IKLAN BERBAYAR

Thursday, July 28, 2011

BEZA KERAJAAN ISLAM UMNO DAN PAKATAN !

kerajaan BN pahang melarang GRO melayu bekerja di kuantan.
kalid kata..yang penting kita enjoyyyyyyy....

20 comments:

Anonymous said...

PASundal kan dah kata gro@pelacur sokong & join BERSHIT hari tu, mana boleh tutup pusat hiburan mereka tak aci namanya kata khalid gagap

reality said...

kalau dah BACA tentang 1peluru ..kelantan darul tongkong..kita TAKUT satu hari nanti demi survival pangkat...gro..PELACUR pun untuk bukan islam menikmatinya...

WAJAH PAS DAH TRLALU HODOH LAH

DATO HARUN DIN KLUAR LAH..JADI NEUTRAL.LAH DEMI.PERPADUAN AGAMA KITA...

Anonymous said...

Apa lu mau tutup tempat berhibur? Lu ingat ini negeri lu punya ke, kita mau buka atau tutup lu jangan mau pandai2.. lu mau posa kita tak kacau sama lu.. kita tak mau tutup lu apa boleh bikin.. MB cakap tak payah tutup. Lu orang UMNO lain kerja tadak ke, mau jaga orang punya hal.. macibai..

Anonymous said...

singpura2 melewat2 permainan sampai dpt kad kuning

'adui sakit kaki'''


dua 2 aksi memang sebijik dia tu
1'.menunda2 masa
2. pura2 sakit

agaknya depa tengok kot politik mesia ni




*Jangan terkejut kalau lepas ni ada player Singapura yang pakai support neck dan ber'wilcha'.

Anonymous said...

goyang-goyang sampai subuh brother khalid biar pun di bulan ramadan yg penting enjoyy and be hippy ...Astaghafirullah.. taubat taubat!!

ANACONDA said...

ANON 1127 PM...

PUKI LU PUNYA MAK...

LU SERUPA BABI TONYOK MA...

LU MAU ANGKAT INI NEGELI KA...

LU KASI KANGKANG LU PUNYA MAK PUNYA CIBAI...

KASI WA TIOW DULU...

SIAL LU PUNYA BANGSA...

LU MAU WA POTONG LU PUNYA LEHER...

ANACONDA said...

SYUKUR ALHAMDULILAH KHALID GAGAP...

TK DGN PENDIRIANMU...

MAKIN MELUAP2 SEMANGAT UMNO/BN BERSAMA2 RAKYAT KE SUK DLM PRU KE 13 INI...

Anonymous said...

Syukur alhandulillah, MB kami tak pakai langsung pendapat bangkai orang2 UMNO. Dato MB, kami berada di belakang Dato dan kalau boleh rumah urut, rumah pelacur, kita buka daripada pagi. Kedai 4 digit patut gantung satu bennar berbunyi 'ORANG UMNO TAK DIBENARKAN MEMBELI NOMBOR.
Hasil cukai pusat2 hiburan, hendaklah diserahkan kepada masjid dan surau UMNO. Hidup PKR, hidup Dato MB, hidup anwar

rakab said...

Beza antara kerajaan Islam Umno dengan pakatan ialah kerajaan Umno ditadbir oleh Umno dan BN manakala kerajaan pakatan pula ditadbir oleh DAP.

Anonymous said...

makin hari makin sempit otak gap ni ek..

kah kah kah kah..

yg pelik ade jugak yg percaya, kah kah kah..

Anonymous said...

ISLAM pimpinan PAS terbaik !

kingnek said...

GAP, PAS dah tak macam PAS dulu, hampeh puak Muslim!

Karl said...

hamPAS bukan islam, diorang kebajikan. Mazhab lain tu. Nama Allah pun boleh kasi letgo, setakat pusat2 hiburan ni apa sangat la.

Anonymous said...

bangsa laknat suka la ada pemimpin mcm kayu yg jd pak turut pd anjing2 yg dok menyalak mcm jahat sgt.luar tatoo penuh bdn tp hati kecik.bg komen mcm gengster tp lu org ni amoi blakang lorong la.

Anonymous said...

Woi Melayu2 Selangor, lu orang jgn mau tunjuk samseng kampung.. Ini negeri DAP control. Lu tak suka bolih pergi lain negeri..

Melayu Perak said...

anon 11.24 pm...

pukimak lu babi cina...

lu balik tongsan pegi kerja lombong arang batu....

Anonymous said...

melayu selangor pun x gentar.kita pun tunggu jgk sampi mana lu punya kepala bleh besar.jgn kasi besar sgt,nti pecah sapa mau tanggung.kita tunggu pru13 nti.kita mesti angkat balik selangor.disko,rumah urut dan port jalang mesti kita sapu kasi habis.apa mau jadi,jadila....

Anonymous said...

dah tau diri tu Islam takpayah lah masuk kelab malam!! sapa salah?

Anonymous said...

cam mana pulak kedah ngan melaka???

Bangkit said...

PAS KEDAH punya peraturan tanak tunjuk plak? Hang blogger BACUL. teloq takda.