Thursday, September 2, 2010

FB 'FXXX ALLAH' ???


31 comments:

Anonymous said...

Fuuuuuuuuhhh..!!!mendidih darah melayu/islamku......Menteri KDN lembik, pondan, kroni cina

Anonymous said...

Mana pemuda UMNO, PAS buatlaaaaaa laporan polis, tunggu apa lagi...

Anonymous said...

sial punya anak cina. bagi aku dia punya reference. biar senang aku nak hantuk kepala bapak dia. pukimak punya cina. bab agama macam nie aku tak boleh tahan. ko maki melayu aku boleh tahan lagi. tapi bab maki tuhan nie aku memang tak boleh tahan. sial punya cina. dah bagi betis nak peha.

shah muar

Anonymous said...

Mmg saja cari nahas ppuan cina ni...takkan KDN nak dok diam saja kot!!!!!!!!!!!!!!

luahfikiran said...

Salam,
MELAMPAU DAN MESTI DIKENAKAN TINDAKAN. PERSOALANNYA DI SINI, MENGAPA MEREKA SEMAKIN BERANI ?

dubaque said...

yang aku pelik aper bro...
kalau cina or india cakap benda yang cam babi nie...bila dia mintak maaf jer cam namewee tu case settle, kalau kiter melayu yang cakap bender2 tak faedah nie, kompem maaf jer tak cukup...

SIAPA SEBENARNYER YANG RACIST!!
(fikir-fikirkanlah...)

SangKunang said...

tugas menanti utk hishamuddin

Anonymous said...

huuu.....Lahanat!!!!

aku doakan ko dapat hidayah, masuk Islam......

baru ko akan menyesal sepanjang hayat, sebab ko wat dulu!

Anonymous said...

Penghinaan ini tidak boleh dibiarkan. Harap PERKASA DAN PEKIDA bertindak segera. Jika dulu di Denmak kita marah sangat, kini ia terjadi di negara kita. Harap gerak semua ahli untuk bertindak.

Anonymous said...

Pls la KDN..ambil tindakan !!! SIAL ni gaya jer muda remaja, tp dh puas HIDUP agaknya..///

(Mendidih!!!)

Anonymous said...

memang kurang hajar budak ni..aku tengok dah makin menjadi2, kerismudin!!mana ko?takkan diam je, orang lain pun puasa juga..

Anonymous said...

MARI CARIK BABI NI!!!JGN BIARKAN DIA HIDUP!!!

Megat said...

Sangat sangat kurang ajar dan perlu d ajar...laporan harus d buat...tp siapa yee..PERKASA kut..

Anonymous said...

kalau layan lebih pun setakat bagi amaran lagi adooiii iiiii...

Anonymous said...

ulamak umno dan pas...mana korang?...

kalau benda macam ni ulamak2 umno dan pas buat bodoh memang dasar korang ni syaitan bertopengkan ulamak je la...

bagus GAP..dedahkan lagi...betina tu memang da besalah..bukti semua dah ada...

cuma aku harap GAP dekat tajuk tu fuck tu coverlah sikit cm f**k...x sedap aku baca direct camtu...

laporkan pada media dan polis...biar satu malaysia tahu kebiadapan bangsa makan babi ni

lepas satu2...

-aku islam,aku melayu-

Anonymous said...

aku percaya bro parpu terpaksa delete byk comment2 marah umat Islam kat sini,sebab aku punya pun kena delete.sebenarnya kemarahan kita dah tak dapat dibendung lagi.semoga akan ada jalan utk mengajar cina2 harbi ini drp terus biadab dgn kaum majority yg terlalu byk bersabar ini.kali ni pastikan babi2 ni semua balik ke beijing!!

CHINKS GET OUT!!NO PIGS ALLOWED!!!

Anonymous said...

Anak haram ni...memang aptut dihukum...ni masti bapak dia main dgn babi sebelum main dgn Mak dia..sebab 2 peragai mcm ni..sebab tak habis2x sebut binatang tu..
bodoh nyee ...halau jee dari malaysia...

kingnek said...

kepada PAS dan PKR, inilah perjuangan mulia selama ni, budak perempuan katy lim li lian tu penyokong PR

Bodoh punya PAS dan PKR, terus lah bela orang macam gitu, syabas aku ucapkan korang!

PAZ said...

..sikap kdn skrg spt membiarkan api dlm sekam yg ditiup2 oleh kafir laknatullah...rasanya belum sempat PRU13 akan jd mcm 13 mei..melayu dh bersedia???..melayu semakin hilang pemimpin,smkin hilang kuasa...bila agama dipersendakan,tiada yg ambil tindakan,tunggu jela balasannya...yg biasanya dibayar cash oleh yg empunya dunia....nauzubillah...moga diselamatkan Malaysia=Islam ini..

Anonymous said...

Ini kerana PAS NIK AZIZ bagi muka kat CINA BARUA DAP KAFIR HARBI ni....."TAK PA MEREKA TAK FAHAM ISLE" nilah jadinyer....

Anonymous said...

Amaran keras akan diberi!!!!

tu je la yg kerismudin mampu beri....

cina celaka said...

celaka punya cina, GAP tolong la
buat laporan polis, biar polis tangkap cina celaka ni mcm polis tangkap budak melayu yang tulis nak bom ape ntah dulu.

Apesal tak amik tindakan ni?

red said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=527764303


ni ID budak tu... dah berapa kali tukaa nama

Anonymous said...

mengapa mereka semakin berani?

jawapannya ialah apabila cina2 racist komunis chauvinist spt ini sanggup diangkt menjadi kalipah oleh pis...

Anonymous said...

Bro, cam je gambar dia bro. Kalau terjumpa faham2 je lah nak buat apa.

Anonymous said...

Cina ni patut hukum pancungg & bunuh...!! Jabatan Agama Tolong ambil tindakan..aku x nak agama aku dimainkan oleh bangsa lahanat nie..

Abu Garcia said...

Kalau Mudin tak mau ambik tindakan, ini penggal last la dia jadi menteri. Lepas ni kalau bertandingpun gerenti kalah.

Mudin, kalau hang mengaku ada telur, hang kena ambik tindakan segera kat anak cina sekor ni .....kanineh, macibai ... sorri ...tengah membara nih...

Sebak.... said...

Sape2 yang tahu email Nik Ajis tolong cut and paste artikel ini dan bagikan pada dia. Apa agaknya komen dia bagi menghalalkan perbuatan ini.

PKR laknat mesti kata ini samaran UMNO untuk mencari sokongan. Tak caya kita tengok.

Anonymous said...

Wat apa nak email kat Tok N.ajis dia buta IT daa...nanti email tu dia kata bom plak

Anonymous said...

kalau aku....lain lak aku amik amoi sial ni..masuk kan dalam kadang babi jantan yg nak mengawan tu...bagi dia kena gang bang.....nasib la aku tak jumpa facebook dia ni....berderau darah aku tgk....

Anonymous said...

mmg MELAMPAU.... ada sesiapa tahu dimana budak ini bekerja ataupon dimana rumah dia... boleh laa kawan2 post kan.. maybe kita boleh datang raya... budak ni mmg melampau... patut ada akta untuk org2 seperti ini.. supaya menjadi contoh kepada mereka...