IKLAN BERBAYAR

Thursday, December 29, 2011

DENGOR BETUL-BETUL YA : AZIZ BARI DILAMAR PAS.

aziz bari, prof kangkung yang kekangkungan akan jadi penganggur pada 1 jan 2012.

jadi penganggor pasal mulut dia macam pantat ayam.
habis semua isu dikupas suka ati kepala server dia je.
sultan dia balun, melayu dia bantai.

pas macam biasa ambil kesempatan.

PAS OFFER AZIZ BARI MASUK PAS.
ULANG.
PAS OFFER AZIZ BARI MASUK PAS.

apa alasan pas minta aziz bari masuk pas ?

jawapannya pas kata ;

supaya dapat mengembalikan sistem negara kepada landasan yang betul dan tepat.

landasan yang betul dan tepat ????

pas selama 50 tahun kata nak tegakkan hudud dan negara islam.
tapi haji hadi kata hudud dan negara islam takde dalam quran.

bagaimana pas minta aziz bari memperbetulkan negara pada landasan yang betul dan tepat kalau pimpinan pas sendiri pun pening mengenai landasan perjuangan parti mereka.

landasan yang betul dan tepat ???

bagaimana aziz bari nak memperbetulkan negara pada landasan yang betul dan tepat kalau prime minister in waiting mr anwar ibrahim pun keliru dalam memilih lubang jantan dan betina ?

WTF

29 comments:

ANWAR EJEN YAHUDI said...

Bagus la...pergi lah berambos join parti sampah macam PAS. Boleh sama-sama jd bongok mcm pasngok yg lain.

Sampah tempatnya dgn sampah ler..tak gitu??

Bagus jugak aziz bari ni, senang citer. Yg susah adalah yg hipokrit dan yg suka bebeno jilat jilat ludah sendiri.

Contoh, "kereta proton kerja gila". Tp dia jugak bwk teksi proton saga.

"jambatan penang kerja pembaziran". Nak pulak jambatan kedua.

Spesis ni semua aku namakan pemandi kencing sendiri. Samalah mcm lim guan eng, termalu malu kena admit apa yg dia kencing tu..mmg busuk.

Anonymous said...

PAS oh PAS, dah lah rata - rata pemimpin kamu semua low class, pemikiran sempit, dan itu belum lagi termasuk penyokong2 kamu.

la ni, Prof kangkung ni juga nak dilamar masuk PAS.

Terdesak sangat ni.

Macam manalah nak jadi Parti yang berkualiti kalau ambik seseorang yang tidak berkualiti.

PAS oh PAS, senang cite, bubarkan jelah Parti kamu tu, dan pakat ramai2 masuk DAPigs.

Anonymous said...

TAPI pangkat Nabi, Imam Mahdi, Khalifah sudah diisi! Cuma pangkat pencacai Gred N44 aja ada. Amacam Aziz? Ndak tak?

Take it or Leave it.

-Nik Ajis

rakab said...

Aziz Malbari ni nak masuk Pas ke atau nak masuk neraka ke...pedulik apa aku !!

pergi ler dia mamposs !!

Dari dulu lagi pun dia dah memang anti Umno, anti kerajaan BN..!!

Kalau dapat dia terus masuk kubur pun lagi baik..

rakab said...

Tapi aku rasa dia ni mirip mendokong perjuangan Dap laa..

Servant of God said...

GAP!

Soalan kau memang cukup baik!

"bagaimana pas minta aziz bari memperbetulkan negara pada landasan yang betul dan tepat kalau pimpinan pas sendiri pun pening mengenai landasan perjuangan parti mereka."

Bagaimana, wahai PAS?

To Live Again said...

Meneruskan PERJUANGAN SEBAGAI PAKAR PERLEMBAGAAN di dalam PARTI KOMPONEN PAKATAN RAKYAT hahahhaha..GAP bila plak:

a) Aziz ni diANUGERAHkan PAKAR PERLEMBAGAAN??? Anugerah ni sm mcm ANUGERAH TUAHN x hahha??

b)Parti komponen PR???? Hhahhahahahahaa bila plak PR adalah parti dn bila plak DAPig,hamPAS dn parti kongkek rakyat (PKR) adalah PARTI KOMPONEN..PR pon parti haram..mcm sial! Mcm ni dipanggil PAKAR PERLEMBAGAAN.Parti yg sah di sisi undang2 pon tak blh bezakan ker??

Nok said...

ini parti pas hala tuju perjuangan pun tak ada...asyik memanjang aje bertukar arah ...dulu masa TMM nak bena putrajaya puak2 ni meroyan kata TMM buang duit rakyat...tiba2 ada hati nak pi putrajaya....tuhan memang maha mengetahui niat busuk puak2 haprak ni...sampai la ni parti yg dikatakan berjuang untuk rakyat asyik masalah aje...lepas satu2 masalah timbul....

penyokong dah ramai lari...yg cabut yg masuk umno...harapkan paspispus asyik nak sumpah seranah aje mana nak dapat berkat...malam tadi ada lah beberapa kerat komitee pkr nak buat meeting kat tmpt aku, aku tergelak dah sampai pukul 11.mlm pun tak ada yg datng.last2 air kueh komitee minum sendiri...keh keh keh kelakar...betul..

Anonymous said...

ko kene tarok janggut kambing dan pakai serban ke ulu ke hilirr bariii....kolo nak masok paihhh

baik ko masok pkr, bleh join anwar dgn transperansi, kreadibility, dan boleh tonggeng skali dpn nuar, cpat ko naik hairaki politik, mcm assmin. pakai ferrari ko bari fuhh...gerenti jeles reaktor UIA, dia pon tak dek ferrari. tapi ko ada. amik warna itam, sebagai lambang jubo ko yg itam kene balon anwar. ekekekeke.....

Anonymous said...

PUAK2 LOMBUMNO DAH PANAS BONTOT!!!!!!

TU BARU LAMAR BRO...DAH MENGELABAH SEMACAM JE..

TENGKU RAZALEGH HAMZAH KATA MAMAK MATHIR A/L MAMAK KUTTY TAK CERDIK..MACAM LEMBU LA TU...UMNO DAN LEMBU ADALAH SEJENIS...PRU 13 UMNO BONGKOS..KALAH TERUK KATANYA...


ITU KATA DIA..BUKAN AKU CAKAP BRO...

Anonymous said...

anon 446,

BABI dan DAP tak dapat dipisahkan.
BABI dgn theresa kok tak mungkin dpt dipisahkan.
BABI dgn nga ngok ngek tak mungkin dpt dipisahkan.
BABI dgn lim kit sial anak beranak tak mungkin dpt dipisahkan.

Hari ini PASngok dgn DAP dgn BABI juga tidak dpt dipisahkan..

Wakakakakakakakakakakakaka

Dey tambi pandikutty sivaji anwarul juburi, lagi la nick name BABI. Bapak anwar bin ibrahim. Lagi tak dpt dipisahkan.

Oi keldai DAPigs, tuan kau makan babi..kafir harbi. Bagus..baguss..

soulrhyme said...

PAS yang tersungkur di pintu syurga

Anonymous said...

4.52

KAN AKU DAH CAKAP!!!!!

DAH KENA PENYAKIT VIRUS LEMBU LEMBU GILA...

HARAP2 PENYAKIT NI TIDAK BAWAAN DARI BAPAK NKO LA YA!!!!!

KENA PENYAKIT SKIT JE KENA SABOR!!!!!

TUHAN NAK DUGA TU ANON 4.52...


CUBA BERUBAT!!!!
ATAU MASUK KANDANG LOMBU IZAT...
AMBIL TAHI LOMBU TU LUMORKAN PADA TUBOH NKO...

RASANYA MUJARAT KOT...SBB PENYOKONG SETIA LOMBU..KAN..KAN..KAN..

Yang Siuman said...

PAS ni boleh lah diumpamakan seperti KETAM YANG MENGAJAR ANAKNYA BERJALAN....Si Ajis Bari ni dulu blajar under biasiswa manalah agak2 nya? Tup-tup dah berjaya, kaya raya condem negara sendiri, bangsa sendiri....Patutlah Tun Mahathir tulis sajak "MELAYU MUDAH LUPA". langau-langau yang kacang lupakan kulit macam nilah yg lupa daratan sampai mempertikaikan hak bangsa sendiri...Bangsa lain tepuk tangan, dgn gembira dgn kata2 BAGUS! BAGUS!...PAS pulak cuma menangguk di air yang keruh, macam mana Hassan Ali dulu di agung2 kan last-last di sepak terajang...

Anonymous said...

Mat Sabu datang ke Kedah dengan harapan untuk membuat onar dan terus memfitnah kerajaan pusat dan UMNO/BN.
Namun rakyat Kedah sudah sedar akan pembohongan yang akan Mat Sabu lakukan.
Mc tidak berada ditempat kejadian namun sahabat-sahabat yang menyokong perjuangan kami memberitakan perkara ini kepada Mc.
Khabarnya, Mat Sabu berceramah di dalam Wat Siam (Tokong Buddha Siam) bersama-sama dengan abang angkatnya Guan Eng, namun Guan Eng memberi peluang Mat Sabu memulakan pembohongan terlebih dahulu.
Sedang rancak Mat Sabu berceramah, hinggalah ke topik Mat Sabu mengangkat Mat Indera dan komunis sebagai pejuang kemerdekaan.
Tiba-tiba..
Dua biji telor ayam busuk datang dari tempat orang ramai.
Kecoh juga la keadaan.. rupanya telor ayam busuk pada Mat Sabu tu, hadiah dari 'bekas homeguard' pada zaman komunis dulu. Mereka menyelar Mat Sabu kerana berani menyanjung komunis, sedangkan kata mereka, komunis hari-hari bunuh orang di Tanah Melayu.
Kalau komunis perintah Tanah Melayu, jangan harap la kita nak dapat nama Malaysia. Bahkan jangan mimpin kita akan merdeka. kata mereka lagi.
Mereka terus memaki Mat Sabu sambil di bawa keluar oleh Unit Amal dan penyokong tegar Pas.
Keadaan Mat Sabu?
Mungkin pergi mandi.. Mat Sabu pergi main sabun.. hehe...
PADAN MUKA PENGKHIANAT BANGSA&AGAMA NIE.LAGI KALI KALAU DIA CERAMAH MERAPU LAGI ANGGKAT LEMPAR BUANG DALAM LONGKANG,TERMASUK PROFFESOR TAIK NIH

praha2 said...

eden tak heran lah mano dio nak masuk. there is no love loss for a man of his character.
To eden he is no pakar undang undang as dio tak punyo kredibiliti.

Anonymous said...

Negara kebajikan kepala hatok dia pas nie.negegi yg dia perintah pon rakyat cam bangsat cam hamba abdi dia buat.celaka punya pas

Anonymous said...

PAS je yg offer? PgayR ape cerit? Laaa kata org kesayangan nuar hahaha. Kira jatuh standard la tu blajar tinggi alih2 dpt Timb. Presiden lulusan SPM hahaha bijak2..

Itulah elok2 kerajaan bagi peluang jadi pensyarah berlagak, melawan cakap pemimpin, sanggup letak jawatan demi ego nah rasakan akibatnya, tak pasal2 tukar kerjaya jadi penceramah jalanan setaraf Bob Isabela.

Wey Aziz reti ikat serban tak? Bawak2 belajar bro nanti susah pulak org PAS nak percaye hehehe..

Anonymous said...

macamana Aziz barua nak betulkan negara dilandasan yang betul kalau Aziz sendiri dilandasan yang salah?

Bagaimana PAS minta Aziz betulkan negara dilandasan yang betul apabila pemimpin PAS sendiri tak betul pun?

Bagaimana PAS nak aziz betulkan negara sedangkan negeri perintah PAS sahaja pun tak betul?

Bagaimana aziz nak betulkan negara apabila parti PAS sendiri huru hara?

Aziz yang kutuk sultan melayu , Aziz yang tibai bangsa sendiri , yang jadi penyokong seorang Gay jadi pemimpin , yang lebih agungkan pendatang dari pribumi , Aziz Bari yang bercakap lebih merobohkan tiang negara daripada meneguhkannya , beginikah manusia yang PAS kata nak bina negara ??

Anonymous said...

PAS kata nak Aziz bina negara dilandasan yang betul?? kah kah kah ..aku nak gelak sambil cirit!

habis tu dimana letak para UlaRmak hamPAS ? ooo ...mereka tak mampu bina negara dilandasan yang betul ! sebab apa ? sebab setakat negeri saja pun mereka tak mampu tadbir dengan baik dilandasan yang betul !

kepimpinan ulamak PAS ? ooo ..mat sabu Alkhalwati itu juga ulamak , Din pudu juga UlaRmak , Aziz Bari patut diberi gelaran Alamak !!

anti bohmau said...

ambo tak haram walau parti pari-pari sekalipun melamar aziz bari. bagi ambo sesuai sgtlah pas ambik aziz ni sbb nama dia pun mcm n.aziz jgak. sesuai la tu, sorang dianggap tok wali, sorang lagi dianggap prof serba tahu! slamat menuju ke bulan berlangit hijau!!

Nok said...

hampa jgn maki2 nik aziz, hangpa kena bertaubat...jgn kutuk2 imam mahadi berdosa,,,memetek kata2 anon puak2 haprak...sat lagi ada le tu....

tapi nik aziz dan imam mahadi mereka tak suruh pun bertaubat....puak2 haprak ni mana ngaku bila dan buat dosa...kalau umno buat silap bukan main lagi...biar lah tuhan balas....

Anonymous said...

ISH..ISH.ISH..TAK HABIS2 MEMFITNAH JER KAU ORG NIE..TAK PUAS2 LAGI..NTAH LAH..NYESAL NANTI KAU ORG KAT AKHIRAT NANTI..GAP..NOK..ANACONDA..INGAT TU..TAUBAT LAA SEBELUM TRLAMBAT..BESAR DOSA MEMFITNAH TU..

Anonymous said...

Confirmed orang2 pembangkang ada lah Bi-Produk of Parti BN.

Semua tak boleh pakai dan tak boleh perform langsung!!!!

Anonymous said...

PAS MASUK SYURGA.

SYURGA DEKAT JER. BOLEH BAYAR LAGI IKOT JAM ATAU HARI.

SYURGA ITU ADALAH BILEK 121 ADA PEREMPUAN LAGI.

Wahkahkahkahkah.............

Servant of God said...

Anon December 29, 2011 4:46 PM,

Kau ni, umo berapa? 4? 5? Macam budak2. Bukan reti nak beri hujah berakal. Aku rasa budak kecik pun tak bodoh cam kau.

Suka hati kau laa. Kami biar pihak berkuasa siasat benda nih. Kalau ada salah, ambil tindakan lah. Kami tidak taksub pemimpin. Kalau ada yang buat salah, kami ucapkan bai bai.

Bukan cam korang. Makin orang tuh meliwat dan berzina, makin korang jilat telo dia.

Karl said...

GAP,

Apa nak heran, hamPAS kan hamPAS For All! Semua dia sapu. Ambiga jadi idola, khomeini jadi idola, guan eng jadi khalifah hamPAS. LBGT? Takda masalah, boleh join. syiah? Takda problem, boleh join. komunis? Lagi elok kalau join, kawan dengan setan lagi baik katanya.

usin said...

landasan yg betoool tu yg mana satu ek? landasan keretapi ke landasan kapal terbang... en aziz bari, dengar cite, nk try parlimen sabak bernam next ge ye. try la kalo berani. pasar sabak masih ada ruang kosong jual kangkong fresh!!! jual la. mana tau laku!!!

Servant of God said...

Karl! Lama tak nampak bro?

Masih berperang kat FB ke? Amacam kat sana?