Tuesday, March 22, 2011

KONSPIRASI VIDEO SEKS BIKINAN ANWAR KANTOI LAGI : FOTO DATOK T ?

 semalam berdasarkan repot,perbualan rakan-rakan media menyatakan sewaktu mereka masuk ke carcosa sri negara mereka dikehendaki mengikut syarat.

syaratnya..tak boleh pakai jam,tak boleh bawak pa jugak gadjet yang boleh merakam audio dan video klik seks anwar ibrahim.

kenapa datok T arahkan semua yang terlibat berpakaian macam hantu bungkus aku tak pasti.cara datok T dedahkan isu seks anwar cukup meragukan jika dibandingkan dengan datok N.

nallakarupan dan datok T punyai stail yang berbeza tatkala mendedahkan aktiviti seks anwar.

nalla berani cabar anwar.
nalla kata anwar kaki pompuan dan kaki jantan.
nalla suply betina kat anwar.
nalla bawak shamsidar (bini azmin ) untuk anwar lempiaskan nafsu seksnya.

begitu jugak dengan umi hafilda.
nalla dan umi mendedahkan isu seks nwar secara umum,public dan kaedah ceramah.

PELIK KENAPA ANWAR TAK BUAT LAPORAN POLIS ATAU SAMAN NALLA/UMI ?

berani kerana benar. sampai sekarang anwar/azmin masih takut untuk saman nalla/umi.

TETAPI

bila isu video seks anwar keluar semalam, cepat-cepat anwar nafi. cepat-cepat nak buat repot polis.yang datok T buat semalam macam hari halloween,semua berbungkus tak jantan langsung.

apa anwar sudah tahu ke bahawasanya datok T takkan dedahkan kandungan video seks itu selepas 7 hari, tu sebab dia berani buat PC menafikan dakwaan datok T.

konspirasi video seks bikinan anwar makin terkantoi !

dua contoh di atas sudah cukup membuktikan isu ini adalah ciptaan anwar dan mainan datok T !

ada orang email kat aku gambar datok T ?

tengok foto di bawah..inikah wajah sebenar datok T ?

30 comments:

Kamarul said...

Bro GAP,

Satu ulasan dan kesimpulan yang terbaik!!..

Gambar Dato T pun steady gak tuh..

Anonymous said...

ha..ha..ha..itu gambo masa blom dapat dato....masih mr

berbulumatahitamku said...

NI SEMUA WAYANG ALJUBURI JE...DIA TAU HARI RABU NI NAK X NAK NAK KENA BAGI DNA GAK...CIPTA LA WAYANG KULIT SEKS DIA TU.KONON KONSPIRASI LA ALJUBURI ALJUBURI...SAMA RATA SAMA RASA DEPAN BELAKANG SAMA SAJA DADA RATA PUN KO RABA.

Anonymous said...

As-salam semua

hairannya... kenapa anwar begitu beria-ria mengatakan bahawa perutnya tidak sebuncit perut yg didalam klip tersebut?

Sudahkah anwar melihat rakaman video itu?

Sedangkan anwar tidak tersenarai didalam senarai mereka yang dijemput melihat.

Adakah anwar juga diantara pengarah video tersebut sehingga beliau begitu yakin dan tahu saiz buncit perut antara mereka?

status datuk T jg boleh diragui, adakah beliau "musuh dlm selimut" anwar atau kawan seselimut anwar?

Empayar Pemuda said...

Anwar perlu serahkan DNAnya..

*laaa...Mr T ke yang jadi Datuk T,ingatkan Booker T...hahahaha

puyee said...

Salam GAP,

Saya ada post komen pasal entry u;

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2011/03/kisah-benar-video-seks-anwar.html

saya setuju dgn entry atas tu. Then, please you highlighted kan kepada UTUSAN krn UTUSAN dah termakan cerita anwar ni sehingga jadikan HeadLine arini. Sepatutnya tak payah masukkan dlm UTUSAN cerita anwar ni krn dgn muatkan dlm UTUSAN maka ini akan membantu plan anwar ni utk alih issue DNA esok.

Sy sgt berharap GAP boleh buat satu entry spy nasihatkan UTUSAN supaya keluarkan headline esok utk counter headline harini yg nampak membantu plan anwar.

Let say mungkin UTUSAN bleh guna headline esok " ISU VIDEO SEKS CIPTAAN ANWAR UTK ALIH ISUE DNA? "

PLEASE GAP INI SGT PENTING. ANWAR AKAN CUBA SEDAYA UPAYA UTK DIVERT ISUE. AGAIN...UTUSAN DAH TERPERANGKAP GAP...!!!!

THANKS SO MUCH...

Anonymous said...

gua hairan binti ajaib singh.
bagaimana mesin perakam ada kat situ, latok T kena suruh ambil baranf... latok seli Y main kat situ..????
pa macam olang tau latok seli Y main kat situ and buat rakaman sepesial punya....???
gua kongpius loooo..
mesti sudah ada script ooo mau spin..
ini drama kingkong manyak best..
gua sokong lu latok seli kasi lu punya DNA mari mahkamah ...
wish you luck and success.....

SUNGAI RAPAT ONLINE said...

Salam Perjuangan,

Insyaallah rakyat Malaysia dah tahu lakonan Anwar dan kuncu-kuncunya tunggu hari pembalasannya nanti

Anonymous said...

Jangan percaya sangat dengan isu ini.. mungkin juga ia adalah isu yang dicipta sendiri oleh anwar. boleh jadi betul, org itu bukannya anwar dan mungkin lepas itu ada orang lain yang mengaku dialah yang sebenarnya... lepas itu anwar akan guna isu ini untuk dapat simpati bagi PRN Sarawak seterusnya akan kaitkan dirinya difitnah dalam kes liwatnya itu

Anonymous said...

Datuk Tipu, Datuk Totok, Datuk TekaTeki, Datuk Tonto, Datuk TipahTertipuTertipuTertipah

p/s : baik x pyh ambik port nk tao.tggu mggu depan jer. mggu nih DNA.

PutraRocker said...

politikus meleis

Anonymous said...

ni mesti guna kamera ajaib yg kantoi kat bilik gagap itu hari kah kah kah

Anonymous said...

Kalau Datuk T tu betol, dia akan buat cara Datuk nalla, x payah sorok2 identiti


Ni mesti muslihat anuar nak alih tumpuan umum pasal DNA


Apalagi bloggers, kantoikan muslihat Anuar nihh!!

konsensus bebas said...

Sikit punya konfiden anwar,dengan serta-merta dia buat pc nafikan isu yg baru berapa jam aje keluar.Dia konfiden pasal dia ada alibi i.e twitter dan dia konfiden juga sebab memang dia tak buat?

Macamanapun tetap ada 2 kemungkinan iaitu sama ada memang plan dia atau dia melatah sekali lagi sebab terkantoi untuk ke sekian kalinya?Kena pandai baca between the line ni,mamat ni licik orangnya.

Apa2 pun tunggu pengesahan identiti lelaki x dalam video tu dulu sebelum boleh digunakan sbagai new bullet kalau tak boleh jadi backfire woo.

Anonymous said...

aku fikir go straigth!!!
aku rasa mendedahkan siapa datok k, lelaki pelakon tu, premis tempat tu..anuwar pon dah buat repot!! kes DNA jalan terus.Strategi politik oleh pemerhati kalau ada pun dah tak menarik lah. Otak aku dah biul bab anuwar nih.aku nak gi mancing burung kat kelantan lagi bagussssss

Anonymous said...

Dah takde modal lagi ke?

Kata pulak Anwar cipta video tu...

Apelah korang ni...

Tak habis2 korang nak buat naya...

Besok, kalau hakim kata tak payah serah DNA...kau orang kata...hakim tu kawan Anwar pulaklah agaknye ye...

Memang dasar manusia hati busuk, jahat, penuh dendam kesumat...

Berpada2lah bro...nayakan orang ni...

Anonymous said...

sy yakin 100% video tu dr anwar. sy minta rakyat tumpu kes liwat. jgn hilang fokus.

Anonymous said...

gua rase vidio ni cam akuan sumpah bala tu. pasni datuk t yg xde telor spin pulak cakap kerajaan bayar.

Anonymous said...

sampai bila korang nak percaya yang anuar kena naya? orang lain tu tak ada iman ke sampai nak buat naya kat anuar tak henti henti? atau anuar tu bapak segala pakar ke sampai satu Malaysia dok jeles kat dia?

Mae said...

Kenapa Dato T nak sorok identiti, takut dengan Anwar ke ? Logik ke dia takut dengan Anwar ? Bukankah dia bersama 4 orang lain yang berbadan tegap ? Masih takut dengan Anwar ? tak logik.

Teringat pulak hal pmbunuh Altantunya yang dibawa ke mahkamah berkerubung hingga kita tak tau rupa 2 orang 'pembunuh' tu macamana ?

Macam ada persamaan modes operandi dua kes tuh ...

Anonymous said...

Ada sorang lagi yang depa tak berani saman.. Senator Ezam..

Melayu Pasir Gudang said...

Anwar dah tengok ke video tu, mana dia tau orang dalam video tu perut buncit.

Anonymous said...

PAS,DAP mana??? Why so quiet from a thousand words???? Aku rasa dorang ni semua tunggu dan lihat aje,kalau dapat sambutan hangat dari rakyat,apalagi masuk jarum la barghal2 PAS n DAP ni,tapi kalau sambutannya agak suram dari rakyat dorang cakap "pergi mampus la lu ANUAR"

Anonymous said...

Dlm kenyataan Anuar tempoh hari ada mengatakan yang dia tidak mengenali langsung siapa dia Datuk T,tapi dalam kenyataan Datuk T ada mengatakan yang dia diarahkan oleh orang yang terlibat mengambil semula jam tangan yg tertinggal didalam bilik hotel... Deiiiiii!!!! ni citer keling versi apa yang kau nak buat aaa Nuar!!! Tunggang langgang punya planning

Anonymous said...

HOI NUAR..RAKYAT DAH BOSAN LA DGN PERANGAI KAU TU.. DAH DIPELEKEHKAN RAKYAT NAK TAU DNA TU.SANGUP KLUAR Video BLUE(pas setuju ke dgn strategi politik ni halal ke poknik?? takpe kuar lucah..janji dpt tegak ISLE!..FUH..PASNI KUAR PLAK JIJAH+ PokNik BUNCIT. AZMIN PERUT BOROI PULAK.. BN SEDANG FOKUS KAU BERANI TAK BAGI DNA SENDIRI.. TAK PAYAH SUSAH2 NAK MALUKAN DIRI DGN VIDEO LUCAH DAH.. NAMPAK SGT TERGESA2 PUNYE TRIK.. yg ni beriya2 nak tuduh BN YA! harap rakyat serawak brsabar byk2 dgn lawak lucah dia ni..

Anonymous said...

Aku rasa vidoe tu betul....sepandai2 tupai melompat boleh jatuh ketanah juga...dalam byk2 kerja jahat yg dia buat ada la satu dirakam org juga...jgn kita terpedaya dgn luaran AI...dia saja jek control macho konon tak salah ...nak bagi real dia buat laporan polis supaya org tak syak...dia dah byk belajar dari kes saiful yg lepas...jgn lari ke kedutaan turki nanti gerenti org tak percaya...wartawan malaysiakini tulis org dlm video tu pastikan air mani tak meleleh kena tilam sambil sebut kes yg dulu sangkut sebab air mani tumpah kat tilam la tu...

Anonymous said...

betul la kata ali rustam. Pembngkang mesia hidup dgn ISU. TARAK ISU , SANGUP KUAR VIDEO LUCAH.. TERUK BETUI KEPALA ANWAR NI.. HARAP ALLAH AJAR SKET ANWAR NI .AJAR BYK PUN XPA.. MAKHLUK PEROSAK ORG MELAYU..

Anonymous said...

PERSOALAN : MASA PC, DSAI KATA BELOM TONTON VIDEO TU TAPI MCM MN DIA BOLEH TAHU PEROT LELAKI DLM VIDEO TU LEBIH BESAR DARI PEROT DIA?????

PEMBELA NEGARA said...

Jangan kau orang tak tahu, Al Juburi dah lama jadi PORNSTAR Actor, mahal bayarannya. Semua wartawan yang tonton dah beri komen, 101% memang sah memang dia. Pasal tu cepat-cepat dia buat PC dan Polis Report semalam untuk mengelakkan orang ramai tahu yang itu adalah dia. Jadi dia mahu Polis rampas video sex tu. Kalau bukan dia, kenapa nak susuah-susah membuat laporan polis. JADI JAWAPAN SEKARANG MEMANG SAH 101%. Tapi tunggu dalam seminggu ni, mesti ramai dah dapat copy video clip tu.
ALJUBURI MEMANG TAK LAYAK JADI PEMIMPIN RAKYAT MALAYSIA !!!! SAMPAI BILA PUN SAYA TAK AKAN UNDI PKR(POKER).

Anonymous said...

betul...betul...
dia kata belum tgk lagi video tu, tp tahu pulak perut dia lagi buncit..ada yg tak kena ni