Wednesday, April 6, 2011

VIDEO SEKS : FAKTA WAN AZIZAH SEMAKIN KANTOI !

 1. Di mana jam omega yang didakwa anuar ada dalam simpanan azizah? Jika benar ada dalam simpanan azizah, sila tunjukkan. Ia adalah bukti kukuh kerana jam semahal omega ini ada nombor siri yang tidak boleh ditukar2 dan tidak boleh diganti2 dengan yang baru.

2. Di mana anuar berada sewaktu beliau ‘senyap’ selama 2 jam dari bertweet dan FB pada tarikh dan waktu berlakunya aksi sex. Samada kebetulan atau kebenaran, masa aksi sex itu dirakam adalah bersepadanan dengan tempoh masa anuar ‘senyap’ dari tweet dan FB.

3. Mengapa anuar berkata jam omega yang dikatakan ada dalam simpanan Dato Eskay (sekarang ni berada dalam simpanan polis) ada dalam simpanan isterinya dan tidak menunjukkan jam itu sekonyong2 itu sebagai bukti kata2nya benar.

4. Selang beberapa hari selepas mengeluarkan kenyataan jam omega berada dalam simpanan isterinya, anuar kemudiannya membuat laporan polis jamnya hilang!

5. Mengapa anuar tidak mahu menjawab soalan secara straight to the point bila wartawan bertanya pasal jam omega dan beliau ‘hilang’ 2 jam, sebaliknya memarahi wartawan dan menuduh wartawan ejen UMNO. Apa yang wartawan dan rakyat mahukan ialah bukti bukan alasan mengelak.

6. PC Wan Azizah hari ini menyatakan jam omega masih ada dalam simpanannya, namun tidak mahu menunjukkan kepada wartawan. Sedangnya minggu lepas anuar telah membuat laporan polis jamnya hilang? APA YANG TELAH BERLAKU?

Kepada keluarga Anuar, terutama sekali Kak Wan, berlaku jujurlah dalam hal ini. Rakyat mahukan cerita yang benar dan pemimpin yang amanah. 

Andai Anuar benar2 teraniaya dan layak diangkat sebagai pemimpin, insyaallah masanya akan tiba sedikit masa lagi. Maka, kami rakyat mahukan penjelasan kukuh dengan bukti2 kukuh bahawa anuar tidak bersalah. 

Janganlah menuding jari kepada pihak lain sebagai yang bersalah. Jelaskan dan buktikanlah dengan fakta yang benar, kukuh dan tidak berbelah bahagi bahawa anuar telah dianiaya dan semua ini adalah konspirasi. 

Andai Kak Wan hanya berkata2 fitnah, konspirasi, anuar dianiaya dan apa jua konotasi negatif dilakukan terhadap suaminya TANPA memberikan bukti2 kukuh beliau dianiaya dan difitnah, sampai bila2pun rakyat yang berakal dan berfikir akan TETAP beranggapan anuar memang terlibat dalam isu moral yang sungguh rendah, malahan keluarnya termasuk Kak Wan sendiri dilihat sebagai bacul, pengecut, pembohong dan satu keluarga tidak boleh dipercayai lagi kerana hanya mampu menafikan sahaja pendakwaan tetapi tidak ada bukti penafiannya. 

Kata2 kak wan menafikan individu dalam vid porno itu penuh dengan skeptikal dan saya yang bersikap berkecuali juga tidak dapat mempercayai kata2 kak wan kerana ia tidak bersandarkan dengan bukti. 

Apakah kata2 kak wan ini hanyalah sandiwara demi menyelamatkan kareer politik anuar? Dalam hati siapa tahu? Bagaimana pula andainya jika video seterusnya terutamanya babak2 hangat ditayangkan sehingga tamat? Masihkah kak wan dapat terima bahawa video itu bukan anuar? 

Apa yang rakyat mahukan ialah BUKTI bahawa anuar telah dianiaya, BUKTI anuar telah difitnah, dan BUKTI bukan anuar yang berada dalam video itu! 

Bukan PENAFIAN murahan tanpa alasan kukuh. Sesiapapun boleh membuat penafian atau pengakuan dalam apa juga kes, namun yang menjadi neraca kebenaran ialah BUKTI! Wallahu’alam.


49 comments:

Azraque said...

mantap bro. Keep your good work.

Anonymous said...

Ini keluarga puaka namanya.
Suh Mamat Khalid wat filem Keluarga Puaka.

-az

Anonymous said...

Jam Omega tu sebernya ada.....kat kedai.

Anonymous said...

karangan ko hebat bro....banyak fakta yg munasabah...

Anonymous said...

hebat karangan ko bro...byk fakta yg munasabah.. terutama pasal jam omega

azizi said...

salam tuan admn GAP.
tuan menyatakan pada perenggan 4 bahawa DSAI telah membuat laporan polis kehilangan jam tangan omega beliau.
Harap tuan berikan bukti bahawa laporan polis itu telah dibuat.
Tuan perlu adil kepada pembaca blog tuan dan DSAI.
Ini kerana jam omega DSAI adalah bukti yang paling kukuh untuk mengesahkan pelaku aksi video itu adalah DSAI.
Dan kita kena ingat, jam itu difahamkan ada didalam simpanan pihak polis.?
Apa yang perlu di kaji adalah bila jam omega Dsai itu diserahkan kepada polis sebagai barang kes dan bila laporan polis Dsai berkaitan kehilangan jam omeganya.
dari situ kita rakyat bawahan ini boleh menilai..

Anonymous said...

masa press conference kak wan jijah waktu kes saiful saman anuwar pun kak wan jijah terkantoi gak.... mula2 ckp laki dia ada kat umah sama2 ngan semua keluarga.. last2 laki dia kantoi ngan cctv di waktu dan masa yg sama....

putar belit gak kat wan jijah niee

hangkedee said...

Tiba tiba jam omega di pasaran jadi HOttttt

hulubalang said...

"kite Bakor je..." memang dah dasar penipu.. penipu jugak.. dari bapak,emak,anak..semua penipu rakyat.. "kite bakor je!!!"

p/s awok ni jam omega xda..tapi telur omega ada le!!

hulubalang said...

"kite Bakor je..." memang dah dasar penipu.. penipu jugak.. dari bapak,emak,anak..semua penipu rakyat.. "kite bakor je!!!"

p/s awok ni jam omega xda..tapi telur omega ada le!!

Anonymous said...

jah oo jah..dosa dah berbakul2, tambah sebakul lagi apa ada hal jah??!

hulubalang said...

"kite Bakor je..." memang dah dasar penipu.. penipu jugak.. dari bapak,emak,anak..semua penipu rakyat.. "kite bakor je!!!"

p/s awok ni jam omega xda..tapi telur omega ada le!!

samadlelong said...

AKU TABIK DENGAN HANG LA GAP, AL JUBURI NI JANGAN DIBIARKAN HIDUP MENIPU RAKYAT LAGI, DARI APA YANG AKU PANDANG MEREKA SEKERLUARGA NI MEMANG HIDUP DENGAN PENIPU RAKYAT MALAYSIA SELAMA INI

Anonymous said...

memang konfius aku dibuatnya..kata jam omega dia bini dia yang simpan tapi dalam masa yang sama buat repot polis jam dia hilang..yang si bini pulak laki dia dah buat repot polis omega dia hilang tapi bini dia kata jam omega tu ada dalam simpanan dia..disokong pulak dek anak betina dia..memang konfius tol..dah dasar anak beranak putar alam belajar ngan poosingh..

Anonymous said...

banjingan.

Anonymous said...

bukan itu saja, jika betul anwar ok, sepatutnya time press conference di rumah depa tu wan azizah tunjukkan passport anwar..sbg bukti.
tp itu pun tak tunjuk. jadi sape nak percaya kata2 dia?

Anonymous said...

kasik taruk lagi bro..kasi jahanam sama mereka. kasik malaysia huru hara je kejenye..

Anonymous said...

Sebenarnya banyak event menarik dalam video tu.

1. Azizah & anaknya melompat semasa ditanya jam Omega.
2. Makcik tudung hitam tu emo semacam ketika azizah kata ‘video tulen atau tak tulen isn’t the issue…’
3. Masa wartawan tanya jam tu dimana?..azizah jawab ‘yes we have’….’it’s there’ ( dimana? ..di balai polis?..hehe )
4. mata karpal masa azizah jawab tentang jam memberi maklumat bhw karpal tahu dimana jam tu..
5. dan ketika cuba divert issue khalid membebel…dgr betul2, lawak sgt cara dia membebel….

akupelik said...

Bagus kajian kau. Sementelah kau kaji pasal jam ni, bleh tak kau rungkaikan sekali misteri video ni:

1. Kalau Eskay ngaku dia ada dlm video tu, mesti la dia dah tahu Anwar nak beromen dgn amoi tu. Kenapa plak cakap dia terkejut hanya lepas tgk video.

2. Kalau video ni direct rakam dari CCTV/spy cam, mcm mana bleh ada super/watermark copyright tulisan siam kat video...melainkan ini dibuat secara post-production. Btw, kenapa tulisan siam dan bukan rumi? Kata romen kat KL.

3. Eskay kata dia jumpa 3 kamera dgn perakam dalam laci berkunci lepas terperasan wayar berselirat belakang laci tu.

Persoalannya:
i. dia umpil laci tu pakai apa? Senangnya nak umpil laci mcm tu saja.

ii. Staf spa tak escort ke klien; senang2 je umpil & bwk lari brg.

iii. Apa cikai benar pakai kamera hitam putih; CCTV kat umah aku yg RM90 pun dah kaler. Wireless lagi.

iv. Setahu aku, jarang org letak perakam sekali ngan spy cam. Dan LAGI PELIK bila 3 spy cam tu diletak di satu tempat sama (dlm satu laci). Letak la jauh2, baru cover semua angle.

Anonymous said...

kak wan!mana jam omega?ada dlm simpanan saya.tlong tunjukkan."kenapa saya mesti tunjuk kepada anda(wartawan),awak semua bukan pendakwa".desak dpertonton kepada ahli parlimen(kapal pusing yg desak),bantah.desak diujudkan suruhanjaya diraja,bantah.suruh bersumpah secara islam,bantah.mahu dibuktikan secara saintifik menggunakan mesin poligraf,kaedah itu dikatakan tidak relevan kerana ia taktik UMNO.came on la WAN AZIZAH,YB IZAH,ANWAR IBRAHIM kami rakyat marhaein tuntut ini semua untuk kebaikkan dan ingin membantu membersihkan nama baik kamu sekeluarga.kalau kamu benar-benar yakin tidak bersalah,kamu dianayai,jangan takut.kamu orang islam mengucap dua kalimah syshadat.jangan gentar.percayalah,yakin seyakinnya bahawasanya AKU NAIK SAKSI TIADA TUHAN YANG DISEMBAH MELAINKAN ALLAH akan bersama dan membantu kamu.yakinlah doa dari hambanya yang dianayai tiada hijabnya.kalau memamg kamu dipehak yang benar,ayuh mara kehadapan.sahut cabaran diatas.katakan pada mereka"SIASATLAH,LAKUKAN APA YANG KAMU MAHU.AKU TIDAK GENTAR.kalau betul kamu dipihak yang benar.janganlah buat beribu-ribu lemon alasan.KAMI NAK TAHU KEBENARAN!!!KEBENARAN!!!.itu sahaja.kami tidak peduli konspirasi ke,apa-apa ke.itu semua memamg makanan&mainan orang politik.jatuh-menjatuh,tikam-menikam.matlamatnya hanya satu.KUASA!!!.lantak kau orang laa..asalkan ianya tidak memudarat agama kami.negara kami.masa depan anak cucu kami.itu yang kami mahu.INGAT!!!sepandai-pandai tupai melompat akhirnya ke tanah jua.

Anonymous said...

tebal sungguh kulit muka depa anak beranak ni..dah kantoi banyak kali pun buat muka tak malu..huh..mcm kulit bewak..

paparem said...

ko orang pun bodoh juga ..... download dan jadikan frame.Lepas tu lihat gambar satu demi satu . Tak kan itu aku nak ajar.......

Anonymous said...

puki mak hang... dasar pecacai babi.. mentekedarah taik pecacai UMporno.. [ooodah...

Anonymous said...

kalau betul jam tu hadiah raja saudi memang tak boleh cari ganti kat petaling street untuk di tunjukkan oleh Kak Wan. Tolong dapat salinan laporan polis AI kata jam hilang. Bila dia buat selepas Datuk SK serah pada polis atau sebelum? Lagi dalam video ada orang ke3 mengapa tak kenalpasti orang ke3 ni. Dia ada kat tempat itu semasa perbuatan zina ni di lakukan? kalau video tu 2 orang saja mungkin boleh dipertikaikan tapi ada orang ke3. Gambar snippet video ada tunjuk orang ke3 dia pakai cincin dan jam. Dia psti tahu sebenarnya.

Anonymous said...

Jom kita ramai2 sokong tuntutan Rakyat yang disuarakan oleh GAP ini... Kita NAK TAHU BENAR KE ANWAR DIANIAYA? ANWAR DIFITNAH? DAN BN?UMNO ZALIM TERHADAP ANWAR SAMPAI SETIAP KALI ADA ISU MORAL ANWAR, WAN AZIZAH AKAN MENUDUH BN/UMNO?NAJIB DAN LAIN2 KONSPIRASI... JOM, KITA SOKONG TUNTUTAN SUARA RAKYAT INI.

Anonymous said...

Dalam bilik tu ada 3 orang, pelacur dan 2 lelaki. Siapa yang pakai seluar nampak ditangan dia ada jam dan sebentuk cincin. Dia mengetahui perkara sebenarnya sebab dia ada di situ. Minta dia ceritakan semua habis cerita.

Anonymous said...

Siapa orang ke3m dalam video tu?

Anonymous said...

Taubat bro..jangan fitnah tak tentu pasal. Selama nie pun banyak yg ko highlite tak betul pun. Sudahlah ye kawan kita sama-sama berubah.

Anonymous said...

jam tu.......ada simpan dlm lubang bontot.........

Anonymous said...

Tengok muka anuarpun aku boleh baca doh..keruh semacam...tapi nok buat macam mana.. puak-puak fanatik dia, kata apapun, anuar tetap tak bersalah bagi mereka.. Kasihan pada Nik Aziz, haji Hadi..kena tipu di anuar belaka..bijak..bijak..

FARHAN PAHANG said...

tindakan anwar seperti orang bersalah, kenapa x bersumpah? kalau betul, bukan dosa pon bersumpah, kecualilah bersalah

org ckp pasal jam omega, cepat2 die ckp jam tu ada pada isteri dia, tapi xnk tunjuk, macam2 alasan pulak die bagi xnak tnjuk jam.

lps tu, mcm tau2 je perut org dlm video tu buncit, padahal x tgk lagi vdeo tu,mcm da plan je? die hard fan pembangkang pulak x habis2 main isu perut x sama, korng pernah tgk anwar x pakai baju ke?

ANWAR besalah atau x? hnya ALLAH je yg tahu, kita xde kuasa nak tuduh dia, tapi ANWAR sbg org yg dituduh, kalau x bersalah buat la apa yg patut utk tepis tomahan tu, stakat buat PC dakwa difitnah, lps tu mntk alim ulama PAS backup,solat hajat, x ckup la, klu x salah, apa salahnya bersumpah, tpi x nk bersumpah, sampai timbul fitnah dlm kalangn org lain, x baik la cmtu....

Anonymous said...

SYARIKAT OMEGA WATCH DAPAT CHEAP PUBLICITY SINCE CASE VIDEO SEX INI.

Jam Omega ni dah jadi macam biskut Chipsmore.. Now You See Now You Don't ...

Sekejap Hilang sekejap Ada?

Saya rasa mereka sebenarnya dah hilang ingatan so bawa2 Istighfar dan Brtaubatlah...and stop lying and shitting the public.

Anonymous said...

Juak2 p gay r ni bodoh ke apa. Sebap perut tak serupa, kira bukan nuar lh? Kalau macam tu ic and passport buat apa tangkap gambo muka.. Kalau macam ni gay-a nye, perompak2 tak payah susah2 cover muka dgn topeng. Memadai cover perut jer lh...kalau tertangkap pon bleh lepas walau muka serupa, sbp perut and lenggok tak serupa...weh nuar jantan tarak lenggok2 la. Bapok je ada lengok2

Anonymous said...

jangan lupa altantuya....

UMNOMAN said...

beetoi dalam masa 4 minit lepas video tamat , anwar hantar tweet dan fb update

Anonymous said...

Suruh aje Anuar buka baju n kita sama2 nengok samada tetek Anuar mcm 'Tudung Saji'ke tak. Kalau sama mcm dlm gbr tu maka sah la tu Anuar....tu je senang kannnn

Anonymous said...

Puak PR bodoh macam pintu bilik air... Cuba lihat pintu & bingkai bilik air ia kelihatan melengkong ke hadapan... sesab itu Gambar DSAI nampak macam perut buncit...
Kalau pintu bilik air ini boleh berpolitik dia akan cakap ini bukan dia.. sebab dalam Video nampak melengkong sedangkan dia sebenar tegak dan lurus...

Anonymous said...

Saya mencadangkan supaya penyokong umno pulak buat sembahyang hajat mohon pada tuhan tunjukkan kebenaran disetiap negeri termasuk negeri Pakatan rakyat...memang pedih dan pahit bagi membukti kebenaran kepada puak2 munafik ni yg tak pernah insaf dan sedar bahawa sesuatu kebenaran akan tetap terbukti walaupun melewati zaman...sebagaimana yg elah di janjikan oleh tuhan..

Kepada penyokong pakatan rakyat ingatlah pada 18/04/2011 adalah hari perhitungan DSAI saya ada cita2 beliau ke PutraJaya akan berjaya atau gagal di tengah jalan seterusnya ke Sungai Buluh buat selama2nya....

Anak Lenggong said...

Sekira nya full video tu ditayang serta Kak Jijah lihat sepenuhnya baru laa kita akan dengar kata-kata cam ni kut "Alamak...Izah...kote dalam video ni betul sama saiz dengan kote bapak ko..."

Anonymous said...

kasilah video yang ada kaler. kalau tidak pun yang ada bunyi dan full version. baru buli tau sapa lagi power. CSL atai ANWAR

Anonymous said...

sapa lagi power, anwar ka chua soilek? bagi yg full version.

Anonymous said...

Juak pgayR ni bodoh ke hapa...alih2 duk cakap perut nuar tak sama dgn dlm video...yang muka sama tu apa! Habih tu depa tak fikir ka sbp apa utk ic and passport manusia kat dunia ni pakai gambaq muka dan bukan perut! Seperkara lg, jantan sejati tarak lenggok la...podan je lenggok..hahah

Anonymous said...

ni mesti syarikat yg buat jam omega pnye konspirasi, nak kasi laku jam die, cheap publisity, wakakakakaka

Anonymous said...

bangang mana yg bawak cerita altantuya pulak kat sini. apa kaitannya? ketinggalan x habis2.. :-(

Anonymous said...

to be fair, biar semuanya diadili di mahkamah..bukan di internet atau oleh media. Tapi yg jadi problem skarang ialah nak caj apa terhadap Anwar? Ini lah yg jadi senjata Anwar dan haprak2nya. Nak caj atas tuduhan apa?

Nak tubuh Royal Commission? sebab video? Semua pakar undang-undang pun tahu Royal Commission ditubuh jika terdapat penyelewengan, selalunya oleh pihak kerajaan. Ini penyelewengan apa? Penelewengan moral oleh ketua pembangkang? Apakah dia tak sama dengan penyelewengan moral Presiden MCA yg dirakam dlm video sex?

So, sekali lagi Anwar akan terlepas, walau dia buat salah laku sex sekali pun...sbb tidak ada peruntukan undang2 yg boleh caj dia. Kalau ada bukti-bukti nyata seperti jam omega sekali pun..kena caj dulu. Caj atas kesalahan apa?????

aku je said...

ada pulak mangkuk yg mencelah jgn lupa altantuya..bukan kah DS Najib telah bermubahalah? Beraninya DS Najib bermubahalah dan takutnya Anwar bermubahalah. Itu satu klu. Simple.

hadoi..

kalo camtu le..

jangan lupa arsenik
jangan lupa HIV
jangan lupa mubahalah Saiful
jangan lupa mubahalah Ezam
jangan lupa mubahalah Ummi
jangan lupa mubahalah DS Najib
jangan lupa bahawa Anwar takut nak mubahalah
jangan lupa bahawa anwar tak nak bg DNA
jangan lupa bahawa Anwar pernah berjanji tidak akan menyertai UMNO
jangan lupa bahawa Anwar telah berjanji tidak akan melawan Tun Ghafar
jangan lupa 16 september
jangan lupa demo diketuai Anwar di baling pasal ada yg mati kebulur. Padahal takde pun.

Bukan kah tanah ini akan lebih aman jika tuada manusia dajal bernama Anwar Ibrahim??

Anonymous said...

Aku rasa mmg tu nuar.. Amoi mmg selera nuar berahi. dia suka putih, gebu, besar.. mcm Kak Wan jugak..

Anonymous said...

Allahuakbar..kuatnya dugaan dan ujian DSAI..lepas satu satu.. :') semoga Allah melindungi beliau..kebenaran pasti akan muncul..amin

anti bohmau said...

ya anon 12:21!
kesian dia. dah banyak sgt cobaan & dugaan yg dia terima! terlalu banyak!

isterinya wan azizah merayau ke seluruh negara bercerita tentang suntikan HIV kepada Anwar semasa dlm penjara...
kena racun arsenik
kena dera tidur atas tilam keras hingga sakit pinggang
kena merayu2 derma hingga ke filipina
kena merayu ramai pemimpin2 dunia membantu suaminya yg teraniaya
kemudian datang fitnah dari Saiful
di khianati Ezam, zul nordin, zahrain, nalla, dr. halili, zaid ibrahim, gobala & kwn2 rapat yg lain
dihujani serangan Ummi
di balaskan mubahalah DS Najib
namun Anwar pernah menafikan
& nwar juga dipaksa bagi DNAnya
dijerat dlm video dgn amoi china
dikhianati sekali lagi oleh kwnnya dato' s.k.
dicurik jam omeganya pulak
ditohmahkan oleh sebahagian besar rakyat malaysia sbg lelaki anu...

oleh itu anon 12:21,
beritahulah anwar berahi supaya dia mengundurkan diri KE MEKAH demi kebaikan dirinya, isterinya & anak2nya juga. kamu tentunya tidak akan mendengar lagi segala keluh kesah tentang dia sekitranya dia tidak menonjolkan diri!

AKU HARAP RAMAI LAGI AKAN MENYOKONG SARANAN AKU NI SUPAYA ANON 12:21 MENASIHATI PEMIMPIN KEKASIHANIAN & KEMALANGAN KAMU ITU!!!