Tuesday, March 22, 2011

KISAH BENAR VIDEO SEKS ANWAR.(KONSPIRASI TERBARU CIPTAAN ANWAR)

 seharian kami menggodak berita untuk mendapat maklumat sebenar kes video seks anwar.

secara jujur kami katakan, 24% dalang disebalik isu video ini berpunca daripada internal problem (masalah dalaman) yang cukup meruncing dalam pkr.

manakala 75% konklusi yang kami memperolehi mengatakan teori sun tzu art of war yang pernah menyatakan akan taktikal untuk menumpaskan musuh adalah dengan mencederakan diri sendiri. dengan  kaedah sebegini, maka fokus musuh dapat di alpa kan buat sementara waktu.

aku memberikan beberapa teori untuk rakyat berfikir. 

harus diingat, bila memikirkan tentang anwar anda harus berfikir di luar kotak. 

bila aku melihat kelibat saifudin nasution semasa press conference video seks tadi, teringat aku akan cerita lama.
cerita semasa kami dalam pkr. pada waktu itu saifudin adalah calon pkr untuk dun lunas. dalam ceramah terakhirnya, di depan ribuan penyokong dia berpura-pura menjawap panggilan telefon. diperbualkannya dengan penuh serius dengan mimik muka penuh kerisauan.

selang 2minit, dia berhenti bercakap. audience mula tertanya-tanya apasal dia berhenti.

lalu diumumkan di khalayak umum bahawa umno sedang menghantar puluhan bas yang kononnya membawa pengundi hantu.

kecoh prk lunas. insiden keganasan semasa prk lunas sudah termaktub dalam sejarah.

kami bertanya saifudin, betul ke ada bas yang membawa pengundi hantu ?

DIA JAWAP TAKDE...POLITIK SENSASI YANG MENCETUSKAN PANIK DIAJAR SECARA BAIK OLEH ANWAR IBRAHIM.

jelas keputusan prk lunas berpihak kepada saifudin, dengan majoriti tipis.

permainan decoy (helah) yang penuh gempak adalah nyawa hidup pkr, sebut anwar ibrahim.

sewaktu pemecatannya pada 2 september 1998, dia ada menyebut akan konsirasi peringkat tertinggi pimpinan negara untuk menjatuhkannya. ini fitnah jahat dan rekayasa cerita yang mahu menumbangkan anwar ibrahim.

pada waktu itu, hampir kesemua orang melayu jatuh simpati. buktinya keputusan pilihanraya umum 1999 hampir kesemua seat parlimen umno tumbang..

namun setelelah 10 tahun, baru kita tahu kes espionage(agen pengintip),betrayal,liwat,seks luar tabie,seks dalam tabie dan segalanya semakin terdedah.

orang melayu sudah dikenali resam budayanya. budaya amok dan cepat melatah sudah sebati dengan tabie. anwar menggunakan kesempatan ini untuk meraih simpatisan.
kes mata lebam.. ramai yang menyalahkan kerajaan dan polis kerana bertindak kejam terhadap anwar ibrahim.

seperti ulangan transkrip aku diatas yang menyebut akan ide sun tzu (mencederakan diri sendiri) anwar mengulangi kaedah yang sama.

anwar ibrahim provoke ketua polis negara rahim nor. bagaimana anwar tahu yang masuk ke dalam lokapnya sewaktu ditahan itu adalah orang yang bernama rahim nor ?

anwar cam rahim nor kerana rahim berdehem !

jadi inilah peluang untuk anwar meraih politikal mileage.. anwar berkata kepada rahim nor "KAU BAPAK ANJING "..

rahim melalui satu hayunan terus melepas tumbukan ke mata kiri anwar. inilah insiden yang digelar kumpulan reformis sebagai 'mata lebam'.

nampak tak rangka-rangka puzzle yang sudah mula aku cantumkan ?

anwar sanggup rosak/hina/cederakan diri demi mengalih isu yang sedang dihadapinya.

rahim nor orang yang baik. anwar pandai menggunakan 'kelemahan/geram' rahim nor dengan menggelarkannya sebagai bapak anjing. sejarah pahit lampau dimana sebuah keluarga diraja menahan seorang polis dalam kandang anjing dijadikan modal untuk anwar provoke rahim nor.

inilah babi melayu bernama anwar. lepas kes mata lebam, apa isu yang tenggelam ? isu kenapa anwar dipecat. licik bukan manusia bangsat ini bermain politik.

kes arsenik. satu lagi ulangan rekayasa ciptaan anwar untuk memfitnah kerajaan. 
harus diingat, arsenik timbul setelah anwar mendengar barisan alternatif (pas,pkr,dap) hampir berpecah kerana perbezaan idelogi.

jadi untuk menarik balik sokongan yang hampir hilang itu, isu arsenik mula dimainkan.

bila anwar tersepit , anwar akan melakukan diversion.

kes 16 september muncul kerana apa ?

kerana saiful sudah bersumpah di dalam masjid mengatakan anwar meliwatnya.
disinilah kelicikan anwar bermain isu ,menutup isu dan mencipta isu.

siapa datok T ?
apa motif beliau di sebalik penyebaran cerita video seks anwar  ?

tak siapa mengenali datok T. ada yang berkata dia cina.

tidak, dia bukan cina tetapi maklumat menyatakan dia  bernama tXXXXX. seorang lagi rakan beliau sewaktu penyiaran video seks di carcosa seri negara bernama aXXXX.

pelik ? kenapa datok T nak bagi kata dua kepada anwar dan azizah untuk meletak jawatan dalam masa 7 hari ?

adakah datok T seorang politician.
adakah datok T ditipu anwar ibrahim.

pelbagai spekulasi boleh timbul. andaian ia melibatkan krisis dalaman antara mereka tidak boleh ditolak.

namun andaian planted (menanam) agen bernama datok T untuk mencemarkan namanya( anwar)  juga tidak boleh disangkal.

seperti kes pemecatan,kes mata lebam,kes arsenik dan kes 16 september kesemuanya anwar cipta untuk divert isu dan masalah peribadinya.

1) pemecatan anwar kata ini fitnah, namun akhirnya kita tahu siapa dia.

2) mata lebam anwar kata polis jahat,tetapi sebenarnya dia provoke rahim nor.

3) arsenik anwar kata dia diracun,tetapi sebaliknya dia mahu gabungan pembangkang bersatu.

4) 16 september dia cipta kerajaan tumbang,namun sebaliknya dia mahu menutup isu liwat.

hari ini stail politik murahan ala propaganda tepi jalan mula dilakukan anwar.

video seks saya tidak benar. jika ditakdirkan datok T tidak mengotakan janjinya untuk mendedahkan video itu selepas 7 hari...

anda rasa siapa yang bakal kena ? umno jugak. typical stail politik pakatan, semuanya salah umno.

anak dorang berak cair pun disalahkan umno. konek orang pas tak naik pun disalahkan umno.

dah nampak game ini.

jadi gap, kenapa video seks ini diletupkan ?

tuan-tuan yang dihormati, ingat tak lelaki bernama azmin ali.

anwar sanggup mati kerana azmin ali. kasih sayang mereka tak boleh dipisahkan.

sehari dua lagi hakim kes liwat akan memberikan keputusan samada anwar wajib beri DNAnya kepada mahkamah .

DNA ini bukan sahaja melibatkan kes anwar meliwat saiful , sebaliknya melibatkan persoalan siapa ayah afifa, anwar ibrahim atau azmin ali.

AZMIN ALI ARAHKAN ANWAR JANGAN BERI DNANYA !
teori kami yang lengkap ini menyatakan secara konklusif, isu video seks ini sengaja dibuat bagi menutup cerita desakan rakyat yang mahu anwar memberikan DNA nya kepada mahkamah.

kami cabar dato T, jangan jadi pembohong dan agen penipu yang berkerjasama dengan anwar.

jika benar kamu ada video tape skandal seks anwar, dedahkan pada umum.

percayalah lepas 7 hari, datok T ni takkan keluarkan bukti sepertimana yang dijanjikan.

fokuskan pandangan rakyat terhadap isu sebenar, anwar wajib berikan DNA nya kepada mahkamah !

kepada datok T, selagi video seks ini tidak diedarkan kepada rakyat selagi itu kami akan panggil kamu penipu besar, namun sekiranya sudah tersedar klip video seks itu dan terbukti suspek yang disyaki itu anwar ibrahim, maka aku akan tarik balik artikel ini.

105 comments:

Anonymous said...

Mungkin teori anda itu benar! Mungkin juga tidak...kerana politik itu serba berkemungkinan...Lasswell berkata politik ialah siapa dapat apa, bila, bagaimana...

Anonymous said...

Syabas GAP kerana dapat merunkai strategy bodoh si Anwar.

Kalau betul itu video Anwar mesti dia tak berani punya..ada je helah...dah lari pergi kedutaan Turki kut.

anwar peliwat said...

Aku pulak 147.72% yakin bahawa teori kau ni bangang nak mampos.

Kenapa bangang? Sebab kalau dia nak cederakan diri dia sendiri, dia takkan pilih isu sex.

Dia akan cakap ada orang nak bunuh dia, polis belasah dia, orang nak racun dia, orang bomohkan dia, orang sabotaj ceramah dia, orang ugut anak beranak dia, dsb. Tapi bukan dengan pasal isu seks. Sebab risokonya terlalu besar.

Dengan kesnya di mahkamah, sebahagian besar masyarakat dah mula percaya yg anwar memg pesalah laku seks. Kalau dia menggunakan modal sex untuk false alarm, ada risiko yg amat besar bahawa taktik ini akan backfire. Dan masyarakat akan semakin yakin bahawa anwar memg meliwat. Damagenya nanti susah untuk dikawal.

Sedangkan nak bersumpah laknat pun anwar takut, apsal kau ingat anwar nak ambik risiko besar mcm ni pulak?

Konklusinya, teori kau memang bangang macam babi. Sebab kau dgn mak bapak kau pon babi najis mughallazah.

Sekian, berkhidmat untuk negara.

trivoli Villa said...

satu ulasan yg bagus. Semuga tunjuk perasaan DNA nuar berahim tidak terjejas dgn Video ni. DNA..DNA...DNA!

Anonymous said...

haha...bodoh lah GAP ni...mana ada orang yang konspirasi terhadap diri dia sendiri....untuk apa anwar melakukan itu pada 1998...nasib baik anwar kepenjara...kalau tidak UMNO dah lama ditalkin kan....jangan lah auta lebih2 sangat yoep....

Anonymous said...

Yeah.

ini game sudah makin rancak.

Pelik.

Anwar adalah orang pertama melatah, siap buat PC semata - mata nafikan dirinya adalah lelaki di dlm video yang ada di Tangan lelaki bernama 'DATUK T'.

Kita tak tuduh dia. Kita tak petik Dia, tuuuptuupptuupp, dia yang terasa pedas.

Setuju 100% Pada yang GAP tulis.


Ada semak, pasti ada ular.


Anwar ibrahim? raja putar alam, anak didik Pak Yahud dgn Mat salleh.

Simpati.

Fitnah.

Manipulasi.



Jaga - jaga.

Anonymous said...

Salam,, wa sokong pendapat GAP, InsyaAllah memang tepat sekali. Mamat tu belajar dgn Yahudi.

Gabriel KL.

Anonymous said...

Oh GAP...
sebenarnya apa yg anda ulaskan mmg tlh bermain dlm fikiran sy sjk awl lg. walaupun x mengenali anughairah ni secara dkt, namun sy tau dia sgt licik utk divert issue. tp, apa2pun syabas krn GAP tlh mengenali taktik politik murahan Puak Kelentong Rakyat. sy juga berhrp kebenaran akan muncul dan membuka mata hati mereka2 yg tlh digelapkan oleh 'mata lebam'. semoga kegelapan anjuran anughairah lenyap bersama DNAnya yg begitu murah didermakan kpd insan2 malang... namun begitu susah utk diberikan agar kesnya selesai.

Salam semua... said...

Mantap bro...Tahniah.

ALahaI sI LunCAi said...

AKU PUN SAMA MACAM KO BRO. DAH NAMPAK
SANGAT PLOTNYA YANG SANGAT TERSUSUN.

CUMA BUAT MASA NI, KITA ABAI DULU BENDA NI..

1. KITA NAK TAU KENAPA MANI DIA ADA DALAM DUBUR SAIFUL.

2. KITA NAK FOKUS MENOLONG PENGUNDI SARAWAK

Anonymous said...

SAYA AMAT2 SETUJU DGN ARTIKEL INI.

Anonymous said...

Ini memang kerja anwar.
Macam mana dia tau orang dalam video tu perut buncit?
Walhal dia tak tengok pun!!
Aku rasa wartawan yang tengok pun wouldn't spot the tummy issue to compare. How can they?

And wan azizah made a stupid statement again!
" Why made it with a woman? Should have been a male!"
- wan azizah setuju husband dia homo.

RentaP said...

Hahaha... apa yg ko mengarut ni setannn?

16 september tu bukan ke saiful yang terlibat aturkan pertemuan dgn ahli politik BN?

Apahal pulak Anwar cipta sbb saiful mengaku diliwat kah kah kah...

byk lagi kat atas tu teori pincang nanti aku kupas lagi....

hahaha... gulin2 aku gelak... pertama jumpa blog ni...

blog lawak rupanya hahaha...

Anonymous said...

Kesian beruk beruk PKR dia ingat kesemua rakyat Malaya sama macam pengikut Nik Ajis, terutama Nizar yg tak ada kepala otak tu.

Lebih kesian lagi mamat mamat ABIM, JIM & sewaktu dengan nya yang terpesona dgn lakunan Si Nuar selama bertahun tahun tapi bukan salah lu orang, lu orang kena kencing je.

Lebih lebih kesian lagi keluarga si Nuar, cam na agak nya jiwa mereka. Moga Allah pelihara perasaan & jiwa mereka tapi Jijah & Ija dah komplot tak kesian ke kat ahli keluarga yg lain.

Moga Allah Swt beri taufiq kat Si Nuar utk bertaubat (jika benar segala apa yang telah dilakukan selama ni seperti dituduh), belum terlambat lagi. Taubat Nuar Taubat jangan tau 'buat' aje.

halus said...

Yang penting....
Jejak Dato T sampai dapat.. ini samada agenda anwar atau Dato T sendiri.... dedahkan sapa Dato T... forget abour anwar and attack Dato T... by hari ni(tuesday) sampai dapat.. cari org press yg attend at Carcosa

Anonymous said...

Salam sahabat GAP...mohon link kkamdias.blogspot.com. Teori kamu amar tepat..

TESLAMARIN said...

bravo zulu GAP. ORANG TERTENTU AJE YG FAHAM TERM NI.

Anonymous said...

Tahniah. Yakin segala usaha tuan bertujuan menyelamatkan Negara.

Anonymous said...

Bro GAp, benar kata2mu. Kita tunggu je dulu dalam tempoh seminggu atau mgkn beberapa minggu lagi menegenai kebenaran video seks itu. Kalau Datuk T benar2 mahu menegakkan kebenaran, tentu dia x gentar untuk serahkan bukti video atau ape saje yg mengaitkan AnWAR PELIWAT dlm pengintipan video seks tu.

Tp kalau dalam tempoh seminggu dua ni cerita ni hilang bersama Datuk T, lebih baik kita diamkan saje. Kita anggap je itu semua helah pembangkang utk mencari keuntungan politik ketika pilihanraya Sarawak dan PRU-13 yg dijangka diadakan tahun depan.

Anonymous said...

Baru teringat tadi, ade satu klu yg blh dikaitkan dengan video seks Pak N-War ni. Macam mane Pak N-War boleh tahu pelakon tu berperut boroi sedangkan dia sendiri tidak menonton atau diberikan salinan video tu lagi???

Pemimpin haprak pembangkang pula awal2 lagi menafikan org itu adalah Pak N-WAR sedangkan Datuk T tak pernah nyatakan siapa lelaki dalam video panas XXX tu. Memang mcm ade udang di sebalik batu je ni....

zamsalam said...

PEMBOHONGAN VIDEO SEKS..

Bro.... perangkap besar bro..

1. Setuju dengan penjelasan..

2. Motif berbentuk UGUTAN Datuk T terlalu lemah..

3. Tak payah layan bro...

Cadangan Bro:

Ambil pendapat orang ramai yang TIDAK PERCAYA. Guna Media Perdana. Ulang tayang hari2.

Best lagi kalau ada rakyat yang kata "Forget about Anwar, we have mission to acheive, we want to go forward"

KusKus Hotak Hei said...

Seperti rakyat lain yang ada pemikiran waras dan mantik yang ikhlas dikurniakan Allah SWT, saya tergamam semalam, mengapa? kenapa? buat apa? tiba2 AnUwaR bangkit mempertahankan bukan dia dgn menayangkan perutnya yang tidak buncit utk dibandingkan dengan lelaki dalam video dimaksudkan (Awani), tukar channel 103 lak, cerita sama, alih2 komen AnUwaR lak, ooh... no comment, i sendiri belum tengok video tu. Aikkk.. tadi kata perut orang tu buncit, ni tak tgk pulak.. aiiyooo yoo katawallleee. mana satu mau picaya maa? sulah tengok ka bulum tengok itu celita? tapi apa2 pun detupan hati nurani mengatakan mmg teori yang GAP cerita ni ada munasabahnya. utk alih pandangan rakyat pada kes DNAnya dalam masa sama menyelam sambil minum air untuk PRU Sarawak. Kot2 rakyat simpati... hehehe..

Anonymous said...

Tuan,
Pandangan tuan mengenai video ini ada asas kebenarannya. Kita tunggulah pendedahan dari DT tersebut. Semoga rakyat Malaysia tidak lagi tertipu. Dan kebenaran akan terserlah. Semoga Allah menjauhkan Malaysia dari bala.

Anonymous said...

Anwar..pakar putar belit...memang pandai spin sampai masih ada lagi yang percaya penipuan dia...dunia akhir zaman...pemimpin yang munafiq diagung2kan...

Anonymous said...

GAP!

Sejarah Melaka telah mencatatkan atas nasihat jahat dan tipu-muslihat mamak bernama Patih Kerma Wijaya lah Sultan Melaka bertindak membunuh Hang Tuah yang bnyak berjasa pada Melaka.

gegar gempur said...

teoari tuan ada kebenarannya ...saya secara peribadi melihat ada sesuatu disebalik semua ini..kerana adanya untaian peristiwa...dan anwar memang seorang startegist yang bijak mencetuskan isu isu baru demi survival politiknya...

Anonymous said...

Segalanya berkemungkinan n perlu brwaspada game plan dari master politik kotor manusia bangsat bernama Anwar.

Anonymous said...

Gongrats GAP job well done. Kita semua perlu berhati2 dengan Acor of the Universe ni. Tapi sepandai mana lakonan actionpack dia Allah Maha Adil....banyakdah sebelum ini kebenaran telah terungkai dimata rakyat otherwiswe takan member kamcing dia semua tinggalkan beliau itu semua hidayah dari Allah >Dia tak habis habis dengan Conspiracy terus tuduh polis lepas tu nak report Polis tak takut kena conpiracy lagi ke? ...Tuduh orang senang2 aje..actually It takes a thief to catch a thief..dialah penipu dan " CONSPIRATOR sebenarnya. So berdoalah keadilan untuk Saiful pass your DNA bro.

Anonymous said...

Gongrats GAP job well done. Kita semua perlu berhati2 dengan Acor of the Universe ni. Tapi sepandai mana lakonan actionpack dia Allah Maha Adil....banyakdah sebelum ini kebenaran telah terungkai dimata rakyat otherwiswe takan member kamcing dia semua tinggalkan beliau itu semua hidayah dari Allah >Dia tak habis habis dengan Conspiracy terus tuduh polis lepas tu nak report Polis tak takut kena conpiracy lagi ke? ...Tuduh orang senang2 aje..actually It takes a thief to catch a thief..dialah penipu dan " CONSPIRATOR sebenarnya. So berdoalah keadilan untuk Saiful pass your DNA bro.

Nasionalis1982 said...

GAP, aku setuju dengan pendapat kamu.
Anwar tu siapa? Dia adalah primadona dulu kini dan selamanya.

Anonymous said...

betul tu...ini ada lah kospirasi anwar..kalau tidak,jgn harap la die berani jumpa media...

bayan said...

Salam Bro,bosan,bosan mendengar berita pasal Bang Nuar ni.Yg penting bilakah Bang Nuar hendak dihantar buat PHD kat Universiti Sungai Buloh.Tajuk PHD nya Asal Ada Lubang.Kah,kah,kah

Anonymous said...

Salam untuk semua…

Kerajaaan dan UMNO perlu berhati-hati dalam isu ini. Saya berpendapat terdapat beberapa perkara yang meragukan dalam isu ini. Ada kemungkinan ianya merpkan strategi/konpirasi pemimpin berkenaan untuk mengalih perhatian rakyat dan masyarakat antarabangsa berkaitan isu liwat beliau. Kita semua tahu isu lieat beliau berada dalam kedaan kritikal dan genting sekarang terutamanya berkaitan dengan isu DNA yang boleh dianggap sebagai ‘SENJATA MAKAN TUAN’.

Sekiranya video ini palsu, pemimpin berkenaan akan mendapat manfaat yang besar di mana beliau boleh menuduh pihak Kerajaan dan UMNO yang merancang semua ini dan ianya secara tidak langsung akan mengalih perhatian rakyat dan akhirnya isu DNA dan liwat beliau dilupakan.

Keraguan yang timbul:

1. Dato’ T diarahkan oleh pemimpin berkenaan untuk mencari jam tangan beliau yang dipercayai tertinggal di Bilkik Hotel. Ini menunjukkan Dato’ T serang yang rapat dengan pemimpin berkenaan dan juga mungkin orang kepercayaan beliau? Kalau Dato’ T orang yang rapat, kenapa beliu tidak bertanyakan terus isu tersebut kepada pemimpin berkenaan?

2. Perakam video disimpan di salah satu drawer/laci. Agak meragukan kerana takkanlah perakam rahsia diletakkan dalam laci/drawer. Sudah menjadi kebiasaan bagi kebanyakan orang yang menggunakan bilik hotel untuk membuka setiap laci sewaktu mereka menggunakan bilik hotel.

3. Kenapa Dato’ T tidak menyerahkan terus video ini kepada pihak Polis atau Jabatan Agama Islam?

4. Kenapa Dato’ T yang dilihat mempunyai keupayaan yang hebat untuk mengupah pengawal lengkap dan mengadakan sidang video dan akhbar di Sri Carcosa Negara tidak memeriksa terlebih dahulu keaslian videa tersebut sebelum didedahkan kepada media tempatan dan antarabangsa? Beliau boleh memanggil para pakara untuk memeriksa video tersebut pada bila-bila masa dan membuat sidang akhbar dengan pakara tersebut.

5. Bagaimanakah pihak pembangkang boleh terus mengeluarkan kenyataan penafian sedangkan video tersebut baru sahaja di dedahkan kepada para media dan nama pemimpin terlibat juga tidak didedahkan. Mereka juga tidak mengetahui dan melihat video tersebut.

6. Penayangan video tersebut secara berperingkat dalam suatu masa kepada media tempatan dan media antarabangsa merupakan satu perancangan yang hebat bagi membolehkan isu ini mejadi heboh dan menjadi berita utama di media tempatan dan antarabangsa pada keesokkan harinya. Kalau video ini palsu, pemimpin berkenaan akan mendapat manfaat yang besar dan beliau boleh menuduh pihak Kerajaan dan UMNO yang mengadakan konspirasi untuk menjatuhkannya. Beliau akan Berjaya untuk mengalih perhatian rakyat terhadap isu DNA beliau.

Untuk mengelakkan konpirasi ini mencapai matlamatnya, saya mencadangkan kepada para pemimpin Kerajaan dan UMNO mengeluarkan kenyataan TEGAS seperti berikut:

“KITA TIDAK AKAN MEMBERIKAN KOMEN BERKAITAN VIDEO INI SELAGI KETULINAN/KEASLIANNYA TIDAK DISAHKAN OLEH MEREKA YANG PAKAR. APA YANG PENTING SEKARANG IALAH PEMIMPIN BERKENAAN PERLU MENYERAHKAN DNA BELIAU UNTUK MENYELESAIKAN KES LIWAT BELIAU.. ITU YANG RAKYAT MAHUKAN…”

Namun.. sekiranya video ini asli.. ini merupkan pembalasan Allah swt kepada para umatnya yang mungkar…

Ular Menyusur Akar said...

UMA juga tidak begitu percaya kerana riak muka nuar begitu bersahaja ketika sidang akhbar. UMA pun ada bertanya dalam blog UMA apakah kenyataan DS Najib untuk menyerah DNA lebih serious dari dakwaan video tersebut?

Zek said...

TEMAN BERSETUJU DENGAN PENDAPAT SAUDARA.

ANWAR SEBENARNYA CUBA NAK MENGALIH TUMPUAN DARIPADA PERBICARAAN LIWATNYA YANG DAH NAK SAMPAI PENGHUJUNGNYA.

DIA MAHU MENGELAK DARIPADA MEMBERIKAN DARAHNYA. ITU SAHAJA.

PENYERAHAN DARAHNYA AKAN MEMBONGKAR SERIBU CERITA.

TETAPI SEPANDAI-PANDAI TUPAI MELOMPAT KE TANAH JUGA AKHIRNYA.

YANG PENTING SEKALI UNTUK ANWAR INGAT IALAH ALLAH MAHA MENGETAHUI. KAMU BOLEH TIPU RAKYAT TETAPI KAMU TAK BOLEH TIPU MANGSA KAMU SAIFUL BUKHARI DAN MANGSA-MANGSA KAMU YANG LAIN.

ANWAR BERTAUBATLAH SEMENTARA KESEMPATAN MASIH ADA.

WASSALAM.

Anonymous said...

Ini adalah satu taktik terakhir anwar untuk pilihanraya sarawak. Jika tidak pembangkang tak ada isu utk rakyat. pemerintahan Negara kita sekarang terbaik .Jadi anwar STOP dengan sandiwara bodoh politik .

Anonymous said...

Kita tunggu 7 hari lagi dan lihat siapa lari mencari tempat berlindung.

Mungkin boleh ulas tentang -
1. tweet DSAI pada 21 Feb
2. DSAI kata jam Omega tu isterinya pegang (kata STAR), kenapa tak terus tunjuk ?

Nani Cheras.

Anonymous said...

tahniah gap.aku da baca kali yang ke 3 n lepas cmmnt ni aku nk baca lg.pukimak kau datuk Tenok.cepat kuar kn video tu.aku da tk sabar nk melancap bermodal kn video ANUGERAH TUHAN TU.aku mewakili kawan2 yang tk berpehak pada mana2 parti.tp dalam stuasi sekarang.jika terbukti dna anwar ibrahim tk spadan dengan male Y demi allah dan rasul,aku dan kawan2 yang tk perparti ni.akn terus mengisi borang pkr dan akan menjadi penyokong barisan hadapan anwar ibrahim..tp jika terbukti male y tu anwar ibrahim.aku dan kawan2 yang lain berhasrat untuk meludah muka anwar ibrahim tu.kalu tk dapat ludah tepat kt muka die pun.ludah kt muka salah sorang angkota keluarga die pun da memadai.target utama selapas anwar ialah awek lame aku,salah sorang anak gadis anuar ibrahim.

manjungblues said...

dato T menyatakan hanya dia sahaja yang mempunyai salinan video tersebutlalu dipertontonkan kepada wartawan dan tidak kepada orang lain sebelum ini....

ANUwar membuat sidang akhbar menafikan terlibat dalam perkara tersebut...sambil berkata perut pelakon lebih buncit...bila masa dia tengok...aduyaiiii

21 feb 2011 sibuk berbalas twitter dalam waktu yang di katakan...
hahahahaha....

nampak...nampak...

bravo GAPS...

Anonymous said...

good job!! we need alot more people like you to dissect the truth so that people out there just dont swallow whatever truth that some people force upon us!!

Anonymous said...

coretan saudara agak lemah..mahkamah dah jatuhkan hukuman kpd Rahim setelah didapati bersalah menumbuk anwar ibrahim. Dia dipenjarakan 3bulan..xtau la betul ke x dipenjarakan. tumbuk org separuh mati 3 bulan je penjara?

Anonymous said...

Ada logiknya teori ini, justru itu kita jangan sekali-kali ikut rentak mereka. Terlalu banyak sandiwara dari Anwar setakat ini, semuanya untuk melambatkan dan mengalehkan isue-isue yang beliau hadapi. Jangan ubah sasaran kita untuk permintaan DNA Anwar.

Anonymous said...

Teori mu memang benar, GAP..!
Aku setuju dengan pendapat mu GAP, otak mu penuh bergeliga dari si peliwat homoseksual pendusta ini. Orang homoseksual memang tidak boleh dipercayai seumur hidupnya. Sentiasa bercakap bohong, pengkhianat, Anwar akan melakukan apa saja seperti SYAITAN kerana dia tidak dapat menumbangkan kerajaan Datuk Seri Najib yang murni dan ikhlas kerana kepentingan rakyat dan negara Malaysia. Dia bukan orang berprikemanusiaan lagi kerana kelakuan seksnya adalah songsang dan bertentangan dengan ajaran AlQuran.

Anonymous said...

Anda terlupa kisan anwar mencipta isu yg dia diburu oleh pembunuh upahan (masa nk PRK Permatang Pauh), sehinggakan isterinya meminta pertolongan dari Pak Lah (masa paklah jadi PM),

Tapi anwar dapat berceramah macam biasa pulak masa PRK Permatang Pauh dan sampai sekarang 'pembunuh' tersebut senyap..

"Pembunuh" tu pergi makan angin gamaknya..

---
Bro..perut buncit 2 minggu boleh kepis.. caranya -jangan makan nasi berulam air, dan amalkan joging tiap2 petang.

~pak pum pak mustape~

Anonymous said...

Yes don't be fooled by the emergence of so called Sex Video of DSAI cepat sangat dia buat PC tuduh Conspiracy. Actually merekalah Bapak Conspiracy as a saying goes It takes a thief to catch a thief. Ignore kita sama2 berdoa keadilan untuk Saiful. It is their own making nak lari daripada isu DNA. Helo...selesaikan dulu isu dekat mahkamah which need your most attention. You can fool a person once, twice but not all the time. Most of all no one can fool or escape from Allah. Hope the authorities will check on the culprit...who did the presentation of the Video..dekat Carcosa Sri Negara tu bukan calang2 venue. Only got money can have it there. Whatever kita jangan peduli sangat video ini cos it may be a trap.

Anonymous said...

kamu orang melayu....

mengaku islam...

Pahtu meyebarkan berita yang belum sahih buktinya. Kes Liwat 1, mahdir mengaku yang dia buat(tgk dlm youtube pengakuan Mahadir). Pahtu sekarang Kes liwat 2...Plot sama. FITNAH.

Sedangkan dalam Islam, menuduh seorang muslim tanpa membawa bukti adalah dosa Besar!! Skrg pulak cerita Video SEk. Betul ke Anuar??

Bagi la polis siasat dahulu. Ini tidak, awal2 tuduh.... astaufirullah hal azim. Nak jawab apa di akhirat nanti kalau yang pelaku sex tu bukan Anuar???



Semoga admin empunya blog diberikan kesempatan bertaubat. Menghasut orang ramai mempercayai fitnah.

Anonymous said...

syabas GAP. saya tak terpikir kesitu..terima kasih atas usaha anda yang membuka fikiran tentang "apa yang tersurat apa yang tersirat".

para pembaca..terutama yang atas pagar..fikir2kan lah..

jangan sampai hancur negara kerana ikutkan emosi.

Anonymous said...

Pak pum pak mustape bagi 'tintatif' bodo..

1. Lelaki Y nk buat video sex (video utk burukkan orang sempena PRK Sarawak)
2. Lelaki Y dan betina buat sex dan dia rakam lah
3. Dia suruh rakannya 'datuk T' sebar bila dekat pilihanraya sarawak.
4. Lelaki Y bersenam untuk kuruskan sikit kebuncitan perutnya.
5. Bila video tersebar, dia bagi alasan 'Perut tu lebih buncit'.

hahaha

Anonymous said...

bro..aku nak bercakap ikut stail org kampung..nuar ni memang pandai buat cerita.dia nak alihkan perhatian org.
dia dah buat salah - liwat saiful.takut tembelang pecah dia upah org buat video lucah.
lagi satu, si nuar tu kata org dlm video tu perutnya buncit.dia tak buncit.alasan macam budak bohjan.pandai konkek tak pandai nak cover.
pssstttt..bila masa pulak sinuar tu tengok video datuk t tu.

puyee said...

salam all,

setakat ini aku bersetuju dgn GAP. Kerana ini, aku tak setuju kenapa UTUSAN cepat sgt melatah dgn menjadikan isu ni sebagai headline harini.

Dengan analisis GAP ini, UTUSAN telah berjaya membantu anwar. Syabas UTUSAN.

Anonymous said...

rungkaikan lg...we all support u!!!

Sangtawal Sakranta said...

salam GAP,

Boleh tak GAP buat seruan agar Ezam bagitahu seluruh rakyat negara ini , video apa yang datuk Nalla bagi dia tengok di rumah Datuk Nalla berkaitan dengan Nuar yang menyebabkan Ezam corner baring 360 darjah dari landasan perjuangan PKR tu ? Ezam tak payah hipokrit dalam hal ini,ini melibatkan kepentingan Ummah! sudah lama saya tunggu pendedahan Ezam mat kotak-kotak @tabut rahsia ni.....

wassalam.

Anonymous said...

Apa susaha, kalau betul UMNO tak terlibat, suruh jer polis tangkap datuk T tu .. rampas jer video tu...ni kenapa polis mcm anak patung jer..mesti dah dpt direction tu ...

Anonymous said...

so..harap para bloggers lpakan kes video ni...kita kembali pada isu DNA

Anonymous said...

GAP ni macam scrip writer saja. Nak guna untuk buat drama melayu pun mungkin RTM tak terima. Tak ada foundation yang kukoh hanua semata2 sepekulasi saja. Setak nak create anologi hanya untuk perbedzaan pendapat...tak payah lah

Anonymous said...

Pihak polis hendaklah menahan Dato'T terlebih dahulu dan kenakan tuduhan mengedar Video Lucah. Dalam keadaan ini kesahihanan video itu akan diestablish dan pelakonnya boleh dikenal pasti. Rujuk kes Vijendran yang pada suatu ketika telah didakwa oleh Karpal Singh merupakan pelaku dalam kes video lucah yang akhirnya meletakkan jawatan sebagai speaker Dewan.

Dalam kes video lucah yang sedang hangat diperkatakan, pelik juga apabila Anuar Ibrahim buat press conference menafikan yang dia terlibat sedangkan dia sendiri mengaku belum melihat sendiri clip video tu. Macam dah dirancang je press conf tu. Bijak-bijak. Apakah semua rakyat Malaysia bodoh ke dan tidak boleh berfikir?

wakkang said...

best..memang mantap gap...
kajian kemunkinan..teori meori..
apa2 pon bersedia sebelom kena kencing...
cari kaedah gagalkan perangkap diorang
selamatkan kerajaan umno-bn daripada dimangsakan..
elakkan orang ramai lalai dan hilang fokus pada isu dna..
rakyat kena terus desak serah dna..abaikan sementara isu video..

MCGayOldBoys said...

SIALAN PKR.. LELAKI-Y APE CERITA???

TAK NAK NAFI KE????
BODO PIANG NUAR VIDEO YANG ORANG RAMAI TAK TAHU SANGAT LAJU JE NAK P/C CAKAP BAGAI..

YANG LELAKI-Y TAK NAK KE NAFIKAN???
BENDA COMMON SENSE MACAM NIE PON PENYOKONG2 TEGAR PAK LABAI2 PUAK2 CINA KIASU BOLEH TAK PAHAM...

IS IT SO DIFFICULT TO JUST PROVE THAT YOUR NOT LELAKI-Y HAA ALJUBURI???

JUST GIVE THE BLOODY DNA AND THATS IT... NO NEED PRESS CONF BECOZ ALL THESE MEDIAS WILL HELP YOU DONT WORRY LA..

wan azizah senyum je ke???
nurul izzah tak rasa bersalah dalam hati ke??
anak2 anwar lain???
xde ke rasa lain macam???
instinct??? at least the comfirmation perhaps???

use ur brain wisely plizz....
why ur father scares like fuck to give the dna???

kalau cakap takot kne konspirasi..
dah awal2 lagi kerajaan naikkan bukti DNA..
boleh je anwar bagi la itu la..
tak payah nak lengah2 gune mahkamah..

pikir la sket wahai anak2 saudara2 rakan2 anwar...
tolong la...

arghhh.. depress sial aku pasai pa masih ramai lagi yg suka ANWAR nie.. sialan

aloya said...

Totok-totok PAS jugak yg buta hati tak nmpk permainan Al-Juburi nih..

Matt said...

mungkin betul teori GAP, ini semua tipudaya si anu..

dia buat supaya rakyat kata kerajaan ni jahat dan fitnah pemimpin pr saja

jimmy said...

basuh bhai basuh..jgn x basuh...haha..

Anonymous said...

Setuju sangat2. Hari ini dia dah buat laporan polis. Sila rujuk dibawah. Kes liwat/lewat... apa cerita?

Video seks: Anwar buat laporan polis
22/03/2011 11:02am

Oleh ZAINAL AZHAR MOHAMED

KUALA LUMPUR 22 Mac – Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini membuat satu laporan polis berhubung pendedahan rakaman video aksi seks seorang lelaki yang didakwa mengaitkan dirinya di sebuah hotel, semalam.

Anwar yang ditemani Peguam, N. Surendran, Latheefa Koya serta kira-kira 30 penyokongnya membuat laporan itu di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi, pukul 11 pagi. – Utusan

halus said...

Polis harus cari dan tangkap Dato T selepas Anwar buat report. Dato T pemfitnah.. dgn tertangkapnya Dato T akan terungkai segala kebenaran.
Dato T saksi utama... lupakan Anwar gegarkan di blog untuk jejak Dato T... All the best bro...

Anonymous said...

D ajal
N ama
A nwar

Anonymous said...

teori yg bernas
aku rasala ini semua cuma konspirasi anwar dan azmin

Anonymous said...

Belum tengok tapi dah ada alibi? pelik tu.

Anonymous said...

ALLAH MAHA MELIHAT, tidak di dunia yang pasti kita tidak akan terlepas dari Mahkamah ALLAH RABBUL JALIL. Siapa sahaja tidak dapat terlepas. Jika kehidupan termasuk dlm hal politik tidak berpandukan Iman dan Takwa, kita hanyut dengan nafsu dan jalan2 syaitan yang direjam. Berhati2lah wahai semua.

AbuIrfan

Anonymous said...

2) mata lebam anwar kata polis jahat,tetapi sebenarnya dia provoke rahim nor.
anda jgn bwat2 xtahu yang anwar menarik balik dakwaan kepada rahim nor setelah dia mengaku dan memohon maaf atas kesilapan dia kepada anwar...teori tak masuk akal langsung,orang umno boleh la caya ek..huhuhuhuhuhuuu

Anonymous said...

2) mata lebam anwar kata polis jahat,tetapi sebenarnya dia provoke rahim nor.
anda jgn bwat2 xtahu yang anwar menarik balik dakwaan kepada rahim nor setelah dia mengaku dan memohon maaf atas kesilapan dia kepada anwar...teori tak masuk akal langsung,orang umno boleh la caya ek..huhuhuhuhuhuuu

Anonymous said...

Betul.. betul... betul... BABI ni seperti yg kita tahu seorang yang pengecut, jika dia berani "lain macam" dalam kes video ni, tentulah ada udang disebalik mee, lihatlah bagaimana dalam kes saiful dia lari ke kedutaan turki mengatakan ada orang yg nak membunuhnya, sampai sekarang dia bebas malah boleh ke luar negara, tak kena bunuh pun? kena ugut bunuh pun takder.. kalau dia seberani ini dalam kes video, siap ada press conference, sumpah laknat pun dia berani buat, tapi bila tiba kes saiful? punyalah kecut teloq... ni semua hanya untuk buruk2kan kerajaan, alihkan isu DNA... nak menang pilihanraya Sarawak...

Anonymous said...

Datuk T kata dia disuruh mengambil jam Omega yg tertinggal dlm bilik hotel, so he must be his most trusted person..takkan org umno kot....Logik teori anda tu.

Anonymous said...

tak perlu risau, sekarang 2011, bukan 1998. Blogger Pro Kerajaan akan berjaya meenumppaskan taktik-taktik kotor Pengamal Songsang ni. percayalah! RakYat tak akan tertipu dengang konspirasi dalam konspirasi ini!

Anonymous said...

Aduss!!! Pak Tua Anu sorang ni patutnya gi Mekah je, berdoa depan Kaabah mohon Allah ampunkan dosa2 yang lepas. Rasanya makin banyak dia bercakap makin banyak perkara dusta yang diperkatakan.. Tak reti2 lagi ke signal-signal yang Allah dah berikan tu!!! Takut tak sempat mengucap nnt.. Nauzubillahiminzalik.. Ya Allah lindungilah semua umat Islam dari fitnah dunia akhirat dan fitnah Dajjal.. Amin..

Anonymous said...

SYABAS BRO!
NICE ANALOGY. KEEP UP YOUR GOOD WORK!

TAJAM MATA said...

PD SAPA YG SUKA BANDING DGN KEUPAYAAN YAHUDI. DAH SAH LA YAHUDI DAH TAKNAK BACKUP DIA. KESIAN.. MURAH PUNYA ISU.. KALI NI ALIBI DICIPTA KHUSUS KEH KEH KEH.. AKU CAYA TEORI GAP BOUT 90%.. pada dap prm dan pas hang tgk ada org betapa sangup pakai rosakkan amoi. amoi ibarat parti lain yg boleh kenakan bila perlu. BETUI GAP ANWAR SENTIASA CARIK REASON2 YG SETAHAP KONON FITNAH. NAMPAKNYA KALI NI TAK BERAPA MENJADI..MALU AKAN BALIK PD TUAN DIA.. KEH KEH KEH.

Anonymous said...

Bravo GAP..

Saya amat bersetuju dengan teori anda...

Persetankan komen2 juak2 pembangkang yang ada disini...diorang ingat rakyat bodoh piang mcm mereka dengan mempercayai, menjilat bontot Al-Juburi tue..haahha...

Apa2 pun GAP kita terus ajak rakyat desak Al-Juburi serah DNA..terus tekan Dajjal ni...biar dia bersama Yakjuj dan Makjuj Malaysia - DAPig - tenggelam dan terkubur.

Teruskan usaha anda GAP...Lawan Tetap Lawan!!! hahahaha...Mampus la ko Nuar...

rumi said...

Kita tunggu hasil siasatan polis dulu(kalau dilaporkan)siapa lelaki x dalam video itu.Bila dah sahih anwar ibrahimlah orangnya barulah kita main isu ini habis2an.

Sementara itu kita fokus pada desakan untuk anwar serahkan DNAnya.Itu lagi penting.

Ingat jangan hilang fokus,2 isu utama sekarang adalah DNA dan pilihanraya Sarawak.Lagipun vc tu pun tak ada siapapun yg pernah tengok kecuali beberapa orang tertentu saja.Tumpukan pada isu yg jelas dan nyata,tinggalkan dulu isu yg masih samar2.

Anonymous said...

As-Salam padaq semua

1 soalan untuk saudara GAP..

bagaimana DSAI begitu pasti bahawa yang perutnya tidak sebuncit perut orang yang didalam video tersebut?

sedangkan, anwar tidak tersenarai didalam senarai mereka yang melihat klip tersebut?

Penditakainsingkat said...

Salam,

Kita berasa pelik kerana Nuar Berahim kelamkabut mengadakan sidang media dan secepat kilat membuat aduan polis. Baguslah kerana dia yakin pihak Polis dan Mahkamah adalah tempat untuk mendapatkan keadilan baginya.

Cuma kita berasa hairan mengapa dia terlupa menyerahkan DNAnya untuk membantu mahkamah mencari kebenaran dan menegakkan KEADILAN.

Sedangkan Rakyat tahu dia adalah Penasihat parti KEADILAN,
Isterinya Presiden KEADILAN dan
anaknya Naib Presiden KEADILAN.

Pelikkan?

tobeng said...

Blogger2 dan media termasuk akhbar dan tv kena neutralkan balik apa yg diorang dah siarkan pada penonton/pembaca yg seolah2 anwarlah pelakon lucah itu.

Bloggers terutamanya boleh main isu ini sebagai taktik kotor anwar untuk pekenakan balik kerajaan.Biar semua orang tahu siap2 yg vc ini bikinan anwar ibrahim sendiri dengan mengupah pelakon2 bf.

Tapi bila memang dah terbukti memang anwarlah pelakon bf itu,ketika itu barulah kita hentam dia cukup2.Kemungkinan kes terkantoi lagi juga tak dapat ditolak walaupun sangat obvious dan meragukan cara2 dato' T 'terjumpa' rakaman cctv itu.

puyee said...

GAP,

Please DESAKAN supaya UTUSAN keluarkan headline esok utk betulkan kesilapan yg dibuat harini krn jdkan headline yg dgnnya membantu plan anwar ni...

tq

Anonymous said...

Anwar...kau saman aje GAP ni...

Kau baru aje buat report semalam...dia orang ni dah buat macam2 spekulasi...

Pandai sangat...ngalahkan Mafia...

Report, report, jangan tak report bro Anwar...

Saman, saman, jangan tak saman bro Anwar...

Biar dia orang rasa macam mana rasa duduk dalam lokap, dalam jel...

Bro Anwar dah tak heran duduk dalam lokap dan jel ni kan...

Biar keluar air jubor dia orang...
menangis tak berlagu...pakai spender hari2...makan nasi kawah...
duduk ramai2 satu cell...

Jam tu baru kau tau...kata Ahmad Nisfu...

He he

Anonymous said...

ikut lah nak kata apa kerana politik pilihanraya adalah peperangan versi moden. Perak jatuh ke BN tu tak da permainan politik ke ? Politik pembangunan, politik isu, politik wang, politik ugut, politik fitnah..dalam UMNO sendiri pun berlaku bila tiba musim pemilihan parti. Politik kan begitu. Tak payah pecah otak buat spekulasi.

KusKus Hotak Hei said...

Dulu maso esee duk obersi, AnuWar kena tangkap, esse pun mengelabah le cari bahan berita kat internet. pergh2 macam2 orang kutuk Tun M waktu tu. tapi lebih 10 thn dah berlalu... benda sama berulang, tapi kali ni essee tak bodo, 10 thn dulu maso esse kanok2 lagi boleh le cite ngarut2 dalam media alternative ni, tapi la ni, minnntakkk mahapp lee.. nampak sangat desperado PR ni. Cuma esse nak kasi nasehat le pada kat luar sana yang masih belum cayo menda ni, bacolah! iqra! hipothesis dengan akal, meneliti dengan qalbu, nescaya ada sinar di sebaliknya. apo2 pun, kita tunggu pasal isu DNA, pastu baru sesah sape Datuk T...

Anonymous said...

Salam.
Kawanpun pelik jugak. Kronologi cerita video ni tersusun rapi. Yang amat pelik, video belum sampai kat anwar tapi dia kata pelakon tu gemuk sikit...maknanya dia dah tahu. So, macamana dia boleh tahu?????? Pandai yang amat lakonannya ye...nanti tunggulah pulak...dibantainya kerajaan dan UMNO serapat-rapatnya. Jom kita bersatu hati membantainya semula...

Anonymous said...

Anonymous said...
2) mata lebam anwar kata polis jahat,tetapi sebenarnya dia provoke rahim nor.
anda jgn bwat2 xtahu yang anwar menarik balik dakwaan kepada rahim nor setelah dia mengaku dan memohon maaf atas kesilapan dia kepada anwar...teori tak masuk akal langsun

woi sialan...

yg rahim nor kena penjara tu cane lak???

bodo piang la ko nih... kalo tarik dakwaan takkan kena penjara lak?

Anonymous said...

Anonymous said...
ikut lah nak kata apa kerana politik pilihanraya adalah peperangan versi moden. Perak jatuh ke BN tu tak da permainan politik ke ? Politik pembangunan, politik isu, politik wang, politik ugut, politik fitnah..dalam UMNO sendiri pun berlaku bila tiba musim pemilihan parti. Politik kan begitu. Tak payah pecah otak buat spekulasi.

wei bodo! org cakap isu lain ko divert isu lain... tongong sungguh la... macam mana lah ko belajar dulu ek? aku belajar takdelah tinggi mana... tapi, aku takdelah setongong ko nk divert2 isu...

yg kat perak tu, sape suruh nizar lahanat tu tak jaga org dia sendiri?? padan dgn muka!

KALAU NAK TAU SGT, KO BERDEBAT DGN SULTAN AZLAN, BEKAS KETUA HAKIM NEGARA... BAGINDA LAGI TAHU SAL BENDA2 CAMNI!

Anonymous said...

Memang pelik dgn statement anwar. Kata velum tgk video klip sex tu tapi tau pulak perut dia tak sebuncit pert mamat Y dlm video tu. Rakyat TAK BODOH. Teori Sun Tze digunakan mmg logik

Anonymous said...

TUAN TUAN PUAN PUAN ADIK ADIK ABANG ABANG KAKAK KAKAK PAKCIK MAKCIK DATOK NENEK MOYANG CUCU CICIT PIOT,ATOK KINI TELAH HIDUP 67 TAHUN DAN TAHU AMAT SANGAT SESUATU YANG TERMAHAL DALAM DUNIA INI ADALAH SENI@POLITIK.SEMUA PEMIMPIN POLITIK AKAN CUBA JADIKAN SENI POLITIKNYA TERMAHAL DAN DISUKAI SEMUA ORANG.TAPI KADANG KALANYA SENI@POLITIK ITU JADI BURUK DAN HUDUH KERANA PENCIPTANYA TIADA KEIKHLASAN PAMERKAN SENINYA PADA DUNIA.DISINI SENI@POLITIK SUDAH TIADA NILAI DAN MANUSIA AKAN ANGGAPNYA SEBAGAI KOTOR.SAYANG JIKA NEGARA SEPERTI MALAYSIA INI POLITIKNYA DIANGGAP SEBAGAI KOTOR DAN TIADA NILAI OLEH ORANG MELAYU, MAKA SUATU HARI NANTI GENERASI MELAYU AKAN MENGANGGAP TIDAK PERLU LAGI UTK BERPOLITIK SIAPA SAJA YANG MEMERENTAH PUN SAMA.MAKA AKIBATNYA MELAYU AKAN JADI PEMINTA SEDEKAH DLM NEGERI SENDIRI. GAP TERUSKAN KUPASAN2 ANDA AGAR PEMIMPIN2 POLITIK KITA MEMPUNYAI NILAI SENI YANG TERTINGGI DIDUNIA INI.MUDAH2AN ORANG MELAYU HARUS TAHU DAN FAHAM TENTANG BETAPA PENTINGNYA SENI POLITIK YANG CANTIK INDAH DAN TERMAHAL DIDUNIA.

Anonymous said...

Tak pasal-pasal je pemimpin UMNO kena jawab dan nafikan ketidaklibatan mereka dalam kes ini.

Jika tidak Datuk T buat pendedahan media, dah ada kebukti-bukti yang tunjukkan UMNO telah rancangkan konspirasi ini?

Camonlah Datuk T... apakah isu pokok kes LIWAT II tidak cukup bagi UMNO untuk benamkan NUAR?

DNA, DNA, DNA... Plase!
No DNA No Takl ma

Anonymous said...

seperti ada udang di sebalik batu di setiap helah politik yang di lakukan oleh mana2 parti politik dan kita spt menjari jarum d padang yang luas utk merungkainya. selama UMNO-BN yg memerintah xde lg kekurangan bg kita so baik biar je umno-bn yg memerintah tetapi skrg corak pemerintah dato seri najib mcm ada yg x kena je... so its up to people 2 judge.... sy lbh suka klu Tun Dr Mahathir yg memerintah ok lg so hope Tun will go back to his throne... hehehee peace no war

Anonymous said...

nampak....nampak....DIA TIPU-TIPU LAGI.... umur dah EXTENSION OF TIME,taubatlah

aku je said...

Ada asas dan munasabahnya bila kita kaji balik siapa kawan2 Anwar.

Typical pemikiran Yahudi dalam gerakan freemasonnya.

Solat hajat, maka kebenaran yang sedang bersinar akan terus berkilau.

CHECKMATE untuk Anwar.

Anonymous said...

jangan lupe orang yahudi dah lame gunakan taktik ini melalui
peristiwa 'holocaust' untuk mendapat simpati...
INGAT TAK???
apa2 pun Wallahualam.semoga Allah tunjukkan kebenaran pada kita semua

Anonymous said...

apa kata.blogger2 yg mencari kebenaran ni buat solat hajat khas untuk drama ni.semuga diberi petunjuk kerana anda juga dipilih olehNya secara tersurat untuk menentang kemungkaran.apapun dari kronologinya saya bersependapat dengan GAP.kebenaran harus dicari...

Anonymous said...

saya hanya minta moga Allah beri petunjuk pihak manakah yang benar. cuma saya ingin katakan... sebagai seorang biologist, DNA itu biar sesiapa pun yang handle, DNA seseorang itu adalah miliknya juga. contoh DNA milik rabu dianalisa oleh khamis, ianya menunjukkan milik rabu juga. jika pon ianya di analisa oleh jumaat, ianya tetap milik rabu juga. DNA xkan pernah berubah kerana setiap manusia mempunyai susunan dan gabungan genetik yg berlainan. mereka mempunyai genome yg berbeza antara satu sama lain. DNA sama seperti finger print. biarpon ada kembar seiras yang rupa sangat sama namun cap jarinya tetap berbeza dan susunan genomenya juga berbeza biarpun dr segi fizikalnya mempunyai raut wajah yg serupa. so bg saya if org yg terbabit dlm kes ini memberikan alasan DNA dimanipulasi, suppose bnda ni x timbul kerana biarpon org luar negara yg analisa ianya jika milik rabu tetap milik rabu. so anda semua blh nmpakkan idea saya? anyway xsuka nk komen bnda2 mcm ni coz masih dibincangkan. anyway bg saya yg pentingnya kita org melayu bersatu, x kiralah apa pon pegangan politik yg anda pegang, yg pentingnya melayu bersatu. jika kita bersatu kita pasti dpt menaikkan semula bangsa melayu di tanah sendiri. apalah yg kita melayu dapat if kita bertengkar sesama kita. seharusnya kita baik Umno, pas, pkr duduk satu meja pikirkan yg terbaik untuk bangsa melayu seperti yg pernah dap dan mca buat untuk kebaikan org cina. kadang2 saya terfikir di manakah persatuan2 org melayu yg mmpu membela nasib org melayu. pernahkah anda lihat betapa bersepahnya persatuan org cina? mereka bsatu untuk mmbantu bgsa mereka. seharusnya kita juga begitu. jgnla fikirkan siapa datok T atau sebagainya. fokuskanla ke arah kemajuan bangsa melayu. jika kita begini, selama2nya kita akan berada di tampok bawah. melayu menjadi musnah di tanah sendiri. saya mohon agar melayu bersatu kerana saya tak sanggup lagi lihat nasib melayu yang terabai dan saya katakan ini demi masa hadapan anak bangsa yang jika kita lihat mempunyai nasib yg buruk jika bangsa melayu tidak bersatu. melayu boleh!!!

Anonymous said...

gap....sudahlah..nabi dah sebut..diakhir zaman fitnah memfitnah...mainan...manusia...sebenarnya rakyat dah muak dengan permainan politik kat malaysia..ni...2 kali 5 je....

Anonymous said...

apalah kau orang ni...main cakap je...tah apa bendanya yang kau orang cakap....buat macam2 spekulasi...dan teori..pada hal kau orang sebenarnya tak tahu apa...ingatlah dosa fitnah itu lebih besar dari zina....cukuplah....dari memikirkan benda2 yg tak berfaedah ni lebih baik fikirkah macam mana caranya..nak satukan orang melayu...orang melayu sebenarnya kuat...tak payah harap...mca..atau mic...tapi kita kena bersatu...

Jay said...

GAP! Sejarah Melaka telah mencatatkan atas nasihat jahat dan tipu-muslihat mamak bernama Patih Kerma Wijaya lah Sultan Melaka bertindak membunuh Hang Tuah yang bnyak berjasa pada Melaka.

Anonymous said...

What's up mates, how is all, and what you want to say on the topic of this paragraph, in my view its genuinely remarkable in favor of me.
My site - online blackjack for real money

Anonymous said...

Excellent post. I was checking continuously this blog and I
am impressed! Extremely helpful information specially the last part :
) I care for such information a lot. I was looking for this certain information
for a long time. Thank you and best of luck.
Check out my webpage ; real online jobs

Anonymous said...

I read this piece of writing fully about the difference of most up-to-date and
earlier technologies, it's amazing article.
Feel free to visit my page ... how to make money fast for 15 year olds

Anonymous said...

I usually do not drop a great deal of comments,
but after browsing a few of the comments on "KISAH BENAR VIDEO SEKS ANWAR.(KONSPIRASI TERBARU CIPTAAN ANWAR)".
I do have 2 questions for you if you don't mind. Is it just me or do some of these remarks appear like they are left by brain dead visitors? :-P And, if you are writing at other social sites, I would like to keep up with everything fresh you have to post. Would you list of the complete urls of your public pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
my website: how to make money fast and easy

Anonymous said...

I do not even know how I ended up here, but I thought this
post was good. I don't know who you are but definitely you're going to a
famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
Review my web site ; jobs that you can work from home

Anonymous said...

I know this web page gives quality depending posts and additional stuff, is there any other web page which provides such things in quality?
Also visit my homepage : usa online casinos