IKLAN BERBAYAR

Monday, February 28, 2011

PRK KERDAU : RAHIMI AKAN BERCERAMAH ?



tunggu.. jika benar sepertimana yang dirancangkan, insyaallah rahimi osman yang kebetulan anak jati temerloh akan mengadakan ceramah sulungnya di prk kerdau.

plan ni tak boleh diberitahu secara detail, tunggu masa kami akan buat kejutan ! setakat ni pas cukup membosankan kami !

5 comments:

hemisfera said...

Hahaha... kurang asam betul korang ni. Dah rapat ke dinding PAS kena lanyak, sekarang korang komplen PAS tak fight, PAS membosankan...
Memang haru...
Tapi, memang layak sangat-sangat PAS kena tibai. Lanyak sampai hilang ke dalam tanah terus.

Anonymous said...

KAH!KAH!KAH!
DH KANTOI PLAN JUBURI NAK JD TALIAN HAYAT KERDAU PLAK!

KAH!KAH!KAH!
PADAHAL...ASAL MASYUKKKKK!

Anonymous said...

fuck!

Anonymous said...

hensem jugak si rahimi ni. Manis betol mukanya. Patutla Anwar KY Jelly hired dia dulu. hua hua hua

aku je said...

Lanyak ..jgn berhenti. Pijak sampai hancor dan mati. Itu je yg layaknya utk PASberg.

Apasal ketua pembangkang aka ketua peliwat tak turut berkempen di Merlimau atau Kerdau?? Tak kesian ke kat Lim Kit Sial?

Ok la..dia tgh bicara ..malam? kan ke faveret dia bagi ceramah belit2?

PS: anon 5.36pm. Marah nmpak..ekekeke