Tuesday, September 28, 2010

MAKLUMAT RAHSIA ANWAR DALAM PENJARA DIBONGKAR !


aku dapat tahu cerita ni dari orang azmin ali. kesnya berlaku waktu zaman reformasi, lebih kurang bulan 6 tahun 2003.

anwar pada waktu tu dalam sel sungai buloh. memang sel anwar di asingkan daripada pesalah-pesalah lain. namun dalam menghadapi hidup dalam penjara, anwar tetap diberikan beberapa kemudahan yang banduan lain tak boleh dapat.

sebagai contoh, katil yang empuk dan cermin panjang.

cermin ni berukuran saiz badan anwar.

satu pagi memang menjadi amalan anwar, dia kalau nak mandi dia akan bogel depan cermin.

nak jadi cerita, pagi tu dia dah siap-siap nak mandi. macam biasa dia berdiri depan cermin untuk melihat badan sambil menggeliat.

lalu ditanggalkannya tuala mandi dan berbogellah anwar bersendian di depan cermin panjang yang dibekalkan.

anwar mengadap cermin. bila mengadap cermin sudah tentu koneknya kelihatan.

bila anwar pusing kan badan melihat bontotnya, tiba-tiba konek anwar yang tak stim tu pun tuupppp terus tegang menegang..kata orang stim gila.

terus tanpa berlengah anwar berkata kat koneknya..

'ish ko ni, bontot sendiri pun nak balun' ! sambil dia menepuk koneknya supaya kendur semula.

45 comments:

pacat said...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA.. HANCUS TUL LA.. LAWAK TAHAP CIPAN MABUK!!!

Anonymous said...

kah kah kah ini betul kelakar kah kah...bontot sendiri pun stim kurang ajar bohjan tua ni..kah kah kah...kote tak leh ajar kah kah..kah..peliwat tegar kah kah kah...jubo sendiri pun nak tibai kah kah kah

Anonymous said...

ha..ha...ha...hah..hahh. buat kelakar gila lah kau ni. Tetapi kan pikir2 CIFUT BABI seperti Mamat ketagih, kalau dah gian tak dapat tahi dadah, tahi babi pun jadilah. Sama juga kott Kalau CIFUT BABI dah gian gila, lobang taik, lobang najis, lobang dubor sendiri pun jadi..kahh.kahh.,kahh..kahhh, Mat Kunyit betul lah si tua kutok Mat King Leather nih..., mungkin pada waktu itu ahlul2 bahalul dari Parti Ajaran Songsang bole lah offer bontot2 mereka...owww!!! bahlul2 punya lahabau ahlul2 bahalul.

Anonymous said...

lawak gila. kah kah kah.

Nasionalis1982 said...

kah kah kah kah..lawak siot...boleh masuk Raja Lawak jadi calon ni...kah kah kah sambung gelak....

adf55650 said...

Ha ha ha.....dah xde citer nak tulis ke ni. Ape punyer lawak daaaaa.....

Bijen M. said...

Ha ha ha hampeh!

Anonymous said...

gila kau, dia dok dlm penjara berapa taun. mesti lah kegersangan

Anonymous said...

lawak teramat lah lawaknya..tak ku sangka aljuburi ni ada nafsu kat bontot sendiri

kontolan said...

kahkahkah.....

paparem said...

Dari cara cerita pun dah sah mcm orang tak bolih berfikir. Lain kali nak tulis biar logik sikit. Bukan bebudak yg nak baca.

kontolan said...

kahkahakha......

Anonymous said...

haaaaa...haaaaa, betui-betui gian konek anuwar nie

Anonymous said...

Shezzz!!! budak kecik anwar tu jahat betul!!

Anonymous said...

adui lah sempat lagi tu... lawak giler la.. ketawa guling2 ni

Anonymous said...

wei..bro.. lebih2 plak..
patut2 suda la..

Anonymous said...

sungguh tak aku sangka perangai al juburi begitu keji dan jijik sekali. memang betul lah apa yang aku dengar selama ni.

Anonymous said...

ka kah kah.....lawak...

Anonymous said...

Hahah...?
Lawak tahap sewel ni...ada jari jangan taip ikut suka...ko tahu ke yang setiap tulisan ada pertanggungjawabannya? kau fikir tulisan ko ni bawa ke syurga ke neraka? Sendiri mau fikirlah!

amieiezam said...

kasi ZUNAR buat KARTUN bro.... bukan susah idea dah ada tinggal nak sketch je....

Anonymous said...

betul tu,harap zunar boleh jadikan katun lawak ni..tahniah bro..mmg kelakar! :) hahahahaha!

The Eugenist said...

Kaahkahakhakha!!!

Inilah lawak terbaik di antara lawak2 politik yang sedia ada sekarang!!

Anonymous said...

lawak bodoh

Anonymous said...

lawak bodoh

Anonymous said...

ini bukan lawak...tp satu penghinaan, fitnah dan niat utk mengaibkan orng lain...semoga tuan punya blog ini akan mendapat hidayah dari allah s.w.t...ingatlah tuhan maha kaya dan maha mengetahui...berbloglah dgn penuh hemah...apa perasaan anda jika diri anda diaibkan sedemikian rupa..apakah seperti satu lawak jenaka juga???..insaflah wahai insan yang bersembunyi disebalik blog ini...ingat balasan tuhan...

hangkedee said...

lawak bro...suspen ingat dia stim gila...hah.ha..ha

Anonymous said...

hahahaha..bongok tul artikal nie..abis air kopi yg aku minum trsembur keluar balik..hahahaha..lawak siot....

syazwan said...

Stupid...please dun spread fake news la...wat a shame to our races

Anonymous said...

Nasib baik anu tu kontot 3 inchi klu 24 inchi boleh bikin sendiri...

Anonymous said...

GAP tak senonoh.....hahaha

Sangnila Utama.

Anonymous said...

hehehe...sakit prot aku tawa.... celanatt....

aris

kakibangkong said...

kahkahkahkahkahkahkahkah......
kharrrrrrrrrrhaaaaakkkkkkkkkk...
ptuiiiiiiihhhhh.....
cilakakkkkkkkkk punye konek........

usin said...

brader GAP siot. ni aku bengang ni. mana ko dpt cite brader nuar stim kat bontot sendiri. bukan pe bro, ko posting cite mcm tu nanti org buat persepsi blog ko ni blog fitnah. aku ni jenis payah pecaya kalo cite ala2 karut cam ni. sapa yg tengok brader nuar belek kote? kalo ada cctv pun, tentu peguam bengong dia dh bgtau jgn telanjang depan cermin, takut nampak kote kt skrin. kalo ko boleh bg proof kt blog ko ni, baru aku pecaya. yg bestnya kalo cite ni betul, kaw kaw kasi hentak sama itu samdol..

shleep said...

ini lawak jenis Obefiend

Anonymous said...

kepada sapa2 yg x ska baca 2.. g ar blah.. baca wt pa.. benda dosa kn.. korang baca kira korang pown bsubahat gk..

Anonymous said...

hahaha lawak canggih tahap nusantara!!

headbomb said...

kekekeek macam haram... hahahahaha

rinandamku said...

mungkin selepas ini Anwar patut bercakap dengan koneknya ' kau punya pasallah aku masuk penjara ..kau patut kena hukum juga ' kemudian Anwar patut ambil tukul , letak koneknya atas meja dan tukul !

pakteh adam said...

Relax lah Bro. GAP buat satira. Bukan betul pun. Memang lah ada lucah. Tapi kita Tuan GAP bersatira keatas tuan Badan (anwar) yang bermoral lucah lagi terlampau. Dia boleh guna line of lawyers yang mahir mencari kesalahan tecnical dan semua orang tahu sekarang mereka (the lawyers) tengah cari loop technical.

Kalau ZUNAR / RPK boleh mempersendakan ( mungkin bersatira) terhadap semua pribadi orang... takkan GAP nak merelaxkan minda kita semua pun tak leh kot!!

Bart said...

betol kata usin tu. kalau nak buat lawak pon, letak la disclaimer dulu supaya org tak keliru. apa2 pon, lawak tu mmg best. 1UP!

Anonymous said...

gap...
cuba ko cari interview si jubor ni kat indonesia, aku ingat tahun 2008 dulu. aku tengok kat tv indon waktu aku kat jambi...waktu tu, indonesia dapat award pasal demokrasi......dia cakap nak buat malaysia macam indonesia jugak nanti ......kalau dia jadi pm...he he he......gile....kat indon, hari hari demo....tu yang dia suka sangat kot.....ko siarkan, biar semua org malaysia ni tahu.....
ntah ntah dia ni nak temberang org indon kot.....sebab dia memang kaki temberang......yg power tu, dia kaki jubur.......

-anti jubur-

Anonymous said...

tq bro...lawak tahap dewa bro

Bahtera Merdeka said...

isshhh...teruknya penasihat parti keluarga peliwat ni...
pungkoq sendiri pun ada minat nak balun...

Anonymous said...

hak hak hak celako lu. mati2 wa kena tipu. tapa apehal pun gua suka story lu. aku rasa si anu anuwar tu tengok bontot jijah terus layu, kuyu. pasal bontot jijah dah besar macam serombong dapur rumah aku. hahaha. pasal dah selalu kena tibai nuar. taik jijah pun dah macam taik gajah. dah tak leh kemut...hahahahahah

Anonymous said...

lqawak betui hang ni, aku sampai berair mata nasib baik tak bawah punya. bravo baguih punya lawak.