IKLAN BERBAYAR

Saturday, December 31, 2011

ASPIRASI SEMAKIN HEBAT.

mahasiswa pro aspirasi bagi ultimatum kepada pudin abdullah untuk bertanggunjawap pada insiden di pwtc.

kalau takde respon dalam 15 hari aspirasi akan melakukan move seterusnya, desak saifudin letak jawatan.

tahniah kepada kebangkitan mahasiswa pro aspirasi.

23 comments:

Anonymous said...

Macam mana Pudin? Kalau ikut new politic, Pudin mesti letak jawatan. Itu baru betul walk the talk. Kalau cakap pasal new politik wah, macam Pudin sorang je yg paham.

Nah sekarang ada desakan mahasiswa supaya Pudin letak jawatan, sepaham hamba, Pudin patut turuti desakan new politik ini dengan hormatnya meletakkan jawatan. Baru nampak ada prinsip. Jangan jadi mcm pemimpin pembangkang, cakap cukup hebat tapi, tak serupa bikin.

Anonymous said...

Macam mana Pudin? Kalau ikut new politic, Pudin mesti letak jawatan. Itu baru betul walk the talk. Kalau cakap pasal new politik wah, macam Pudin sorang je yg paham.

Nah sekarang ada desakan mahasiswa supaya Pudin letak jawatan, sepaham hamba, Pudin patut turuti desakan new politik ini dengan hormatnya meletakkan jawatan. Baru nampak ada prinsip. Jangan jadi mcm pemimpin pembangkang, cakap cukup hebat tapi, tak serupa bikin.

usin said...

haaa... barulah adil! smm boleh bersaing dgn aspirasi.

Anonymous said...

Pudin lu lancau.. P masuk dap la bodoh..

Anonymous said...

MANA PANGLIMA LUDAH UMNO...ANDA ADA MISI TERBARU...

ANDA DIKEHENDAKI MEDAFTAR DIRI UNTUK SATU MISI MELUDAH DAN MENAMPAR PESERTA MAHARAJA LAWAK..AFDLIN SHAUKI KERANA TERANG2 MENGHINA BIG MAMA DALAM SEGMEN RAJA LAWAK MALAM TADI..

DGN GAYA BIG MAMA..DGN UNGKAPAN CINCIN BERLIAN..BEG BERJENAMA RATUSAN RIBU RNGGIT..SIBUK DGN POCO-PACO DAN SENAMROBIK..DAN TIDAK KETINGGALAN BAWA BALIK PELURU [C4] DARI MEKAH...MENGESAHKAN PENGHINAAN PALING MENJIJIKKAN PADA BIG MAMA..

APA PUN TAHNIAH PADA AFDLIN SHAUKI..ANDA ADA WAWASAN DAN TIDAK GENTAR MENGNINA ORANG YANG MEMANG HINA..

Anonymous said...

10.23

sesiapa yang takde astro atau belum menonton rancangan maharaja lawak boleh leeee ke www.milosuam.blogspot.com dan lihat macamana afdlin shauki buat lawak gileee..


ikkk..ikkk....kik.kik.kik.kik!!!!!!!

Anonymous said...

lembu pr dulu cakap rancangan maharaja lawak takde pekdah kat umat

sekali diorang pulak yang layan

memang sah takde prinsip lembu pr ni..

tak payah la nak laga lagakan divert isu.
maharaja seks yg terkantoi klip chinadoll dia tu takmau cerita ke...

Anonymous said...

MILOSUAM TAK NAK KE ULAS LAWAK AFDLIN SEMASA MENJADI PENGANGKAP...SEMASA DIA MENONGGENG TU...LAWAK TU KAN DITUJUKAN KEPADA ALJUBURI(GELARAN DARI MAT SABU)...HAHAHAHA

Anonymous said...

11.02 dan 11.04

daaaah!!!! daaaah datang dah puak2 LOMBUMNO..kaum pembela lumbu yang dijadikan sarkis oleh LOMBUMNO..

bela la si big mama bro..jangan tak bela..

iikk..ikkk...kik..kik..kik..

Anonymous said...

tahniah kumpulan pro-aspirasi!

akhirnya kumpulan yang mewakili majoriti mahasiswa-mahasiswi di IPT telah bangun bersuara!

tunjukkan kepada si pudin bapok tu yang kita kumpulan dari pro-aspirasi merupakan suara majoriti di kampus!

berok-berok yang melalak, melaung macam anjing berdemonstrasi hanyalah seperti nyamok saja dikalangan mahasiswa di IPT!

kepada pudin bapok:

'selama nih kami pelajar-pelajar IPT yang pro-aspirasi hanya mendiamkan diri bilamana kau menyebelahi puak-puak pelajar tak guna yang memuja ANUwar Berahi!

Ingat pusi bapok yang diam tak semestinya takot!

Diam tak semestinya beralah!

Diam tak sepertinya bermaksod boleh dipijak kepala!

sekarang pro-aspirasi telah bersuara!

kalau kau bukan bapok puidin, letak lah jawatan kau bangsat!

pudin muka taik!

Anonymous said...

Bela Lembu hasil nye BERBARBIQUE la..

Bela Peliwat hasil nye AIR KONEK ANWAR DAN TAIK BONTOT la..

11:15am, nko suka hasil AIR KONEK ANWAR DAN TAIK BONTOT yer..

Cer cite sikit..cer cite.

Anonymous said...

11.28

nanti la aku citerkan kemudian..aku tunggu si ijat selak kain...

tu pon klau aku sanggup le...
klau harapkan lombu tu lombu pun pengsan bila si ijat selak kain...

hang tungguuuuuuuuuuu!!!!!!


iik..ikkk..kik..kik..kik..!!!!!!

Anonymous said...

cara afdlin shauki berkarya bagi aku teramat low class tak ada mutu langsung tengok cerita yg di arah mesteri jalan lama punya la bangang punya cerita...bangang tahap tahap apa aku pun tak tahu lerr... tapi rezki dia ada dalam dunia hiburan bagus la utk dia

setakat lawak afdlin shauki ni pada aku lawak sama je dgn lawak spastik yg tengok lawak dia pun sama juga lerr terencat akal jugak

pada aku rancangan maharajalawak tak ada yg positif menambah bebal orang yg tengok ada lah

Anonymous said...

bukan takat pudin je patut letak jawatan..yg sama waktu dgn dia pon patut letak jawatan..

aspirasi selamanya..

Anonymous said...

apsal org PR ni bila bagi komen selalu off topic? apa tak reti membaca ke? org ckp isu pudin, smm, aspirasi korang ckp pasal rajalawak then buat lawak mabuk kat sini. then divert pulak pasal lembu... kalau suka sgt kat lembu pergi la jadi gembala lembu, bukan payah sgt pun. then divert pulak pasal sharizat. ckp seolah korang habt sgtlah sampai org nk selak kain bg service kat korang. masalahnya korang rasa mrk terliur ke nk bg korang service? tahap nk dijadikan anak ikan pun belum tentu korang ni. org PR ni aku rasa mmg tak reti membaca, kalau reti pun dia tak paham apa dia baca sebab tu komen melalut2.

bg aku kalau smm tu hebat sgt kenapa kat penang kecut telor bila org tunggu kamu nk pidato? mrk tu tunggu nk dgr jek. kata pidatu bebas so kalau org lain naik atas stage bidas jgn la takut. pudin pun sama kalau siswa lain nk jumpa empat mata jgn la pulak buat2 busy. lari sana sini. kata NEW POLITIC!

Anonymous said...

dah nama pun lembu pr...
memang la otak tahap lembu.
orang sembang pasal tajuk lain diorang sembang divert ke lain

semata sebab malu terkantoi tak reti nak jawab

afdlin syauki yg xde kena mengena pun diorang nak hebahkan.memang lembu punya otak takde idea.padahal nak divert pasal isu lembu adli penakut, anuwar kantoi meliwat,anuwar imam mahdi..mat sabun penyokong komunis dah diam dah pasai isu dia..

heheheh sudah la lembu pr.orang ada akal bole baca taktik lembu kamu tu

Anonymous said...

new politik wahai saifuddin..

skrg dah ada mahasiswa tak puas hati dgn hang. so resign la. takut ke?

Anonymous said...

depa bukan lembu pr..tapi babi pr. sebab tu komen pun memBABI buta je..kah kah kah

usin said...

11.02 dan 11.04

daaaah!!!! daaaah datang dah puak2 LOMBUMNO..kaum pembela lumbu yang dijadikan sarkis oleh LOMBUMNO..

bela la si big mama bro..jangan tak bela..

iikk..ikkk...kik..kik..kik..

December 31, 2011 11:15 AM
==========================
aik! ko sedar diri ke tak ni. sapa tuan rumah sapa pendatang ni? perasan org masuk umah ko ke? ko ni memang jenis manusia tak sedar diri la. mabuk kencing pemimpin ko tu!!!

ANACONDA said...

TAHNIAH ADIK2 AKU YG PRO ASPIRASI...

KAU TUMBUK SI ADAM ADLI TU...

KAU TERAJANG KELUAR SI PUDIN DOL JANTAN SIMPANAN HUAR DLM UMNO NI PLAK...

KALIAN MMG WARIS PEJUANG BANGSA...

PUKIMAK KAU NUAR...

Servant of God said...

Pertama sekali, aku bangga ngan siswa2 nih. Ada prinsip dan berani untuk meluahkan suara mereka dengan cara yang berhemah tetapi lantang.

Kedua, mohon si Saifuddin Abdullah resign. Sesungguhnya kamu memalukan kami penyokong UMNO.

Ketiga, penyokong2 Pakatan Rakyat memang tiada adab. Kalau aku kata kurang ajar sebab mak tak ajar, nanti marah pulak, kata jangan sebut mak laa.. hapa laa..

Tapi realitinya, ini blog pro siapa? Kamu pro peliwat yang menyekutukan Allah SWT datang sini ada hati untuk menyanggah kami, di tempat sahabat kami, ada hati nak berlagak?

Aku rasa orang Cina yang tak faham budi bahasa orang Melayu pun tak kurang ajar macam korang. Dorang pun tau malu, tau tak?

Patut laa si Adam Adli tuh perangai cam sundal. Kerabat kamu nih rupanya.

Anonymous said...

well said servant of god :) i like

Anonymous said...

Bangsat2 Nuar di IPT tidak seberapa tapi tindakan mereka selalu dpt publisiti. Itu yg nampak ramai sebab gang ni bukan suka belajar tapi sibuk berpolitik. Yg suka belajar tak ambil tau pun. Majoritinya budak Melayu yg nak tunjuk hero. Dah keluar U nanti boleh tonggeng jubo & yg perempuan boleh kangkang pd Nuar. Nuar hentam depan belakang, janji dpt puaskan nafsunya. Kak Jijah dah tak boleh pakai. Dah nemj pakai krim KY....