IKLAN BERBAYAR

Saturday, March 20, 2010

FACE BOOK GAP !

salam pembaca.aku akhirnya ada akaun FB. terpaksa buat pasal fasa ke 2 aku untuk balun pakatan sudah bermula..namanya kelab penyokong gerakan anti pkr.

tkasih kepada 2 ketua bahagian umno selangor yang menjadi fan awal. yb bushro ketua umno bahagian subang dan ir kamarulzaman ketua bahagian umno kota raja.yang lain aku juga ucapkan terima kasih !


nanti kan serangan aku dalam FB !

klik sini

13 comments:

Anonymous said...

harap blog ni ada spt biasa juga. aku mungkin tak pegi FB ko tu.

Anonymous said...

Ana dh join fb ente..


TQ

marilyn said...

tahniah bro....make sure serangan dr GAP makin panas & berbisa.

Peliwat Bangsa said...

nampaknya blog ni akan senyap sepi..maka teputus la dgn GAP..SELAMAT BERPISAH..

Anonymous said...

dalam profile lu ckp bukan umno..tapi tengok gaya memang 100% umno..mengaku jela umno seumur hidup..aku cadangkan GAP tunjuk muka la kalo berani..main nyorok2 dalam blog dgn facebook mcm tikus tanah memang bacul la GAP..pengecut betul

GAP KEMBALI said...

jangan risau, blog ini akan lebih ganas daripada biaSA !

anon..kau panas ke pasal aku tak sokong parti tahap pelacor ko tu ?

Anonymous said...

kau tu sapa GAP nk lawan dgn PKR...budak kemarin dulu sj..kau ingat org akn respek kau ke...hanya org2 yg sewaktu dgn kau sj yg terpengaruh dgn kau..setakat berani main dgn blog belum HEBAT lagi laaa..

anon 1;29am..org pengecut mana boleh tunjuk muka, berani belakang tabir sj..entah-entah GAP ni pun kaki main belakang jg..org jenis ni baca boleh percaya jangan..kita baca artikel dia anggap macam kita baca cerita dongeng...

melayuumnojati
jitra

Tun Saban said...

yang ko anti pkr sangat pasai apa.bergelumonglah ko dengan dosa,lepaih ko mati suruh anak anak ko sambung kerja fitnah kor tu

anakbangsa said...

tun saban,pandai ckp org bergelumang dgn dosa.hang tu suci sgt ke?pandai nak ngata org sedangkan hang tu pun x tentu berjaln dijln yg lurus.kalau betul, hang x kan butakan mata dgn byk pendedahan yg di bongkar tentang pkr tu.kalu x fikirkan tentang diri hang tu fikir la nasib anak bangsa hang masa akan dtg.

Anonymous said...

woi anakbangsa 4:42pm!!nape singkat sgt pemikiran kau...anakbangsa kita bkn bergantung kpd GAP...GAP bukan parti politik, GAP bukan satu fahaman agama...kalau niat dia betul nk selamatkan anakbangsa, aku puji kalau dia bongkarkan semua kebejatan dlm semua parti politik dlm negara ni..BUKAN hanya kpd satu parti sj..dgn ayat dan istilah yang GAP gunakan pun dh lari dari ajaran islam sebenar..maki hamun org, hina org, caci maki org...apakah itu IKON utk anak bangsa kita...????kata2 GAP penuh dgn hasat dengki dan dendam kesumat yg tertanam dlm jiwanya...GAP seperti seorang pesakit jiwa yang parah..wallahi, saya bukan org PKR atau PAS tapi saya org UMNO sejak 1986..tapi bahasa yg dgunakan oleh GAP menimbulkan rasa benci dn meluat sebagai seorang Islam..cuba bagi tau saya blog aliran pembangkang mana yang menggunakan bahasa sprt yg digunakan oleh blog GAP, Parpukari, Antikj, darulehsantoday yg memaki hamun sesama islam..memberi gelaran yg bukan2 kpd nik aziz atau anuar brahim...bayangkan jika bapa kita diberi gelaran sebegitu..bagaimana perasaan kita..

melayuumnojati
jitra

j3bat said...

In the Quran: the Hypocrites are Deaf, Dumb and Blind.

{They are deaf, dumb, and blind, so they return not} (Al-Baqarah 2:18)

Sahabatku sekalian janganlah hairan walau pelbagai kebenaran telah didedahkan secara video, ilmiah, mahkamah hatta dalam parlimen, masih ada yang mempertahankan DSAI.

Sesungguhnya Al-Quran telah memperlihatkan akan kewujudan golongan ini.

Semoga kita sekelian tidak termasuk dalam golongan ini.

Anonymous said...

GAP, lu pun panas jugak aku tulis mcm tu haha..mampus la tahap pelacor ke, tahap sundal ke..yang penting aku tak mcm kau..lahabau punye manusia..GAP bermotifkan politik dendam. Tak bole terima kekalahan sampai sekrang. Spesis toyo.

Kalau tak berani tak payahla bising2 maki hamun sana sini..aku tengok ramai masuk face book engko..tapi kebanyakannya profile tak lengkap/profile tipu..sebab apa? sebab semua mcm kau, pengecut.

Perjuangan Melayu melalui maki hamun, sundal menyundal, carut mencarut, fitnah memfitnah adalah asas perjuangan puak2 GAP.Hina betul. Calit tahi lembu atas muka lu baru lu tau.

anon..

Anonymous said...

utk pngetahuan dr novandri berjaya 'tangkap' komen melayu tp ternyata agen dap. kita kena jaga2 ..!