Sunday, July 25, 2010

2 'KETUA BABI' MALAYSIAKINI !



hahahaha

16 comments:

kulatlapok said...

salam Bro; Yang ni wa manyak sokong lu, dua olang ni hantarkan kat Melaka yg ada kandang babi sejak azali lagi tak selesai2 kes babinya. Brenset lu ketua babi.

sangtukangkata said...

kalau babi tau babi pun tak mo mengaku kawan.. cioi... asik makan babi so kroih kroih la.. si cilanat yang nak menghina rumpun melayu dan islam... SO LAWAN!!! TAHNIAH GAP.. KITA KASI GEGAR OTAK MEREKA..!!!

Anonymous said...

Sebar gambar mereka didalam semua blog supaya orang dapat mengenali anak haram JADAH ni sebagai 'ANTI MELAYU , ANTI ISLAM , ANTI RAJA-RAJA MELAYU , PENDATANG HARAM DAN ANTI PERLEMBAGAAN MALAYSIA"

Saya anak Melayu.

Anonymous said...

wargKakakakaka..2 ekor tu memang mcm babi siooOOOoott!!

tahniah bro GAP!

Wake UP! said...

No wonder the articles can be so racists.

If they can, so can we.

Anonymous said...

Lagi best baca malaysiakini daripada baca UTUSAN...

mat upay @ awi said...

2 ekor ni mmg babi...diaorang ni kucar kacirkan malaysia. wujudkan dasar racist cina babi....

Anonymous said...

Lagi best baca UTUSAN daripada baca malaysiakini yg berbau taik babi..

Anonymous said...

aku sokong . Memang patut dua ekoq bb ni kita balun. kerja lu wa respek la..nanti wa email ada sekoq bb. yg ni body dia besaq sket.

Anonymous said...

tak baca utusan sudah. ingat baca harakah,pkr.akbar kaum lain dpt ESCAPE BIAS N RACIST ! TGK HARAKAKAH, DARI DEPAN SAMPAI BELAKANG HABIS BIAs XBETUL. IKLAN PAHAM2 LA PENUH UBAT KUAT. APA YG BALANCED NYA DLM HARAKAH? atleast utusan masih ada crita advantage 2 pihak walau tak maksmum. so nothng proud la...! org pas ada juge aku tgk baca utusan. org umno ada baca harakakah. ? penulis harakakah terlebih2 sgt 'racist' n bias. sendri rugi la..

Mr. K said...

anon... aku sokong...baca mkini lagi best dari utusan....

sbb bila bca mkini... dpt nampak sentimen anti melayu...jadi akan memearakkan semangat counter rcist di dalam hati aku... hahaha

Anonymous said...

to anon 26 july, 1:32 am

Ko ada baca UTUSAN ke ? Setau aku puak2 ko nie bakar UTUSAN adalah. Bukan nye reti membaca pn...

Kenn said...

Mengenai topik 'Ketuanan Melayu', Malaysia Kini dan media-media yang satu kapal dgn Malaysia Kini ini mungkin mempelajarinya dari media-media zionist.

sangtukangkata said...

yang tak baca utusan tu x ngapa, elok ko baca suratkabar dap.. lagi best sebb dia ajar camna nak pijak melayu, pijak ko sekali.. kalau ko cina baguslah baca sebb ko mmg racist.. kalau ko melayu ko bawak2 la ngucap.. jgn makan bak kut teh byk2...

Anonymous said...

setiap tahun penjualan utusang jatuh...apa mahu cerita..
tanya sama ahli umno mana mereka lebih suka baca...harakah atau utusang...

agbr47 said...

Tanya pelabur, tanya pelancung. Mereka akan kata Malaysia aman. Walau kilang aku kata setiap bulan rugi jutaan ringgit dah bertahun lamanya, mereka terus beroperasi. Ini membuktikan mereka untung dan selesa di negara ini. Mereka bukan badan kebajikan menanggong rakyat Malaysia dengan membayar gaji percuma.
2 ekor babi ini yang tak sayangkan
negara.

agbr47: Berani kerana ada jaminan dari tuan-tuan besar luar negara.