Saturday, August 28, 2010

TAWARAN TERBUKA: TAMPAR NAMAWEE !


ayuh bangsa melayu pi tampar muka namawee ! jangan lupa suruh kawan amik video/gambar masa namawee kena tempeleng dengan kamu !

42 comments:

kingnek said...

setuju2

Tawaran juga terbuka pada ahli PAS dan PKR, kalau korang anggap diri korang ni masih Melayu lah

Anonymous said...

Tampar je muka Cina Racist nie dengan selipar jamban. Tampar sekali muka cina-cina lakhanat yang tak reti nak hormat toleransi orang melayu..HIDUP MELAYU!

Anonymous said...

buat per nak tampar.. tangkap sumbat masuk dlm guni pastu buang kat kolam buaya dlm zoo.....takat penampar depa ni tak heran pun...

ahfat said...

rejam je die ni.

Anonymous said...

dah ramai orang nak lepaskan kemarahan kat cinabeng ni,
mangkuk ni dah membabi khinzirkan seluruh umat melayu kat malaysia ni dengan angkuh dan sombongnya.

dah bersiri2 hasil seni / lagu bercirikan naik angin berada dipasaran utube... seluruh dunia boloehh nyanyi...

semoga ada penguatkuasaan undang2 boleh dijalankan keatas beruk sekor ni.

gelodak jiwa manusia kekadang tidak dapat ditahan..

Anonymous said...

"kalau korang anggap diri korang ni masih Melayu lah"

He is insult a person. not a race. my friend.

his message is very clear. he insult an old woman that name "siti"

so not backing up "siti" is not consider a MALAY race?

you are such a joke la...

wa ha ha ha....

Ilham-kembara said...

Kalau boleh unpload kat Youtube skali

http://ilham-kembara.blogspot.com

Anonymous said...

Bila lah di babiwee ni nak kena tangkap. Oh ya kalau tak dapat tampar, ludah kahak je selepek kat muka dia....bagus 3 hari 3 malam jangan berus gigi...power!

Jokerkolo said...

sepatutnaya dari dulu lagi si bangsat ni nyah dari Malaysia...

ISAC said...

Nanti dia orang bawak masuk dalam masjid pulak.....Nak taskir kononnya...

Anwar bangsat said...

Kat mana aku boleh carik budak sial haram jadah ni?

matt said...

jom lempang anak sial ni

Anonymous said...

babi mcm ni kalau tak mampos perlu diletak dalm lantai jamban & pijak ramai2..

sebelum berlaku perang besar berlaku..

breakdown & shutdown pun tak faham..melalak mcm kepala anjing LGE..

Anonymous said...

bagi no ekaun lepas tampar kita pakat-pakat masuk duit tanda penghargaan.

Anonymous said...

aku pun nak tumpang sekaki.........aku nak kencing kepala budak anak haram babi ni...

Tok Empat said...

namewee ni mmg tak guna
cuba GAP tengok ni ada satu buku dah kuar agak kontroversi gak ni >> http://bit.ly/najibaltantuya

Raveneye said...

Count me in!!!

Gerakan Timur said...

PAS dan PKR Melayu tak brani buat broo.. nanti Nik Aziz n Lim Kit Sial marah... Anwar pun marah juge.. heheh

Nantikan pendedahan panas, projek rakyat BN terbaru yang disabotaj oleh kerajaan Fuckatan Haram di Selangor esok, jam 8.30 pagi di blog Gerakan Timur, http://gerakantimur.blogspot.com

Anonymous said...

DAH TAMPAR MUKA BABI NI TOLONG LUDAH KAHAK SEKALI!TOLONG AMBIK MUKA ANAK BABI NI KENA KAHAK MELAYU!SIAL PUNYA BANGSA MATA SEPET!!HALAU CINA KELUAR!!

Anonymous said...

terajang je

Anonymous said...

kenapa orang macam ni pihak berkuasa tak ambil tindakan. Tak kan sampai jadi haru hara baru nak ambil tindakan kot. Sabar manusia pun ada hadnya.

Anonymous said...

Apa lagi kita kasi pecah la.....
Jumpa je terus tampar muka babi cina nie... kasi betul-betul 'Ho Liou'.
Siti..siti..siti.. haa.!!! ni bapak siti nak tampar kau...

Anak Jati Felda said...

Sahabat-sahabat sekelian.... bersabarlah kerana individu ini akan menerima akibatnya. Dah tak lama dah pun.... Tungguuuuuuuuu..... PM pun dah bersuara.

Anonymous said...

Pok Nik kata tak apa menghina Islam, sebab dia bukan Islam dan kurang faham tentang Islam. Yang penting, kita jangan rasis. P**imak kau laaa!!!

kingnek said...

@anonymous August 28, 2010 6:59 PM,

komen anda:
He is insult a person. not a race. my friend.

his message is very clear. he insult an old woman that name "siti"

so not backing up "siti" is not consider a MALAY race?

you are such a joke la...

wa ha ha ha....

kingnek: la kawan, aku nak marah tengok cara kau nak hina aku pun tak jadi, ada rasa kesian campur tersenyum sipu adalah

English kau berterabur habis,
"He is insult a person. not a race. my friend."

Sepatutnya "He insults a person, not a race, my friend", apa kebenda kau menulis "he is insult a person", haiz, macam budak darjah satu pulak English kau ni

Kemudian kau tulis "his message is very clear. he insult an old woman that name "siti"

Sepatutnya, "he insults that old woman named Siti", apa kau tulis he insult an old woman THAT NAME siti, apa lah kau ni, asal kau tulis THAT NAME, sekolah mana kau belajar ni?

Selepas itu, kamu tulis "so not backing up "siti" is not consider a MALAY race?" Sepatutnya tulis lah "So not backing up Siti's rights is considered not supporting the Malay race"

Lepas tu kamu tulis
"you are such a joke la...

wa ha ha ha...."

Sekarang aku punya turn tulis,

YOU ARE SUCH A JOKE, A BLOODY RETARDED CHILD CAN WRITE BETTER ENGLISH THAN YOU

wa ha ha ha...."

Inilah penyokong ajaran sekular Brader Anwar Bin Ibrahim, aku punya English takde masalah, sebab tu aku tahu tipu daya BABI yang nak gunakan perkataan besar macam 'democracy', 'human rights' untuk memukau orang yang takde asas agama dan tak reti membaca

Dan ternyata, si BABI haram ni seorang Freemason dan agen Illuminati dan Zionis

Pergi belajar bahasa Inggeris, pergi baca buku, aku berasal dari Sngapura dan belajar luar negara pun lagi Melayu Islam dari kamu ni, BUAT MALU AJE!

Bodoh punya penyokong NAMEWEE, dasar sepecies DAPigs dan BABI!

Anonymous said...

Jangan buang masa sahabat2 sekalian. Kita cuba cara mudah dulu... apa kata print gambar dia besar2 pas tu pijak dan kencingkan ramai2 sambil kita bergelak ketawa... jgn lupa rakam dan upload dlm youtube.. biar youtube dipenuhi rakaman video gambar bangsat tu kena pijak... bakar gambar dia pun tak pe...

Anonymous said...

Jangan buang masa sahabat2 sekalian. Kita cuba cara mudah dulu... apa kata print gambar dia besar2 pas tu pijak dan kencingkan ramai2 sambil kita bergelak ketawa... jgn lupa rakam dan upload dlm youtube.. biar youtube dipenuhi rakaman video gambar bangsat tu kena pijak... bakar gambar dia pun tak pe...

Anonymous said...

ada siapa2 yang boleh bagi info mana nak cari budak namawee ni ?

Anonymous said...

mana brother2 Pekida ?

napa senyap je ?

Anonymous said...

Namawee oatut takde hak nak kutuk org sbb, lagi baik dia kutuk diri dia sendiri dulu...mcm mana pot calling kettle black? apa yg dia cakap dan nyanyi tu patut bubuh nama dia...baru betul

Ahli Kedai Kopi

mohd said...

siapa2 tau location lahanat ni , kasi email kat saya , wiena_curly@yahoo.com
add saya kat facebook then msg saya pun takpe .

saya bukan pekida
itu ijau kuning merah , tapi tak tau mana diorang
saya takde pape , itali kaler je
haha

kita sembang sini tak guna , bak orang ckp -

cakap tak guna , tembak tak kena

so , siapa rasa dia melayu , islam , mari carik location lahanat ni , then pm kat saya .

thanks.

Shahalamkini said...

shahalamkini.com/v2/hina-sultan-pulak/

Hina sultan pulak

agbr47 said...

Selagi kerajaan tidak buat sesuatu dia akan jadi dendam yang menanah. Jangan persalahkan kami jika kami hilang pertimbangan.

agbr47: Dendam aku tertanam di hati.

Anonymous said...

Siapa anak melayu yg berani tampar atau bagi pelempang maut dia lebeh berani dari KDN mari kita ramai ramai lempang anak cina ni sampai mati mari mari kita lempang bagi dia berpusing 7 keliling.

Abu Garcia said...

Aku sahut cabaran hang. Kalau aku dapat budak cina makan anjing, babi, biawak dan katak ni, aku akan sedekah penampar arab-jepun yang aku dah lama asah ni.

Kalau tak tersembur gigi ala LKS/N.ajis tu, jgn sebut nama aku!

Anonymous said...

namawee celaka, orang pas dan pkr tutup mata, buat macam tak tahu apa, celaka babi anjing nak mampus.... namawee wajib disembelih, darahnya halal untuk dibunuh..... celaka

Anonymous said...

mane paklong2 pekida ni..xnk belasah ke namewee ni..kalau belasah anak melayu laju je..ape daa..

Anonymous said...

bagi penampor ke bagi terajang ke tak heran bagi mamat babi ni...sebab menteri AMARAN Dalam Negeri akan sentiasa membela...kalau melayu dah sah ke dalam punya...

Anonymous said...

betul2..xpyh ckp bnyk x dguna..kena ambik tindakan..ckp je nk tampar la apala,,ludahlah..tp x buat...sokong mohd...jom cari budak tu...bg pengajaran skit..pastu mybe dia buat youtube lg time kena blsah..

tau niat budak namwe setan ni, sj nk tunggu kemarahan org mlayu..pastu dikata kita ni yg mulakan...

jom sebat je bdk tu

Anonymous said...

kata PEKIDA ada cawangan seluruh negeri ? ye ke ? ..

dalam banyak2 perkara lahanat cina lakukan pada bangsa melayu , pada masjid , pada agama Islam ..aku belum nampak lagi sekalipun mana PEKIDA !

buat apa ahli ribu2 kalau cuma berani mengayat bohsia ? kalau cuma berani pukul anak melayu ? mat rempit dan rakan sendiri ?

tak ada apa yg hebat pada PEKIDA sebenarnya , cuma gah pada nama ..tengoklah dalam kes2 yg berlaku , pekida senyap membisu !

Sepatutnya , pada masa2 beginilah adik beradik pekida turun gelanggang , berkumpul dan bersatu , kata ditubuhkan utk islam dan melayu , mana buktinya ?

Anonymous said...

guru besar tu tak tangkap,hanya tangkap namewee saje,diskriminasi perkauman? 1malaysia balik tidu la,rubish

Anonymous said...

Please dont fight anymore. He cant do anything unless singing. Our country got several great race in a community. If We cant stand together the consequence we all Malaysian are the losser. Sad to see this...