Sunday, January 30, 2011

UPDATE TERBARU TENANG ! SILA REFRESH BLOG GAP..

jam 6.21 petang
 

kg redong
BN 96
PAS 175


SMK kamarul arifin
 BN - 365
PAS - 801

tenang station
BN 3147
PAS 1092


Felda Tenang
BN: 950
PAS: 160


Bukit Dato.
BN : 352
PAS : 99

 

Bandar LabisTengah
Pas -244
BN - 161

Bandar Baru Labis
PAS - 123
BN -

Pekan Air Panas
BN 220
PAS 48

Ladang Labis Utara
BN 152
PAS 40

jam 6.00 petang
keputusan undi pos.
BN 115
PAS 3
majoriti 112

jam 5.49 petang
bas penyokong pas dari kedah dah balik.
5-6 van penyokong pas dari perak/n9 dah balik.


jam 5.45 petang
ramalan di bawah mungkin akan lebih angkanya  kerana pengundi cina didapati tidak keluar mengundi.ada yang tidak balik mengundi. pengundi melayu dan india BN boleh dapat 75-80% undi maksima.


jam 5.42 petang
ramalan dan jangkaan. jika.
70% keluar mengundi BN menang 1000 lebih majoriti.
75% keluar mengundi BN menang 2000 lebih majoriti.
80% keluar mengundi BN menang 3000 lebih majoriti.


jam 5.37 petang
10,759 atau 71.75% peratus jumlah sebenar pengundi yang telah mengundi.

jam 5.20 petang.
analisa kebarangkalian keputusan sedang dikumpul.

jam 5 petang
12 pusat pengundian telah ditutup !


setakat jam 4 petang
10,133 pengundi telah keluar mengundi !

nantikan update seterusnya dari bilik gerakan banjir gerakan anti pkr.pastikan anda sentiasa refresh atau tekan butang F5 untuk mendapatkan berita terbaru tenang !

11 comments:

Wanredone said...

GAP.... kalau sehingga jam 4 petang jumlah keluar mengundi ialah 10,133, ramalan wanredone 10,879 tidak jauh tersasar! insya Allah BN akan menang!

xpressminda said...

InsyaAllah BN Menang.. majoriti harapnya melebihi 3500.

Anonymous said...

Salam yob,

memula terima kaseh teman ucapkan atas komitmen mike 'bertugas' di Tenang..

Harap update sekerap boleh, tak kiralah apa teks sekalipun..itu pasti akan buat pengunjung stick to the screen..hehe

thanks again yob..

-OghangKuale-

Anonymous said...

Awat geng2 PAS tak tunggu tolong mangsa BANJIR... Takkan dok pulun rayu undi, dah dapat LARI balik...

Anonymous said...

Apa apa pun keputusan nanti, saya mengucapkan syabas kepada semua Blogger Pro UMNO. Terima kasih kerana dapat membongkar siapa dia ni si Mala dan laki dia yang tak amalkam Makrof.

eekaa said...

@wanredone mungkin betul ramalan tu. terima kasih.

Anonymous said...

ini macam maarop demam,mc smbung lagi deh...

Ms Pearl said...

GAP,

tang tang ada angka angka ni make me nervous! hmmmmm

hanizam said...

bior betui yeop, takan peti bandar baru tak ada yang undi BN???

eekaa said...

bro, lain lain tempat macam mana?

usin said...

konpem ada 2 org x boleh tidur mlm ni. bersekang mata siap mc 21 hari lg, hasilnya....tadak. cis, kuang ajau punya pengundi tenang. buat jiwa aku x tenang. sabar mala & maarof, kemenangan tertunda kot. apa kata lain kali maarof pulak bertanding... kot2 menang, hehehe..