Tuesday, March 29, 2011

RAKYAT MALAYSIA NAK TANYA PAS ?

 malam tadi mereka telah mengadakan solat hajat meminta petunjuk agar kes video seks ini diperlihatkan kebenaran.

maka rakyat nak tanya pas semula.

jika benar pelaku seks dalam video tersebut adalah anwar ibrahim,

adakah mereka akan terus menerus berkata ini fitnah ?
adakah mereka akan merusuh ?
atau adakah mereka bersedia meninggalkan anwar ?

jawap jangan tak jawap..

18 comments:

Blog Penyokong Kerajaan Bn said...

Satu persoalan yang bagus dan bernas

http://blogpenyokongkerajaan.blogspot.com

Anonymous said...

APA YANG PASTI LA NI CERITA PASAL LIWAT ,PASAL UMI TAK KEDENGARAN..SIAPA PUNYA ANGKARA?SIAPA YG PANDAI SPINNNNN...

Anonymous said...

Salam Tuan GAP..

Wa'ima ditemuai masih dalam keadaan 'melekat' lantaran tak leh cabut sekali pun, para pentaksub tahap dewa ini akan percaya jika mamat tu katakan bahawa 'inilah penangan black-magic UMNO atas dirinya.

Maka mengerit dan memaki-hamunlah gerombolan ini. Kita tunggu saat itu. Jelas dan nyata mereka solat hajat, tapi nampak jelas matlamat solatnya itu POLITIK... ucapan-ucapan mengiringi solat itu adalah bukti!

Mereka seperti lupa bahawa rakyat memerhati dan menilai ni bukan semuanya jenis pentaksub politik.

Anonymous said...

kita suruh Rahim Tambi Cheeeiit buat test DNA dulu laaaa......

rogol budak bawah umur sampai bunting,tak salah kalau ikut undang2 UmNOK....simpan video lucah & tayang pd Public pon tak salah , akan dilindungi dibawah akta perlindungan saksi...kalau ikut Undang2 UmNOk....

UmNOk= Parti Lendir Malaysia

couver said...

macam biasa still akan kata fitnah , ha ha .keras gila hati dah tak boleh buat apa .

Anonymous said...

Tuan,
Bagi PAS kes vedio ni apalah sangat. Agama Islam pun sanggup dipergunakan inikan pula kes vedio. Syurga pun telah dihakmilikkan. Kes vedio ni, ah tak ada apalah. Janji PAS menang pilihanraya. Fikir-fikirkan.

Anonymous said...

..kami orang PAS akan tetap berdiri teguh dibelakang Anuwar yang menjadi idola kami..kerana kata Tok Guru kami beliau adalah anugerah tuhan kepada kami..dalam video tu aktornya nampak macam Anuwar tapi yang pastinya bukan Anuwar..Anuwar perutnya 'six pax' macam Sazali tapi yg dalam video tu perutnya dah boroi..anu Anuwar saiz S tetapi aktor dalam video tu saiz XXL..

..ini semua kerja jahat puak2 UMNO..kaki fitnah..kaki kelentong..kaki putaq alam..kaki macam2...cuma kaki liwat belum lagi....

Prof Pak Pandir

Tenno perang said...

dia org bukan ader otakkk...dah solat hajat..tapi allah telah menunjukkan dan telah mengqada dan qadar kan anuwar kantoi video seks...masih lagi xpercaya...pasnih kalu dia kantoi kena tangkap khalwat pulak...sure puak2 nih cakap kena perangkap plak...pastu bang nuar nih wat seks live dari bilik dia di pancarkan pulak di astro...sure geng nih akan cakap pelanduk 2 serupa....seolah olah mencabar kehendak allah...

rumi said...

Aku terpinga2 melihat kedunguan atau ketaksuban atau kemunafikan pas?Ya betul solat hajat tak salah,betul dah tu.Tapi kenapa banner acara solat tu awal2 dah jatuh hukum siap tulis 'fitnah jahat' walhal tak ada siapa pun diantara orang2 pas itu termasuk nik abdul aziz bin nik mat yg benar2 tahu hakikat kisah sebenar.

Kenapa ceramah mereka beriya2 menghentam dan menuduh kerajaan buat fitnah?Apakah bukti yg membuatkan mereka begitu yakin sekali?Kenapa mereka tidak mahu menyiasat terlebih dahulu selain drp percaya bulat2 apa yg diperkatakan oleh anwar ibrahim?

Kalau nak minta petunjuk biarlah dengan hati yg ikhlas untuk mencari kebenaran.Kalau nanti ditunjukkan kebenaran apakah pas akan akur dengan petunjuk yg tuhan berikan atau dengan angkuh membutakan mata dan hati serta berpaling dr mengakui kebenaran?

Jangan sampai tuhan sendiri mencela solat hajat orang2 pas ini kalau ianya dilakukan semata2 untuk kepentingan politik mereka.

Anonymous said...

Salam sjhta,dah banyak puak2 ni buat solat hajat,tuhan mengetahuai niat yang tersurat dan tersirat mereka ,dari nak mendoakan semua pemimpin Umno sejak dari mahathir sampai le ke Najib berhubung kes liwat Anuar..siap jemput DAP tukang amim..masalahnya masih ramai lagi rakyat yang buta hati disebabkan pemimpin seperti pok nik, Hj hadi mengunakan sentimen agama untuk memerangkap puak ni untuk jadi taksub tanpa ada minda timbal balas...walau pun DSAI terang2 melakukankes liwat....di samping itu ramai diantara org pas diantaranya pemimpin tertinggi cross sempadan sampai ke bengkok tidal pulak di pertikaikan....rakyat boleh menghakimi mereka dalam PRU 13..

bimbang said...

aku bimbang vodeo tu ada dua je gap'anwar mesti sumpah dua2 video tu. dia ada terlibat juga dlm mana video'

Anonymous said...

ni mesti pemimpin umno yg bomoh dan pukaukan anwar ibrahim untuk tutuh puki perempuan tu, anwar ibrahim tak salah. dia kena rasuk masa tu..

KEMELAYUAN YG HILANG said...

dengar cite najib de ilmu santau berupa mengawal nafsu serakah anuwar.. Mula suh meliwat laki, pastu bantai amoi...pasni denga najib nk suh anuwar rogol kambing pulak..

sapa2 yg penternak kambing diminta berhati-hati , mungkin kambing anda jadi actor dalam konspirasi akan dtg ini...

ps/:walau pekebende pun jadi mangsa serakah anuwar.. najib tercalit maninya anuwar..

Anonymous said...

lepas ni semua kes kat mahkamah kita pakat solat hajat saja.tak payah cari jalan penyelesaian.

Allah suruh usaha lepas tu tawakal.
kalau betul nak usaha,siasat dulu perihal video tu then sambil solat hajat.

kalau nak best,solat istikharah mohon Allah tunjuk Anwar brahim tu betul ke tak

bodo piang punya pas

Anonymous said...

hebat betul UMNO ye...ada remote blh control 'anu' anuwar nak turun naik ke apa ke..hebat2

Anonymous said...

rogol kambing takpe bro...jangan anu arr pegi tutuh unta husin lempoyan dah ler......nanti penyokong taksub anu arr ckp saudagar husin lempoyan yg buat perangkap...keh keh keh

Anonymous said...

aku pun tak tau la GAP ni.. adakah pasti semua yg engkau type amat betul!! tak sangsi.. sbb mungkin ko rasa cerita ko ni org baca, org suka, ko rase hebat.. blog ni akan wujud selagi dunia internet ni tak tutup.. takut blog ni masih berjalan sampai bila2.. bukan ape, takut dosa menanggung menfitnah dalam kubur.. kerana finah masih berjalan..

nasihat sesama islam..

Anonymous said...

yang sangsi kenapa anwar tak nak saman mereka yg menyiarkan video ni... kalau betul bukan dia.... saman je lah...