IKLAN BERBAYAR

Wednesday, August 31, 2011

SOALAN MAUT : AKU TAK BOLEH NAK JAWAP LA SOALAN NI ?!

lim guan eng desak para pengkritik mat sabu (terutamanya daripada kelompok pakatan ) untuk menyatakan pendirian samada mat sabu ni komunis atau islamis ?!

hahaha
sori 
kah kah kah

apa punya soalan la guan eng soal nih ?

tapi arakiannya tidak mustahil kalau para pengkritik mat sabu daripada pas akan bagitau jawapan bahawasanya mat sabu ni fleksibel , kejap boleh islam kejap boleh komunis.

jangan niky ajis  kata mat sabu ni ejen umno dah lah !
kah kah kah

115 comments:

Anonymous said...

biar kita sama-sama jawab. bukankah manusia sentiasa berubah pendirian?

contohnya bukankah dulu Dap antiPas tetapi sekarang lebih Pas dari Pas?

kalau pendirian Dap boleh berubah kenapa orang lain tak boleh berubah?

sama ada perubahan itu dari positif kepada negatif atau sebaliknya, itu isu lain.

kah kah kah

Anonymous said...

LAWOK SUNGGUH.
MAT SABU TAK DIKENALPASTI AKIDAHNYA ?

ALAHAI PAS

Anonymous said...

dulu CAT untuk jaga kepentingan rakyat tetapi lar nih CAT untuk tutup aktiviti perampokan harta rakyat? ada siapa boleh sanggah?

Anonymous said...

Biar aku jawab ya...

Mat Sabu ni bukan islamis atau komunis.

tapi dia adalah PUKIMAKIS.

PERGI MAMPOS LAH PAS-PKR-DAP.

Anonymous said...

Belajo public admin yg mcm kacang putih tu pun tak luluih periksa..ehehe

Mcm ni ka nak jadi pemimpin aku....sori laaa bebb...

Aku ada degree dan master uk, sori la mat sabu..

Pas terlalu low class la utk aku sokong....

Kalau jadi ketua pencacai2 pas okey laa...

Anonymous said...

memanglah dulu-dulu itu penting tetapi sekarang juga penting.

apakah kalau dulu perasuah makanya selamanya perasuah?

kalau dulu islamist tak semestinya selamanya islamist.

cuma satu saja yang tak boleh pengkritik jawab iaitu kalau dulu songsang apakah sekarang sudah tidak songsang?

hik hik hik

Anonymous said...

ingatkan Dap semuanya bergeliga belaka rupa-rupanya ada juga yang terlebih bangaunya. bukan sedikit tetapi berbakul-bakul malah setinggi gunung semanggol?

keh keh keh

Anonymous said...

pas sekarang dah sesat. pemimpin dia sekarang sesat lagi menyesatkan. dulu pas bodoh sekarang ni bodoh dan sesat.

Anonymous said...

apa LGE ingat ISA itu institusi apa ye? bukan kah tujuan masuk ISA untuk pencegahan dan pemulihan?

nah, semua graduasi dari kolej tarbiyah ISA telah berubah. itu fakta.

cumanya, ISA tak beri jaminan yang graduannya tidak akan buat lain-lain kesongsangan

serupa juga institusi bamboo river. kalau ada cara untuk halang graduannya agar jangan masuk buat kali kedua maka amanlah dunia!

Fikir-Fikirkan

Anonymous said...

Mat Sabu bukan islamis atau komunis tetapi pencacai yg rupa dan perangai macam berukera yg kejenya sapu bini orang.

Anonymous said...

aku pon kata gitu. mat sabun ni bukan islamic atau komunis tapi koburitismawalpuki.

Ular Menyusur Akar said...

Rasanya takde pilih pilih. Mat sapu dua dua sekali. Islam syaiah menganut fahaman komunis. Mat memang suka sapu menyapu nie.

Apalah kau Mat. Kan teruk tuan kau jadi pembela. Takpelah Lim, mat dah banyak tolong lu...

Anonymous said...

Mat Sabut nih dah rupa badut sarkis dah aku tgk... Royal London Circus kalu nak badut bole amik Sabut yg dah berserabut dan bongok nih

izad70 said...

political opportunist...

Anonymous said...

mat ni sabu lebih teruk dr komunis. ko decide la sendiri guan eng.

Anonymous said...

biarlah guan eng terjun dgn labu labunya.

Anonymous said...

Cuba senaraikan apa kebaikan pas? Tak npk satu pun la.

Anonymous said...

kesian sungguh juak juak dan balaci balaci amengok kat sini...

meroyan dan suka memaki maki je .... ni lah dipanggil emosi lebih dari akal... tak tau nak berhujah... tau nak angin je... ingat org lain pon tak tau naik angin ke... dah hebat dan kuat lah tu konon!

soalan GAP LAKNATULLAH tu senang je nak jawab...

penyoal : Mat Sabu Islamis atau komunis?

penjawap : GAP KEMBALI ADALAH LAKNATULLAH

penyoal : hmmm... hebat jawapan tu... nak dengar sekali lagi boleh tak...

penjawap : gua bagi tiga kali...
GAP KEMBALI LAKNATULLAH
GAP KEMBALI LAKNATULLAH
GAP KEMBALI LAKNATULLAH

Anonymous said...

Persekitaran mempengaruhi kehidupan. kalau persekitaran dipenuhi oleh pihak-pihak yang kerjanya memurtadkan orang makanya lambat laun adalah yang murtad.

Kalau persekitaran condong kepada komunis makanya lambat laun fahaman demo-narkis boleh berubah kepada komunis jua!

Takkan itu pun tak tahu? Oh ya! LGE itu berkelulusan akauntan, teori evolusi bukan sebahagian dari subjek? Hmmm,,,

Anonymous said...

soalan bodoh yang datang dari seorang ketua menteri yang suka lihat kehancuran kepada bumi malaysia ini...

Anonymous said...

terlanjur kita menjawab soalan LGE terlupa pulak nak buat soalan balas kepada LGE. Soalannya ialah:

kamu, YB LGE sokong apa?

ha ha, tolong jawab please! please!

Anonymous said...

30thn mat sabu berpolitik sia2, cuba la dlm tempoh tu diusahakan pada sesuatu yg positif dah lama makmur bumi msia ni.

Kalau kritik membina okay la jugak, omputeh kata constructive critism, tapi mat sabu kritik nak bunuh. Bunuh terus.

Apa yg mat sabu ckp bukan kritik tapi jaja fitnah dan cerita membohong. Org mcm ni patut di humban saja dlm longkang.satu sen pun tak guna.

Bagi aku dia ni komunis 95%, 5% lg syiah.

nok said...

Anon 9:58 yg mengatakan GAP latnatullah...lebih kurang fatwa PORK (babi)nik aje...ko dgn tok guru ko sama ajelah....doa dah berbakul kutuk UMNO...tak jadi apa pun...sebab niat laknatullah kembali pada PAS...

ko tunggu le nasib ko nanti PRU 13...PAS pasti kecundang...berapa kerat le yg nak sokong ko Pas...tuhan pun tak mahu tolong Pas...contoh mudah PRN Srawak...telor satu pun tak menang??? Pas parti munafik dan tak ada prinsip pejuagan..,aku cukup benci tengok puak2 Pas....sembahyang tonggang tonggek..tapi hati dan niat busuk....kalau berkempen kat tempat aku,aku baling telor busuk...kempen mesti buat fitnah...tapi apa yg puak2 ni buat untuk rakyat.....

rezqeen hill said...

hahaha Mat Sabu ejen UMNO sebenarnya.. pergghh dah mcm cite James Bond ni.. haha

Anonymous said...

mat syabu adalah syiah tali barut komunis...itulah mat syabu...kalau hangpa nak tau...mah mah mah

Anonymous said...

Sebelum jawab soalan dari orang sakit Jiwa ni, satu keputusan yang nyata kalau dibandingkan reaksi, Karpal Punjabi jauh lebih baik dari Lim Kimak ni.

Jawapan : Mao sabu ni seperti "Hired Killer" cam cerita omputih, siapa bayar lebih tinggi, itu lah tuannya. Tapi siafat Mao Sabu ni tak lah cam watak sebenar "Hired Killer" yg dpt kontrak membunuh tapi dia adalah "Gobelok" for hire.

Jadi, tuan dia sekarang adalah Lim. Jawapan nya kalau Lim Komunis maka Komunislah Mao Sabu, kalau LIM Islamist maka Islamist adalah Mao Sabu.

So, LIM jawapan lu apa Komunis ke? Islamist?

Anonymous said...

Mat Syabu bukan Islamic Extrimist ataupun KOmunis ...

sebenarnya Mat Syabu adalah BERUK SARKIS...

Anonymous said...

Otak Mamat Syabu sekerat otak lembu dan sekerat lagi otak monyet....

Anonymous said...

Kalau Lim komunis maka Mat Sabu lah, kalau Lim Ismalist maka Mat Sabu Islamist lah.

Lim tolong jawab lu Komunist ke? Islamist?

Anonymous said...

gila+sasau+bodoh+tongok+bongok+bingai+tolol+bahlol+bengap+sangap+3suku+mangkuk ayun=PKR atau PAS
biawak+ular+hanjing+babi+dubuk+chipenzi(byk2 bintang yg ni paling bijak)=DAP
aku ingak mat sabu ni elok pangggil mat shabu la bagus sbb dia mabok mcm orang hisap shabu dah masuk tahap hilang akal dia ni kuat sangat ngisap si babiboon agak nya

Anonymous said...

gila+sasau+bodoh+tongok+bongok+bingai+tolol+bahlol+bengap+sangap+3suku+mangkuk ayun=PKR atau PAS
biawak+ular+hanjing+babi+dubuk+chipenzi(byk2 bintang yg ni paling bijak)=DAP
aku ingak mat sabu ni elok pangggil mat shabu la bagus sbb dia mabok mcm orang hisap shabu dah masuk tahap hilang akal dia ni kuat sangat ngisap si babiboon agak nya

Anonymous said...

mat syabu adalah beruk makyeh yg terlepas dari zoo...lantas hampir2 dapat membuktikan kebenaran teori darwin...namun sikit tersipi2...A'AAAAAAAWU...WUUUUUU...HUH....HUUUUUUU

rakab said...

Lihat !...bagaimana liciknya Lim Guan Eng dan Karpal Singh mengambil kesempatan dalam isu Mat Sabu dengan komunis ini.

Mereka cuba menunjukkan satu sikap 'tidak bersalah' seolah-olah selama ini mereka tidak pernah menyatakan sokongan kepada pejuang komunis.

DAP cuba nak cuci tangan...Tidak mahu dilihat ada kaitan dengan komunis.

Strategi ini amat penting untuk menarik sokongan melayu.

Yang jadi mangsa ialah Mat Sabu dan PaS.

Padan muka si bebal !!!

Anonymous said...

Tebu bukan sebarang tebu.
Walaupun hampas, airnya manis.
Sabu bukan sebarang Sabu.
Mat Sabu PAS, pencacai kominis.

Anonymous said...

Salam.
Minta laluan pendapat.

Isu Komunis Bkt Kepong hanyalah alasan menjebak rusuhan kaum antara bangsa Dan kaum di negara yg di ideakan oleh Al-Jub.

Bergeliga sunggoh Kepala Alat Kelamin Al-Jub. Percikan API komunis ini untuk mencetuskan Huru Hara bagi mempermudahkan laluan ke PutraJaya.

Pada hakikatnya, ianya untuk laluan ke Bamboo River Resort melalui Jalan pintas!


ARK2

Anonymous said...

soalan LGE ni sepatutnya dia sendiri boleh jawab, tapi krn bebal dia tanya org lain, saja nak tunjukkan bebalnya.

mat sabu hanyalah "baboon" upahan dan dia ikut apa kata ketuanya. kalau ketuanya komunis, mat sabu pun berfahaman komunislah, kalau ketuanya iskamist, mat sabu pun samalah. LGE islamist? tentulah tidak kannn ...

akhir2 ni sejak kes JAIS/DUMC pemimpin2 PAS ramai dah jadi bisu ya? termasuk wali selipar. kalau tidak ada juga lawak2 yg diorang buat, celako celako,celako ...

Anonymous said...

Mat Sabu??

Islamis pun tak, Kominis pun tak

Sebenarnya Mat Sabu Kasanova

Janda tak nak, anak dara nak juga tapi paling suka...Bini orang

Jawapan kpd LGE said...

Mat Sabu Islamis yg tak sedar telah memakan babi & menjadi gila syabu..

Bila dia sedar nanti dia akan tendang la lu..si kapiaq..

Anonymous said...

anon 9:58 yg mengata org laknat tulah bukti penyokong pas yg sesat. mengikut pemimpin pas yg sesat lagi menyesatkan. manusia yg buta matahatinya.

Anonymous said...

Mat Sabu mau Perang Umno-Kapiaq dan benci kepada Dap sebenarnya..


bakaq aja..aku dah dengar ceramah2 mat sabu sebelum Nuar dipecat lagi..


Wallahualam..aku berumpah..Melalui Mat Sabu lah aku DAP anak kepada Syaitan PAP..

Mungkin melalui huru-hara, syiiar Islam akan berkembang semula..Semua kekayaan diorang dah bolot..tanah kat Penang dah habis..

Nak usaha jadi kaya di syarikat2 kapiaq, umat Islam yg bijak/rajin dibayar murah..

Anonymous said...

Tolong tanya pegawai imigresen Airport Pulau Pinang, mengapa kerap sangat LGE ke Singapura?

Jumpa LKY untuk mendapat nasihat menghancurkan Melayu Pulau Pinang?

Silap kat Atas said...

Mat Sabu mau Perang Umno-Kapiaq dan benci kepada Dap sebenarnya..

bakaq aja..aku dah dengar ceramah2 mat sabu sebelum Nuar dipecat lagi..Dia mmg tak suka DAP & Gerakan.

Wallahualam..aku berumpah..Melalui Mat Sabu lah aku tahu DAP anak kepada Syaitan PAP..sebelum tu mmg tak tau langsong..

Mungkin melalui huru-hara, syiiar Islam akan berkembang semula..Semua kekayaan diorang dah bolot..tanah kat Penang dah habis..

Nak usaha jadi kaya di syarikat2 kapiaq, umat Islam yg bijak/rajin dibayar murah..

rilek sket said...

sbelum tu, apa yg artikel tu tulis??

kadang-kadang tajuk nie gempak, tapi isi artikel tu lain maksud..

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
komandomelayu said...

anak10 tak abis2 bodoh yang berlapis2

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

AMACAM ORANG PAS DAN PKR? BOSS KORANG DAH TANYA SO WAJIB JAWAB KALAU TIDAK TEROK KORANG NANTI... kah kah kah

hero tamil duuush...

Anonymous said...

Dey 10 anak

Kemerdekaan Palsu? Kemerdekaan sebenar camne? Tolong jelaskan. Kena tumpah darah dulu ke? Sampai jadi macam 'red indian' di amerika? Guru2 melayu yg ramai turut tuntut kemerdekaan disamping kerja dgn kerajaan inggeris juga kira pengkhianat ke? Tolong jawab ye. Please.

Komando Jawa.

Anonymous said...

setakat binatang ternak apalah sangat. sudah tentu darjatnya jauh lebih tinggi dari menjadi anjing pemuas nafsu dapig! muahaha..

falinasd said...

saya tak perlu org yg suka mcari kesempatan utk mnampakkan kelemahan org lain atau pendek kata ------> berlagak nak jadi juara (tapi juara utk apa?)..
Sekarang saya cuma mahu pemimpin nak mampu mberi idea atau kritikan membina SAHAJA..

Anonymous said...

macam manalah ummah hendak merdeka dalam erti kata sepenuhnya sedangkan jarum pun tak boleh buat sendiri? apa yang ummah tahu hanyalah berkempen dan kutip derma!

Anonymous said...

SAPA NAK JWB JAWAB...

SAPA TAK NAK SUDAH....

TP KALU KORANG XJAWAB KORANG XDAPAT TUNJUK KEPATUHAN PADA BIG DADDY HAMPA...

DAPPPPP...KOMUNISSSS....

(nanti undi dap xdapat oiii... cina2 kauvanis ni jika dia terbau je korang tak tunjuk taat setia)...

baik korang anggokk Komunissss. shhh....

SUASANA HARI RAYA BERTAMBAH MERIAHLAH GAP...

Anonymous said...

Anak 10, Pak Bakaq penarik Beca tu blog sundal tak teloq. Dulu pernah layan blog tu, kalau bagi kena batang hidung dia mesti delete punya lagi baik GAP & PapaGomo, tulislah apa dia orang siar punya. Hang juga penarik beca tu, tak ada teloq. Teloq dah kena rebus buat makan dgn pesembuq.

Anonymous said...

SAPA NAK JWB JAWAB...

SAPA TAK NAK SUDAH....

TP KALU KORANG XJAWAB KORANG XDAPAT TUNJUK KEPATUHAN PADA BIG DADDY HAMPA...

DAPPPPP...KOMUNISSSS....

(nanti undi dap xdapat oiii... cina2 kauvanis ni jika dia terbau je korang tak tunjuk taat setia)...

baik korang anggokk Komunissss. shhh....

SUASANA HARI RAYA BERTAMBAH MERIAHLAH GAP...

Anonymous said...

Alahai. anak 10 mengaku terror jawab soalan2. Idea pun semput terror konon. Hey anak 10! Baliklah kau ketempat asal usul kau!!! POOH!!! Amacam ada rasa pe2 tak? Nak lagi?

Anonymous said...

macam manalah ummah hendak merdeka dari perspektif agama kalau masih tunduk kepada golongan yang berusaha memesongkan akidah ummah?

cakap memang mudah apatah lagi politikawan dan blogger pencacai tetapi bila sampai bab pelaksanaan bagaimana? kantoi, Beb!

Anonymous said...

Anak 10 bodoh sombong & sasau cam Mat Sabu. Kail sejengkal nak uji laut yg dalam. Lupa pulak posa dah habis, nak bagi ucapan sikit : Pukimak, Sial & Celako pun Melayu PAS & PKR.

Anonymous said...

ni UMNO ler yg upah mat sabu ni 24juta..
kah..kah..kah UMNO jugakk yg salahh...kata mereka puak2 bahlol tolol PASPISPUS..

Anonymous said...

macam mana nak capai kemerdekaan berdefinisikan parti isler kalau sikit kena tekan oleh kroni sendiri terus ubah haluan? negara berkebajikan, Bro!!!

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

macam manalah ummah boleh capai kemerdekaan ikut piawaian Islam kalau hala tuju parti dan perlembagaan parti tidak termaktub perkara berkenaan? setakat retorik kosong, parti LGE pun boleh mainkan peranan olok-olok berkenaan!

Anonymous said...

kenapa PKR tidak beri komen tentang Mat Sabu?

1. tak ada apa nak cakap?

2. seriau reaksi balas MS?

Anonymous said...

betul juga tuh!

kenapa asyik Dap memberikan reaksi/komentar setiap kali Pas terbelit?

apakah PR tinggal dua sejoli?

jawapan ini menarik untuk diketahui, kan? kan?

Anonymous said...

tiap2 posting ada jer komen anak babi sepluh ni..... syok sendiri jer lebih komen ko ni..... perasan bagus......ko gi lah hisap teloq al juburit, mat sabun, lim guan eng n karpal poosing tu... x pyh menyibuk kat sini.....

Anonymous said...

OI ANAK 10.
TOLONG JELASKAN CAMNE YG BUKAN KEMERDEKAAN PALSU? APASAL SUSAH SANGAT NAK JAWAB SOALAN AKU TADI?

kO CARI MAKAN DENGAN TNB YE. TNB TU SAPE PUNYA KOMPENI? PKR/PAS ATAU DAP PUNYA? ARITU KATA KEJE SENDIRI TAK TERLIBAT DGN KERAJAAN BN PUNYA KEPENTING.kAU CEKEK JUGAK HASIL KEMERDEKAAN UMNO YE.

KOMANDO JAWA.

Anonymous said...

Pada Md Sabu nyatakan sebagai anak JANTAN!

Mu KOMUNIS atau ISLAMIC atau FLEXIBLE.

Kalau KOMUNIS senang pihak TENTERA atau POLIS nak MENGHENTAKMU!

TENTERA dah lama tak berperang, elok sangat mu masuk hutan berperang macam di BUKIT KEPONG?

ADA BERANI KER ?

Anonymous said...

Dalam tugas rasmi kau bawak ipad buat keje peribadi dihalalkan ke? Ada kabel bocor kt Bt.9. Nanti aku nak tanya TNB dimana tempat tu supaya dapat tau sape kontraktor atau ean pekerja yg terlibat. Dari situ boleh tau kau sape. Tender boleh potong tau!

Anonymous said...

kesian aku dgn mentaliti pembangkang skarang mcm anak sepluh ni..... tahap najis.... pejuang2 yg bergadai nyawa utk negara itupun diorang boleh spin.... mmg taraf longkang.... nak dpt putrajaya la katakan... semua nak spin..... sampai x kesah org islam dimurtadkan..... sadis aku pembangkang sekarang ni.....

Anonymous said...

a10....

mat shabu tu memory dia seminggu je...dia nak ubah sejarah? itm pun x lepas....hahahaha mmg kelakar!

Kenali Orang Songsang said...

Kenali Pengikut Nuar Juburi..

Semua fikiran Songsang & Ikut Belakang..
1. MaT Syabu baboon
2. Anak 10
3. Bakaq Penarik Sampah
4. Nik Ajis..
5. Banyak lagi lah..


Semua sudah terbalik..akibat main belakang..

Otak pun dah kat lutut..& mat Sabu jadi pelipa kerana lututnya cedera..

Anonymous said...

anaksepuluh

ko caya sgt goreng anwar tu. merdeka separuh masak la apa la. ko nampak rugi sgt ke perlembagaan 'inggeris' sekarang ni? tang mana rugi tu bai?

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

oh ya ka..sori silap tuduh

tp apa beza sokong mat sabu dgn sokong anwar?

ada beza sikit..

anwar belajar tinggi sikit dr mat sabu.

komandomelayu said...

anak10

HANG JAGA SIKIT BAHASA DAN HUJAH TENTANG BAPA KEMERDEKAAN DAN JASA ALMARHUM KALAU PUN HANG NAK PUTAR BELIT FAKTA SEJARAH!

JANGAN SAMPAI TARAF HANG SAMA DENGAN ANAK 10 EKOR BABI!

RAYA KELIMA AKU AKAN TRACE DAN CARI HANG NAK DENGAR DARI MULUT CABUL HANG KONON "SEJARAH BETUL" TENTANG KOMUNIS DAN BUKIT KEPONG!

HANG SILAP CAKAP MEMANG ORANG MAKAN LEMANG TAPI HANG MAKAN PELEMPANG!

DASAR BODOH PASTU BUTA SEJARAH! BACA HARAKAH TERUS RASA DIRI TU PANDAI!

Anonymous said...

sokong mat sabu tak sokong anwar. sokong pas tak sokong dap. dok dlm pr.

boleh masuk wad gila la ini mcm.

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

wakakaka ini mcm mmg boleh masuk wad gila. ne nong ne nong ne nong

Anonymous said...

SENANG JE NK JWB...

MAT SABU SYIAH... SYIAH TIDAK DIKIRA ISLAM YE KWN2...

JADINYA MAT SABU ADALAH SYIAH YG SOKONG KOMUNIS.

APA BANGANG SGT GUAN ENG NI ITUPUN NAK TANYA? APA SUSAH LA GUAN ENG SURUH TU MERDEKA CENTER LA BUAT SURVEY? KE GUAN ENG KONA BARING DR ISU DUIT HOSPITAL MAT SABU? elok la tu saling cium mulut.. PR KAN PARTI SOKONG GAY

pagi2 baca ni dh buat aku gelak

Anonymous said...

WAHHHHHHHHHHHH SBLM NI ADA ORG CKP DIA GELI PAKAI ATM, GELI MKN DUIT KERAJAAN... NAHHHH SKRG DH ALLAH BG BUKTI KAU BUAT BISNESS PUN DPT DARI JABATAN KERAJAAN WEII... dah terang ckp nk fix kabel kan... takpe kita pun blh buat survey juga sape orgnya ni...

dia lupa sama mcm idola dia kut, yg dia dpt online tu pun hasil usaha kerajaan yg ada ni... kalau tak jgn dok mimpi la dpt online hatta kat tepi jalan pun. tolong sedar diri la.

Anonymous said...

CUBA TANYA GUAN ENG BALIK... DIA KRISTIAN KE OR DIA KOMUNIS?

senang je... DIA KOMUNIS... yg kristian tak semestinya komunis tp kalau guan eng ni mmg dh cop kat dahi 3 bintang.

Anonymous said...

Anak 10, ini bukan blog Tanjung Rambutan, hang salah blog.

Supar Yop said...

Pada Mat Sabu, oleh sebab Tunku Abdul Rahman & Dato Onn Jaafar adalah talibarut British, maka mereka tak layak jadi pemimpin negara. Orang melayu yg berkerjasama dgn komunis lah pejuang negara.
Maka anda pilih lah , jika ditakdirkan komunis dapat membebaskan Tanah Melayu dari British, siapakah di antara mereka ini yang sepatutnya layak menjadi Perdana Menteri pertama Persekutuan Tanah Melayu:
1) Rashid Maidin
2) Abdullah CD
3) Shamsiah Pakeh
4) MAT INDERA

Anonymous said...

Raya ke3 akudah ada umah parent aku plak..yeahhh

ni isu apa ni..ooo TERSERLAHLAH KETRAMPILAN . DAP MEMANG KAPTAIN..GABUNGAN

Anwar mesti terduduk punya

korang tengok ..dap cerdikkk...pas bongokkk..nak mampus

pkr plak xcerdik xbongok
dia tengah tengah..

NGERINYE AKU MENENGOKKAN 'KECERDIKAN' PAS
ni

salam

whiteorange said...

KomadoMelayu

APA kata kita gaul balik Malaysia jadi negara tak Merdeka !!!!

Lepas tu kita tuntut merdeka cara kita, lu bawa M16 gua bawa AK47

Orang pertama gua mau buru sampai lubang cacing adalah anak 10

Lu mau buru sape?

lepas tu kita tulis semula sejarah Malaysia!!!

Apa macam komando Melayu !!!

whiteorange said...

Dulu Mat Sabu gaya Islam

Semalam Mat Sabu gaya komunis

Hari ini, Mat sabu sebenarnya dah biol !!!!!!!

Anonymous said...

Pengumuman

anak sepuloh pelir bengkok macam Nuar

Anonymous said...

Bro.. A10 ni BatuApi@KakiBako le..
A10 ni dulu jenis2 Mat Black Mental yg suka puja syiton, bako quran atau sembelih ayam itam > minum darah ayam tu lepastu puja dan sembahkan kat syiton tapi la dah mula nak tuju jalan2 taubat.
Tapi biasalah, susah sikit nak ilangkan sifat2 kejahatannya tu..

Anonymous said...

Supar Yop

semua jawapan salah

Jawapan betul

Chin Peng !!!!

Anonymous said...

Kalau ada orang yang paling Mat Sabu gian sekarang adalah anak sepuloh, sebab dia punya kangkang baik bro .. tapi itu selera mat sabu ....

anaksepuluh said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ANAK 10.

Apasal kau tak jawab kemerdekaan sebenar berbanding Malaysia yg kau kata kemerdekaan PALSU. Dah hilang terror ke? Mungkin kau pun tak ingat apa yg kau cakap. Mesti ko ni anak Mat Sabu yg ke 11. Kalau terror jawablah.

Komando Jawa.

Anonymous said...

EEHH ...elok pulak dia bagi kita pilihan,suka hati org le nak anggap dia apa ,kalau dah terang dia menyokong komunis...tak payah nak paksa org pilih lagi.

jadi YB pun bengong...(duax2)..JGN LUPA KASI CERITA ITU DUIT RAWATAN MAT SABUN...cakap org lain rasuah,bila kena btg hidung ..perangai macam ban.sat.

Anonymous said...

penyokong pas macam sial

Anonymous said...

mentaliti tahap gaban...nak jadi komen no berapa, pun dia kira,,aaduuuhh...ni kira dah habis kerja,

kalau kao pegi menebas lagi elok.

tu perangai penyokong tegar cota bengkok,otak pun ikut sama..kona baring..JGN mare hah.

lepas ni kao nak no berapa ?kira rasa kao boleh menang..ambik..ambik.no 8 ratus ambikkk.,(boleh seminggu aku gelak).

Anonymous said...

Anak 10 dia pon blum lahir lagi masa zaman
kemerdekaan agaknya..kat mana jumpa fakta2 dan data pon x tau la, dalan Youtube agknya... sian anak10 JIWA KACAU.

Anonymous said...

apalah dilayan "anaksepuluh" ni. dia dah sah sasau mungkin kerana wali selipar belum iktiraf dia boleh dapat tingkat atas syurga PAS, sebab tu macam gila babi bermati-matian meroyan disetiap posting. dia nak meyakinkan wali selipar yg dia betul2 gila sasau utk mencapai makam tertinggi dlm syurga PAS. kalau dah betul2 nampak dia sokong kuat mat sabu sbg komunis mungkin wali selipar keluarkan pas tetap kesyurga kelas A ...

Jalut said...

Soalan Guan Eng tu tak payah dilayan,sebab yang pasti dan pasti Mat Sabun ni ialah..


Syiah!!!!!

Jalut said...

Laknatullah hanya untuk yang jelas dilaknat oleh Allah seperti Iblis,Dajjal dan lain-lain.Kita tidak berhak melaknat seseorang sebarangan atas nama perjuangan Islam,yang sudah jelas menyimpang daripada Sunnah Rasul.

Jalut said...

anak 10 September 1, 2011 10:38 AM

Nanti kita bukak blog baru:

1.AntiDap
2.AntiPas
3.Antikomunis
4.Anti anaksepuluh.Muahahahahahahahihihhuhuhuhohohohoo!

Anonymous said...

mat sabun bleh keluaq dr malaysia...pi la dok tang mana pun...asalkan jgn malaysia...

Anonymous said...

mamat bernama mat sabu............

cukup tak cerdik mamat ni, yang dalam balai tu bukan melayu ke? kenapa nak highlightkan sikomunis melayu tu je?

tahun 1950 malaysia tak wujud lagi, cuma ada british DAN komunis tajaan TANAH BESAR. kalau british penjajah, komunis bukan penjajah ke?

cukup tak cerdik mamat ni, kita boleh merdeka dengan tanpa pertumpahan darah dari british, kalau komunis menjajah, bolehkah kita merdeka tanpa pertumpahan darah?

cukup tak cerdik mamat ni, kalau british penjajah, komunis mahu jadi penjajah. tak terfikirkah leftenan adnan yang askar melayu dokongan british tu nak mempertahankan tanah air dari jepun tu serupa macah polis bukit kepung nak pertahankan tanah air dari komunis? jepun orang luar, komunispun orang luar, time tu mana ada malaysia lagi, cina2 komunis tu ada IC malaysia ke?

bolehkah kata komunis tu wira? orang yang takde IC tu? berbanding dengan melayu polis bukit kepung yang bersultankan raja melayu?

Anonymous said...

anksepuluh ni jgn dilayan buat apa la korang layan balaci pengkhiyanat bangsa mcm ni
korang pun sama gila mcm dia jugak...
dia dgn mat sabu sama je otak penuhn dgn najis...
pandai tu pandai la...pandai nak menjahamkan bangsa pandai nak memusnahkan agama dn negara...
dia dok kata lebih2 tu sbb nak cover dia puya tahi
biasa la pas punya stail takkan la diorang nak mengaku berak kat tengah jalan

Anonymous said...

matsabu2 heheh kena bodo2 je dgn kapal
hehe senyum lebar LGE
dapat jugak kapal jadi hero
bagus matsabu bagus...
good dogie... sit boy sit...very good.... catch!!! veerrry goood... good dogie hahahah byk pandai la ini anjing...hohoho

Anonymous said...

UMNO meneruskan agenda penjajah. Taniah Datok Bahaman, Mat Kilau, Tok Janggut, Dato' Lela yg menbunuh JWW Birch, A Rahman Limbung dll. jasa mu tetap dikenang oleh pejuang Pakatan Rakyat. Yang dianggap komunis oleh UMNO kerana menentang Polis upahan penjajah inggeris spt. berlaku dibukit kepong

Anonymous said...

Taniah Datok Bahaman, Mat Kilau, Tok Janggut, Dato' Lela yg menbunuh JWW Birch, A Rahman Limbung dll. jasa mu tetap dikenang oleh pejuang Pakatan Rakyat. Yang dianggap komunis oleh UMNO kerana menentang Polis upahan penjajah British spt. berlaku dibukit kepong. UMNO (Untuk Melayu NO) meneruskan agenda penjajah Inggris yg belum ada penghujung lagi.

Anonymous said...

pakatan rakyat kenang jasa pahlawan melayu yer...haha geli aku tengok org2 pakatan korang ambik duit CIA korang guna duit yahudi lps tu dok menyalak mcm anjing gila kat tengah jalan konon2 mcm korang tu bersih sgt...apa la korang punya fantasi ni betul2 mengarut la...haha apa laa betul2 delusi la korang ni kenamg jasa sgt la tu...haha geli2

Anonymous said...

ada jugak yang benggap kat sini, nama2 ni dikatanya komunis -- Datok Bahaman, Mat Kilau, Tok Janggut, Dato' Lela yg menbunuh JWW Birch, A Rahman Limbung.

benggap, lebih teruk dari mat sabung ayam

Cik Sue said...

Itu lah sifat-sifat orang PAS. Tuduh orang ni kafir, orang tu kafir. Orang tu Laknatullah, orang ini Laknatullah. Ingatlah bila satu jari menunding ke arah orang itu dan ini, tiga jari lagi menunding kepada empunya diri. Fikir-fikir lah.

Anonymous said...

ehhh!!!

anon 1:48 ni bangang ke bahalol?

Anonymous said...

heheh yg bahlol lagi tolol tersangat bengap lagi bangap yg tak mungkin masuk ajar tu puak2 korang leerr 8.47
ikut jer apa kata babun hihi babun makan tahi ko pun ikut makan tahi apa la punya bebal

Anonymous said...

Buta sejarah punya org.Yang terbunuh semuanya Melayu!!! Yang terbakar semuanya Melayu!!! Nak lawan British kenapa serang Melayu? Di Balai Polis Bukit Kepong, tak ada sekorpun British yang bertugas atau duduk disitu.memang penuh TAIK otak penganut pas nih.