Thursday, December 29, 2011

MINTA MAAF : HASAN ALI SAHKAN HARAKAH PENIPU !


23 comments:

Anonymous said...

KANTOI! SAMADA HARAKAH YG MENIPU ATAU POK NIK YG MENIPU TP TAK MUSTAHIL DUA2 MENIPU

rizal said...

harakah mmg bangsat....

Nok said...

aku tak caya lah harakah penipu...mana boleh dia menipu kan...sumber parti islam ..islam mana ada menipu...hassan ali saja nak buat fitnah....yg aku tahu surat khabor umno aje nipu...utusan meloya....harakah di jamin tulus dan ikhlas...tapi kalau berita harian ke utusan ke mungkin....dalam sejarah pun harakah tak pernah kena saman...harakah sumber terkini...serta tulus dalam berita sensasi...hidup nik aziz alaishisalam....sape kata harakah pembohong dia bakal kena saman....takdirrrr

Anonymous said...

Hidup UMNO! pegi mampus sama PAS< PgayR and DAPigs

mari buat duit ramai2!

http://rm50.ibct.my/556

Boikot barang cina

Anonymous said...

Marilah kita semua menjadi manusia yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .

Anonymous said...

December 29, 2011 6:54 PM

tu yang kalah saman suratkabor mana? bukan harakah ke? fitnah bwk pi court sah kalah... harakah tu bukan newspaper islam pun, isle bukan islam. kalau ada ciri islam takde ler jadi mcm tu... dari depan sampai belakang menipu dgn ubat kuat je penuh... at least utusan takde la mcm tu. buat malu je ngaku akhbar berteras islam tp hish...

anti bohmau said...

6:54!!

sadisnya satira kamu! malangnya, ada yg tak paham!! he he

kita tahu wujudnya haramkah hanya utk menghidangkan dongeng pas yg media2 perdana takdak selera nak siarkan!! maka hiduplah haramkah dgn dongengan pas...

Anonymous said...

HARAKAH...
har har har

boleh pulak mase aku nak balik raye orang2 PAS SELANGOR bg kurma + air....
sangat bagus mcmtu...

TAPI...
diorang bg pulak HAR HAR HARAMKAH tu...

ape kejadah bg HARAMKAH kt plaza tol time nk raye ????
jawapannya = sebab xde orang yg waras nak baca dah.... sbb tu diorang bagi...aku pun amek je lah orang bg...sampai rumah letak je lah kt atas meja...bukak pun tak... tgok tajuk HARAMKAH pun da LOYA...

Anonymous said...

benci betul aku tenguk muka nik ajis masa bagi statement kat press pasal dr hassan ali mintak maaf.

dah tau benda minta maaf ni tak berlaku, selamber je dia kelentong.

dasar munafik. oii orang PAS. NIK AJIS MEMBOHONG. BOHONG CIRI MUNAFIK.
NIK AJIS MUNAFIK...NIK AJIS MUNAFIK

*aku akan amuk seluruh malaysia jika setitis darah melayu gugur atas perjuangan islam, melayu dan raja-raja.

semangat-melayu said...

Harakah Penipu..
Kesian, sepatutnya dari dulu lagi perkara tu patut didedahkan. Aku tak baca harakah kerana kalau baca harakah aku pun akan dapat dosa kerana banyak fitnah dan dosa..
Fikir-fikirkanla....

anti bohmau said...

berita ni pun SILAP BESAR DIURSKAN!!

haramkah keluarkan fitnah dlm bahada melayu. ramai orang kampung paham.

tp penafian dato hj hassan ali dlm the star bahasa omputeh. mampus orang kampung tak baca & selamanyalah mrk tertipu dgn haramkah!

ambo tak yakin pemimpin2 pas akan bagitahu penyokong2 mrk BERITA SEBENAR!

Anonymous said...

nabi pas ni dgr hasan ali minta maaf melalui makrifat kamjat lakhanat dia...

kita tunggu la nanti apa plak musibat tua ni nak merapu...

aritu aku minta dia pi amik kunci syurgggaaa pas kat IJN dia segan...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Allah dah bagi mcm2 petunjuk dah kat nik aziz ni, tp tetap org tua ni tak sedar2. ni sb memuja sgt nuar penipu so perangai pun dah sama ler mcm nuar. sb tu org tua ckp pilih kwn yg elok2 sb mcm mana buruk or baik kwn yg kita pilih maka mcm tu la kita akan jadi... so nik aziz dah jadi penipu sb berkwn dgn penipu, jgn jadi peliwat dah la... eiii ngeri!

Anonymous said...

ISH..ISH.ISH..TAK HABIS2 MEMFITNAH JER KAU ORG NIE..TAK PUAS2 LAGI..NTAH LAH..NYESAL NANTI KAU ORG KAT AKHIRAT NANTI..GAP..NOK..ANACONDA..INGAT TU..TAUBAT LAA SEBELUM TRLAMBAT..BESAR DOSA MEMFITNAH TU..

Anonymous said...

mana geng2 Tonggong PAS&PKR xnak spin ke? ke tengah smayang hajat tolak bala....hahahaha

udah2 la tu geng dgn org kuat kencing
last2 jadi pengencing...harap imej je isle tapi xde islam pong jab jubur tu bleh bui ko Nuar utk merasai 'nikmat' GAY

Anonymous said...

HARAKAHAK... tuuiihhhh...

Anonymous said...

hehehhe....harakah dan nik aziz dah lama hidup dgn cara begitu dlm pas bebb....

puak pas kelantan menguasai harakah lebih dari presiden pas sendiri..

mereka aturkan segala2nya dan mereka baca politik seolah2 mereka tuhan yg kuasai semua....

nahhh....skrg puak2 munafik nik aziz dan koncu2nya menelan air lior...

sbb mereka2 seme bakal kene sembelih dgn hassan...

mereka dah jumpa buku dgn ruas....hehehe...

sebelom apa2 aku ucap tahniah dulu kat hassan... tahniah sann ko mmg panglima perang yg patut disegani....

ko bukan mcm mahpoz , dr rani dan khalid gereja yg politik low class, jiwa kecik dan ati kecik...

kemampuan kecik...tah2 totey pun kecikk...hehehehe...

kasi aku gelak dulu san... hehehehehe....huhuhu...aku tau ko baca seme blog ....

ditakdirkan kalo ko baca tulisan aku...aku nak bgitau ko aku sahabat ko di alam siber...

kat syurga nnt kita jumpa sann...insyaAllah..

pertama aku nak bgitau betapa takotnya nik aziz dgn hujjah ko baru2 ni pasal kembali ke perjuangan asal...

kedua betapa takotnya pas kelantan yg bakal hilang kuasa di next pru...

ketiga ko dah malukan nik aziz, seolah2 ko kencing dlm molot dia...

dlm tempoh 25thn ni tak dak sapa yg berani buat mcm ko buat ke nik aziz tu sann...hahahahaha...

jgn belengah sann herett nuar jubo ke mahkamah rakyat, puak ulama kene bangkit singkirkan anwar...

diantara anwar dan dap, singkirkan anwar dulu dlm pakatan rakyat...

pengundi tak bleh selama2nya di tipu, kalau ini berlaku dap tiada masalah...

pengundi2 dap pun tgh kepanasan nak pertahankan anwar. dap lagi suka kalau anwar disingkirkan, mudah mereka nak berbicara dgn pengundi mereka...

dap desperate memerlukan pas untuk undi melayu tapi pas tak perlukan dap utk undi cina...

anwar desperate perlukan dap dan pas utk agenda peribadinya...hehe

yg ni a bit tricky, umno memerlukan PAS utk pegang DAP...hehehe....nape ekk...hehe

umno bleh survive dlm next pru, insyaAllah UMNO akan menang dan kuasa masih ditgn melayu...

tapi agenda yg lebih besar dari tu ialah perlaksanaan undang2 anti murtad, ko pun tau sannn besar implikasinya pada umat islam...

sbb tu umno perlukan pas utk pegang dap...hehehe...

bdak2 tak sampai akal dia dgn benda ni, bior kan laaa... huhu..

oraitt. anwar perlu disekat kerana saluran jew dan amerika masuk melalui anwar, jelas agenda anwar halang hukuman murtad kerana agenda jew, jew dan freemason sedar jambatan hudud dimsia ialah hukuman murtad...

saluran jew dan amerika masuk juga melalui dap tapi melalui perantaraan spore....

dap cuma byk bwk agenda spore dlm politik msia, mereka tiada direct contact, yg bahaya ialah anwar selain direct contact anwar juga mahu dirinya jadi org perhubungan di asia dan negara2 islam...

jadi heret anwar undi pas sure pecah, yg kecewa, tak megundi dll akan berlaku. pegang dap sehingga next pru...

UMNO insyaAllah akan survive dan kita bentangkan hukuman murtad insyaAllah ianya akan jadi jambatan kepada perlaksanaan hudud...

ok sann slmat berjaya....

Anonymous said...

Peh...malu siot kaum keabat serakah aka haprakah..

Hasan ali sendiri yg nafikan.

Ai..malu..malu..

Anonymous said...

buruknya akhlak pemimpin dan pengikut pas...

Tok guru munafik...

Anak Lenggong said...

Nuh banang oii..ko ni budak lagi laa..kalau tak tak perkembangan semasa dan sejarah dulu jangan nak kasi ulasan laa..tu laa orang suruh baca dan dengar serta tengok semua media mana yang baik tu ambil mana yang tak betul tu jadikan sempadan..tu la akibatnya asyik dok dengan ceramah tepi longkang membuat ko menjadi terlalu bodoh dan bangang sehinggakan terus menerus membiarkan diri ko ditipu oleh pemimpin ko...contoh terang2 peminpim kalian kata pentadbiran negera islam dan hudud bukan perjuangan PAS tapi ko dan penyokong bangang PAS lain terus-terusan mengatakan hudud tu perjuangan PAS kah kah kah.

Penceramah dok sebat duit kalian untuk bagi makan anak bini..tapi kalian kata tu amal jariah..amal jariah kepala hora ko laa nok..

Nok...lain kali guna jangan guna nick name Nok takiii..ko guna NGOK..baru betul..kalau ko nak tau Haramkah tu hanya memaparkan iklan sex sahaja..sebab tu banyak pak lobai PAS dok pasang ataupun berangan nak pasang 2...sampai bini orang dikebas..anak dara orang dibawa lari..

Nok@NGOK..baik ko belajar dulu laa dan supaya kepala otak ko tu jadi cair dan boleh memikirkan apa erti sebuah kebenaran...jangan dok bawah tempurung dan jadi bodohh

Servant of God said...

Aku kesian orang2 kampung yang dah baper puluh tahun terpedaya dengan penipuan Harakah nih.

Semoga Allah SWT benamkan penulis2 dan editor2 Harakah dalam neraka Jahannam.

Anonymous said...

Ustaz Azhar Idrus telah berkata, mana2 surat khabar yg menipu... Masuk neraka jahanam lah ia.... kerana megaibkan org... xpyh nk di sebut la ye.... paham-paham sendiri la....

Ebiet Hamka said...

rakyat malaysia....hasan ali sendiri ada berucap kt rumahnya bhwasanya die ada ke kota bharu dan meminta maaf dgn Nik Aziz. Dan nik aziz ingin mengadakan kenduri kesyukuran kecil-kecilan meraikan masalah dalaman yg selesai.. Mcmmana plak Star boleh ckp Hasan Ali menafikan plak laporan Harakah.Xtaw la Hasan Ali g cerita lain kt Star. Atau star sengaja buat cerita...klo x Hasan yg tipu, star yg tipu