IKLAN BERBAYAR

Tuesday, November 30, 2010

KISAH BENAR AIR SELANGOR DI BULETIN UTAMA MALAM INI.

malam ini dalam buletin utama jam 8 , KISAH BENAR AIR SELANGOR DAN ISU TABUNG BUDI akan disiarkan.

juga pada masa yang sama RTM akan menyiarkan kisah ini scara eksklusif jam 8 malam.

saksikan kebenaran fakta daripada SYABAS dan bezakan pembohongan isu air yang dimainkan oleh kalid gagap.

SEBARKAN.. 

5 comments:

Wake UP! said...

Sat lai mulalah tuduh TV 3 suku tu gila.

Sedar la diri tu sikit, Al Jub pun guna TV3 jugak untuk promosi diri dulu.

Anonymous said...

Salam sahabat.

Persoalan yg menarik. Tahniah.

Mohon sahabat utk sama kita war2kan dan link Program Amal walk4Gaza ini di blog sahabat bg memastikan ianya akan berjalan lancar. Tq atas segala kerjasama yg diberikan.

www.walk4gaza.blogspot.com

Anonymous said...

Mengadu anak sakit cari TV3. Rumah tak siap cari TV3. Kalau Banjir cari TV3. Apsal tak cari dan mintak tolong kat Nuar Berahi???

Anonymous said...

dia orang mesti pusing balik laporan tu,,,akhirnya media massa yg salah,,,tk caya,,,tengok lh nanti

Anonymous said...

apa2 pun,,,kita kena cari maklumat2 semua itu,,dengar benar,,jadi,,kita tahu apa yg berlaku,,,tk de lh bergadoh tk tentu pasal,,,,orang lain ketawakan kita,,,