Monday, March 21, 2011

VIDEO SEKS ?

nantikan kupasan terbaru aku mengenai video seks panas...

12 comments:

Wak Jengkol said...

Salam bro..

Sila cepat sikit buat kupasan bro..Aku dah 'ngang' giler ni....adoiyaiii...

Melayu Pasir Gudang said...

GAP aku rasa ada perangkap besar yang di pasang PKR dalam isu ini....Harap bloger Pro kerajaan tak ikut rentak music mereka.Focus pada DNA lelaki Y.

Anonymous said...

cepat bro GAP, x sabor aku nk baca nih heh heh...

Anonymous said...

Tolong bagitau Hotel mana, ya.

joe said...

Bahaya ni bai.Anwar memang sengaja nak kita masuk perangkap dia.Lekas gerakkan seluruh balatentera blogger anti pembangkang untuk berhati2 dengan perangkap ini.

Jangan nanti blogger2 pro kerajaan teruja menuduh aljub tiba2 anwar berjaya buktikan yg pelakon bluefilm itu bukan dia.Tak pasal2 dia dapat mileage dan kepercayaan umum.Lepas ni kalau DNA lelaki Y match pun orang akan kata ini semua fitnah dan rancangan kerajaan.

Biar pihak yg berwajib siasat dulu siapa sebenarnya lelaki dalam vc itu.KIta jangan sesekali gunakan 'senjata' yg diragui, kelak akan memakan diri!

Anonymous said...

aku rase video nie rekaan pembangkang semata-mata.. bloggers pro umno minta bertenang.. kite fokus isu DNA dulu.. kasi selesai DNA then video..

akmal said...

Setuju, saya setuju sangat dengan cadangan ikhwan tu. Besar kemungkinan ini perangkap untuk mengalihkan perhatian.

Anonymous said...

Al Juburi ni kan kaki spin. Tentula dia create isu itu utk dpt simpati rakyat. Lepas tu rakyat akan mudah terpengaruh dan langsung benci kpd BN. Masa nilah Al Juburi akn dpt keuntungan besar. BABI (brader anwar bin ibrahim) mmg kaki putar alam........

Anonymous said...

anwar hampir terjerat..
awas mainan dia.silap2 haribulan akan ada demo pulak..

Anonymous said...

DNA LELAKI X DAN LELAKI Z,,SAPE?

Anonymous said...

semua kenyatan memang bangang di atas..

LAKONAN MAT BOROI DIANGGAP GAGAL


TAYANGAN KEDUA DI FLAMINGO AMPANG GAGAL - TIDAK NGANG

penonton yang melihat pita rakam entot
telah kecewa dengan amat sangat
pita ini pertamanya telah di buka di carcosa
dan tayangan ke dua di flamingo

tayangan kedua ini dilakukan kerana
ramai wartawan yang menonton di carcosa
telah merasa ditipu
tayangan kedua ini diharapkan akan
menggempaq kan lagi media

nampaknya ini juga meleset

pertama lakon diranjang tidak memuaskan
pita rakaman yang bertaraf X ini
seharusnya menghairahkan

tetapi sayang pelakon siam yang memainkan peranan utama
kelihantan gagal membawa penonton ke alam real

pelakon siam itu kelihatan boroi
pelakon siam itu tonggek
pelakon siam itu tangannya berbulu

penonton merasa tertipu terutama apabila
melihat keboroian watak utama
bagaimana watak utama menjadi boroi
sudahlah boroi tangannya berbulu pulak

biasanya dalam filem X
tidak penah jantan boroi diambil berlakon

pelakon wanita juga tidak menghairahkan
kalau tahun 60'an dulu ada linda lovelace
dalam i m curiouis yellow tapi mungkin tidak
dapat dilanggan pelakon wanita yang lebih cemelang

penonton juga bertanya dan kecewa
kerana tidak ada adigan telan menelan

seorang wartawan yang ditemui amat kecewa
kerana lakonan yang kurang memuaskan
malah wartawan dari akhbar berbahasa inggeris ini
telah berkata ..." with technology they can do better than this...'
( dengan teknoloji sepatutnya lebih hebat dari yang ini)

sumber : tukar.tiub

13,319,184 visitors for this blog..

apa yang aku boleh komen pasal video ni.. kah..kah..kah.. lingkup!! Jangan marah brader2

Anonymous said...

"Al Juburi ni kan kaki spin. Tentula dia create isu itu utk dpt simpati rakyat. Lepas tu rakyat akan mudah terpengaruh dan langsung benci kpd BN. Masa nilah Al Juburi akn dpt keuntungan besar. BABI (brader anwar bin ibrahim) mmg kaki putar alam........"

kenyataan bangang apa ni.. nuar brahim create video lucah terbaru umpama keluar mulut buaya masuk mulut naga.. budak sekolah pun cerdik.. kenyataan di atas memang nampak bangang!!