atas banyak perkara, terutamanya isu murtad,kalimah ALLAH dll.

tengok klip video ini betul-betul. inilah tapak cadangan pembinaan kampus UITM serendah yang YBK cadangkan. disini kiranya ia sudah terbina, bukan sekadar anak orang umno je boleh belajar, malah anak orang pas dan keldaian jugak boleh dapat hak belajar.

tapi hak bangsa ini dinafikan oleh kalid gagap dan sekutu komunisnya dalam exco kerajaan negeri. tolong sebarkan video ini. ada banyak lagi info jasa YBK yang akan kami dedahkan minggu depan.insyaallah.

4 comments:

Anonymous said...

video amende ni..

Anonymous said...

Bila sudah hilang kasih sesama bangsa sendiri memang patutlah jadi keldai. Benarkah milik tapak ini di rampas???Kalau benar, sejarah hitam ini akan terukir dan diingat generasi sekarang dan masa hadapan selama-lamanya.

Setengah abad UMNO berjuangan dan mempertahahan HAK orang Melayu tapi orang Melayu tak sedar diri sekarang ni senang-senang pula buat sebaliknya.

Kalau lama lagi orang macam ni berkuasa masa LINGKUP Melayu dan masa hadapan anak anak Melayu. tak percaya tunggulah..

wa hantam sama lu said...

AMARAN PD MRK YG BKERJA BERASAS EKONOMI. ANUAQ AKAN SEDAYA UPAYA bhempas pulas MENJATUHKAN EKONOMI NEGARA KITA SEKALI LG. Naazubillah.. pd penyokng2 tegar dan peniaga2 DAP tu.. pujuk la dia jgn sampai korban kpntingan RAKYAT ni. angap la sbg exeption. yg dap tu slow talk la ng dia. "Wa mau makan apa nanti, lu mau jual lu punya agama wa tarak hal.. jual lu punya tuhan wa tarak kisah..INI EKONOMI KALU LU MAU BIKIN KACAU..GUA KASI HAMTAM SAMA LU nanti..lu ingat sket..""Wa skru Kapal sing kasi LU pnjara pgi"

Anonymous said...

Melayu sebenarnya hanya boleh jahanam dek melayu keparat sendiri..