IKLAN BERBAYAR

Monday, November 28, 2011

PAKATAN SELANGOR ROBOH KUIL LAGI !

wajah sebenar retorik politik pakatan makin jelas kelihatan.


hindraf tunggu apa lagi !
kasi demo laahh satu kali !

16 comments:

Anonymous said...

Hindraf taik kucing, kasi demo 1 kali lagi lah.

Itu time 2008 demo kasi besar2 itu hal kuil kasi pecah juga punya hal.

Itu keling Anwar ada cakap, Anak india anak dia, sekarang pe sudah jadi?

Anonymous said...

PKR adalah parti "sacred cow" buat penganut hindraf iaitu sama seperti Pas bagi puak Isle.

Justeru, sesilap mana PKR dalam sesuatu isu, imuniti akan diberi iaitu sebagaimana puak-puak isle mengimunitikan keterlanjuran Pas.

Betulkan, ane?

kah kah kah

Anonymous said...

Dalam konteks rumah ibadat, satu yang pelik ialah, lebih baik devil yang dikenali lakukannya berbanding devil yang tidak dikenali.

kah kah kah

Anonymous said...

Orang bukan Melayu patut jauhkan diri dari pakatan roboh (PR) tetapi mereka enggan menurut kata hati kerana ditewaskan oleh kata-kata nafsu. Tepuk dada tanya selera, Beb.

khik khik khik

Anonymous said...

Anwar auta punya orang..kawan anwar, karpal pusing auta peguam punya orang...apa mau hairan..semua auta, hindraf auta jugak...belajar dari Anwar...

Anonymous said...

Samy Value ditolak kerana dah dapat Samy Dulang (dulang dalam konteks: kata dulang paku serpih...)

Dulu, dengar aja nama Samy Dulang bakal mempertahankan premis ibadat lantas klik-klik ini memberikan dokongan terhebat dan dalam masa sama Samy Value di curah ke laut Andaman!

Kini, Samy value dah pencen tetapi Samy Dulang yang diharapkan hanyalah "kata orang dia yang lebih. Berbaloi? hahaha...telan jangan tak telan, Bro!

keh keh keh

Anonymous said...

Anwar bila nak pencen? Aku tak sabar nak hadiahkan bunga ros warna hitam kat Anwar...berehat Anwar..banyakkan beribadat

Anonymous said...

Tuan puan kalau ke Parit Buntar Perak, anda dijemput menziarah markas PAS disitu dan bacalah tebaran kain rentang mereka, pasti tuan puang yg bersih jiwa berkata itulah makanan mereka untuk survival parti mereka.

Anonymous said...

6:40,

sifat marah adalah warisan iblis. kini sifat berkenaan di wariskan oleh parti isle kepada generasi baru untuk diteruskan. makanya jangan berasa hairan kalau lebih banyak ayat-ayat yang direka-reka oleh setan berada dalam kain-kain rentang di depan premis parti isle.

PEMERHATI

Ular Menyusur Akar said...

Surau, kuil habis di roboh. Gereja juga yang naik.

Anonymous said...

Surau roboh
Kuil roboh
Tok kong bila pulak? Teringat lagu Pasir roboh...

Anonymous said...

Puak hindu pantang jumpa pokok besar dan batu berbentok binatang gerenti buat kuil. Si Khalid MB pulak pantang jumpa kuil kecik gerenti dia roboh dan ganti dgn yg besar. kah kah kah. satu lagi kah. Kt tempat aku ada kuil yg bergelar
Sri Musangayam. kah kah kah.satu lagi kah.

kingnek said...

Hindraf sepatutnya buat demo besar-besaran macam dahulu ketika mereka berarak menentang UMNO, isu buah pala pun dah kena kelentong, apa lagi, go lah Hindraf!

ANACONDA said...

JGN SURUH HINDRAF, SURUH KELING2 PUNDEK DALAM PKR TU SENDIRI...

MUAHAHAHAHAHAHAHA...

ANWAR PANDIKUTTY...

praha2 said...

eden ingat lagi dulu kato bn roboh kuil samapai kan samy pun berjumpo kkhir toyo mintak tolong.
nah dah bori pado pr apo jadi? kuil diroboh, suarau diroboh. n i dikatokan menjago kopentingan rakyat? korajaan yang prihatin? tahi minyaklah. kahlid ekou ikut tolunjuk dapigs lah.anti pru 13 thao lah nasib. dah cukup rakyat selangor ditindas. kito akan tondang dio dari selangor de. selamatkan selamgor dari dijual olih pr

Anonymous said...

surau diroboh, kuil diroboh..cmni ke nak jaga kebajikan rakyat..tokong kompem x berani diroboh sbb takut dgn dap