IKLAN BERBAYAR

Friday, August 27, 2010

NURUL IZAH PUAKA KATA BERDOSA ?

nurul izah sang puaka, anti kepada negara malaysia dan petualang nombor 2 selepas bapaknya yang kaki hasut negara luar benci malaysia berkata :

'LAGI BERDOSA KALAU SAYA BIAR KEZALIMAN UMNO-BN BERTERUSAN'.

ini pula kata rakyat :

'LAGI BERDOSA KALAU KAMI RAKYAT MALAYSIA MENGANGKAT PELIWAT AGAMA DAN BANGSA IAITU ANWAR IBRAHIM SEBAGAI PERDANA MENTERI MALAYSIA ' !

26 comments:

Anonymous said...

BAGI TAU NURUL IZZAH BAPAK DIA TU PELIWAT YG MENGKHIANAT NEGARA. BAPAK KAU MELIWAT IZZAH OIIIIIIIIIIIIII

MymassaVoice said...

kalo bn ni zalim, belum lg ko berdecit nak kutuk bn, tentu dah lama ilang tanpa dikesan...anyway, husband nurul izzah apesal senyap aje tak nampak2 yek? gap boleh tak tolong tanya kat si nurul izzah ni, husband dia tido kat bilik sapa memalam? nurul izzah kena bangun tak tetiap malam goreng karipap panas? misteri...

shonzu said...

Bro GAP...

CHANTEKKK!!!! Memang kena dengan ayat MP hegeh2 anak sesumpah tu.....

Mahu tambah dosa kering, undilah PELIWAT TEGAR..... Hahahaha.

Anonymous said...

betullah cakap nurul izzah ni...dia memang nak tambah dosa sebab biarkan umno bn `zalim' ke atas bapanya yakni seorang peliwat atasan...peliwat tegar...

ps- agak2 le...laki si nurul izzah ni pun adakah menjadi ratahan nafsu aljuburi?

nurul izzah...sudah2 lah tu...bapa awak tu memang kaki jubur...peliwat...

imanshah said...

lagi berdosa jika saya tahu ayah saya bersalah, tapi saya cuba menyembunyikan kesalahan tersebut..

Anonymous said...

Bapak peliwat, anak sawan babi, emak..... entahlah. Bodoh sombong kot?

The Clown said...

Berbohong dan menipu lagi berdosa. Memfitnah lagilah besar dosanya!

The Clown said...

Berbohong dan menipu sangat berdosa. Memfitnah lagi besar dosanya!

predator said...

Terimalah kenyataan Izah. Bapak kamu tu sememangnya tak senonoh. Apa yang zalimnya di Malaysia ini? Kerana memenjara orang yang yang dibukti perasuah dan me****t?

Nasihat2 lah ayah kamu tu supaya tak musnah negara dibuatnya..

Aku sayang kau> Kau memang cantik Izah kalau single aku ngorat samapai dapat.

Bingai @ Bangang said...

Nurul dah katam Quran ke? Atau amik yang ujung saja masa menikah dulu?


Aku Yang Bingai
Indon oh Indon di Tendang Terajang

Fitrix said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH.For the record
Im also a rakyat and I agree with Nurul Izah.Do you still seriously believe rakyat still regard Anwar as a sodomizer?About the oppresion of UMNO/BN,there are a lot of example but let me give you a few.Prohibiting students from getting involved in politics(but teachers are OK!!!) and the FELDA's lawsuit.Anyway,thanks for the laugh though HAHAHAHAHAHAHAHA.

Anonymous said...

Kita lagi berdosa besar kalau kita menyokong betina sundal ni dgn bapak puaka dia yg bersubahat dgn negara yahudi laknat utk musnahkan negara kita.

Sangnila Utama
sangnila@hotmail.com

weweee said...

er excuse me izzah, speak for yourself lah ok. Gajah dah besau depan mata x nampak, kuman seberang Indon nampak. Lagi berdosa ko menipu nak cover bapak ko okay..ceh hari kejadian liwat tu pun mummy x tau daddy kat mana, blah r weh. Semua org pun tau je daddy ko tu guilty unless korang leh prove dia innocent. Umno-BN zalim sgt kah? Tak paham la, ko ni kena mind-control dgn bapak ko pakai teknik yahudi ke? Ko tau tak, hubungan keluarga dgn ayah ko tu NOT GENUINE at all. Ayah ko tu tau nak save bontot die je dari penjara, bukan kisah sgt pun pasal ko. Tu the truth ok. Ish kalau bawak izzah ni jumpa psychologist silap2 ada trace kena trauma dahsyat gila sampai mereng ke la ni.
p/s: kalau daddy ko tu suci innocent bangat, suruh la dia sumpah dpn imam mana2. ni tak, mengelat ada la. tau takut Tuhan.

Anonymous said...

fitrix ke apa namanya tu pun kesian aku tengok. rakyat that has clear conscious especially the muslim that is close to god will notice that anwar is lying and he is a sodom. the politician may not want to know or they couldn't care less like his daughter will surely stand beside her sodomized father. i couldn't care less about this nurul.let her be like her father. important is the rakyat.they should not be fooled by this insane family. don't get associated with them.

Anonymous said...

betol bro..
bukan kita memula kata nuar liwat..
tapi hakim dah kompemkan..

Anonymous said...

Izzah kau bakal menerima bala yang sangat dahsyat setelah bapa kau mati nanti.Dan waktu itulah kau akan menyesal kerana hari ini kau menjadi anak yang bacul takut untuk menentang kebatilan sang pengkhianat kpd agama dan banngsa mu.Kenanapa kamu berani berbohong dgn Allah.Walaupun ia bapa kamu Allah tahu SIAPA YG BENAR.Katalah nurul IZZAH DITAKDIRKAN BUTA.ITU AKAN MEMBAWA MALU DAN SESALAN YG TAK SUDAH. PERCAYALAH NURUL.

Anonymous said...

Banyak betul le sampah sarap dalam keluarga nih...Mana sampah sarap yang laindalam keluarga kan bagus seisi keluarga buat kerja sampah ni....boleh le kita apu semua sampah sarap ini dalam Tong Najis.....hehehehhe semua kena semua merasa...

Anonymous said...

kesian budak fitrix tu simpati sgt dgn sekeluarga brengset nih! sudahla nak liberalisasikan islam, dari bapak, mak sampai ke anak menantu asyik membelit, membelot. pergi luar negara asyik bercerita bohong tentang malaysia seoleh2 semua orang tengah sengsara amat di malaysia ni!!!...suh si izzah ni pi naik kapal selam yg dia dakwa tak bley selam tuh, pastu pergi cari org2 kampung yg betul2 kebulo tak makan dek kerana DEB yg kerajaan laksanakan selama ni. ada berani? dia ingat malaysia ni mcm papua nu ka? bahkan org papua pun ramai nak datang malaysia jadi amah, ganti amah indon yg banyak songeh...

fitrix,
nko pergi baca balik semua kisah2 anWAR dari zaman dia pelajar sampai dia dipecat tpm...jgn baca dari sudut pkr saja..baca dari semua sudut- dari bekas2 orang ternama pkr, kawan2 anWAR, tengok pula family makbapaik adik beradik anWAR yg banyak sgt dpt saham tuh, baca juga kisah azmin-shamsidar yg tidur atas katil harga rm17,900 & fikir mengapa hingga sekarang Allah SWT tak izinkan anWAR yg nko anggap 'baik' ni naik jadi pm?????

Fitrix said...

@Anons

No balls by commenting anonymously?Its amusing that u bothered to adress the Anwar part but not the UMNO/BN part.And I dont need to read story from PKR to make up my own mind about not believing that Anwar is a sodomizer.Its because there is a couple of flaw in Saiful's story.This will be TL:DR so I dont bothered to type all the flaws.Dont be cowards.Stop being anons if you want to clash your tongues with me.

sasha2020 said...

Hoi Izzah, yg kau biarkan bapak kau meliwat tu tak berdosa ke??

Tak mungkin , kau tak tahu yg bapak kau tu memang peliwat tegar!!

Kepada anak borek bapak rintik, berhentilah jadi pelacur politik..
Tumpukan perhatian kepada anak dan suami mu..

jangan nanti orang akan panggil mu perempuan SUNDAL!!!

Bertaubatlah...dan berundurlah dari politik!!!

agbr47 said...

MymassaVoice, takutnya tenggok photo tuan. Saling tak tumpah rupa lks haram hamjadah. Izah dan babak saling tak tumpah. Dia akan mewarisi ilmu-ilmu bapak. Dari teori hinggalah ke praktikal. Dah biasa kat luar negeri.
Ftrix, saja nak memutihkan Lord reid boleh berpolitik.

agbr47: Tertanya-tanya, betul ke Ijah ni tau dosa?

Anonymous said...

Bapak si Izzah dasyat giler babi... bini dia pakai, jantan dia pakai, bini orang dia pakai.... jangan lepas nie ko plak dia pakai Izzah oii... jam tu nak menyesal dah tak guna dah. Kalau ada K-Y Jelly dan karipap... anak pun anak lah...

Anonymous said...

Yang buat demo tu lebih kurang 1000 orang rakyat Indonesia 120,000,000 orang.Nisbah penentangdan 1:120,000 heheh kecik sangat nisbah yang Bendara tu....Kepada keluarga sampah ni buatlah sikit calculation usaha memburukan Malaysia tak ada effect pon...

Anonymous said...

Sepatut nya kamu Izzah menyuruh bapa kamu bertaubat bukan nya menyokong bapak kamu kalau dia meliwat itu hak dia nafsu bapak kamu sungguh luar biasa kalah binatang tapi rakyat pertikai kenapa bapak kamu sanggup menderhaka kepad negara kalau kamu benci pada negara ini kamu bolih tinggalkan negara ini bawa bapak kamu sekali jangan kerana politik sedikit kuasa dunia kamu sanggup menjadi pengkihanat negara keluarga kamu memang pengkhinant negara.

Esperalzi said...

Nurul Izzah ni sebenarnya PELACUR! Maaf, bukan dalam erti kata sebenar secara literal, tapi PELACUR politik.

Dia pergi ke Indonesia, dia terus perlecehkan Angkatan Tentera Malaysia dan kebolehan ATM sedangkan dia tahu kita dan Indonesia sedang bersengketa, termasuk sengketa wilayah, sengketa budaya dan sengketa sosial berkait TKI.

Lagi Indonesia marah kat Malaysia, lagi dia ambil kesempatan hasut Indonesia supaya terus benci Malaysia. Bila dia beritau Indonesia bahawa kapal selam Malaysia tak berfungsi, dia mahu menggalakan Indonesia berperang dengan Malaysia. Dia seolah2 berusaha keras memberi semangat kepada Indonesia supaya jangan takut menyerang dan berperang dengan Malaysia kerana kelengkapan perang Malaysia tak berfungsi.

Dia mungkin berharap apabila Indonesia menang perang dengan Malaysia, maka penjajah baru Malaysia (Indonesia) akan lantik bapa dia jadi PM Malaysia. AnWAR, Nurul Izzah dan seluruh keluarga mereka sangat pro-Indonesia. Bahkan, AnWAR akan guna telor/loghat Indonesia apabila ke Indonesia. Aku percaya jika Malaysia dan Indonesia berperang, Nurul Izzah dan kerabatnya akan sebelahi Indonesia..

Lain pula dengan semangat Indonesia, mereka sangat patriotik. Walau pun mereka berbalah politik sesama mereka dalam negeri, tapi tentang Malaysia, mereka bersatu padu tak kira apa pun fahaman politik mereka. Mereka semua mau ganyang Malaysia kalau boleh, dan tak terfikir aku seorang pemimpin Indonesia akan khianati negaranya dengan memberitahu RTM Malaysia di KL bahawa kapal perang Indonesia tak berfungsi sebagaimana Nurul Izzah lakukan terhadap negaranya sendiri di Jakarta.

Nurul Izzah jelas tidak membezakan Malaysia dan UMNO/BN. Malaysia itu UMNO/BN dan UMNO/BN itu Malaysia selagi negara ini tidak dipimpin bapanya si peliwat itu. Oleh, itu Nurul Izzah tak teragak2 khianati Malaysia di Jakarta kerana baginya Malaysia itu UMNO/BN..

Nurul Izzah adalah PELACUR, JALANG dan SUNDAL politik yg sanggup khianati negara sendiri...

Mazlan said...

bapak borek anak rintik ...kata2 orang dulu2...
bapak penipu..anak penyangak...tak sedar diri...menang jadi MP pun pasal muka cantik....budak2 muda kat PANTAI tu terpegun jap...bapak jual anak sendiri