IKLAN BERBAYAR

Sunday, March 28, 2010

3 PROGRAM DI SELANGOR MINGGU DEPAN



CERAMAH UMUM isu-isu semasa.
bertajuk "Semangat Biru"
Penceramah : Y.Bhg.Ustaz Mohd Kamal Bin Saidin.
Pegawai Khas Agama Kepada Y.A.B Menteri Besar Terengganu.
Tarikh : 31 Mac 2010 (Rabu)
Masa : 8.30 malam.
Tempat : Pangsapuri Samudera,Kg. Perigi Nenas,Pulau Indah,Pelabuhan Klang.
Anjuran : UMNO Bahagian Klang Bersama UMNO Cawangan-Cawangan Zon Pulau indah.
Semua Dijemput Hadir.

6 comments:

Alang said...

Sebarkan dan senaraikan keborokan PKR dan anwar Ibrahim melalui risalah-risalah..
Dengan tulisan yang mudah difahami..dan murah jenis photostat je...sebarkan merata-rata..buat juta-juta..dalam pelbagai bahasa...

Syammil said...

salam..blog gap ni dah fames.sampai keluar dalam paper lagi analisis dari blog ni.so saya cadangkan bro publishkn video ceramah dari program2 macam ni kat blog.baru best tgk pakatan ni kena londeh.amacam?

Orang Perak said...

Ceramah Ustaz Kamal Saidin power gila. Patut ditonton oleh semua orang Islam.

Saya pernah mengikuti ceramahnya di pekan Manong Perak.

Kalau Nik Aziz dengar, dia pun akan insaf akan kesalahannya mungkin mohon masuk menjadi ahli UMNO. He! He! He!

Orang Perak said...

Ceramah Ustaz Kamal Saidin power gila. Patut ditonton oleh semua orang Islam.

Saya pernah mengikuti ceramahnya di pekan Manong Perak.

Kalau Nik Aziz dengar, dia pun akan insaf akan kesalahannya mungkin mohon masuk menjadi ahli UMNO. He! He! He!

tok janggut putih said...

Kalau kita bersilisih dengan Warga emas bagitahu sama kat dia orang bahawa tok tok pak chik mak chik jangan percaya sangat dengan Anuar tu dia main jubur tak akan mak chik pak chik nak angkat si Anuar tu jadi PM kita habis lah negara ni nanti anak perempuan semua di bunuh tinggal anak lelaki macam zaman Nabi Luth.

Anonymous said...

Orang klang tak minat dengar ceramah Umno. Yg datang dengar muka Umno je.
Kena cuba pendekatan lain. Umno Selangor macam tido je.