IKLAN BERBAYAR

Friday, December 31, 2010

KERANA FAEKAH , ADUN DAN AHLI PARLIMEN PAKATAN SELANGOR KELIHATAN STUPID.


siapa sebenarnya ketua pentadbir negeri di bawah pemerintahan pakatan selangor ? kalid gagap,adun pakatan,ahli parlimen pakatan atau faekah.

siapa sebenarnya penjawat jawatan untuk menjadi wakil kepada rakyat ? kalid gagap, adun pakatan, ahli parlimen pakatan atau faekah.

siapa sebenarnya telah dipilih pengundi untuk menjadi wakil rakyat mereka ? kalid gagap, adun pakatan, ahli parlimen pakatan atau faekah.

siapa sebenarnya yang menentukan polisi (policy maker) kerajaan selangor ? exco kerajaan negeri atau faekah.

nampaknya faekah semakin rakus untuk membolot kesemua portfolio jawatan utama kerajaan negeri sehingga adun dan ahli parlimen pakatan kelihatan bangang dan kebingungan.

adakala faekah cuba menunjukkan kebijaksanaannya melebihi adun dan ahli parlimen pakatan itu sendiri.

sudah kedengaran suara protes dari kalangan adun parti lain yang  bengang dengan kalid kerana  kerap membiarkan faekah mengeluarkan banyak statement lalu menunjukkan kebodohan pentadbiran kerajaan negeri.

JADI APA TUGAS BLOGER PRO UMNO/BN ?

mudah saja. kita biarkan faekah terus menerus keluarkan statement yang akhirnya bisa membunuh kerajaan pakatan itu sendiri.

dalam menunggu detik-detik kematian mereka, kita cucuk-cucuk lagi faekah supaya dia melatah dengan lebih galak lagi.

faekah adalah lubok baru untuk bloger pro umno/bn..

4 comments:

Anonymous said...

Gambar ni kelakar tul. Kesian Minah ni nampak macam "tak cukup".

Kak Cik Kg Baru

Wake UP! said...

Faekah ni cepat melatah. Selalunya orang yang cepat melatah ni tak suka guna akal. Dia suka guna emosi.

Ular Menyusur Akar said...

Horey......

agbr47: Faekah + Mahfuz = 2 X Bodoh.

fulisiakantora said...

Assalamulaikum GAP, saper makcik ni??? mcm gersang je aku nengok, hu hu.... I'M SORRY!!!