IKLAN BERBAYAR

Tuesday, June 29, 2010

HAI, NAMA I AZMIN ALI (SIRI 1)

hai semua,apa kabar you alls di sana. nama i azmin ali. ahh sori okay, i baru lepas mandi swimming fool kat hotel. tak sempat nak pakai tuala tutup aurat. tapi takpe kan, i ni metroseksual..

i dah bayar gap untuk publish kan artikel menarik tentang gaya hidup i dalam artikel, KISAH AZMIN THE SERIES. hahahaha seronoknya jadi glamer kat blog umno , i peduli apa !

ramai orang bercerita tentang i sekarang ni.OMG, ada yang tuduh i nak jadi menteri besar selangor..really ?! mmmm...yeeahh memang betul la i ada pasang cita-cita tapi sikit je..

bukan apa nyah.. jika you alls bandingkan i dengan kalid gagapp tewww.. i lebih senior ok. i dari dulu aktivis keadilan nasional. apa you alls lupa ke i pernah jadi adun bukit antarabangsa masa pru 1999. mana kalid ? takde ok.

ok sebelum i detailkan cita-cita besar i nak jadi menteri besar, you alls tengoklah dulu citarasa dan taste i ok .

ha, ini gambar lukisan i dan wife i, shamsidar. kami abadikan gambar ni atas katil pasal ....katil we alls harganyaa RM26 ribu nyah... i beli tahun 1996 masa i jadi setiausaha anwar ibrahim...sssssss aarrhhhhh...anwar mmmm...oppss sori terlajak berkhayal lak..

jadi daripada dulu lagi taste i memang tinggi. jangan kata i tipu you alls..kat bawah ni ada resit pembelian katil i..klik kat gambar resit tu ok..

no, i bukan nak menunjuk, tapi sebelum anwar pilih i jadi menteri besar nanti, kenalah tunjukkan ketelusan dan intergriti..


ok sambung lagi dalam kisah kedua, KISAH AZMIN THE SERIES. (by mama juwi)



17 comments:

Anonymous said...

hahaha! mmg kelakor.. pepehal pon, mmg best bro!! keep it up..

Anonymous said...

Aduh, katil bujang aku RM240 ajer!

Hemmm RM24K boleh beli 100 buah sedekah kat rumah anak2 yatim...

Lagi besar pahala kan?

Bota

Anonymous said...

bro gap...mcm abang jem sinar pagi je..apa2 pun orait jugak bagi cukup2 sampai terpeliut..kakakakah

joehan said...

berikut wawancara dgn azmin ali..

"auu..u alls ni..psl katil i pon u alls nk kecoh..kt katil tu la byk kenangan manis antara i n samsidar tercipta..jgk kenangan i dgn bang nuar...jgk kenangan kami bertiga..i,nuar n samsidar..so i syg sgt kt katil ni..lps i dpt jawatn mb selngor nnti, i nk bli katil yg lg mahal n besr dr ni..blh msk 4org plak.."

hahahahaha..bodo punye org pkr..br pegang slngor 2thn dh kecoh2 rebut kuasa..kompem klh pru13

-islam n melayu bangkit!!!-

Anonymous said...

Main kat atas katil ni you...2 jam pun tak rasa ...rasa sekejap je you.......kah...kah...kah...kah..kah..kelakar kau gap....kasi taruk ni MALAUN GAP!!!!

Esperalzi said...

Mesti sedap menggelupor kalau dapat main atas katil RM24K!

Katil murah pun best gak, dia punya bunyi ngok ngek, ngok ngek, tu yg buat best! Hahaha!!

Anonymous said...

bro gap,pendedahan resit tu ok la,walau pun kurang jelas sebab gambo kecik.tapi pic atas katil tu aku rasa tak payah pun takper..sebab pic tu bukan genuine pun.tampal muka.rasanya tak elok sampai camtu sekali.pic mangkok yg bernama azmin pakai seluar pendek dan bertuala pun rasanya tak payah letak la.tak ada benda pun.bukannya apa..biar depa buat jahat kat kita..kita tak payah buat style depa.post kan berita2 yg betul2 sahih dan yg patut sahaja.apa pun teruskan perjuangan bro.

Anonymous said...

GAP

MACAM ABANG JEM LAH..

U ALLS
U ALLS

auw auw katil 27 ribu..auw

Anonymous said...

Anonym 4:10, katil arga RM240 pun ok bro asal duit tetek peloh sendiri, dpd katil arga 24k asel sorong batang tarik batang ha ha ha

Anonymous said...

ini lah masalahnya dgn manusia melayu malaysia...PENUH DENGAN HASAD DENGKI DAN IRI HATI, aku ingat kalau Azmin tidur atas katil diperbuat dari emas mungkin kau orang semua akan mati berdiri kerana tahap keirihatian dan kedengkian kau orang dh tak boleh di kawal lagi..termasuklah si ESPERALZI(nama pun ntah pa2)yang baginya semua orang tak betul kecuali si mangkok hayun ni sorang saja yang betul..KETURUNAN ESKIMO AGAKNYA DIA NI...

kasimselamat

Anonymous said...

kalau si Azmin tu rasuah, guna wang haram dh lama dh di di humban dalam penjara kerana dh banyak laopran dibuat dan terakhirnya oleh Anwar Shaari TAPI tak juga dia di dakwa...kau orang saja yang tergedik-gedik panas ponggong mcm ESPERALZI(nama pun ntah pa2)..

kasimselamat

Anonymous said...

ha ha ha... best lah bro gap, ini entry paling kelakar yang saya baca!

macam abang jem kat sinar pulak...

lain kali kalau rakyat selangor nak undi pakatan haram jadah ni, elok baca entry ni.. you ALLS pasti akan pikir 44 kali!

Esperalzi said...

@kasimselamat: kau masih buta ker atau masih celik? Dah cucuk mata kau dengan garpu? Masih tinggal bawah rumah ker atau dah keluar? Mak mentua kau macam mana, masih tenyeh kau?

Eh, yang kau marah sanagt nama ESPERALZI tu pe hal? Nama aku cantik dari nama kau lah! Orang Melayu biasanya pisahkan nama 'Kasim' dan nama 'Selamat' menjadi Kasim Selamat, tapu nama pukimak kau itu tu bersambung jadi 'Kasimselamat'! Agaknya kau ni keturunan Myanmar atau Rohingya kot! Ntah pe pe jer nama pukimak sial jadah kau tu!

Wow! Besar sungguh pengaruh aku dalam hidup kau, sampai kau tak boleh lupa nama aku yer, agaknya kau tak dapat tido yer asyik mikirkan nama aku, siap eja nama aku huruf besar lagi, ko sebenarnya suka nama tu kan? Hahaha?

Anonymous said...

ESPERALZI!!!!(nama pun ntah pa2)aku bangga dgn nama aku yang di kasi oleh bapa aku, nama melayu tulen yang tertulis dlm I/C aku..bukan mcm kau, pejuang melayu kunun!!poorah!!!nama pun ntah pa2, EEEE GELI!!!!

kasimselamat

Esperalzi said...

@kasimselamat;

Woi pendatang haram Rohingya/Myanmar, toksah auta lah! Tu nama Myanmamr ambik dari filem Melayu lama,tak sambunga Kasim dengan Selamat. Pendatanga haram Myanmar macam kau mana ada nama Melayu Asli! Anyway, nama yg kau sambung2 tu pun nama Arab, Hahahaha!! vBodoh punya pendatang haram!

GELIIII? Alamak! Sebijik macam MAK NYAH!! Ko ni Mak Nyah Jalan Chow Kit ker! Aiii gelii nyer you ollz!! Nyah Myanmar ooiii! Mak geliiiiii!!

Anonymous said...

SAH Kasimselamat SPESIS MACAM ANWAR ATAU ALPON,... AWW!EEE GELI U

Anonymous said...

orang melayu cam ni lah..
pasal nama pun nak bergaduh..


Anak Arus