Friday, February 17, 2012

14 JUTA DAN TERIMA KASIH.

malam tadi terselak kolum statistik dalam blog.
blog GAP dah cecah 14 juta page views beberapa hari lepas.
asal blog ni aku sorang je baca.
alhamdulillah sekarang ni dah makin ramai kawan.
rakyat yang support untuk hantam pakatan pun menggunung naiknya.

PRU dah hampir. aku berkeyakinan seluruh kumpulan blogers anti pakatan dah nekad untuk pergi ke tahap maksima ....semangat blogers semakin lain macam...keterujaan dan kesepakatan semakin jitu.

dokongan pembaca sebenarnya yang menjadi pembakar semangat untuk kami lanyak pakatan. target kami nak menang PRU ke 13...

menarik dalam statistik blog aku ni, kehadiran pembaca dari luar negara jugak menampakkan bilangan yang tinggi. lepas malaysia... singapura,amerika,brunei,UK,australia,jepun,indonesia,mesir dan canada antara pencatat tertinggi kehadiran pembaca dari luar negara.

golongan ni mungkin adalah pelajar dan pekerja di sana. terima kasih sahabat.doakan kejayaan kita bersama..kita bangkit dan kita lawan !




68 comments:

Adi Kencana said...

Tahniah. Teruskan perjuangan!!

PUSAT KHIDMAT NURUL IZZAH SEKADAR HIASAN SEMATA-MATA!! Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Tahniah Bro....Keep up d good work!!!

Anonymous said...

AKU HENSEM

3rd??

Anonymous said...

Tahniah Bro GAP... aku antara sahabat di Malaysia hidup tak lengkap kalo tak bukak blog ko setiap hari...hahahahaha ape2 pun tahniah sekali lagi!

Hidup UMNO! Hidup BARISAN!

paritjawa said...

goodluck bro

-tang "aku sorang je baca" tu kelakar haha

Anonymous said...

.

Marilah kita semua menjadi manusia yang bertanggungjawab , jujur dan amanah.

.

Dr M i M said...

TAHNIAH...

Anonymous said...

Good stat Bro...

HiduP UMNO

Anonymous said...

anon 249, banyak le yang nak jadi manusia spt yang anda sarankan. semua takut mati masuk neraka. tapi ada segelintir manusia yang tak takut semua itu. anda dah tulis ke saranan kat blog pembangkang? fitnah kaw kaw punye. apa apa pun tahniah pada gap, blog yang saya buka lebih dari 2 kali sehari.

Anonymous said...

bravo...

org boleh menilai mana yg betul dan yg mana salah...

kebenaran tu yg penting bro...

Melayu Perak said...

aku memang penyokong tegar mu GAP....

keep up the good work....

Anonymous said...

BRAVO! aku hari2 mesti layan blog kau ni!..mcm dah ketagih!..aku pun tak sabar nak lingkopkan fackatan haram pada PRU 13 nanti..he he!

☺ ♂ ☺

Anonymous said...

Gap aku sayang kau hehehheehe

RPK KLONING said...

BERAWAS LAH KALIAN PADA RPK

BERIKUT ADALAH TULISAN BELIAU

AKU CUKUP RISAU GERAKAN RPK NI

MAKIN NAK DEKAT PRU MAKIN KENA HATI2
::::::::::::::::::::::::::::::::
JohnSohpuncacita-cita16Sept.2008 kempunan KUALA LUMPUR 16 Feb. -Keengganan seorang ahli perniagaan, John Soh Chee Wen, 50, menyumbangkan RM300 juta kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim empat tahun lalu dikatakan menjadi punca Ketua Pembangkang itu kempunan untuk menduduki Putrajaya seperti diimpikan beliau pada 16 September 2008. P

Pengendali portal berita Malaysia Today, Raja Petra Kamaruddin yang pernah rapat dengan Anwar mendakwa, wang RM300 juta itu sangat diperlukan Anwar ketika itu untuk digunakan sebagai bayaran 'pendorong' RM10 juta seorang bagi 30 wakil rakyat Barisan Nasional (BN) melompat parti dan seterusnya membantu beliau merampas Putrajaya. "John Soh tidak bersetuju membiayai RM300 juta untuk tujuan tersebut melainkan Anwar mampu menjanjikan kejayaan.

Tetapi bagaimana Anwar boleh memastikan kejayaan? "Terdapat 30 Ahli Parlimen BN pada waktu itu. Jika mereka boleh menjual diri kepada satu pihak, maksudnya mereka boleh berbuat demikian ke pihak lain juga. "John Soh enggan mengeluarkan RM300 juta dan ia mengakhiri impian (Anwar) memasuki Putrajaya.

Itu juga bermakna Anwar perlu menghadapi perbicaraan liwat kedua. Hanya satu cara beliau boleh mengelakkan (perbicaraan) liwat itu iaitu dengan menjadi Perdana Menteri, yang tidak akan terjadi sekarang," katanya. Raja Petra dipetik berkata demikian dalam Malaysia Today melalui entri bertajuk EPISOD 8: Lelaki di Sebalik PKR (Siri 2) hari ini.

Tambahnya, hubungan Anwar dengan John Soh mulai renggang selepas keengganan ahli perniagaan itu membiayai wang tersebut walaupun kedua-dua pemimpin sebelum itu pernah bertelagah mengenai keperluan menyingkirkan Exco Selangor, Elizabeth Wong ekoran kontroversi gambar bogelnya. "Apabila keadaan bertambah parah dan mustahil untuk berbaik-baik, John Soh dan Anwar 'berpisah.' Kemuncaknya ialah pada Pilihan Raya Negeri Sarawak hampir setahun lalu," katanya.

Dalam pada itu, Raja Petra mendakwa, bangunan yang menempatkan ibu pejabat Parti Keadilan Rakyat (PKR) kini dimiliki oleh John Soh. Dengan jumlah hutang sewa bangunan PKR sehingga Jun 2010 adalah sebanyak RM600,000, katanya, hutang sewa bangunan terkumpul parti itu dianggarkan bernilai RM1 juta. Selain itu, menurutnya, John Soh telah membelanjakan sekitar RM30 juta untuk menaja Anwar dan PKR sejak 1998. "Apa yang ramai orang tidak tahu, kecuali individu dalam lingkaran Anwar ialah John Soh bukan hanya pembiaya PKR.

Dia adalah seorang strategis utama yang menumpukan kepada cara-cara memenangi Kerajaan Persekutuan dalam pilihan raya umum akan datang," katanya.
.utusan.com.my
:::::::::::::::::::::::::::::::::
CUBA KAITKAN DGN TULISAN GAP...HARI NI...
AKU BERTAMBAH RISAU AKAN KECERDIKAN YAHUDI YG DIKATAKAN IQ BERGANDA2 TU...

PUTRA MERDEKA said...

tahniah bro GAP..!
teruskan membongkar kemungkaran
demi kebenaran..!!!
Lu Fikir La Sendiri!!!

Anak Seberang said...

teruskan perjuangan
pohon link blog aku kembali

Anonymous said...

Alhamdulillah, Allah telah beri petunjuk pd sdr GAP dan rakan2 bloggers yg lain.

Sejak beberapa tahun nih sdr semua telah berusaha menyebarkan yg haq & menentang yg bathil.

Semuga Allah membalas segala pengorbanan sdr GAP & rakan2 bloggers lain dlm berjihad demi umat Islam Melayu di bumi bertuah Mesia nih kerana Allah Ta'ala.

Amin ya Rabbul'Alamin!

Aku bukan pembodek,aku cuma nyatakan apa yg aku nampak, terbukti & yakini BETUL, BENAR & SOHIH!

Assassin Cyber said...

BRAVO!! gua sokong semua blogger pelanyak Pakatan Rakyat.

Anonymous said...

Tahniah GAP.

Asalkan perjuangan itu utk tidak membodek dan adalah utk membuka mata pembaca, insya ALLAH ramai akan ikut.

Dengar cerita, ada penerima BR1M tu ade rumah sewa dan ada yg drive CRV. Minta ulasan GAP.

Nani PJ.

zopinion said...

Syabas.. Syabas.. Syabas.. GAP
GAP dah sampai 14 juta ..alhamdulillah..

Harap GAP sudi linkkan wubra.blogspot.com

masih belum pun sampai 40 ribu..

harap boleh sokong blogger semut ini..

TQ

Anonymous said...

Tahniah,
teruskan usaha kamu demi ugama, bangsa dan negara tercinta
apa yang kamu tulis selama ini adalah ikhlas demi untuk menegakkan kebenaran
kerana orang yang ikhlas akan mendapat keberkatan dari allah.

Anonymous said...

WOWWW..14 JUTA..Banyak tuu saham kat akhirat nantih..

Anonymous said...

GAP?
Kau ni dah daftar jadi pemilih ker??

apeler ko ni... asak bagai nak gila, tapi sendiri tak daftar pengundi!

Anonymous said...

PRU akan datang kalau Anwar tak dapat tawan Putrajaya apa akan jadi pada beliau dan puak anwarinas dalam PAS
siapa boleh tolong bagi jawabanya

Anonymous said...

aku baca2 setiap jam sekali

PLEASE GAP CAREFUL... said...

SEMAKIN JELAS PERANAN YAHUDI...

SYURA PAS DAH BENGANG NGAN ANWAR

RPK BERJAYA ALIH TGN2 YAHUDI YG TAK NAMPAK

TGN GHAIB BERJAYA HNDAK DITUTUP...


GAP ....MINTA KEMAHIRAN ANDA UTK PINTAS MENDA NI...

RPK PANDAI PUTAR DLM TULISAN..

KALU DUIT DAH READY 300 Juta...atau lebih... dah tentu KOMUNIS2 Huluq awal2...(sound direct je)

bukan SOO TU TAK TAHU JAHANAMNYA PROJEK16sep akan jatuhkan KREDIBILITY ANWAR. PKR MALAH BELIAU SENDIRI...

DAN TAK PERLU TUNNGU PRN SERAWAK BARU NAK SEPERATE...

HUJAH RPK ADA LUBANG...
GAP MINTAK SIASAT.. RPK NI AKU DAH TERBAU KETIAK BACIN DIA...

nsk said...

Tahniah...
mjadi rujukan isu politik semasa..
semoga terus membongkar pembohongan Pakatan dan sentiasa memberi teguran pada pemerintah..

Anonymous said...

Tahniah GAP. Aku harap top brass dari UMNO/BN tidak lupa jasa dan sokongan korang bloggers sumer. Kalu ada dikalangan depa yg tak sedar diri , abaikan saja. Matlamat kita ialah untuk menghancurkan pakatan haram kejadah @ makkluk perosak bangsa, agama dan negara.

NurulNafisa said...

Aku mula membaca blog GAP sekitar bermulanya Pilihanraya Kecil Hulu Selangor dan sehingga kini...Aku akan sentiasa menyokong GAP untuk melanyak Pakatan Rakyat....

NurulNafisa said...

Aku mula membaca blog GAP sekitar bermulanya Pilihanraya Kecil Hulu Selangor dan sehingga kini...Aku akan sentiasa menyokong GAP untuk melanyak Pakatan Rakyat....

Otak geliga said...

Bravo bro GAP......bongkar & terus bongkar kepincangan pemimpin2 BN, PKR, PAS & biaDAPigs....apa2 pun kasi lumat itu PRiot yg sampai la ni HARAM memanjang......hohoho

Anonymous said...

Keep up the good work



Pemerhati dari Singapura

Anonymous said...

Tahniah Bro...teruskan perjuangan!!


dari sarawak.

Anonymous said...

Teruskan Usaha ko GAP. AKu cuma tau baca je blog ko, tapi sori la aku tak berapa suka nak kasi komen....

Anonymous said...

oh GAP, sekuriti blog ni tahap/level berapa?
mana tau kalo ada org dengki ka
mcm blog serius pn d kena hack
nasib baik hacker tu bagi password balik tp entri2 lama dh kena delete

Horas! Hulu Langat said...

Tahniah bro...terus dedahkan kebobrokan PR...

Anonymous said...

Malaun punye hacker!

Aku Peduli Apa @ APA said...

Assalam bro GAP.
Tahniah dari saya bro,walau beberapa kali pautan APA dibuang sehingga kini.

Ternyata blog GAP adalah ikon ikutan blogger baru yang cuba berjinak dalam dunia blogging.Tahniah sekali lagi bro.

Cuma bab ta'biat buang link tu kalau tak ada lagi terbaik..jgn dijadikan contoh kepada blogger baru.

Anonymous said...

gap

kalau nak ramai lagi yg baca dan sokong umno / bn..aku cadangkan jangan lah guna kan kata2 maki hamun yang terlampau..kadang2 nak mendekati orang ramai dgn cara diplomasi dan bahasa2 yg molek..
para pengkomen pun jgn la keterlaluan dlm komen..gunakan bahasa yg baik2..

aku pun dah kecewa bila nampak gambar anwar meraikan pongal tu..
rasa2 mcm nak sokong umno . bn pulak..

Nok said...

tai kucing GAP..laman ni telah banyak menyusahkan aku..kerana terpaksa mencari idea2 untuk membalas balik komen dari pembangkang.......sampai setiap kali ada beberapa penyokong PR sebut nama aku dan bebeapa lagi BRO GAP sebagai rujukan untuk balas balik....

tapi aku tak kesah le...janji aku ndak sampaikan apa yg aku fikir benar..walau pun aku terpaksa hentam PM dan menteri KDN...demi kebaikan rakyat dan UMNO.....

Anonymous said...

TQ BRO,
Setiap hari memang buka blog ni, walau macamana penat sekali pun. Kekadang sampai tertido depan laman blog ni. Bukan taksub sekadar mahu tahu dan mengikuti perkembangan terkini.

Sebenarnya terlalu khuatir kuasa berpindah ke tangan lain. Kekadang dapat poin untuk smash balik pengikut totok PR. Dapat lepaskan sedas dua pun jadilah. Dia orang senyum sumbing yang berkarat bila terkena tembakan.

Tahniah dan saya akan terus melayari blog ini dan yang seangkatan dengannya.

-jln.ledang ke kg.gelam-

Aliffnajmi said...

TAHNIAH.
A.B.U - Allah Bersama UMNO, InsyaAllah.

Anonymous said...

pehhh.....wa caya lu la bro...

teringat zaman2 mahazalim dolu2...ekekeke...

satu posting yg benci anwar dan cuba nak kata anwar peliwat...

ada beribu2 yg membela anwar....hahahahaha....

tapi skrg dah terbalikkkk.....

beribu2 posting meludah anwar dan nik aziz, ada la satu pengomen yg buat komen boddo yg menyokong..... ekekekeke...

dari sini kita nampak jelas kekuasaan Allah swt...

betapa buruk balasannya pada penzina dan peliwat...

dulu kau di luja, skrg kau di ludahh...harkkkuihh....

kalau tak nampak juga, kene check amalan laaa, hidayah ni Allah swt punya kerja...

bukan boleh apply online kat website...ekekeke...

Anonymous said...

salam gap....

mlm ni parasit hampas buat penerangan kat dewan warga emas seksyen 24....

dorang dah panas tu...ko antar lah spy pegi tgk apa yang dia nak kata kat hassan ali pulak..

lepas tu boleh smash balik kat blog...

Anonymous said...

GAP, aku baca blog kau ni sejak aku berada di luar negara, sebab aku nak tau isu semasa politik Malaysia dan negeri Selangor. Kau punya info adalah terkini dan message kau jelas tanpa melindungi pihak2 yang berkepentingan dan kadang2 kau mewakili pihak kami yang terdiri dari orang kebanyakan ni menyampaikan ketidakpuasan kami kepada pihak yang berkenaan, syabas.

Anonymous said...

Tahniah GAP. aku hari2 baca tapi tak komen pasal takut nak mencarut.. Aku memang benci PR. Hidup IMR demi masa depan anak cucu kita..

Chow Sing Chi said...

Tahniah bro gap

Anonymous said...

Tahniah bro, aku rasa semenjak video seks anwar keluar ramai yg mencari video tersebut untuk mencari kebenaran...ramai kwn2 yg mencari video tersebut, aku suggest blog hang...then lama2 blog hang dah jadi nasi kami plak hehe tapi blog hang memang terbaik, dari blog hang pun byk link ke blog2 lain...teruskan.

Anonymous said...

way to go bro.

-anti jubur-
jakarta

mohamed said...

Sdr GAP, thaniah.

Philosophy perjuangan kau serupa macam philosophy perang seorang General Amerika Syarikat terdahulu,katanya,

"There is no subtitute for Victory"

Semoga ALLAH bersama mu sdr.

bukit selumpit said...

tahniah bro,teruskan perjuangan kita untuk menangkis segala tomahan pr dan menyerang balik segala propa mereka.by the way visit your blog 3 time daily.

Anonymous said...

Tahniah Dan syabas bro GAP. Maintain,,,, kita benam pengkhianatAgama, Bangsa Dan Negara

Anonymous said...

Tahniah GAP! Teruskan usaha melawan manusia2 DAJJAL Pakatan Haram!!

Buat semua org yg cintakan keamanan, jangan lupa setiap hari dlm Solat 5 waktu,marilah kita selitkan doa pendek sama ada dlm sujud akhir kita (niat dlm hati) atau semasa berdoa,

mohonlah supaya Allah SWT kalahkan Pakatan Rakyat (Laknatullah).
Menangkanlah pihak yang benar. Mohon perbaikilah kelemahan kerajaan pemerintah sekarang (UMNO-BN) supaya menang dan memerintah negara dgn kebaikan dan wibawa!

Hanya doa org2 beriman sahaja lebih hebat dr senjata2 yg palin hebat di atas muka bumi Allah ini. Yakinlah kit aboleh kalahkan Pakatan Rakyat Laknatullah, dn semoga UMNO BN menang dgn kebaikan buat Islam dan rakyat amnya!

Insya Allah!

Anonymous said...

Tahniah, teruskan langkah !

Anonymous said...

hmmmmm...
semua nya kerana kesilapan anwar yg pergi hadir kat pongal tu..
sokongan pun dan berbealh bagi..
anwar..oh anwar...sama jer engkau rupanya 2X5 dgn si najib tu..

tapi jgn lah kamu semua mendabik dada dan keterlaluan lah sampai mengeji dia org dgn perkataan laknatullah...kita pun tak tahu siapa yg sebenarnya dilaknat oleh Allah..ntah2 diri sendiri nanti
yg dilaknat Allah lantaran terlalu banyak memaki hamun. Allah maha mengetahui.

aku ikhlas dan tidak menyokong samada najib atau anwar..

renung2kan lah

Anonymous said...

Tahniah......Sejak mula mengenali dunia blogging baru baru ini saya tidak pernah ketinggalan membelek halaman GAP. Halaman tuan adalah merupakan halaman yang pertama yang mesti saya ikuti setiap malam sebelum melayari yang lain lain. Semoga tuan terus berjuang untuk membenteras segala yang tidak betul terutamanya berkaitan Pakatan Rakyat. Terima kasih dan salam maju jaya.

Anonymous said...

SUPERB BRO GAP.
AKU DULU UNDI PR..TAPI LEPAS KORANG BLOGGER PRO B DEDAHKAN SEMUA PASAL PR, AKU DAH TAKDE MOOD NAK UNDI PR LAGI.

Anonymous said...

Bravo GAP. Teruskan perjuangan ke arah kecemerlangan Islam & Melayu di Malaysia. Walaupon sekarang aku di UK demi menambah ilmu, tapi aku sentiasa sayangkan Malaysia dan sedih dengan perpecahan Melayu di sana. Semoga kita dapat bersatu atas nama Allah & Rasul demi masa depan Melayu di Malaysia.

Anonymous said...

tahniah bro gap...truskn usaha melawan si peliwat tua tu..

Rafikasastras said...

Good job GAP ;)

Joeyhady hady ismail said...

tahniahhh..terus kan perjuangan..

Anonymous said...

SEMOGA GAP LEBIH BERANI DALAM MENDEDAHKAN RAHSIA2 PR...TETAPI LEBIH BEST KALAU GAP ADA LINK DENGAN KOLUM2 UTUSAN ATAU BERITA HARIAN COZ TAK SEMUA TAHU GUNA INTENET...

Anonymous said...

Saudara GAP,

Tahniah. Kami diperantauan memang sentiasa dahagakan berita-berita tanah air tercinta. Blog ini dan links sedikit sebanyak dapat membantu kami.

Teruskan usaha. Kita kena berjihad menjaga IMR.

Thanks
Jimmy Hillhead

Anonymous said...

boleh jalanlah....syok sendiri ke...

Anonymous said...

Alhamdulillah.... Tahniah brader GAP. Teruskan perjuangan anda. Semoga makin sedar tentang kebusukan PKR (Parti Kencing Rakyat).

Servant of God said...

Haa.. aku orang terakhir kot komen entri yang nih.

Tapi, tak kisah. Tahniah GAP. Aku tetap sokong kau.

Anonymous said...

dulu aku jengah aje blok ni, sbb dah tau, PKR punya hardcore dan aku ttp dgn DR. M. tapi lepas baca UPACARA MAAF KAT DR. M oleh GAP, aku kene tengok blog hari2. tahniah dan syabas kerana membuat U turn yang tepat pada masa.

anti bohmau said...

TAHNIAH GAP!!

seminggu ambo tak jengok sbb gi convo anak di Perth...RINDU SERINDU-RINDUNYA dgn GAP!!

bravo bro!! TERUSKAN PERJUANGAN menyokong BN.

InsyaAllah, rakyat semakin membuka matahati...