IKLAN BERBAYAR

Saturday, January 28, 2012

SELEPAS CHINA DOLL..TIMBUL SIAM DOLL !

120 comments:

Anonymous said...

Bahalol kalau hang nak tau anuwar ada kat indon 12,13 ini mesti pak jib yang main ni

Tun Teja said...

GAP,
I'm interested in the tv3 video of Dr Hasan Ali in Soal Jawab by Datuk Ahmad A Talib and Datuk Aidit Ghazali, who is a consultant in Islamic management. Is there anyone who can upload the video? I missed watching it on the 25.Jan2012.

Anonymous said...

SIAM DOLL PULAK? SAMDOL BETUL LA MAMAT NIH!

pukimaq said...

Tak teruja pun.Bila plak video meliwat sayangku nak kuar.Homo cun ni teruja dengan liwat je.

Anonymous said...

Ngeeeeeeeee no komeng!

Anonymous said...

senang cer cher check dia punya passport

Anonymous said...

pasport dia dah tukar yg baru, yg baru mana ada yg tu....

Anonymous said...

GAP bagi video penuh terus la senang nak bagi komen hik hik

Omar Ja'afar said...

bila lagi tayangan perdana tu? jangan lupa taruh 18X sahaja, takut terbocor, siam doll bunyi kurang asam, cuba tukar tajuk yang lebih sopan sikit example: Passion For Thai Chicks (No Nonsense Movie), segala cerita di dalam filem ini ada lah benar segala nya, pihak penapisan filem tidak dapat menapis isi kandungan untok mengelak Konspirasi pihak ketiga dan ia hanya untok tontonan bagi kaum yang ada Common Sense sahaja, yang bagi tidak dapat menahan perasaan ada lah di larang sama sekali menonton. Amaran Kerajaan - Hak cipta Tidak Guaratee di pelihara.

Anonymous said...

Dia ni betul punye gile seks la

yg menjadi kehairanan aku masih ada mangkuk jamban yg percaya dia ni alim

Anonymous said...

KETAGIH ARAK=KETAGIH DADAH=KETAGIH SEX, SEMUA PENYAKIT YANG SAMA. CAMNA NA K JADI KETUA NEGARA ? NANTI ANAK BINI ORANG SEMUA KENA BALUN !

Melayu Perak said...

Anwar Ibrahim DAH GILA: Jamin akan Lindungi Keselamatan ISRAEL



AIDCNews – 27/10/12 – Datuk Seri Anwar Ibrahim dilaporkan akan menyokong segala usaha untuk melindungi negara Israel walaupun tidak mengesahkan akan membuka hubungan diplomatik dengan negara itu sekiranya beliau dipilih menjadi Perdana Menteri Malaysia.
“Saya menyokong segala usaha untuk melindungi keselamatan negara Israel”, katanya seperti dilaporkan The Wall Street Journal (WSJ), Asia, 26 Jan.
Lapor portal itu, Anwar bagaimanapun tidak mengesahkan akan membuka hubungan diplomatik dengan negara Israel itu, satu langkah yang katanya kekal ke atas Israel sebagai menghormati aspirasi rakyat Palestin.
Malaysia sebelum ini di antara negara Islam yang secara konsisten tidak menjalin hubungan diplomatik dengan Israel tetapi dalam masa sama membuka hubungan diplomatik dengan Palestin.
Lapor portal itu lagi, walaupun Ketua Umum PKR itu menyokong kesucian perkahwinan antara lelaki dan wanita di Malaysia, namun Anwarjuga berkata undang-undang liwat yang lapuk perlu dipinda.
“Bukan urusan saya untuk menyerang dan menangkap rakyat berdasarkan orientasi seks mereka”, katanya.

Melayu Perak said...

imam mahadi akan membebaskan palestin dari israel....

ini apa imam mahadi nih....

Anonymous said...

sah dia bukan imam mahadi

iman anwar betul dah ke laut

Anonymous said...

aku heran lah melayu umno ni asyik pikir soal sex je. negara dah nak bengkrap pun masih ingat sex lg. nak menang pilihanraya pun guna video sex. klu mcm ni lepas PRU buat lah kempen tahum sex melaysia dan jd kan 3 trio serta isteri taat sbg penganjurnya. mesti dapat restu

Anonymous said...

Anon 1244 , KEBENARAN TU KAN PAHIT.............

Anonymous said...

Anon 1244

Ko tak dapat point kenapa video ni ditayangkan kan?

Point dia ialah pemimpin pujaan ko tu berzina! dan ada hati nak jadi PM!

Anonymous said...

aku heran lah melayu umno ni asyik pikir soal sex je. negara dah nak bengkrap pun masih ingat sex lg. nak menang pilihanraya pun guna video sex. klu mcm ni lepas PRU buat lah kempen tahum sex melaysia dan jd kan 3 trio serta isteri taat sbg penganjurnya. mesti dapat restu

January 28, 2012 12:44 PM

__________________________________

negara bengrap kepala lutut lu...baghal punya anon!!!

Anonymous said...

Anon 1244

Ko tahu pasal apa takde benda lain kita nak hentam puak pembangkang?

Sebab tak ada apa yang pembangkan buat!

Yang ada cuma pemimpinnya berzina tu!

Negara nak bankrap? bila masa pulak? ia masih terkawal dengan kebijakan pemimpin BN of course!

Jangan nak alih isu!

Anonymous said...

"PASSION FOR THAI CHICKS" THATS GONNA BE BOXOFFICE...OMAR JA'FFAR WELL SAID.

BUT IF YOU SERVE MKINI SEMUA KATA VIDEO INI AKAN MEMBERI VOTE SYMPATHY TO PAKATAN.THE BEST PART ...MKINI MEMANG BLOG SYOK SENDIRI PENDAPAT YANG CONTRA TAK PERNAH DAPAT PAPARAN.SALUTE TO GAP YOUR BLOG IS MORE DEMOCRATIC.....ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS.

SIAM DOLL NI PUN AYAT2 CINTAN MEREKA APA LAGI HIGHEST CONSPIRACY UMNO GROUNDWORK....TAK PERNAH FIKIR SIAPA PELAKUNYA.

Anonymous said...

Anon 1244

Sebab tak ada apa yang pembangkang buat untuk kemajuan negara!

Yang ada cuma pemimpinnya yang mengadakan hubungan seks dengan china doll, thai doll dan tak lama lagi dengan samdol! dia tu dua alam kau tau?

Anonymous said...

TERBAIK BRO

wow said...

habat imam mahdi pujaan pas..
anwar memang spesis gila sex!

kak jijah bagi la dia kawin 4. tak de la dia nak tibai pelacur suka hati dia.. abih pompuan dia pulun..

dah puas main jantan kot..

Anonymous said...

Tad ada apa apa pun...kalau ada tunjuk la. lama lama penyokongumno akan fedap kalau video siam doll ni ternyata spin je...

batcha

Anonymous said...

sial betul aj jub ni....betul2 cilaka penyokong PR......bodoh nk mampus...

SMART ALECK said...

Anony,Anony 11.51am,11.54,pukimaq, 12.00,12.10am,12.14,KORANG ni TAKDE keje lain ke???

Balik2 cerita PORNO..!!Mmg lah UMNOO PORNO,ni takde modal lain..!! Kapla hontak dah CORRUPTED sbb asyik tengok blog X-rated,lucah,lucah,lucah..idea pun lucah..!!Mangkuk hanyun betul korang ni!!! Wek..!!MENJIJIKkan...

Kalo mcm ni,mmg byk lah UNDI Meluat dan UNDI SIMPATI pd Anwar!!

PRU 13 nanti,UMNOOoo,Punoh Ranoh!!

Nok said...

tak ada keje lain lah bro GAP ni...asyik nak fitnah imam mahadi aje ....carilah point lain pulak...anuar brahim tu manusia anugerah tuhan ciri2 maksom tu sikit2 memang ada......kalau tak cuba tanya penyokong kuat dia SMART ALECK,ZAT ke mesti diorg kata UMNO punya keje.....

mana mungkin manusia bernama anuar ibrahim buat keje macam tu....tanya org buta pun depa tak percaya sbb depa tak nampak.....Anuar ibrahim bro ketokohan agama islam terserlah...sbb itu Smart Aleck dan Zat sokong snagat kat aljubri...youuuauwwww

Anonymous said...

tak pe kita tgu kes rayuan altuntuya pula..tak lama lg tu

Anonymous said...

wahai pencacai pakatan,

jika benar korang bosan pasal isu sex..baguslah..tapi korang pernah tak terfikir mengapa blogger pro kerajaan hebohkan isu sex ni? pernah tak???

kalau dlm video tu muka korang, confirm takde org peduli pun.ko tanggung dosa ko sendiri la.
tapi mamat dlm video tu sape? mamat tu kan yang korang puja sangat nak jadikan mamanda bendahara?

hebohkan isu sex dan buat sex haram tu jauh beza tau wahai pencacai pakatan...so, pleaselah ye..jangan jadi munafik!

Anonymous said...

Kepada tun teja, pergi ke facebook saya sokong hassan ali, semua mengenai dha ada,.termasuk soal jawab pada 25 haribulan

Anonymous said...

laaa dah kena removed ... keh keh keh

Anonymous said...

Muahaaaa Imam MahaGAY akan membebaskan Plastine dari Israel mimpi agaknya......

Anonymous said...

ANWAR DAH SETUJU NAK DEBAT NGAN PM DALAM SOAL APA PUN TP PM TAK MAHU. DTK MASLAN KATA DEBAT BUKAN BUDAYA KITA TP YG SOALJAWAB TANPA PIHAK PEMBANGKANG KAT TV BOLEH PULA. KAT TV BERABIS MENGHENTAM PR. RAKYAT TAK DI BG PELUANG DENGAR DR SEBELAH PIHAK. SKRG NI ANWAR DAH SETUJU NAK DEBAT SIAPA LAH YG BERANI DEBAT DGN DIA. TAK KAN SHABERY CHIK LG KOT. DULU MULUT DIA SMP BERBUIH HENTAM PERIBADI ANWAR. MALULAH KLU TAK TERIMA CABARAN ANWAR TU APA LG SELEPAS DIA NI DI DAKWA MACAM MACAM OLEH KERAJAAN. AGAKNYA TAK DER TELOR ANAK JANTAN BN NI BERANI BALING BATU SEMBUNYI TANGAN JE

Anonymous said...

TOLONG BACA KOMEN RAKYAT M'SIA BERBAGAI KAUM DLM MALAYSIAKINI PASAL VIDEO SEKS SIRI KEDUA UMNOO

Anonymous said...

Biadap T , tau seks aje, ini geleran dato siapa bagi?? Dulu ROGOL under age pun no problem?? Skg nak jadi pengedar vcd yg berlesen??? Mana polis????mana peguam negara??? Mana najis???? 2 standart

Anonymous said...

Ya, betul tu. Syaitan ada dua jenis, syaitan 'jins', yg kita x nmpak. Dan syaitan 'ins' (manusia) yg kita nmpak dgn mata kpale kita. Mereka berdua ni sama in term of mengajak manusia kearah kesesatan. Bertaubatlah pd siapa2 yg terlibat jadi syaitan manusia, krn jika maut tiba sblom km bertaubat, maka dlm nerakalah tempat km bersama2 syaitan jin bos kamu. Ini termasuk pd penaja video karut ini & pencacai2 yg dok menyalak utk menyakinkan org ramai terhadap video karut ini. Yg pasti, video ini x akan kemana, kecuali memudaratkan balik siapa2 yg terlibat membikinnya. Dan klau tujuannya menghancurkan reputasi Ds Anwar, itu x akan terjadi. Yg terjadi adalah, reputasi umno yg menjadi dalang disebaliknya semakin hancur luluh...

Anonymous said...

WAHAI RAKYAT MALAYSIA YANG TERHORMAT, LIHAT -LAH PERMAINAN MEREKA YANG KOTOR ITU, MARI KITA TOLAK MEREKA YANG SELALU DAN SELAMA -NYA SUKA BUAT CERITA SEBEGINI

Anonymous said...

dulu kini dan selamanya cerita apa? cerita sex saja yg umnoprono nak hidangkan kepada rakyat malaysia, wahai rakyat malaysia jangan hilang tumpuan ini adalah skrip apco supaya rakyat jangan fikirkan tetang keluarga sharizat lewat lembu, bini pm berbelanja besar diluar negara apakah kita harus menungu 50tahun lagi untuk diperbodohkan oleh pemimpin yg tidak memperjuangkan nasib bangsanya sendiri, ayuh dlm pru13 nanti marilah kita mencuba kerajaan pr dibawah kepimpinan yg telah diakui tidak pernah melakukan pecah amnah dan rasuah insyaAllah......

Anonymous said...

Suib lazim ni tua dah patut bertaubat banyak daripada bercakap pasai vedio lucah buat malu anak cucu hang saja......

Anonymous said...

Mereka ni xdak kerja lain selain dari sex, mereka bertiga ni hidup kerana sex, didorong oleh UMNO sex, kerja mereka ni hanya sexsexsexsexsexsex... bodoh... hanya sex sahaja ke blh melemahkan kebangkitan PR.. kekuatan PR akan bertambah teguh dgn cara kamu ini..

Anonymous said...

Siapa tak kenal geng perogol bawah umur.....perogol tak kena penjara Guan Eng kena penjara...

Anonymous said...

Di zaman penuh dengan kehebatan teknologi perfileman ini, high definition video, 3d video, dan mudah dibuat dengan hanya gunakan telefon bimbit yg modern, kita tetap penuh yakin video kedua yg dikeluarkan oleh 3 datuk T (Tualang) petualang bangsa ini dalam bentuk hitam putih, kabur dan sesuai untuk zaman tv hitam putih tahun 60an 70an dulu. Tujuan? Nak selidungkan wajah pelakon sebenar, nak kelirukan rakyat. dsbnya..Sesungguhnya sifat-sifat mengelirukan ini adalah ciri-ciri sifat syaitan dan iblis.Mereka sesat dan ingin meyesatkan.Sudah tiada sifat penyesalan, kasihan sesama insan, dan yang malang sekali sifat malu mereka telah dinyahkan oleh Allah Taala. masya'allah!

Anonymous said...

seriyes aku fedup ngn politik malaysia, hari2 cerita seks, utusan plak main peranan pampang kat muka depan. tak pasal2 dapat saham. kita mengintai rumah orang atas sebab nak cegah kot2 orang zina pun nabi marah. ni lagi benda yang tak tahu kemana. kalo korang tanya aku. ape aku akan buat bila umur hampir senja. amal la byk2. mati kita tak tau bila. IGT lah syurga Neraka tu ada. dan PASTI. tanda kiamat wujud sejak zaman Nabi Muhammad lagi.

Anonymous said...

Bodoh trio..tuduh orang tapi suruh orang buktikan dia salah. Sepatutnya mereka buktikan Video itu betul...Video kelabu asap nak tayang kat orang lain.

Anonymous said...

KAT SINI DAH BOLIH FIKIR BG ORG YG BERFIKIR, MEREKA NI SAJA ADA CERITA PASAL ANWAR. HAIRAN KAN.

Anonymous said...

Rupa-rupanya mereka cari tarikh dulu, lepas tu baru tayang vedio..Jagn layang dengan trio 3 org ni, jika dilayan nanti, tergangu pulak usaha menawan putrajaya.. Biarkan mereka syok sendiri dulu, lepas ni baru dakwa

Anonymous said...

12:44 PM

aku heran melayu pas boleh buat tak tau pasal sex pemimpin bakal pm diorang. menang pilihanraya pun tak guna kalau pemimpin mcm setan. ko igt negara boleh maju dgn pemimpin mcm tu?

Anonymous said...

sebelum itu kejadian seks berlaku lokasinya kat malaysia lepas tu Thailand pulak..macam-macam cerita sudah lah...??

Anonymous said...

saya dengar cerita tan sri thamby chik ada rogol budak perempuan sekolah bawah umur, betul ke. Kalau betul tolong cerita sikit siapa yang tahu. Saya dengar cerita jer..........

Anonymous said...

4:10 PM

kalau ko reti fikir tentu ko dah tau sapa dlm video tu & sebelum ni. jgn nak goreng la hati ko sikit pun tak pikir org tu anwar.

Anonymous said...

Hanya cerita seks saja yg blh menyelamatkan UMNO.Itu pun kalau selamat, kalau tidak mungkin dgn video seks ni jgk yg akan menenggelamkan UMNO.Say No to UMNO...

suruh hassan ali chek ketulin eskay ne berugama islam ke maseh kafir....kalau islam mualaf munafik eskay...beri dia bibingan ugama semula.

SEMOGA Datuk T bertiga ini dilaknat Allah kerana melakukan perkara yg langsung keluar dari ajaran Islam...Aminnn

YANG TAYANG TU PUN KAKI POMPUAN DAN MABUK... maruah rendah .. rakyat malas nak layang muu

election da dekat, mungkin siasatan dah dibuat bahawa beeend tak ada harapan menang, maka kuar lagilah cerita2 karton, kuar lagi, kuar lagi, kuar lagi dan seterusnya sehinggalah mmmno tak wujud lagi, heh heh heh

Anonymous said...

ada lagi puak2ni aku ingat dah habis dah cerita tentang sex hitam putih, rupa2nya depa cari tarikh kemana dsai pergi baru depa reka cerita, nasihat saya kepada puak2ni jadi2lah buat cerita yg tidak bolih dibawa ke mahkamah syariah, sebab yg terlibat membuat tuduhan adalah dari puak2 yg berugama islam, sepatutnya mereka ni dah tua2 belaka menjdi contoh kepada kaum keluarga dan anak cucu mereka yg xsepatutnya hari2 kita menghidang cerita yg tidak bermoral, sedangkan puak2 umno-bn diatas sedang sebuk mengumpul harta kekayaan negara sesama keluarga dan korni2 dikalangan pemimpin, jadi kita penyokong2 pr jangan hilang tumpuan untuk menawan putera-jaya dlm pru13 insyaAllah.....

Anonymous said...

Klau dtg dari baka Umno/Bn...amalan Rasuah, sex, Lucah adalah lumrah....memualkan....klau ya pun nk jatuhkan Anwar, cari2 la skrip baru...skrip sex, lucah zaman Dr M je yg gunakan.....

Anonymous said...

Rasa2 nya cerita sex DSI ni saaja d timbulkan untuk mngalihkan crita antaranya ttg mk cik jambul yg shoping kerasukan d tanah kanggaro baru2 ni..

Anonymous said...

gap..nok..pukimaq..tun teja..ms pearl ..omar jaafar..sernvant of god..dan kawan2 sewaktu pemfitnah dgn kau yg sama bersubahat...bacalah komen2 rakyat m'sia yg bencikan fitnah rekaan kamu semua..ALLAH MAHA BESAR..MAHA MENGETAHUI...AMIN

Anonymous said...

VIDEO SEX NI UTK TONTONAN BINI2 WAKIL RAKYAT UMNO. BIAR MEREKA BLAJAR DR PELACUR TU CM NA MAU LAYAN LAKI TAU LAH LAKI MEREKA TU PUN KAKI KONGKEK JG TP DPN BINI ALIM ALIM KUCING

Anonymous said...

hah..apalagi wahai pencacai pakatan..'suruhlah anugerah tuhan korang tu saman jika benar bukan dia dlm video tu..ada berani?

jangan jadi pengecut macam peguam2 dia..buang masa konon. habis tunda2 kes smp 3tahun tak buang masa? dahla penipu, pengecut lagi..

korang asyik2 kata pasal perogol la...itu kisah lama pun korang boleh ungkit balik, apatah lagi isu baru siam doll ini..lagi bukti memang korang munafik yang bebal!

Anonymous said...

Perbuatan keji yang menjijikkan oleh dajal2 bergelar Datuk T ini tidak akan diterima oleh masyarakat Malaysia yang bermoral. Kumpulan dajal yang bermoral rendah ini akan terus menggunakan cara fitnah kotor dan keji hanya sekadar untuk mengekalkan kehidupan mewah. Tanpa membuat sesuatu yang keji ini sudah pasti anak bini dajal2 ini akan kebuluran tak makan..sangat memalukan! Tanya! apa yang mereka buat dan bincang selepas keputusan 901 di PWTC tempuh hari!

Anonymous said...

KALAU FITNAH, SAMAN LAH BEB. ADA BERANI KA??? DEPA DAH CABAR TU..

TAKKAN BERANI SAMAN UTUSAN JE??? TELOR KAT MANA??

WAKAKAKAKAKA

Anonymous said...

Giler seks btul puak2 Umno ni...

Datuk T ni penerbit video lucah berlesen di Malaysia ......... Jual VCD kena tangkap ...... Buat dan tayang VCD lucah oleh kumpulan Datuk T, tak de apa pun .......

Ingatkan 3T ni dah bertaubat! Tapi tak juga. Ini adalah petanda bahwa UMNO/BN akan berkubur terus daripada persada politik tanah air. Rakyat dah muak meluat dgn fitnah jijik umno dan pemimpinnya yg siang malam fikir seks, liwat utk mengaibkan musuh politik. Umno memang tersohor sebagai Parti Seks sebab itu ramai pemimpinnya terlibat dlm skandal seks tapi media perdana mendiamkannya.

Anonymous said...

Datuk T... sekor kaki rogol, satu lagi kaki pelacur siam dan yang satu lagi tumpang syok.. elok la tu. semuanya kaki p....t.

Anonymous said...

kesian dato2 ni ..cari publisiti murahan tanpa rasa malu

Mungkin Trio Dato "T" Lupa Ada Lagi Hukuman Paling Dahsyat Dari ALLAH S.W.T Buat Mereka Yang Suka Sebarkan Fitnah & Video Lucah Serta Mengaibkan Orang....

mereka ni tak ada didikan agama, sbb tu tidak takut buat fitnah, tak apa hukuman tuhan menungu tak didunia diakirat.

Anonymous said...

kena kat korang, tahu pulak kata fitnah..jijik la, keji la. kena kat rosmah ke, BN ke, tuduh tanpa bukti boleh plak. tak jijik plak.
bukan ke korang akan saman jika benar difitnah? jadi segerakanlah saman. mohon perintah mahkamah supaya isu ini dihalang dari dibicarakan oleh orang awam. biar disiasat dan dibicarakan dlm mahkamah.
jika takut nak saman, jangan pulak suka2 hati kata itu fitnah.

Anonymous said...

HINANYA MAKLUK2 INIIII... ALLAHUAKBAR! SHUIB, ESKAY DAN RAHIM NI TAK RASA MALU KE PADA ANAK CUCU DIA? PADA SELURUH KETURUNANNYA NANTI? KALAU BETUL, BAWAKLAH KE MAHKAMAH SYARIAH... HEBAT SANGATKAH SAHSIAH DIRI TRIO T NI? KALAU BETUL2 BAIK, KETENGAHKAN JUGAK CHUA SOI LEK (KES SIVIL), KETENGAHKAN JUGAK RAHIM DGN CUCU PENDEK AHMAD. KETENGAHKAN JUGAK SOAL MORAL ABDULLAH BADAWI DGN ARAK, HISYAMUDDIN DGN ARAK, NAJIB DGN ARAK, ANAK MAHATHIR DGN KILANG ARAK. KETENGAHKAN JUGAK TENGKU ADNAN DGN JUDI... KETENGAHKAN JUGA PKFZ, FEEDLOT, SCORPENE, SAHAM ANANDA KRISHNAN DLM PETRONAS... TUNJUKKAN YG KAMU BETUL2 BERSIH! BUKAN HENTAM ATAS MARUAH SORG SAHAJA

Anonymous said...

KAH KAH KAH

TAKDE SORANG PUN PENCACAI PAKATAN KAT SINI BERANI SAHUT CABARAN SAMAN DATUK T ITU

TAKDE TELOR LANGSUNG! WHAT A SHAME!

KAH KAH KAH

Anonymous said...

Rakyat Malaysia dah bosan dah dengan cerita seks kamu tuh. Aku rasa kalau tanya orang UMNO, mereka pun dah malu dengan gelagat pemimpin seks UMNO nih, dah tak ada modal lain lagi ke? Memalukan UMNO, memalukan bangsa dan memalukan rakyat Malaysia. Pernah tak kamu bayangkan apa pandangan rakyat negara lain, kalau malaysia modal politiknya VIDEO SEKS, kalau kamu kaki nonton video seks, kamu tontonlah sendiri tak payah ajak rakyat Malaysia tonton, agak2 isteri dan anak kamu boleh terima ke suami dan ayak mereka kaki nonton Video lucah, kalau dulu panggil 'blue film', sungguh aib nasib baiklah kamu bukan saudara mara aku.

Anonymous said...

trio shit dulu ckp kt hotel rupanya kt condo..kata cctv rupanya video recorder, actor tau aksi dirakam, kata jmpa.jam..tp jam ada kt kak wan..trio shit terpaksa cek tarikh dulu baru video dibuat..pegang quran pun terbalik, nk suruh org percaya..kaki bottle nak bersumpah siapa berani percaya..Umno dan trio shit pasti checkmate bila kebenaran bakal keluar...dulu kata liwat, 2x liwat bebas..timbul plak video..digambarkan DSAI mcm bernafsu haiwan..pehh sendiri yg haiwan , tp fitnah orang...ini org tk percaya tuhan..org yg percaya Allah dgn yakin amat pasti Umno dan trio shit pasti tumbang...

Anonymous said...

hina lagi penyokong2 yang nak angkat penzina dan peliwat jadi pemimpin tertinggi negara!

Anonymous said...

GAP upload video teruslah senang nak tengok. Youtube dah remove

Anonymous said...

sorang dah bersumpah mubahalah..
yang dituduh tak sumpah lagi..

sorang dah cabar suruh saman..
yang dituduh tak saman2 lagi..

camne tu?

Anonymous said...

Mufti2 yang lantang & tak lantang sebelum ini...atau bro hassan/ibrahim ali, zul nordin...tolong bersuara demi islam...kalau nik aziz atau hj hadi yang cakap...geng2 ni mana nak ikut...dia orang akan kata PAS cuba backup Anwar...betul ke tak itu hal lain...yang penting perbuatan ini (buka aib termasuk tayang video) haram di sisi Islam.PM pun tak bolehlah kata tak dapat makluman...sepatutnya sebagai individu yang berkuasa...arahkan Dato' hishamuddin guna polis untuk sekat trio gila ni buat keje bodoh ni...tupun kalau ikhlas demi agama...tapi kalau dah jadi pemacu trio ni...tak boleh nak kata apa la....

Anonymous said...

WOI PENCACAI PAKATAN!

SEGERAKANLAH SAMAN!! KITA TENGOK SAPE LEBIH HINA. SI PENDEDAH VIDEO KE ATAU SI PELAKU ZINA..

TOKSAH TUNGGU LAGI. SEGERA SAMAN.
KALAU KORANG TAK SAMAN, NAMPAK SANGAT KORANG TAKUT..

Anonymous said...

Siam Doll lebih dahsyat beb...

Anwar lepas puas kan nafsu dgn pelacor2, siap amal ajaran dot dot dot...

saksi kan sendiri sambungan nya ...

PAS akan hilang akal beb...

Anonymous said...

'Tahniah' DATO T..Kamu tolong pendekkan hayat BN,
rakyat sudah muak dgn video2 bodoh ini,
nanti kamu kuburkan video2 itu dgn kamu2 sekali,
bagaimana la perasaan keluarga kamu
bila tahu, kamu kerja tayang video2 bodoh itu
malu la sikit ke keluarga kamu tu..tak ada perasaan malu ke?
ke hulu ke hilir tayang video mcm tu..
apa punya orng islam la peragai mcm ini..

Anonymous said...

ANON 4;38PM

DEDAH AIB HARAM?
KO LUPA KE APA HJ HADI KATA?

KESIAN..DAH NYANYUK RUPANYA KO YE?

Anonymous said...

Cara politik UMNO memang memalukan Negara. Ini menunjukkan betapa ceteknya pemikiran mereka. Pemimpin apa ni? Grow up!!!!
Politik yang tak matang langsung.

Anonymous said...

dsai di luar negara di sanjungi oleh pemimpin2..di malaysia di fitnah dgn bertubi-tubi..sabar la dsai dan keluarga...rakyat yg cerdik di belakang anda.

Anonymous said...

sepatutnya yang malu ialah keluarga si pelaku dalam video itu. ye tak??

heran betul dgn penyokong2 pakatan ni. dok back up sangat si pelaku zina. tak takut dosa ke?

Anonymous said...

ANON 4:42

betul tu org yg bersama dg anwar org cerdik dan org yg takut tuhan & org yg kena cucuk hidung dgn umno

Anonymous said...

KAH KAH KAH

TETIBA JE SEMUA JADI ALIM. TUNJUK BAIK. TAK SUKA ITU TAK SUKA INI. SEBAB VIDEO ITU KENA KAT DEPA.

TAKDE SORANG PUN YANG BERANI KOMEN PASAL SAMAN.

KAH KAH KAH

Anonymous said...

takde apa2 pun dlm video tu...nampak sorang lelaki lalu lalang je.
so apa yang dikatakan seks ni? mengapa penyokong pakatan kata itu seks? hina? aib? jijik?
belum apa2 lagi penyokong2 pakatan dah menghina dan menghukum sedemikian rupa?bagaimana jika video itu benar?

Anonymous said...

time maki hamun puak umno takde lak pikir hukum hakam.

Anonymous said...

ni semua salah Jijah.
Jijah tak tahu jaga laki.

kalu dari dulu Jijah layan Anwar mcm pelacur2 cina pelacur2 siam layan Anwar, gerenti Anwar dah berenti cari pelacur.

so boleh la Anwar fokus main bontot lelaki jer.

hehehe

Anonymous said...

Kalau betul fitnah kamu yang menjadi penyokong Anwar mintalah Anwar saman malu kepada Dato 3 T itu.

Biar dia dipenjara dan bila dah terbukti fitnah kami semua yang tidak berparti ni akan terus memangkah PR nanti. Tak perlulah nak bising bising buat tambah fitnah. Sebuk nak berkempen, dah tentu PR akan dapat undi sempati.

Kalau Anwar tak buat saman kita masih lagi berfikir bahawa Anwar takut dan memang pelakunya. Utusan Melayu tulis tak seberapa pun dia saman. Ini fitnah besar kenapa tak mahu saman?

Hairan wahai kawan-kawan PR dan BN

Anonymous said...

potong je konek dia..selamat anak anak ikan ngan doll doll sebenua

Anonymous said...

Celaka punya kaki JUBO

Anonymous said...

Bro! dah tak de dah...! awat kena delete... aku miss lah homo tua ni...

Anonymous said...

Ayah Rahimi (En. Osman) yang merupakan bekas penyokong tegar PKR, telah membuat keputusan untuk meninggalkan PKR setelah menonton video china doll yang tidak boleh disangkal oleh sesiapapun. Nampaknya video china doll telah menyedarkan ramai penyokong-penyokong PKR yang taksub kepada pemimpinnya. Bagi penyokong-penyokong PKR yang masih belum terbuka hatinya, sila tonton video siam doll pulak bagi mencari kebenaran.

ahlee said...

orang SIAM beragama ISLAM tapi orang THAI beragama BUDDHA jadi tolong betolkan THAIDOLL bukan SIAMDOLL asal bukan macam SAMDOL tu asyik kerja MENYONDOL AJA sudah!

ahlee said...

SIAMDOLL beragama ISLAM tapi kalau THAIDOLL beragama BUDHA asal bukan macam SAMDOL tu asyik kerja MENYONDOL aja.

legsorbreast said...

pandai org umno rekasaya video anwar?

geng pakatan, apa lagi?
buat lah video seks najib pulak,
utk tunjukkn btp mudahnya merekasaya video

Anonymous said...

Jangan terlalu kesahkan sangat tentang soal istilah sama ada Siam Doll atau Thai Doll. Kebanyakan dari kita memanggil orang Thai sebagai Siam sebb itu adalah panggilan yang biasa disebut yang merujuk kepada penduduk yang tinggal di negara gajah putih tu. Samalah macam kita panggil Orang Indonesia tu sebagai Orang Indon sebab Indon adalah panggilan yang biasa dan catchy untuk disebut. Lagipun, hanya orang Malaysia sahaja yang memanggil Orang Thai sebagai Orang Siam. Kira macam panggil manja lah.

Anonymous said...

Tak pasal2 penyokong pakatan tiba2 aje boleh menjadi pakar video dan pakar kamera hanya semata-mata kerana nak menafikan bahawa pelakon video itu adalah pelakon yang dikenali ramai. Kenapa perlu bising2 soal tarikh video, hitam putih dan macam2 lah. Semua tu tak penting, yang penting wajah pelakon itu amat jelas sekali. Rupanya, memek mukanya, postur badan serta pergerakan badan adalah amat familiar sekali. Jika UMNO nak upah seorang pelakon yang boleh menyamar. Pelakon itu kena study setiap gerak-geri orang berkenaan dan mesti seorang professional. Jika nak buat topeng macam dalam filem Face Off, kerajaan UMNO terpaksa mengupah pakar solek kesan khas dari Hollywood. Bajet mesti at least 10 juta. Buang duit jer kalau setakat nak upah pelakon yang hanya buat aksi dalam beberapa minit.

mat syabu said...

banyaknya anon, mesti org yg sama..loserrr

Anonymous said...

ahlee

pa ko pikir perempuan islam tak adayg jd pelacur ke? mereka lah kaki dan lelakinya juara

Anonymous said...

Bagi la tengok full version GAP. Biar rakyat tengok sendiri dan nilai sendiri....bg sikit2 ni tak syok la

Anonymous said...

Sudah terang lg bersuluh....patutla Mat Sabu mneggelarnya "Anwar Aljuburi"...

Anonymous said...

dh kena delete!
boleh bagi link lain tak?

Anonymous said...

YA BETUL YANG CERDIK DI BELAKANG DSAI.....SEBAB ITS DANGEROUS IF YOU ARE INFRONT OF HIM HA....HA...JANGAN MARAH NANTI KENA JUAL.

TAK PAYAH BUANG MASA CERITA SAMAN DATUK T....ALL WAN AZIZAH AND ANWAR TO PROVE THE ALLEGATIONS IS ALL FITNAH...JUST SHOW WHERE THE OMEGA WATCH IS....TAK KAN SAMPAI SEKARANG TAK JUMPA2

Anonymous said...

Siot punya Trio ...ada sambungan..
rupanya..aku ingat dulu eskay cakap
main2 tp adakah semua ini benar??

Malunya aku sebagai penyokong PKR,
wahai Anuar Ibrahim ko saman lah 3 mangkok ayon nie bagi mati hidup balik pun dia orng tak boleh bayar.Kenapa ko tak mau saman arrr..
Heran lah ko nie Nuar...!!!!

Anonymous said...

Datuk T... sekor kaki rogol, satu lagi kaki pelacur siam dan yang satu lagi tumpang syok.. elok la tu. semuanya kaki p....t.

Suib lazim ni tua dah patut bertaubat banyak daripada bercakap pasai vedio lucah buat malu anak cucu hang saja......

Siapa tak kenal geng perogol bawah umur.....perogol tak kena penjara Guan Eng kena penjara...

saya dengar cerita tan sri thamby chik ada rogol budak perempuan sekolah bawah umur, betul ke. Kalau betul tolong cerita sikit siapa yang tahu.

Anonymous said...

anon pukimaq..

api neraka tengah menunggu engkau..

Anonymous said...

BODOH BANGANG GILA BENGAP SEMUA ADA KAT PENYOKONG PENYOKONG PR....MATI TAK NAK MYUSAHKAN ORANG JER......UNTA PADANG PASIR PUN TAK BODOH MACAM KORANG SEMUA PENYOKONG PR.....

Anonymous said...

'Tahniah' DATO T..Kamu tolong pendekkan hayat BN,
rakyat sudah muak dgn video2 bodoh ini,
nanti kamu kuburkan video2 itu dgn kamu2 sekali,
bagaimana la perasaan keluarga kamu
bila tahu, kamu kerja tayang video2 bodoh itu
malu la sikit ke keluarga kamu tu..tak ada perasaan malu ke?
ke hulu ke hilir tayang video mcm tu..
apa punya orng islam la peragai mcm ini..

Anonymous said...

trio shit dulu ckp kt hotel rupanya kt condo..kata cctv rupanya video recorder, actor tau aksi dirakam, kata jmpa.jam..tp jam ada kt kak wan..trio shit terpaksa cek tarikh dulu baru video dibuat..pegang quran pun terbalik, nk suruh org percaya..kaki bottle nak bersumpah siapa berani percaya..Umno dan trio shit pasti checkmate bila kebenaran bakal keluar...dulu kata liwat, 2x liwat bebas..timbul plak video..digambarkan DSAI mcm bernafsu haiwan..pehh sendiri yg haiwan , tp fitnah orang...ini org tk percaya tuhan..org yg percaya Allah dgn yakin amat pasti Umno dan trio shit pasti tumbang...

Anonymous said...

orang pakatan x akan baca blog pro kerajaan. ya ada pembangkang di sini ialah blogger pencacai yang di upah untuk bising di sini.

Anonymous said...

Ustaz Nasa membuat laporan polis bahawa beliau tidak sekali2 tidak terlibat.....malah beliau tidak sedar langsung bahawa beliau diregukan dengan Hassan Ali dalam salah satu program roadshow Hassan Ali di Bandar Baru Bangi pada 31 Jan 2012, Selasa, 9.00 malam di Balai Pahlawan, Padang Seksyen 2, Bandar Baru Bangi minggu depan.

Kerja sapa ini?

Inilah kerja iblis-iblis yang bertopengkan manusia.....inilah perbuatan tangan-tangan gatal yang berniat jahat agar sorang lagi pimpinan ter'cicir' dalam perjuangan.

Manakala Hasan Ali pula terus hanyut dalam syok sendiri.....dalam kehairan sendiri.....dalam ujub sendiri.

Samada dalam sedar.....atau separuh sedar.....atau tak sedar langsung.....ha ha ha yang sebenarnya beliau telah di'tunggang' oleh kumpulan tertentu.....alangkah ter'hina'nya jika seseorang yang kuat 'aqidah'nya serta mempunyai rantaian kelulsan sehingga ke peringkat PhD menjadi 'kuda tunggangan' oleh individu tertentu yang muflis politik atau kumpulan atau pertubuhan tertentu yang sedang terlantar 'nazak' menunggu tarikh 'keramat' PRU13.

UMNOO PENIPU BESAR

Melayu Perak said...

dasar bangang pencacai pkr,pas,dap....

tak nampak ke perbezaan orang melayu sekarang dan dulu....

dulu orang melayu tak boleh kaya dengan getah dn kelapa sawit....

sekarang ada yang usaha getah rm7000 sebulan....yang usaha kelapa sawit sampai rm 15,000 sebulan....

tak nampak ke apa TDM buat untuk orang melayu....

di sabah dan sarawak macam semenanjung ramai orang kampung dah gaji rm5000 keatas.....

bodoh bangang pencacai pkr,pas,dap tak tahu yang mana intan yang mana kaca.....

dinegeri pakatan tanah dirampas dan ambil begitu sahaja....gerai melayu diroboh...

tak nampak ke penyelewengan berlaku di selangor,kedah,pulau pinang,kelantan....

Anonymous said...

APA SUSAH....SAMAN LA DATUK T, NALLA, UMMI, ZULNORDIN....KAN KE BANG NUAR KAKI SAMAN...

Anonymous said...

haiwan pun tak pecaya kalau sumber video dari 3 laknatullah tu.cukup-cukup la memfitnah,azab pasti kalian hadapi kerana kita semua akan kembali...

Anonymous said...

solat pun berciciran,mengomen perkara yang tak benar hebat sekali..itu la ciri-ciri iman melayu tapi mengaku muslim!!!

rakyat malaysia said...

apa lagi?
samanlah tiga orang datuk tu..mereka dah cabar tu.
mengapa tuan punya badan (yang kononnya difitnah) dan pencacai2 dia tidak berani? takut kantoikah?
ini maruah ni beb.
simpati? orang2 awam atas pagar seperti saya takkan bersimpati dengan seorang pemimpin seperti itu.
sekian

Anonymous said...

No matter what anwar says and support, he still knocks into the dungholes of his young pondan mate right?

Anonymous said...

Hei "puqimaq" ..! January 28, 2012 11:58 AM, Kau pondan tetap kan?

Kau sudah murtad. Kau akan masuk neraka terus. Sebelum kau mati, jubuh kau akan di gigit ulat dan cacing hitam dan merah. Ular sawa yang gemuk akan duduk di dalam perut kau.
Konek kau akan bengkak dan bernanah. Apabila kau mati, kau akan dipaksa minum air nanah dari bisul anwar tiap-tiap masa kau akan rasa dahaga. Padam muka kau.

Anonymous said...

BLOG GAP YOU WERE THE BEST FREEDOM OF SPEECH....TAK LAH MACAM MALAYSIAKINI SYOK SENDIRI MEMANG SEMUA PENDAPAT FROM ALL RACES AND WALKS OF LIFE TAPI YANG DIPAPARKAN HANYA YANG MENYOKONG SAJA...UNLIKE BLOG NI ADA DEMOKRASI YANG TAK SUKA BERMAHARAJALELA...NOT A CHANCE DI BLOG MALAYSIAKINI CAKAP TAK SERUPA BIKIN FREEDOM OF SPEECH MEREKA BERKHAYAL DENGAN PENDAPAT2 YANG MENYOKONG.IF YOU BEG TO DIFFER NO WAY HOSE YOUR COMMENT NEVER PUBLISHED. I AM SURE RAMAI YANG DISAGREE BUT YOU ARE BOOTED OUT.

LETS USHER THE NEW YEAR WITH PEACE AND HARMONY.

Anonymous said...

anon 11.11

Samalah dengan Blog Aljuburi sudah beratus ratus komen yang mengutuk beliau sudah saya hantar tapi satu pun tak pernah tersiar paling lama bertahan 10 minit lepas itu Aljuburi delet. Jadi dimana freedom of speech dan demokrasi yang di perjuangkan oleh Aljuburi. Tapi keliling dunia bagi tau Malaysia tiada freedom of speech. Aljuburi hipokrit no 1. GAP pejuang demokrasi dan freedom of speech yang terulung. Syabas GAP...

Anonymous said...

Anwar nak jadi Perdana Menteri oleh itu GAP wajib mendedahkan segala kepalsuan orang yang bercita cita nak jadi PM tersebut. Di Amerika yang dah runtoh moral pun tak akan memilih bakal Presiden yang tak bermoral. Awal tahun 80an Gary Hart yang bercadang bertanding sebagai Presiden Amerika terpaksa gulung tikar kerana skandal sex. Tapi malangnya di Malaysia orang orang yang berjubah dan berserban lah yang mendewa dewakan seorang yang amat jelas sudah runtuh moral. Teruskan pembongkaran GAP...

Anonymous said...

nak suruh baca malaysiakini?????

poooodah!!

semua komen pencacai pr saja kat situ!! dahtu nak suruh MAJORITI RAKYAT YG TAK BACA malaysiakini percaya????

keh! keh! keh!

dah berpuluh kali komen mengkritik sesuatu isu di hantar tp jgn harap malaysiakini akan siarkan kalau tak sokong aljub!!

Anonymous said...

ada sekor anon tu cakap jam nuar berahi tu ada kat wan jijah..habis kenapa tak tunjuk,kalau cakap pakai air liur je baik pergi cerita dengan dindinglah macam yg nuar buat masa perbicaran mahkamah ari tu, kalu berani bagilah pihak pendakwa soal balik ni cakap sorang2 cam org gila, pahtu heboh cakap jijah dia tu saksi alibi dia tapi mengapa tak panggil masa pembelaan dalam mahkamah hari tu shiiiiiiit ptuiiiih

Tun Teja said...

Yes, I've managed to upload the tv3 video of Dr Hasan Ali in Soal Jawab by Datuk Ahmad A Talib and Datuk Aidit Ghazali. It's very inspiring and enriching. Good speech, good articulation by all the three participants. The Third Force especially, very informative.
Thank you anom January 28, 2012 3:13 PM.