IKLAN BERBAYAR

Sunday, July 25, 2010

KEBANGKITAN RAKYAT SELAMATKAN SELANGOR BERMULA !


ombak gerakan kebangkitan rakyat selangor menumbangkan pakatan semakin kuat.

KLIK SINI untuk sesi ceramah selamatkan selangor darul ehsan di shah alam.
KLIK SINI untuk sesi ceramah selamatkan selangor darul ehsan di kota raja.

aku akan upload gambar dan fakta menarik sesi kebangkitan rakyat di pandamaran dan kuala langat..aku kepenatan la sahabat.

11 comments:

kulatlapok said...

Apa yg nak bangkitkan bro, UMNO Selangor sendiri berpuak, buktinya masa pemilihan Mesyuarat agung pusatpun ketua bhg. x dapat restu dari ahli sendiri, pastu ketua bhg. sekarang dah dok diam membisu.

pastu bersaing cari publisiti, kalu khir toyo keluar niaari TV pas tu esok Noh omar pulak keluar, mereka berdua pulak x pernah dok semeja bincang hal UMNO Selangor...APA YG NAK BANGKITKAN TU BROO... UMNO BAKAL BUNGKUS LAGI ADA LAHH....NAK SELAMATKAN UMNO???

DULU DAH KO SEBAT BANYAK2 DUIT RAKYAT X DE PULAK KORANG SELAMATKAN, NASIB BAIK PRU12, RAKYAT SENDIRI TELAH SELAMATKAN NEGERI SELANGOR DARI DIKEBAS OLEH KHIR TOYO DAN KRONI2NYA...hampehh

Bingai @ Bangang said...

GAP pegi tak?

hehehe

IKYS di TendangTerajang

Ms Pearl said...

Penat? Kesian GAP.

HOT TEA and CADBURY chocolate boleh menghilangkan penat. Oh yes get feet massage trust me lepas ni 10 ceramah di 10 tempat yang berlainan pun GAP boleh harung:D

keep up with the good work. Semoga berbaloi semua USAHA anda selama ini :D

Kalam Timur said...

heheheh... take a good rest bro...

GAP KEMBALI said...

kulat lapok yang berlapok pemikirannya..cuba baca komen dia, agak2 taraf IQ politik dia tinggi mana ? paras buku lali je kot..hehehe.

bingai bin bangang
insyaallah bro..kalau aku tak dapat hadir,minta kau tolong ambik info dan upload gambar. nanti aku linkkkan bro..tak sempat nak cover semua ceramah..

ms pearl
srikandi hebat...sekarang dah ok..nanti nak pi damansara urut tapak kaki la..kirim salam meg dan si kecik balqis.cakap kat dia uncle gap kirim salam.

kalam timur
mohon upload gambar dan info kat kapar malam ni..nanti aku link.tk

Anonymous said...

wahai kulatlapok ko jngn la nk mrndhkan maruah ko sbgai mnusia yng tak knal asal usul ko,ko kne ngat yng umno dh lme mmrntah tp ble tkr pmmpn je tak smpai 3 tnh dah huru hara.subsidi blja,gula bras n len2 yng umno bg dh lme brtapak lam bdn ko,ni kan lg ko ckp mcm tu aku rasa ko ni bkn orang yng trgolong dalm islam kot.nme pon kulat lapok mmng la ko lapok sdar la.

kulatlapok said...

wahai penjuak2 UMNo, kalu benar berikan aku satu alasan sahaja, kenapa semasa UMNO sapu bersih, di Pulau Pinang tapi tiada seorang pemimpin UMNO dilantik menjadi KETUA MENTERI pulau Pinang,

hah ada saper2 nak jawab silakan , wa tunggu soalan lain.. sila masuk jangan ragu jangana segan.. ini hanya kulat yg pemikrannya kat buku lali aje... dipersilakan.

Anonymous said...

x sgka.., ada lg makhluk bingai cam kulatlapok ni..

Mohd Kamal said...

Adula kulatlapok. Menyamar melayu ye.. Kalau ko melayu, ko memang bodoh. Kalau ko bukan melayu, jangan carik pasal. Tapi aku rasa ko ni memang bodoh. Tanyapun soalan bodoh.

Anonymous said...

kpd kulat lapok.....memang kau ni otak kambing.......memang la pulau pinang umno tak pegang ketua menteri.....tapi takde sampai ada orang melayu meraung raung bila tempat dia orang cari makan dirobohkan......

fikir fikirkan la.....

anak jati penang said...

betul tu Kulat.. mcm UMNO baguih sangat....sy anak jati PP,kalau UMNO PP kuat pasai apa 50 tahun merdeka Melayu PP makin layu...bukan sbb LGE....LGE baru 2 thn lead PP...dasar selama ni pun BN yg buat,tu pun ikut pungkok Gerakan,atas nama toleransi la konon padahal UMNO menang banyak kerusi masa PRU sebelum ni....hampa la penyebab utama,toksah dok salah orang lain..... mcm UMNO baguih sangat....Kulat punya soalan tadak saper pun yg jawab??