IKLAN BERBAYAR

Thursday, March 31, 2011

KENAPA PERLU TAKUT DENGAN ESKAY, WAHAI SIVARASA ?

 peguam anwar sivarasa nampak naik angin semalam. nak kata datang bulan tak mungkin, tapi takde angin takde ribut tiba-tiba sivarasa naik angin dengan datok eskay.

semalam datok eskay sekadar melontarkan 5 soalan, apa pak anwar buat di thailand ?

kalau tak boleh jawap 5 soalan, jawap ajelah 3 soalan.

datok eskay sekadar bertanya, itupun dalam nada kias paling berhemah. iyalah kita kan orang timur, negara yang anwar tuju pulak thailand jadi kenalah kita sopan dan santun.

sivarasa gelarkan soalan eskay sebagai soalan bodoh.

apa pulak soalan bodoh, eskay tanya apa kamu buat di thailand. 
bukannya eskay tanya apa thailand buat kat anwar ?

kah kah kah
marah nampak tuan lawyer. jangan marah lah, nanti kena jual.
rakyat malaysia pun nak dengar jawapan anwar, apa kamu buat di thailand. takkan soal benda simple tu pun nak marah tuan lawyer ?

sepanjang minggu ini macam-macam korang balun eskay, dia sabar je. tak melatah pun. apatahlagi rahim tamby chik.

macam-macam korang taruk datok T.

tapi bila tanya apa kamu buat kat thailand, korang naik angin apasal.

tak aci lah macamni tuan lawyer.

korang boleh tumbuk, takkan eskay tak boleh jentik ? 

ini baru jentik, kalau gigit macamana  tuan lawyer. banyakkan bersabar tuan lawyer, eskay nak gurau takkan tak boleh.

20 comments:

Anonymous said...

Datuk T ni pun satu. Bagilah soalan objektif, senang sikit Anwar nak jawap.

Bahtera Merdeka said...

Salam,

Inilah pekerti Ahlul Gerombolan Pakatan Haram.

Ahli profesyen yg tak profesional.

Anonymous said...

betulll. tanya pun nak marah nak kenal jual sst dia ni!nampak sgt dah salah tu..hehehe. kuang kuanggg.

malaysiandotcom said...

Apo cito ni bhai sorang laie artis sokong pAS...panasssssssssss

Anonymous said...

makin lawak lah pakatan ni....adoi... ckp pusing2.... nanti rakyat pening...kalau dah pening, nak pangkah pakatan terpangkah bn....dah la takde pemadam... kan dah rugi.... hahahhhah

manbatek said...

depa tumbuk, kita jentik...lepas ni boh penarajang terus...

Anonymous said...

tak nampak rumitpin solana tersebut. mungkin boleh permudahkan bentuk soalan atau bagi soalan sepert tarikh masuk thailand..masa dan tempat dituju. bagi jawapan A B C D..tu saha, kena pilih jawapan yang tepat atau atau buat tugasan saja. very simple. budak tadika pun kalau p melncong dengan family dia boleh buat karangan yang betul.

TESLAMARIN said...

thailand tu luas, lebih jelas lagi kat pattaya. lu buat apa kat alcazar.tengok yg dalam cermin, pilih nombor, projek????????????

Anonymous said...

Masalahnya bro..si eskay dah jentik kote tuan dia..bial tuan dia meraung tu yang menyalak2 paria sekor ni..hahaha...

ttuan dia tumbuk angin jer kat eskay...tp eskay jentik kepala kote yang besar botol mineral tu mmg ler tokey berjubur dan biseksual tue meraung...hahaha

Dasar paria..mcm tue la..x mengampu x sah beb....barvo eskay..bravo gap..hahaha

Anonymous said...

ANWAR x nak jwb sebab dia x tahu brapa markah penuh utk setiap soalan. huhuhuhuhu

Anonymous said...

aku rasa Dato Eskay kena buat soalan objektif kat ANUanr supaya senang nak jawab kot....jadi tak perlu lah dia pikir jawapan teruk-teruk...

Anonymous said...

siva dah tak boleh rasa dah..

usin said...

bukan marah tu! pura2 marah sbb telur bos dia dh kecut. nk cover malu buat2 marah. mangkok tu dh lama x update certificate lawyer dia, tu yg jd loyar buruk tu!!!!

Anonymous said...

senang saja nak selesaikan siapa lebih bodoh dari siapa. Loyor Buruk atau Teskay? nah bandingkan sijil SPM kedua-duanya. objektif gitu.

doncin cai said...

anonymous 4.26
hehehehehe

Parangdayak said...

http://parangdayak.blogspot.com/ bro.. sila link kan blog saya. umb bn sarawak

Anonymous said...

tak dak ka pencacai anuat nk komen..jemputlah..

Anonymous said...

soalan senang je pun takut nak jawab.
apa lagi? buat la pres conference, jwb dgn ikhlas tanpa spin.
tunjuk bukti, baru rakyat boleh percaya.
yg ni pakai peguam pulak apehal?
memang jawapan yg kantoi kot? sebab tu tak terjawab

Anonymous said...

kalau betui al-jub bkn plakon video porno tu, apsal diorg ni nak marah lebey2. takut la tuuuu

Anonymous said...

Salam

Loya tekak aku tengok lawyer marah marah, apasal nak marah sebab sivarasapun suka taruh orang lain tanpa saksi dan bukti, maklumlah dap laknatullah kafir harbi garenti masuk neraka jahanam bersama kaum munafik.....si anwar ni pun satu, jawablah soalan tu, ada lima saje, bukan macam SPM , itupun tak boleh jawab, macamana nam jadi PM, lagipun kan ke anwar pandai putar belit, jawablah pergi siam buat umrah ke, atau mendalami ilmu agama pluralism ke, atau mengkaji anatomi tubuh manusia jantan perempuan atau pondan, kan ke siam banyak pondan,

apara...itupun tak boleh nak jawab