Friday, April 23, 2010

RAKYAT HULU SELANGOR MENGAMOK SOLAT JUMAAT BATAL GARA-GARA PAS !

apa nak jadi ? takkan nak berentap politik sampai terpaksa gunakan mimbar masjid waktu solat jumaat untuk tabor fitnah !

hari ini solat jumaat penduduk hulu selangor di masjid as salam bukit sentosa sudah terbatal kerana pas menggunakan khutbah untuk kempen politik !

habislah pakatan ...habis..untuk detail kejadian klik sini

10 comments:

Melayu Pasir Gudang said...

Inilah balasan allah terhadap orang yang angkuh dan kufur, allah s.w.t sengaja melalaikannya hingga terlupa membaca selawat di dalam khutbah, akibatnya khutbah itu terbatal maka sembahyang jumaat juga terbatal.

Sudah di peringatkan agar tidak menggunakan masjid tempat menabur fitnah dan membuka aib sesama islam tapi masih buat juga,maha suci allah tidak pernah lupa dan tertidur.

Jawablah kau di akhirat wahai Hasan Ali.

basic 2009 said...

mokhtar ...


celako kau Hasan Ali !
celako kau NikAjis !


hoi NikAjis!
tua kutuk tak sedar diri ...


ape kau ingat kau tu confirm masuk syurga ke ???
porahhhhhhh !!
pirahluuuuuuu !!


hoi NikAjis!
lebih baik kau bawak mengucap banyak2 ...
tak lama lagi kau tu nak mampus !!!
dah mati nanti kau tahulah nanti ...




DAP + PKR + PAS = celako + sial + jahanammmmm !!!!!!!

Anonymous said...

apalah nak jadi dengan hassan ali take beer ni???
itulah akibatnya bila titah tuanku dipersendakan!!!
masjid ni bukan tempat tabur fitnah lah hassan ali take beer hoi!!!

pas for all!!!
israel for all!!!

X-Bekas PAS said...

WAHAI AHLUL PAS. GENTLEMAN LAH. MASJID TU MASJIDLAH. BUKAN MARKAS PAS ! TAPI MASA AKU PRO N SOKong pas. Sori to say, aku pun tak nampak SALAH MENDE NI. YELAH MASA TU KONSEP Islee den politik tak buleh DIPISAH2. sebelah sebelah DOK BULIH ! langkah dua2 kaki. SKRG baru rasa Tak fair pun! DAN APA ALASAN NYE? Pd Pejuang Islee tu mu pikir ginila. Katakan ada 2 mazhab 1masjid. 1 puak lg Syiah! Ktubah tak leh la crita PERSELISiHAN BESAR 2mazhab ni. Angkat pungung la kwn tu. Silap2 brtumbuk dlm umah Allah tu ha.!!

tamingsari said...

Aku sempat tanya Karpal Singh tentang kes ini. Dia kata Hassan Ali wajib bertaubat.

Kesian exco agama sampai jadi mcm itu.JAIS kena adakan kursus untuk pemimpin politik PAS yg berhajat nak jadi imam atau Khatib. Kalau dah terlebih sangat Allah akan jadikan manusia sendiri menghina dirinya. Niat ke masjid kena betul.Bila niat tak betul kemurkaan Allah akan menimpa. Itu belum diakhirat lagi. Tinggalkan jelah PAS tu.Merosakan.

tamingsari said...

Dia konfiden dirinya hebat dan bijak berkata2. Itu atas pentas politik. Dalam rumah Allah lain beb. Pi belajar bab niat dulu.Nawaitu kena adjust betul2 tuan exco agama kerajaan DAP selangor.

Anonymous said...

Masih x sedar sedar lagi puak -puak PR ni

Anonymous said...

kalau pemimpin yang korg agung2kan pun dah mcmtu, mcmaner la anak muda nak buat contoh???

ape yg anak muda jd sekarang berpunca dr pemimpin yg tunjuk contoh BUROK pd kita suma....

BODOH menghalalkan benda yg keji...

salam 1Malaysia....

Isba said...

eh eh kan JAIS yg sokong UMNO tu pun kata Hassan Ali tak berkhutbah politik pun.Apa ni ???

Anonymous said...

klu dtg mesjid dgn angkuhsombong,Allah akan turunkan keangkuhan itu dgn malukan org tersebut...jadikan pedoman utk kita semua...semoga individu yg berhormat tersebut akan insaf...klu tak lantak le...akhirat pasti dtg...tapi amacam si jais tu kata tiada khutbah politik,takde batal jumaat hari tu...sape2 blh jelaskan???