Wednesday, February 8, 2012

ANWAR AKHIRNYA MASUK MAJALAH PORNO JEPUN !

akhirnya BAPA PORNO NEGARA, mister anwar ibrahim telah mencapai makam yang diinginkan oleh mana-mana pelaku seks bebas.

popular dan dipopularkan oleh sebuah majalah lucah antarabangsa.

semalam aku dapat email dari seorang rakyat malaysia, mengenalkan diri sebagai zamz dari toyohashi jepun.

samada dia pelajar atau pekerja aku tak pasti.

namun isi kandungan email yang telah bikin panas sedikit sebanyak telah mencalarkan imej rakyat malaysia di jepun.

kata zamz, dia ditunjukkan oleh rakannya (berbangsa jepun) mengenai cerita/foto kegiatan seks pemimpin politik malaysia bernama anwar ibrahim yang disiarkan oleh majalah lucah di jepun.

kawan zamz bertanya kepadanya, adakah ini ciri pemimpin dan kualiti seorang malaysian yang cukup hebat bercakap mengenai islam dan tamadun ?

zamz terkedu. foto tersebut telah bikin maruahnya jatuh sebagai orang melayu yang beragama islam.

2 hari lepas majalah indonesia menempelak anwar kerana begitu pro kepada perjuangan zionis. ia telah memalukan hatta telah bikin panas hampir keseluruhan umat islam yang simpatisan kepada perjuangan palestina.

hari ini anwar telah bikin nama malaysia busuk pula di jepun !

skandal seksnya dengan pelacor telah dilaporkan oleh majalah bubka, majalah yang soft core dalam menjuarai foto dan kisah seks.

tun m cukup popular dikalangan rakyat jepun.
dia dianggap sebagai bapa pemodenan malaysia.
hari ini kita juga ada bapa.
bapa porno negara, itulah anwar ibrahim.


205 comments:

1 – 200 of 205   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Hidup Anwar... Lawan tetap lawan...

Cilako lu penyokong PKR dan PR.

Koru said...

mgkin itu imej yg ingin ditonjolkn oleh Nuar Brahim dmata dunia. imej islam x de pun sbnrny. (bukan senang msuk mjalah porno, thniah bang nuar)

Anonymous said...

translate la tulisan jepun tu tulis apa?

Anonymous said...

SEBARKAN ! SEBARKAN ! SEBARKAN !
BLOGGER ! SEBARKAN !
KAH KAH KAH KAH ! KOMPOM MELETUP !

ADEH, MALUNYE PASAL ANWAR NI..

Ghazali said...

Berani kerana benar, takut kerana salah. Takpe kini beliau telah mencipta sejarah bagi Malaysia sebagai pemimpin pertama Malaysia yang menonjolkan imej demikian sehingga diiktiraf oleh majalah berkenaan.

Anonymous said...

adesss... ingatkan aku dpat komen 1st... ada yg lagi pantas... hehehe...

ffuuuyooohhh... masuk magazine.. peeerrgghhh..... porn dewata...

Anonymous said...

Salam....

Nuar brahim kat ikut kata TDM

"DASAR PANDANG KE TIMUR'"

kah...kah...kah....

Anonymous said...

Anwar baru balik dari menburit diJepun. Ketika disambut kepulanngannya oleh isteri tersayang bertanyalah khabar akan si Anwar tadi yg bunyi spt bercakap dlm bahasa Jepun

"Ada paka modesu ka""

jawab isterinya ringkas "haid"

maka dengan kemarahannya berkatalah si Anwar ..

"Bagero!!! konnete wa kecewa...."

Sampai rumah semuanya tak kena sebab tak leh menutuh. Hidangan makan malam pun dikatanya..


"sha yo ba-shi, kari masen...."

Anonymous said...

muaha..bapa porno negara...dapat pengiktirafan jepun..bangga kembang kempis hidung pengikut2 Pakatan Porno terutamanya pengikut Parti Adat Sosial (PAS)...ditambah dgn kes porno elizabeth wong 'semak'yg kembali menghantui khalid gagap,malang bertimpa2...TV3, tolong siarkan berita yang dah dihighlight oleh GAP..

Anonymous said...

Padan muka siBABI ni. Dah la tua bangka tak sedar diri. SiDAJJAL ni bukan saja menjatuhkan maruah kaum keluarganya tapi menjadi parasit kepada bangsa Melayu dan negara keseluruhannya. Hanya Melayu makan taik saja yang menyokong dia.

Aku betul2 marah pada siBABI ni! BABI SIAL!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

wallawei..betul2 menjatuhkan nama negara sbg negara Islam!
aku nak tengok sama ada depa berani saman ke tidak majalah jepun tu..

Anonymous said...

sah ! nanti ade pencacai PR tuduh majalah seks tu diupah umno !
kah kah kah !

BERANI KE NUAR SAMAN MAJALAH PORNO TU ?
KAH KAH KAH !
SETAKAT UTUSAN BERANI LA.
KAH KAH KAH !

Anonymous said...

Ini mesti umno punya kerja. Upah majalah utk siarkan gambar tu. Kah Kah kah. Nuar kau saman je soft porn magazine tu, end of story. Tak gitu?

Anonymous said...

ni baru betul-betul anugerah tuhan ni..tahniah bang nuar aljuburi..ko dah setaraf maria ozawa..tak lama lagi bolehlah berlakon sama

Anonymous said...

OPPPS..TUNGGU KEJAP. AKU YAKIN LEPAS NI CONFIRM DEPA AKAN SALAHKAN UMNO DAN BN. TENGOK LAAAAA..

HEHE

Anonymous said...

sesapa yg pandai baca tulisan jepun tu tolongla translate .....

praha2 said...

lyric lagu yang dnynyikan olih aziz jaafar dan normadiah bunyi cam ni "tak kan buaya nak tolak bangkai".
oran ni cam tulah hinggo kan negaro jopun pun tu. malang nyo malaysia satolah TDM naik kan namo malaysia do pulo oran bahlol yang busuk kan.
orn tak tau malu. apo kato anak isterori ha? mano nak taruk muko?

Servant of God said...

Hai penjilat2 Anwar,

Inikah ketua yang kamu semua agung2kan?

Ke, ini salah UMNO gak?

Anon February 8, 2012 9:12 AM,

Aku sakit perut pagi nih.. aku tak larat nak gelak laa..

Anonymous said...

ekekekke....

terbaikkk bro...

kalau dlm negara anwar bleh klentong sana klentong sini....

bdak2 pas anytime boleh terbalikkan cerita.... dan pertahankan penzina mcm anwar...

tapi di luar negara...hahahaha...

anwar tak mampu menghalang dgn persepsi boddo...

bagus kalau cerita anwar main amoi ni di sebar dlm akhbar utama indon dan thai...

baru beri tekanan yg maha hebat pada anwar dan pencacainya...

hangkedee said...

Ini semua konsipirasi UMNO , Bayar berjuta lemon beri kepada surat kabor jepang.

Anonymous said...

dah masuk majalah porno.. lepas nie top ranking dlm web2 lucah worldwide le pulak... lepas tu saman semua web2 lucah... kalau BEBAS lagi... kayo3.. ada berani....

Anonymous said...

Fuyooo!!!!!!!!!!!!caya lah DSAI masuk dalam majalah jepun , ini lah dasar hasil pandang ketimur yang di sokong nya semasa dalam kabinet Tun Dr Mahatir

Anonymous said...

bro... dia org akan kata ini majalah di'control' oleh UMNO.. ini UMNO punya kerja.. UMNO wujud di Jepun...

Anonymous said...

cayer ler pak sheik aka anugerah tuhan alias imam mahdi,,,tabik springggg!!!!! Pelakon hebat malaysia,,,grenti maria ozawa meleleh air liur tgk kote bengkok nuar,,,

cilaka !!!

Anonymous said...

betul ke ada sorang lagi pemimpin pakatan promosi phone sex? apehal dgn pakatan ni? tak habis2 dgn skandal sex.
so janganla salahkan blogger pro kerajaan jika mendedahkan isu2 seks. sebab memang dah pemimpin2 pakatan tu yang berskandalkan seks. nak buat camne? hehe

Anonymous said...

KAH KAH KAH.

TAK BOLEH TAHANLAH DENGAN GELARAN "BAPA PORNO NEGARA" TU GAP.

KAH KAH KAH.

Anonymous said...

tak lain tk bukan..ni mesti umno yang bayar ke majalah blue jepun tu...hahahahahhahahahaha...

Anonymous said...

ada video , mcmana nak kata menipu...

org jepun ceredik2....

tapi org PAS, seme tolol2, ada video pun kata menipu...

Assassin Cyber said...

ADOI!!! VIDEO SEX ANWAR MASUK DALAM MAJALAH PORNO JEPUN PUN NAK SALAHKAN UMNO JUGA. KATA UMNO BAYAR MAJALAH PORNO JEPUN.

CERMIN DIRI TU SIKIT NUAR!!!

http://assassincyber.blogspot.com/2012/02/cerminlah-diri-mu-anwar-ibrahim.html

Anak Lenggong said...

Nuar mana tau malu..kalau orang lain dah terjun bangunan..ataupun tak keluar rumah..dia asyik dok tersengeh je nafikan..semalam dia tak pegi weil..weill ke..apa2 pun pada jummat ni jom turun bersama Najib diMasjid Sikamat Negeri Sembilan.

Anonymous said...

Mmg bungkus bang non.. tiap2 hari ada je isu tentang dia..

Anonymous said...

Saman jgn tak saman majalah ni Anuar...saman sampai 3 trillion Yen.Di mahkamah tertinggi Tokyo
Jgn tak saman wahai Anuar kerana itu bukan engkau dlm video tu...

Anonymous said...

Bravoooooo!!!!!!!!! Inilah orang yang dicari oleh PAS & DAP , BABI .

The great Fu**er masyarakat madani konon.............

Anonymous said...

Bagi Anwar itu semua tidak menjadi soal,kerana memang kerja dia.Dia yg dapat sedap dia juga yg mengidap kata orang.Apa yg kita boleh kata ialah 'padan muka'.

Tapi yang jadi persoalannya ialah dimana mahu di letak maruah para penyokong totoknya,ahli PKR ,ahli Pas dan paling utama anak isterinya serta para 'Ularmak'bahalol yg gila Putrajaya dalam Pas.

Bagi kita yg sudah menolak Anwar syurkur alhamdullillah,kerana tidak terminum kencing Anwar.

RH said...

Someone....
Pls translate.

Anonymous said...

anon 9.12 kelakar gile

Anonymous said...

burito rasa masen..hait

Anonymous said...

sape2 yang mahir bahasa jepun boleh tolong translate tak? nak tahu jugak apa orang jepun tu tulis.orang jepun yang terkenal dgn teknologi tinggi pun tak kisah pasal hitam putih punya spy cam rupanya ye???

sebab selama ni kan ramai blogger pembangkang terutamanya milosuam dan commentators pembangkang yang bagi bermacam2 alasan dan bukti kononnya hitam, putih la, perut buncit la, rambut pendek la, parut la, tisu terbang la. skrg ni nak tengok jugak camne depa nak berhujah dgn org jepun tu.. ke duduk diam2 je? keh keh keh

Tukang Komen said...

Tahniah PKR. Akhirnya kegiatan maksiat pemimpin kalian diiktiraf oleh dunia.Kalian wajib bangga dgn pecapaian ini.Bukan mudah nak jadi bintang porno.Ansangkerable!Ini musti konspirasi jepun.Bintang zionis,bintang porno,lepasni bintang apalak? Banyaknya pingat beb.
AMACAM? SAMAN KE TIDAK?

Anonymous said...

(1) Tunku Abdul Rahman - Bapa kemerdekaan

(2) Tun Abdul Razak - Bapa Penbangunan

(3) Tun Hussein Onn - Bapa Perpaduan

(4) Tun Dr. Mahathir Mohamad - Bapa Pemodenan

(5) Tun Abdullah Ahmad Badawi - Bapa Pembangunan Modal Insan

(6) DS Najib - Bapa "Kemajuan Berpendapatan Tinggi"?

(7) DS Anuar - Bapa Porno Negara ...... Ohhhh! NO NO Noooooooooo....

Anonymous said...

TAKDE PULA PENCACAI PAKATAN YANG KOMEN.BIASANYA LAJU JE KOMEN ATAU KUTUK ATAU COPY PASTE KAT SINI. KENA SAWAN KOT? HEHE

Anonymous said...

tahniah bang nuar..anda dah diiktiraf di jepun..bukan semua orang mampu diiktiraf sebegitu rupa..

penyokong pakatan patut rasa bangga..

arikatoooo hait..

Pengundi Baharu said...

INI SEMUA SALAH UMNO!

Anonymous said...

bagilah apa nama majalah tersebut..nk suruh member kat jepun beli dan pos kt aku..nk beli banyak-banyak nak bagi kat wali selipar, khalid gagap serta parasit dan pelesit PR PKR

Anonymous said...

C I F U T

bodygurd anwar said...

ini semua kerja kotor puak umnoporn dengan BNgang....korang dah tak de kerja yang elok sikit..asyik buat fitnah saja....setakat majalah macam ni orang boleh buat la...ntah gambar lain yang di letak...ini semua fitnah askar syber umnoporn ...jangan ingat rakyat bodoh macam puak umnoporn....tunggu pru 13 nanti hidup anwar!...hidup anwar...! israel....dibenci kerana ritorik DR MAHATUA.....adakah kita harus percaya.....ritorik najbaltantya ini.......!!!!!! hidup anwar...!!!

Anonymous said...

dah mai dah bodygurd anwar al-jubori...al- pronowe...

Anonymous said...

syabas beteh!!!!! Melayu Glokal...

Rentap said...

Tahniah, berjaya jugak Nuar menembusi pasaran porno Jepun.

Anonymous said...

si bodygurd anwar dah kepanasan..

ko ada bukti ke utk menyatakan bahawa itu fitnah?

tunjuk le bukti..

wakakakaka

Anonymous said...

DASAR PANDANG KE TIMUR..MASA TU TIME PERDANA MENTERI KITA DATO MAHATHIR MOHAMED...yg ni DASAR JANTAN KEBRET!!!..BAKAL PERDANA MENTERI MALAYSIA..MUAHAHAHAHAHAHA

bodygurd anwar said...

bukti sekarang boleh di buat-buat....jepun terkenal dengan teknologinya...setakat benda -benda bodoh macam ni senang-senang je jepun boleh buat .......hanya kaum umnoporn je yang minat benda-benda porno macam ni.......hidup anwar!.....hidup anwar!

Anonymous said...

masa anwar wat projek dgn china doll tu,BODYGUARD ANWAR tgh onani kt bilik sebelah coz nak bedal tak boleh nanti anwar memBONTOTkn dia pulak

Anonymous said...

masa anwar wat projek dgn china doll tu,BODYGUARD ANWAR tgh onani kt bilik sebelah coz nak bedal tak boleh nanti anwar memBONTOTkn dia pulak

Anonymous said...

Kikikikikk!! goliee den

Anonymous said...

soalan utk BAPA PORONO MALAYSIA...
BAGAIMANAKAH DENGAN TERSIARNYA GAMBAR DATO CIPUT DALAM MAJALAH PORNO JEPUN DAPAT MEMBANTU MERANGSANG PERTUMBUHAN EKONOMI NEGERI SELANGOR????

Anonymous said...

"bangga" jadi rakyat malaysia. malaysia boleh..

yang paling bangga ialah nurul izah. terbukti papa memang hebat!!!

Anonymous said...

Aku ingat lepas nie satu2 negara yg dia akan tak masuk confrim nya JEPON..nanti dityn dek wartawan2 kat sana dia kasi taruk kaw2 nya...

Anonymous said...

NAMA JEPUN ANWAR AL-JUBURI...

ANWAR ITCHYBAWAH..

Anonymous said...

Anugayrah Tuhan!
Papa Hebat!

bodygurd anwar said...

bodoh punya blog...hanya sesuai untuk puak-puak bodoh umnoporn...tunggu hari pembalasan....anwar jadi perdana menteri.nanti mampos la...tuan punya blog gap ni kita tunggu....pemfitnah takan hidup senang,,...hidup anwar!....hidup anwar!.......

Anonymous said...

soalan utk BAPA PORONO MALAYSIA...
BAGAIMANAKAH DENGAN TERSIARNYA GAMBAR DATO CIPUT DALAM MAJALAH PORNO JEPUN DAPAT MEMBANTU MERANGSANG PERTUMBUHAN EKONOMI NEGERI SELANGOR????

February 8, 2012 11:19 AM
----------------------------------

Bro, lu punya ayat tak boleh blah la. Gua gelak guling2 ni. Tun M dulu ada kolum mingguan khusus kat suratkhabar Jepun. Brader Nuar pulak kat majalah porno. Apa kelas la si Nuar ni. Camni punya perangai kita nak sokong jadi PM ke? Memalukan.

akuantiPAKATAN PORNO.

Anonymous said...

Itu namanya bapa diPORNOnegoro nombor wahid gitu... semuga Malaysia mengizinkan tanyangan cerita porno di tv apabila Nuar menjadi PM...

Anonymous said...

bukti boleh dibuat2?

wakakakakaka..alasan pencacai anwar camtu je?

tunggu balasan untuk korang. dahla buat maksiat, tuduh orang memfitnah pulak.

oh btw, apsal mat sabu gelar anwar al juburi? jika kami memfitnah, maka mat sabu pun fitnah jugak la ye tak? malah dia lagi teruk sebab dia org pertama yg mencipta fitnah itu.. wakakakakaka

Anonymous said...

DAH TAKDE BUKTI, SPIN PULA KATA BUKTI BOLEH DIBUAT-BUAT.

ADUHAI..

Anonymous said...

bodoh punya blog...hanya sesuai untuk puak-puak bodoh umnoporn...tunggu hari pembalasan....anwar jadi perdana menteri.nanti mampos la...tuan punya blog gap ni kita tunggu....pemfitnah takan hidup senang,,...hidup anwar!....hidup anwar!.......
-----------------------------------

Saya rasa kau ni sengal dan goblok..ibarat mimpi mat jenin lah kau,,.. dah orang banyak kes maksiat masih nak di angkat jadi ketua negara woii... bahlolnya engko

Anonymous said...

Tolong Check.

Ada kah Majalah itu kepunyaan UMNO??

Mampos lah Pakatan Rabak ni nak spin fakta.

Tapi takpe ada lawyer Benggali yang pandai putar belit macam Ular Berkepala dua.

Hehehehehehehe.

Koru said...

arahan pertama kla bang nuar jd pm : KEMENTERIAN PORNO MSTI DTUBUHKAN

Anak Lenggong said...

bodygurd anwar

dok kata cam atas tu sebab bontot dia pun dah kena sumbat dik kote bengkok nuar kut

Anonymous said...

ITU LAH KENYATAAN NYA.

RAMAI RAKYAT MALAYSIA YANG SENANG DI KELENTONG OLEH PAKATAN RABAK YANG DI PIMPIN OLEH PEMIMPIN YANG PUTAR ALAM.

TETAPI NEGARA LAIN TAK MUDAH DI KELENTONG!!

PAS/PKR KHUSUS NYA MELAYU ISLAM. HENTIKAN LAH KERJA2 BODOH KAMU YANG MERUGIKAN BANGSA DAN NEGARA.

YEARS OF HARD WORK BY TUN M GOES DOWN THE DRAIN IN A DAY.

Anonymous said...

JAP LAGI MAJALAH JEPON TU AKAN KELUARKAN "PHONE SEX" MAT SABU AL-BAUBURIT DGN CIK NORMAH DAN AKAN DI TERJEMAHKAN DLM BAHASA JEPON.

Sajak lah tu pilih nama PR=PAKATAN RABAK.

Hehehehehehe....

Unknown said...

FUIYOO... ANJING SURUHAN ANWAR AL-JUBURI DAH MENYALAK NIH... TAHNIAH Bodygurd anwar...

bodygurd anwar said...

majalah ni cuma terjemah tentang fitnah umnoporn...jadi jangan le puak-puak umnoporn seronok sangat........

Anonymous said...

haiya RM100juta oooo
ini jepun punya majalah mesti rugi kena saman....

Anonymous said...

Cikgu"S"said
Takpe Nuar,kau balunlah selagi engkau mampu.Apa nak takut,Nik Aziz akan pertahankan kamu sampai bila-bila.Dia kan ulamak yang hampir dengan tuhan.Boleh rekmen punya.Lebai2 PAS juga akan tetap berada di belakang kamu.Engkau tetap bersih.Balunlah balun.
Wan Azizah tak kesah punya.Benda tu bukan luak pun.Sama aje rasanya.Nurul Izaz pun dah lama tahu.Berilah peluang pada bapak nak rasa semua jenis betina dalam dunia ni.Rasanya tentu lain2 kot.

Anonymous said...

"YA ALLAH MALUNYERRR AIII BANG NONN.. AAAARGHHH TIDAAAAK! - kata kak wan sambil pelangkung anuwar dgn penyapu!

Anonymous said...

Ape lagi Nuar oi.. saman jelah syarikat Jepun tu kenapa? takut ke? kuang kuang kuang......

Anonymous said...

PENYOKOKONG TEGAR PKR/PAS/DAP tak akan percaya. Diaorang kata ini KONSPIRASI. FITNAH. KERJA ORANG UMNO Walaupun disiarkan oleh media mana sekalipun. Contoh terbaru, Anuar "pertahankan keselamatan" Israil walaupun bangsa Palastin akan pupus. Bagi orang PAS, siapa yang memperjuangkan Bangsa(waima bangsa Palastine) adalah haram. Sepatutnya pemimpin Palastine minta ulasan pemimpin utama PAS (PRESIDEN DAN MURSYIDUL PAS) Nampaknya, jika PR menguasai pemerintahan Malaysia, rakyat Palastine jangan mengharap sokongan kerajaan Malaysia di bawah Pakatan Rakyat kereana penasihat PKR (ANUAR IBRAHIM) siang-siang sudah buat kenyataan dasar tentang keutamaan keselematan Israil dan bukan Palastin.

Anonymous said...

kalau la benar bagai di kata...
bukankah ini apa yg dimakbulkan Allah ke atas doa2 & sembahyang hajat memohon petunjuk itu?

klu cerita ini benar...
sudah terang la petunjuk dari Allah itu...

wahai pentaksub2 hamPAS dan Pgay-ar, terima la kenyataan bahawa inilah wajah sebenar pemimpin yg diagung2kan itu...

ayoh...segeralah kembali kepada yang benar...
al-jub ni bukan la pemimpin yg bole disokong untuk memimpin negara tercinta ini Malaysia

aku amir

bodygurd anwar said...

setakat ini sajalah untuk hari ini ..banyak lagi kerja-kerja yang lebih mulia..yang boleh di lakukan selain dari melayan...puak-puak umnoporn yang tahap bodoh yang tak boleh di ajar..kerana memang makanan mereka hanyalah fitnah....dendam..dan....penipuan........tunggu masanya nanti keadilan akan ditegakan di bumi malaysia ini.....hidup anwar..! mungkin hari ini engkau di keji......namun hari depan....mereka-mereka inilah yang akan memuji ......dan anwar...akan terus memaaf kan mereka kerana sudara anwar tahu...mereka-mereka ini hanyalah budak-budak bodoh yang telah di bodohkan oleh pemimpin-pemimpin umnoporn mereka......kebenaran pasti akan muncul......hidup anwar...! hidup anwar!

Anonymous said...

Dalam blog berani la kata macam2. Mari la waktu kami berhimpun,tu hari Pekida Perkasa pun cabut lari.REFORMASI.Berani dalam blog saja TAKDAK TELOK!!!

Anonymous said...

bodygurd anwar...mana mau pergi??? sudah lari ka...kalah le tu..

Anonymous said...

Tolong tubuhkan Suruhan Jaya Di Raja untok menyiasat Majalah Jepon itu.

Hehehehehehehehe

Anonymous said...

ajk berdebat, kata ikut barat.
oh lupa, perlembagaan m'sia kan ikut arab saudi...

Anonymous said...

BODYGUARD ANWAR TUKAR NAMA BOPLEH ANWAR LAGI BAIK!!!

Kareyon Chinchin said...

Kora ! Kora! taihen dess!.

Memandangkan aku diAnuGerahkan Allah SWT boleh kecek jopung, so cuba le nak memahamkan sahabat2 yang tak memahami tulisan tersebut. Bukan translate direct tau, ini cuma apa yang diperkatakan. Kira macam sinopsis laahh.

Artikel menceritakan isu berkaitan fenomena hacker yang tidak bernama telah mengupload gambar2, video2, maklumat yang melibatkan adengan seksual secara online pada tahun 2011 yang lalu. So penulis artikel ini merasakan hal yang sama boleh berlaku kepada orang2 penting di negara mereka.
Cuma gambar yang simbolik tu menceritakan perengan perengan akhir artikel mengatakan skandal seorang ahli politik ternama (negara mana tak sebut) turut menjadi sasaran kes sebegini. Video yang dimaksudkan adalah video seorang ahli politik ternama yang sedang bercumbuan dengan kekasih (aijin) waaaa..

cuma yang tulisan putih tu, lebih kepada penerangan camni; adakah ini gambar skandal ahli politik di negara kita seperti yang diperkatakan? (nama orang tu takleh nak translate; bahyer!!!)

Begitulah kandungan artikel tersebut yeee.. Saya tolong translate diatas kapasiti dan juga pemahaman saya jee.. soo.. yang penting kat sini, artikel tidak menyebut siapa pelaku tu pun, cuma gambirannye saje yang simbolik kepada kita...

Sekian, wabbilahi.

Anonymous said...

Wa caya sama lu Nuaq kote bengkok... Memang terror buleh masuk majalah prono...Hari nie dalam sejarah...

Minta KDN bagi special approval bawak masuk majalah tu...

Anonymous said...

"Sudah seharusnya para penyokong Anwar berbangga. Selepas LOGO MATA LEBAM, PKR sudah boleh memasukkan logo KOTE BENGKOK di bendera mereka pula selepas nih.."(petikan dari blog The Flying Kick)

kahkahkahhhhh...cuba bayangkan jijah mengusung bendera tu ke hulu hilir..tak sesia kak jijah berlakikan anugerah tuhan..

Anonymous said...

org jepun yang paling maju dengan iq paling tinggi didunia pun percaya video tu anwar. tapi juak pr cakap tipu. remake. superimposer & bal bla bla..hahaha

x pas said...

WAHAI ANWAR...AKU WAJIBKAN KO BERSUMPAH LAKNAT DEPAN KAABAH...

BARU PUAS HATI AKU...

KO BUAT LA APA SAJA... JANJI KO BUAT BENDA NI SEBELUM PRU13


wahai pengundi2 pas...(bukan pkr bukan dap)
wajibkan dia buat benda ni ... aku takut pasal dia dah biasa buat benda ni..sambik selam minum air..tu pasal asyik dia je kena... solek dulu pun.. kena pasal dah biasa.. musuh xyah cipta2 pun

Anonymous said...

AKU KATA NI BUKAN ANWAR.. BUKAN ANWAR.!!!. NI PELAKON JEPUN YANG MIRIP ANWAR.. TENGOK PERUT TUE KAN TAK SAMA.. NI MESTI PUAK BN BAYAR PELAKON JEPUN PLAK NIE.. HAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

tahu tak apa depa akan cakap lepas ni...Majalah tu milik umno...ha!ha!..wake up le people..... dah lama dia bohong

cikgu rokiah said...

sape2 yg pandaai baca tulisan jepun...tolong terjemahkan...tulun tulun...

Anonymous said...

majalah ni cuma terjemah tentang fitnah umnoporn...jadi jangan le puak-puak umnoporn seronok sangat........
---------------------------

Heran jugak ngan majalah porno Jepun ni, CSL punya video tak mau taruk ke? Oh ye, CSL bukan "anugayrah tuhan" juga bukan imam Mahdi. Takde impak apa2 pada pembaca majalah porno tu.

akuantiPAKATAN LIWAT.

Anonymous said...

amek dialog allayarham ahmad nisfu,,,

"huuuh! bikin malu pura cendana"....

huhuhuhu...

Servant of God said...

Kareyon Chinchin February 8, 2012 12:13 PM

Sahabat,

Arigato gozaimasu! Terima kasih atas pengorbanan masa dan usahamu. Really appreciate it.

anti bohmau said...

GAP,

satu persatu Allah Ta'ala singkapkan utk pengajaran rakyat yg mahu mengambil iktibar...

kalu nak tuduh orang umno atur, orang BN atur, mengapa tak tanya puak2 pgayr, sapa atur azmin heli(kopter) duduk mengembara di indonesia nu? umno ka?

aku pas totok dulu said...

soalan cepu emas kat mana anwar nak lempias kan nafsu syawat dia masa jadi timbalan pdana mnteri...

dia cukup senang lenang susur jalan jadi pm...

ada byk penyorak dan pengambil kesempatan..eg nala yg sanggup mati krn anwar tu..

adakah anwar beristeri dua.. cuba chek dia selalu puasa sunat..tak?? adatak program2 kerajaan dia komen ''puasa..takape makanlah..'' masa aku dok kem pas masa study...budak2 pas selalu posa isnin












khamis... jln tahan syawat ...sunah tu...

kacang merah said...

Terima Kasih Bro Anwar, anda telah berjaya mengharumkan nama Malaysia di persada antara bangsa. Anda sungguh berhemah, berkarisma serta berkote bengkok. Tahniah, semoga Malaysia terus gehilang-terhilang dan mengamalkan budaya liwat-meliwati!!!

Domo Arigato, toneheika banzainoo...
Bargero!!!

Anonymous said...

LAWAN TETAP LAWAN..APA LGI SAMAN DATOK TRIO YG MULAKAN SEMUA VIDEO NI..BABI ANUAR KAMU TAK ADA MARUAH..LAGI BAIK KAMU AJAK ANAK KAMU,ISTERI KAMU JADI PORNSTAR INTERNATIONAL LGI BAGUS DARI AGAN2 NAK JADI PERDANA MENTERI MELAYSIA..HAH.HAH.HAH..KAMU MEMANG BABI YG HARUS DI SULA DARI BUNTUT KAMU DAN DI PANGANG HIDUP2.

ANWAR EJEN ISRAEL said...

wakakakakakakakakakakakaka...!!!

Diberitakan seorang ahli politik malaysia telah dpt menembusi pasaran majalah porno negara matahari terbit.

Apa lagi??

Saman le..bila lagi nak saman??

Bila nak saman WSJ?
Bila lagi nak saman Eskay?
Bila lagi nak saman Ezam?

Nak saman pun pilih pilih..saman je la kalau dah menjatuhkan maruah sampai ke taraf bawah jamban!!

Oi, bodygurd anwar..aku tau la ko sibuk jaga body anwar. Apa pasal tote bengkok kau tak jaga sekali??
Kan dah kantoi...!!

Anonymous said...

Cakap saja saman tu, bukan boleh menang pun. Buang masa Mahkamah & Hakim saja.

Anonymous said...

hait! anu war saan banyak hebat!! satu dunia dah tau! ha ha!!
Malaysia bakal popular le!!

☺ ☺ ♂ ☺ ☺

Anonymous said...

Lebai2 dlm PAS patut tahu dan paham, selama ini PAS dan PKR telah mengadakan beribu-ribu solat hajat dan bermunajat kepada ALLAH mintak ditunjukkan kebenaran dan hari ini Allah sudah tunjukkan kebenaran. Terpangpang gambar Anwar berpelokan dalam majalah porno Jepun. Pak2 lebai PAS semua apa lagi kebenaran yang dimahukan? Itulah sebenarnya petunjuk dari ALLAH. Aku tak merasa hairan pon nanti ustaz haji Hadi Awang akan kata itu semua kertas. Kertas mana boleh bercakap. DAN lebai2 malang PAS akan anggok2 kepala tanda setuju.

Anonymous said...

Aku tak percayo, aku tak percayo, blogor tulis lain, Anwar kato lain.

Anonymous said...

Aku tak percayo, aku tak percayo, blogor tulis lain, Anwar kato lain.

Anonymous said...

IKRAR KAMI ANAK MALAYSIA MERDEKA!

Perjuangan & peranan baru UMNO APCO:
Pertama: penerbit, pengedar penyebar VIDEO LUCAH 1MALAYSIAL!
Kedua: memupuk budaya rasuah & politik kotor melalui konspirasi & manipulasi jentera kerajaan sedia ada.
Ketiga: mengelak diri dari bersungguh2 benteras aktiviti maksiat, penagihan dadah, ceti haram along, gangsterimse, jenayah & ganas, serta pembanjiran boroh asing secara haram


Matlamat & visi baru UMNO APCO: melahirkan melayu & rakyat bermentaliti rasuah, lucah & ganas!



Rakyat Prihatin yg ANTI-RASUAH, ANTI-LUCAH, ANTI-GANAS & ANTI-MONOPOLI BOROH ASING ... tetap menolak UBN.... PRU13 undi ABU!

Putra said...

Kalo betul DSAI buat, dosa itu tertanggung la oleh dia. Tp kalo dia x buat, kita yg menghina, mengutuk ni la yg akan tanggung.

Teruknye kita umat Islam kan, baru lpas maulud, kita dh mengaib sesama sendiri dgn aib yg terlampau besar.

Anonymous said...

IKRAR KAMI ANAK MALAYSIA MERDEKA!

Perjuangan & peranan baru PAKATAN PRO MURTAD dan PRO ISRAEL:

Pertama: Sesiapa saja boleh murtad sesuka hati, boleh datang mana mana gereja bila bila masa

Kedua: memupuk budaya rasuah & politik kotor melalui konspirasi & manipulasi jentera fitnah menggunakan masjid dan surau yang sedia ada.

Ketiga: mengelak diri dari bersungguh2 benteras aktiviti maksiat, seperti murtad kerana dibimbangi akan dipecat. Arak plak jangan rampas, sbb kalau dah rampas..buat penat je pulangkan balik sbb ikut arahan DAP.


Matlamat & visi baru PAKATAN PRO MURTAD dan PRO ISRAEL:: melahirkan melayu & rakyat bermentaliti keldai, baghal,penakut dan bongok!



Rakyat Prihatin yg ANTI-MURTAD, ANTI-LUCAH, ANTI-GANAS BARING BARING ATAS JALAN & ANTI-MONOPOLI PASIR ... tetap menolak PAKATAN TAIK.... PRU13 undi BARISAN NASIONAL.

Anonymous said...

Firman Allah (al-Nisa': 15) yang bermaksud: "Dan sesiapa yang melakukan perbuatan keji (zina) di antara perempuan-perempuan kamu, maka carilah empat orang lelaki di antara kamu yang menjadi saksi terhadap perbuatan mereka."

Firman Allah lagi (al-Nur:4) yang bermaksud: "Dan orang-orang yang melemparkan tuduhan (zina) kepada perempuan yang terpelihara kehormatannya, kemudian mereka tidak membawakan empat orang saksi..."

Firman Allah lagi (al-Nur:13) yang bermaksud: "Sepatutnya mereka (yang menuduh) membawa empat orang saksi membuktikan tuduhan itu. Jika mereka tidak mendatangkan empat orang saksi, maka mereka itu pada sisi hukum Allah, adalah orang-orang yang dusta."

Orang yang menjadi saksi hendaklah memenuhi syarat-syarat berikut:

1. Baligh lagi berakal. Oleh itu tidak boleh diterima tuduhan yang dilakukan oleh orang gila, kerana cakapnya tidak boleh diterima.

2. Islam, sekiranya tuduhan dilakukan terhadap orang Islam, kerana kesedarannya terhadap perhitungan dosa pahala dan sebagainya. Di samping itu, perkara zina dan liwat ini termasuk dalam hukum hudud Islam yang dinaskan.

3. Mempunyai pancaindera yang sihat. Tidak diterima saksi yang tidak jelas penglihatan, tuli dan bisu.

4. Adil, yakni seseorang yang diketahui tidak melakukan mana-mana dosa besar, dosa kecil secara berterusan dan perkara-perkara yang menjatuhkan maruah, walau pun tidak berdosa.

5. Lelaki, yakni dalam perkara hudud dan qisas. Oleh kerana zina dan liwat termasuk dalam perkara hudud, maka saksi wanita tidak diterima dalam perkara ini.

6. Tiada tohmahan (kekeliruan yang menarik manfaat atau menolak mudarat), berkepentingan dan prejudis seperti menjadi saksi kepada bapa, anak atau majikannya, atau orang yang diketahui bermusuh dengan orang yang dituduh yang akan memburukkannya sahaja. Maka tidak boleh menerima penyaksian saksi yang ada kaitan dengan konspirasi politik dan sebagainya.

7. Bilangan yang cukup. Pada tuduhan zina dan liwat, memerlukan empat orang saksi.

8. Keempat-empat saksi melihat (perbuatan zina dan liwat itu) bersama-sama.

9. Memberi keterangan dalam majlis (persidangan) yang sama.

Saksi dalam tuduhan zina dan liwat bukan sahaja wajib memenuhi syarat-syarat tersebut tetapi juga hendaklah melihat kesalahan itu berlaku mengikut takrifnya secara jelas, yakni melihat anggota kemaluan yang melakukannya secara jelas. Para ulama bersepakat mengatakan bahawa keterangan melalui kesan air mani, pita video dan gambar tidak boleh mensabitkan kesalahan zina dan liwat. Keterangan saksi yang berlapis yang hanya menerima berita dari orang lain (hearsay) juga tidak boleh diterima.

Kesemua perkara tersebut menunjukkan bahawa tuduhan zina dan liwat, tidak boleh dilakukan secara sewenang-wenangnya.

Anonymous said...

putra..

betul ckp kau tu..
bila aku baca komen2 menggila dia org..rasa mcm nak nasihat..tapi fikir2 biar lah...suka hati dia org..kita berserah pada Allah..
Allah maha mengetahui.

Anonymous said...

LIWAT TETAP LIWAT.

Anwar tidak pernah menafikannya.

Dalam apacara sekalipun.
DNA tak nak.
Poligraf tak nak.
Mubahalah pun tak nak.

Anonymous said...

Kalau dah serah pada Allah, dah solat hajat demi ditunjukkan kebenaran, dari zaman Tun M, ke hari ini, bila kebenaran dizahirkan, jangan pula kau menutup pintu hati.

Tun M dimuliakan Allah ketika dia dihina dan dikeji, itu pun selepas beribu ribu orang mendirikan solat hajat.

Anonymous said...

Sepatutnya Anwar bermubahalah bagi membersihkan namanya..

Ini tidak..mcm mcm alasan dia bagi.

Anonymous said...

Sorang je yg pandai baca jepon dan translate penulisan ni..yg lain hanya tgk gambar dan tuduh mcm2.. apa pon,aku harap korang sedar dn insafla ye..kita hidup xlama..menumpang sementara je kat dunia yg fana ni..

Sekian..

Anonymous said...

Oi..jangan nak tunjuk baiklah.

Aku dah lama panas dengan PAS yg suka suka hati nak guna kemudahan masjid utk ceramah maki hamun korang. Nak beribadah kat masjid pun tak senang.

PAS - pemecahbelah umat Islam. Sokong plak Anwar yg lidah bercabang, nak angkat plak Anwar jadi PM.

Aku tak rela ada PM macam Anwar.

Anonymous said...

wahhh... lepas israel, anwar nk geng jepun pulak.

hartanah said...

dari ceruk tok kun ke tokyo...hebat sungguh anak kampung cequk tok kun ni..sampai mncipta nama di Japan.....
Aku xsbar nak tnggu bideo latest maria ozawa sama bdk kg ceruk tok kun ni!

jhahahahaahahahaa...........

Anonymous said...

UMAT ISLAM

APA PUN INTEPRETASI MAJALAH PORN JEPUN NI, SEKILAS ORANG LUAR DAH TAHU BAHAWASANYA MALAYSIA ADA BAPA PORNO NEGARA..

ANWAR SALAH PAHAM MAKNA DASAR PANDANG KE TIMUR.

MALULAH SIKIT !

Anonymous said...

PENGUMUMAN PENTING JABATAN PERDANA MENTERI JEPUN.

NAMA BANDAR KOBE TELAH DITUKAR KE NAMA BARU IAITU KOTE SEMPENA PERMAHSYURAN ANWAR SEBAGAI BAPA PORNO ASIA.

Servant of God said...

Kepada jongos2 anwar yang konon nak tunjuk baik tuh,

Cuba faham sikit yer. Orang yang kau sanjung2 tuh nak jadi Perdana Menteri. Macam mana nak jadi PM kalau akidah / moral dah langsung takde.

Kalau benda2 nih berlaku 30 tahun dulu, dan dia dah taubat, aku pun malas dah nak serang dia. Biar laa kita tgk apa kebolehan dia sekarang.

Ini tidak. Benda2 nih masih baru. Dan dia tak pernah bertaubat. Siap kata tak kenal saiful lagi pada awal2 perbicaraan. Siap kata tak kenal eskay. Pastuh kat CCTV nampak keluar masuk lif sama2.

Pastuh kenapa dia sokong Israel? Itu memang musuh kita yang nyata. Kalau pun tak masuk dalam alQuran, sekarang ni jelas Israel ni negara pengganas, yang dia target orang2 Islam.

Yang kamu pegi sokong orang yang takde moral, yang menipu, yang menyokong pengganas ni kenapa? Konon dia lebih baik dpd UMNO? Kononnya dia pandai mentadbir?

Apa yang dia boleh mampu buat? Cuba listkan kat sini dan kita bincang.

Apa yang anwar mampu buat? Sewa HQ PKR kat Tropikana pun tak terbayar sampai tuan bangunan nak lelong dulu. Apa dah jadi cerita tuh, tolong khabaq?

Wahai adik2, belajar laa sejarah. Kalau ikutkan si anwar ni dulu, korang tak kenal Malaysia ni sekarang. Dia dah banyak sangat peluang untuk tolong membangunkan negara ni, tapi apa dia buat?

Apa kebaikan yang dia pernah buat?

Tolong jawab. Aku nak tengok. Boleh kita bincang.

Anonymous said...

Bila pulak turn Chua Soi Lek nak masuk majalah Jepun? pasal dia ni pun kira Ron Jeremy Msia juga..

Sapa yg kata hidup Anwar tu terima kasih bebanyak pasal sepupu aku pun nama Anuar BIn Ibrahim juga...tapi dia ni AJK Pemuda UMNO Bahagian kpg laman aku dan ahli PERKASA

Servant of God said...

Anonymous said...

PENGUMUMAN PENTING JABATAN PERDANA MENTERI JEPUN.

NAMA BANDAR KOBE TELAH DITUKAR KE NAMA BARU IAITU KOTE SEMPENA PERMAHSYURAN ANWAR SEBAGAI BAPA PORNO ASIA.

February 8, 2012 2:42 PM

---------------------------

Hahahahahahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Bayangkan anwar jadi PM. Maknanya pelakon video lucah jadi PM Malaysia? Nauzubillah. Bahlul PAS kata apa?

warren is walzy said...

giler cool doe . masuk majalah jepun kao hade ! . ahahhaa

Anonymous said...

Skrip jawapan PKR & PAS..korang tunggulah esok lusa ker...keluarlah dlm ceramah atau blog diorg...

1) Kerja UMNO pilihanraya dah dekat..
2) Majalah tak boleh jadi bahan bukti
3) Kerajaan nak alih pandangan rakyat
4) Konspirasi lagi dan lagi...
5) PAS tak baca majalah porno...so no comment
7) Utusan ada share dlm majalah tu
8) Jepun tak yah busy, ini awek China bukan awek Jepun...hahaha..
9) Sony yakin dpt keluarkan kamera yg boleh menjadikan pelakon menyerupai seseorg 100% tulen..
10)Pelakon porno Jepun tahu itu bukan Anwar (pelakon itupun diangkat menjadi hero suci).....

Anonymous said...

Ni link website sapa2 yg nak order....
Bubka May issue 2010...
harga 490 Yen = RM 19.34...
tambah pos majalah, <RM 40.00

Anonymous said...

http://translate.google.com.my/translate?hl=en&sl=ja&u=http://www.coremagazine.co.jp/bubka/&ei=BiEyT-W4IYOyrAea773_Aw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCEQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.coremagazine.co.jp/bubka/%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DCBi%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Dimvns

BNUMNO will DIE,ROMEO must DIE said...

ELEH...dah tak ada MODAL lah kow,GAP...!!

MAGAZIN GOSSIP JEPUN pun nak jadi bahan SPIN..!!

Entah apa pulak lepas ni...BNgok punya org..!! Nerd..!!

Anonymous said...

Di sini saya ingin meminta maaf kepada Dato Seri Anwar Ibrahim (Bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia) kerana selama ini saya telah menuduh beliau gay. Ternyata tohmahan saya itu hanyalah fitnah semata-mata! Dato Seri Anwar sebenarnya adalah seorang bisexual, bukannya gay! Sekali lagi saya memohon maaf kepada beliau dan sekeluarga.

Anonymous said...

Majalah Jepun pun ko cakap spin, ai dasat penyokong DSAI nih!

Anonymous said...

Anwar is a joke!

usin said...

aduh... apa hal pulak ni. celaka betul majalah jepun tu. mamposss.

Anonymous said...

Kalo betul DSAI buat, dosa itu tertanggung la oleh dia. Tp kalo dia x buat, kita yg menghina, mengutuk ni la yg akan tanggung.

Teruknye kita umat Islam kan, baru lpas maulud, kita dh mengaib sesama sendiri dgn aib yg terlampau besar.

Anonymous said...

anon 4:21pm

bagaimana pula jika semua benar belaka? ko sanggup tanggung dosa memilih pemimpin rosak camtu walhal dah diberitahu? hj hadi pun kata boleh dedah aib sebab dia nak jadi pm. takut nanti mendatangkan lebih banyak mudarat.

kalau camtu, ko nasihat dia jangan sibuk dan ghairah sangat nak jadi pemimpin negara ini. kitorang bukan macam ko. redha je dgn pemimpin rosak akhlak camtu.

Anonymous said...

nipon suka nipon suka .. kah kah kah

Anonymous said...

selepas membaca anwar brad pitt hanya mampu berkata

>> bagero bagero

sambil menepuk dahi ..

kak wan jijah sekali lagi makan hati

kah kah kah

Anonymous said...

kalau direnung sejenak tntng anwar ini,.apakah sumbangan anwar kpd rakyat selama ini?.semasa didlm kerajaan dlu pn sebagai tpm org kedua terpnting dlm kerajaan apa kah sumbangan anwar kepda rakyat yg kita xboleh lupakan? Jwpannya xada,kosong,

kalau kita ikuti sejarah anwar yg paling bnyk dilakukan sejak dari universiti,abim hingga lah sekarang ialah berpidato,ceramah dan berdemo..itu sajah lah kemahiran anwar tapi hasil kerja dlm bentuk fizikal utk disumbangkan kpd rakyat..xada kOSONG!!..

Skrg anwar sebagai penasihat ekonomi selangor..apa perubahan ketara keatas selangor? Dah melimpah ruah ke hasil slgr? Apa yg terjadi kadar sewa lot kedai pkns dinaikan..aset negeri dijual,lot tanah padang bola pkns pun nak jual juga kpd pemaju...

Cara mudah merancakan ekonomi jual pasir,bnykan pusat hiburan,bnykan pusat urut,bnykan pusat pelacuran..jimatkan kos kerajaan negeri dgn cara kurangkan trip pungutan sampah,.biarkan sampah bersepah di slgr janji boleh jimat..saliran xpayah korek biarkan sumbat,jual pasir kosnya sikit harga tinggi untung bnyk,inilah sebahagian tntng apa yg berlaku di slgr hasil penasihat ahli pakar ekonomi slgr iaitu anwar,itulah sumbangan berbentuk fizikal dari anwar..hakkppuuiihhh!!

Kalau pemimpin hanya pandai bercakap tapi hasil kerja KOSONG..kirim salam sajalah...

Anonymous said...

hahaha sugoiiii kore!

Anonymous said...

JANGAN LEKEHKAN ANWAR LA.

INI CARA DIA NAK TARIK PELABUR JEPUN MELACUR..EH MELABOR DI MALAYSIA.

MINYAK LINTAH
KY JELLY
KONDOM BENGKOK

ITU PRODUK IKS SELANGOR LAAA...

Anonymous said...

Punya lah banyak artis porno ada dalam dunia nie, kes Anwar jugak yang Jepun tu ambik.


Dunia Arab dah sakit hati kat kau sebab nak jaga Isreal
Jepun, China dan Korea mesti dah pandang serong kat kau sbb kau nie kuat nafsu, pas tu main lak dgn student China, China sakit hati
Amerika - orang Amerika tak semua sokong Isreal.

Anwar nie dah meroyan kot lama tak dapat main

- Pengundi Atas Pagar -

Anonymous said...

Si Juburi ingat dialah yang terror, dapat menepis segala-galanya, dia ingat semua orang macam mak andir dia "anugerah Tuhan?????????". Balasan Tuhan tidak semestinya datang secara tiba-tiba......

joe42 said...

Omedeto Gozaimasu Anwaru San!Nippon dek anata ichi ban handsomu dewa arimasin. huhuhuuuu......

Anonymous said...

penyokong pakatan bila nak ikut jejak bang nuar masuk majalah porno??

aljuburi aligatoooo hait!

Anonymous said...

Anwar taknak saman majalah jepun tu ke?

Anonymous said...

BERITA DLM AKHBAR TU DITULIS ATAS ARAHAN ORG BN

Anonymous said...

aku tak heran brit cm ni sbb apa saja brita sensasi mmg patut masuk mana2 majalah. kita pn selalu keluarkan crita2 cm ni ttg pemimpin luar. aku ttp yakin bukan anwar dlm video tu walau apa korang kata. aku rasa trio 3 tu yg pujuk majalah tu keluarkan crita ni utk malukan anwar dan keluarga.

AzminGay said...

adoiii... mamat tua kutok ni!!
Aku rasa, dia ni dah kena macam2 penyakit.. siplis, HIV dll.
Kak Wan, eluk kak wan buat pengakuan terbuka apa yang kak wan tahu tentang si-nuwar ni!
Satu2 nya peluang kak wan kembali ke pangkal jalan dan mendapat pengampunan dari Allah.
Ingat kak wan, ingat mati, ingat neraka!

AzminGay said...

Alahaiii... Anon "February 8, 2012 6:39 PM"

Lu tak pakai HUKUM AKAL ker?
Orang putih kata "Common Sense".
Kau tak heran ke kenapa Anwar (idola kau tu) sampai sekarang tak berani nak saman Dato Trio, Bloggers, Kerajaan Malaysia, Surat Khabar, tak berani bersumpah, kenapa? koingat orang cam nuar tu nak diam diri ker kalau di tak bersalah? Kenapa dia taknak saman Saiful balik atas alasan fitnah sebab kalau betul dia tak suntut si saiful tu?
Itu kita panggil hukum akal, akal ialah anugerah Allah paling beharga pada manusia, yg mana tidak di beri pada haiwan...

renung2kan lah...

Anonymous said...

Ketua pembangkang parlimen M'sia menjadi penghias majalah porno Jepun!!! Sungguh memalukan.

Anonymous said...

bayangkan kalau die ni jadi PM. satu dunie gelakkan malaysia sebab orang yang ade skandal macam ni pon boleh rakyat sokong. ape pandangan masyarakat luar tentang negare kite yang menjunjung islam sebagai agama rasmi

bodygurd anwar said...

oi bodoh azmigay......dato seri anwar ibrahim tu pemaaf orangnya bukan macam rosmah mansor derhaka tu...benda sikit-sikit nak saman .......tak untung pun menyaman puak umnoporno ni....buang masa aje......hidup anwar...!

Anonymous said...

tak tau nak kata apa dah. buat malu malaysia je. apa nak jadi la ni

Anonymous said...

pakatan apa susah depa akan tunding umngok jugak...

kalu xsalah aku mendiang presiden pun amerika pun kena minggu ni.. pasal aktiviti rumah putih

kenedy ke tak silap

tp yg tak silapnya...umno jugak punya keja ye dak..

Anonymous said...

anon 7:12

aku tau ko tengah kecewa tahap melampau tu. dari pengalaman aku la kan anuar ni kalau benda benar dia tak berani berkutik pun. tak yah lah ko nek gelembong. kalau ko melayu dan beragama islam ko sewajibnya malu tau tak.

Anonymous said...

Kes disabitkan ZINA/LIWAT.... hukum hudud: sebat 100 rotan bagi yg belum kahwin, rejam sampai mati bg yg sudah kahwin-- itu hak Allah

Jika menuduh orang Islam berzina/liwat tanpa saksi/bukti syarie--- DOSA BESAR-jinayah QAZAF-- hukum hudud: 80 sebatan, hilang kelayakan jadi saksi seumur hidup......


MENGAPA UMNO TAK DAKWA MENGIKUT HUKUM SYARIAH?

Khurafat penganut2 tegar fanatik UMNO! Kesyirikan yg nyata...Umno lebih berkuasa & hebat dari Allah! Sbb tu umno boleh main2 saja dgn hukum-hakam Allah sejak turun temurun... sifat munafik yg jelas..... Konon perjuangkan agama.... tapi persendakan agama & hukum halal-haram Allah!

Dulu zaman madey perjuang "Penerapan Nilai2 Islam" -gagal,
kemudian PakLah badawi gagahi pula dengan "Islam Hadhari" -gagal,
skrg Ah Jib gor promote pulak "Islam Wasitiyyah"!- apa nasibnya tak tau????

Apapun UMNO buat kerja agama dalam kotak sekular assobiyyah & kerana tak ikhlas kerana Allah ... LUCAH, MAKSIAT, MUNKAR, SYIRIK, TAHYUL, KHURAFAT, MURTAD dikalangan Melayu/ Muslim SEMAKIN MEMBIAK & PARAH! ---- selagi UMNO memerintah lagi parah Malaysia!

PRU13... no vote to UMNO/BN leaders -- mereka semua liabiliti rakyat & negara!

Anonymous said...

MAK DATOK KOMENTAR ATAS AKU.

APASAL X MEMBEBEL YANG PAS LACURKAN NEGARA ISLAM DAN HUDUD DEMI DAP ?

TOLONG KUPAS SIKIT

ahlee said...

saman saman jepon ni kalau berani

Anonymous said...

INI SEMUA KONSPIRASI UMNO, KIMAK KAU NUAR KAU YANG SEDAP-SEDAP MENJUBOR UMNO YANG KENA TANGGUNG, KONSPIRASI.....??? TV 3 8.00 PM RAJAPETRA SEDANG DEDAHKAN PKR SELANGOR,,,KONSPIRASILAH TU,, UMNO LAGI..

Anonymous said...

dah tekena sumpah lah tuuuuuuuuuuu.

Anonymous said...

anon
February 8, 2012 7:21 PM

KOMPOM BLOGGER PR MASUK CHANNEL
PI LAH SIAL

Anonymous said...

kaldai ni peduli apa..penyokongnya tetap tak caya.. itu fitnah umno...

Anonymous said...

Tahniah Anuar!!! satu pencapaian membanggakan di peringkat antara bangsa oleh pemimpin PR!!!

Anonymous said...

pak cik sebagai orang pulau pinang tumpang bangga dan terharu kerana sekali lagi orang pulau pinang memecah rekod dipereingkat antara bangsa kalau dulu P ramlee dengan filem Nujum Pak belalang meraih kemenangan dari hari ni adalah seorang tokoh pulau pinang yang berjaya mempamerkan belalainya yang bengkok.
bohonglah lagi anuar satu demi satu maruah hang dah tercemar, tipulah lagi rakyat inilah balasan yang ditunjukkan didunia ni.

Anonymous said...

anon 7;21

PAS camne?

negara Islam gagal
hudud gagal
buat jambatan gagal
buat masjid gagal
pelihara kambing gagal
kohilal gagal
membawa kemajuan selepas 20 tahun gagal
bersyukur lahir sebagai Melayu Islam gagal
pertahan kalimah Allah gagal
pertahan maruah Islam gagal
melawan peliwat gagal
melawan pemurtad gagal
melawan penyekutu Allah yang jelas gagal
bertarbiyah pada DAP gagal
bertarbiyah pada anwar gagal
bercakap jujur memang sah gagal

anon, kau dan parti sukan tu memang takleh pakai laa.. kau cakap banyak, tapi kau GAGAL

Anonymous said...

Bodyguard Anwar,
Ko jaga body pinggang ke bawah ke? Ko mesti jenis 'lembut'. Aku yakin dulu ko budak 'coffee boy',mungkin kini dah upgared kot!.Tahniahlah.

Anonymous said...

Artikel tu cuma ckp sorang pemimpin merangkap ahli politik kantoi beromen dgn gf dia. Takde perkataan Anwar atau Malaysia ditulis.

Anonymous said...

servant of god.
ghazali
hangkeedee
dan semua anon2 sewaktu dgnnya..

maka bergembira lah kamu semua..terlalu seronok meyebarkan fitnah tanpa rasa takut kepada Allah...tak ubah seperti kaum jahiliyah ...Masyallah...begitu kotor..hitam dan busuknya hati kamu semua..tiada perkataan yg dapat aku katakan untuk kamu semua..Masyallah..

Nauzubillah..lindungi lah hamba mu ini dan jauhi dari berperangai seperti mereka...amin

Anonymous said...

anon 7.21 tulis :

Kes disabitkan ZINA/LIWAT.... hukum hudud: sebat 100 rotan bagi yg belum kahwin, rejam sampai mati bg yg sudah kahwin-- itu hak Allah

Jika menuduh orang Islam berzina/liwat tanpa saksi/bukti syarie--- DOSA BESAR-jinayah QAZAF-- hukum hudud: 80 sebatan, hilang kelayakan jadi saksi seumur hidup......


-----------------------------------

Hukum Zina/LIWAT dlm hukum Islam :
1) Jika mengaku buat, kena hudud.
2) jIKA tak mengaku tapi ada 4 saksi yg adil, maka kena hudud.
3) Jika tak mengaku, tapi tak ada 4 saksi. Yg ada hanyalah bukti lain seperti DNA, CCTV, jap jari dan sebagainya. Maka boleh dihukum, tetapi bukan dgn hudud. Kena guna hukum takzir seperti sebat, penjara dan sebagainya.


Dalam kes anwar, rayaun telah dibuat. Pembuktian DNA telah ada. memang ada penetrasi, mereka memang berdua semasa kejadian, dan byk lagi bukti lain...Sekiranya, hakim memutuskan utk menerima bukti bukti ini, maka Anwar akan didapati berslah...tetapi tidak boleh dihukum secara hudud. Kena guna hukum takzir...

Anonymous said...

aku memang nak marah betul dengan para blogger pro umno nie...
banyak wang di belanjakan untuk projek blogger tetapi sebalik nya hampas.

semakin kau org ni merapu..memaki dlm blog2 ni..semakin lah rakyat membenci..betul2 otak udang..tak cerdik langsung!!!

kau org tahu tak?? rakyat semakin bijak..bukan cara nya mcm ni..kalau mcm ni..pakai bungkus lah umno/bn dlm pru 13 nanti..bodoh..bangang..

kau lihat lah blog2 pembangkang..mana ada yg tulis2 lucah..nampak mereka lebih educated..bijak..

aku nak cadangkan..jgn bayar lagi kat kau orang..

umno veteran

Anonymous said...

10.04

kamu tu sokong penyekutu Tuhan dan pemurtad, kamu takde rasa apa2 ke?

Anonymous said...

aku dan geng akan pertama kali mengundi...wow!! seronok sgt2..

aku mengkaji..mencari..menggali..citer2 politik kat m'sia..semua blog aku baca..komen2 di blog pro & pembangkang..

kami berbincang berdebat..dan ini lah hasil nya..semua geng2 kami nak kan perubahan tampuk pemerintahan..

banyak citer dan skandal parti pemerintah dari dulu yg kami tak tahu..syukur lah di zaman internet ni semua dapat di ketahui..

aku dan geng..org2 muda memang dah tak percayer dgn pemimpin umno..

ahli2 politik..bloger2 umno..cari lah pendekatan lain..cara mengaibkan org..mencaci..memaki..menambahkan lagi benci kami dan kami semakin tak percayer citer umno..

Wau Janak said...

Sebeum Allah swt angkat Nabi saw jadi rasul, peribadi dan akhlak Nabi saw telah dipelihara dari segenap arah hingga tiada ruang utk musuh2 Islam mencari kelemahan dan menjadikan sesuatu bahan fitnah.
Dan aku kira, demikianlah juga dgn imam Mahdi yg bakal muncul. sudah pasti Allah akan pelihara peribadi dan akhlaknya hingga hampir tiada ruang untuk musuh2 Islam terutamanya israel zionis yg hendak dilindungi oleh anwar mencari kelemahan dan menghentam beliau (Imam Mahdi).
tp bagaimana dgn peribadi anwar dan akhlaknya. tidak perlu cari yg berat2, pcakapnnya sahaja sudah banyak kali bohong dan kantoi. kes janjinya kpd pnddk kg buah pala, kes dia tuduh hadi dilayan buruk oleh polis tp dinafikan sendiri oleh hadi secara jelas dan nyata...
apakah begitu ciri2 org yg ALlah nak jadikan Imam Mahdi??????

alahaai...alangkahnya sempit dan teruknya pemikiran para pentaksub anwar dan pakatan.

waujanak.blogspot.com

Anonymous said...

SELamat tinggal Pas N51 Pasir Panjang Perak...byeeee!

Anonymous said...

Balasan Allah akan datang menimpa al-juburi, insya'Allah. Marilah kita sama sama nantikan dan lihat satu demi satu keaiban akan ditimpakan oleh Allah keatas penderhaka yang saekor ini. Lihat sahaja ruak air mukanya......hari demi hari. Semoga Allah mempercepatkan balasannya agar kita semua tidak menunggu lama lama. Wassalam.

MoonHead said...

AWESOME ANUAR!!!!!!...hahaha kafala kasi fotongggggg!!!

pucukpaku said...

PERHATIAN!KEPADA SEMUA SPESIS ULTRAMAN TLG BERTINDAK SEGERA RAKSAKSA BELALANG BERKOTE BENGKOK MUNCUL DI JEPUN!

Anonymous said...

umno asyik bawa isu liwat/lucah basi yg di 'panas semula'saja.... tadak modal yg lain ko?

dah kering isu ke?

kepentingan rakyat... disebat oleh umno..... PKFZ, TBH, NFC, Felda venture, ........ tak berani nak bincang ke?

Anonymous said...

si pencacai bodoh PR akan tetap berkata.. ini mesti kerja UMNO!.. konspirasi UMNO utk mnjatuhkan bang Nuar...

kah..kah..kah.. pegi mamposlah ape nk jd dgn si Bapa Porno Malaysia sekor ni..janji jgn kacau masa depan generasi depan sudah!!

Anonymous said...

wahai si pencacai2 PR yg BUTA HATI!
usahlah jd Abdullah Bin Ubai.. bangsa MUNAFIK!!
bila nk lepaskan diri cepat2 cari HUDUD pulak sbg pelindung dosa dan kekejian..
tolong jangan salah kan UMNO.. sudah baut dosa..sudah hina hukum Islam hnya nk membela si penzina, kemudian salahkan org lain?

Ini betul2 bg Allah MURKA!
Jika HUDUD tidak sampai syrat2nya, Takzir sudah ada cukup maslahatnya..jangan MENIPU dgn Kesyumulan HUKUM Islam wahai si MUNAFIQUN yg menulis di atas!

Wahai bangsa PR laknatullah, dosa kamu semua bersubahabt dgn penjenayah Aqidah-Penzina-Peliwat adalah sama shj tarafny adgn org yg kufur dgn hukum Allah!

Wahai bangsa laknatullah PAS, usah kamu SENTUH pasal hukum Allah dlm bicara kamu..sedangkan hati dan lidah kamu sgt KEJI dan MENIPU HELAH untuk membela KEFASIQAN!!

Allah pasti hukum dan hancurkan kamu semua wahai penganut dan pemimpin Pakatan Rakyat-Paksi Syaitan!!

PR Laknatullah!
Anwar Ibrahim Laknatullah!!
PAS pendusta agama Laknatullah!!

Semoga di azab mereka ini di dunia lg sbg pengjaran buat umat masa depan!!AMINN!!

Anonymous said...

UMNO asyik bawak isu lucah?

siapa yg buat lucah itu isunya...tkkanlah pokok bergoyan kalau tiada angin?

kalau dh mmg pemimpin itu pelucah, kenapa disalahkan aibnya terbuka?
tidka fikirkah soal peliharaan Allah?

kalau org baik2.. dosanya dan aibnya akan Allah lindungi..
tp jika satu dunia sudah aib..siapa yg izinkan?

Apakah sumbangan baik Anwar pada negara ini sehingga pencacai semua sgt 'SIQAH' dan meroyan pdnya?

fikir2lah secara tanang..usah salahkan UMNO BN.. siapakah UMNO BN kalau Tuhan tidak izinkan semua ini berlaku?

fikirlah sbg hamba Tuhan..bkn sbg Firaun!

Anonymous said...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!!!! senak perut aku ketawa siakkkkkk!! huhu

TERBAEEEEKKKKKK...!!!

jeles aku dia masuk majalah dulu..

kah kah kah kah kahak ptuiiii!!! huhu

Anonymous said...

....oh satu lagi lupa nak cakap :

TAHNIAH DATO SERI...!!!

kah kah kah kah kah kah guling2....

Anonymous said...

SARJAN HASAN VERSI ANWAR..

HOI BUANG, INI RAMPUNG ARA MAIN ITU RADIO KA ?

HAIT MASTER, RADIO TAKDE MASTER TAPI VIDEO ANWAR ADA..

ANNANEE..ITU MACAM KASI POTONG KIPARA !

TAK BOLEH MASTER, SUSAH KENA MASTER !

HHUI APASAT TARA BULEH ?

DIA PUNYA KIPARA ADA BENGKOK MASTER..

Anonymous said...

Dah setaraf dengan Ron Jeremy.

Servant of God said...

Anon February 8, 2012 10:04 PM,

Kalau takut kena tempias kami, kenapa kamu mari blog nih?

Lepas tu pura2 mintak perlindungan dari Allah. Suka kamu main2kan nama Allah SWT yer?

Kalau kamu betul banyak free time, apa kata kamu tarbiyah Nik Ajis tuh. Dia dah tak percaya dengan firman Allah. Nak bukti? Sila lihat ulama sendiri yang cakap.

http://www.youtube.com/watch?v=FH3EC-dJQ8g

Servant of God said...

Anon February 9, 2012 2:00 AM,

Sudah laa.. konon ajak berdebat. Puak2 kau memang tak berani. Dah berapa kali dah datang macam kat kat blog ni, nak berdebat laa.. diskusi laa..

Bila kena tanya sikit, kadang tuh belum sentuh isu tapi baru mukaddimah sikit, terus hilang.

Bukan sekali dua benda ni berlaku. Setiap kali ada perwira baru pakatan rakyat mari sini, mesti dia kata camni. Engkau entah yang ke berapa laa, wahai insan.

Sebelum kau ada si UPIP, Zat, otaistillick, dan ramai lagilah. Aku pun dah lupa.

Dulu lagi best. Masuk2 blog nih, siap kata, orang2 pro-UMNO semua penakut sebab ramai guna anon jek untuk posting. Sekarang? Dengan kau2 sekali haa tak guna nama.

Kalau kau betul nak bertukar pendapat, nak diskus, kami sangat alu2kan. Percayalah, kami di pihak pro-UMNO nih pun banyak soalan kami nak ajukan pada korang.

Malangnya, setiap satu penyokong pakatan kat sini yang masuk dengan gah konon nak debat, terus hilang tanpa berdebat apa pun dengan kami.

Adakah kamu akan mengubah tradisi ini, anon?

Anonymous said...

ahhh ini semua kerja UMNO aaaa, itu je jawapan lucah paling tepat Puak haram pakatan nak menyundal UMNO. Dia orang ni tak tahu fikir ke, Anwar sedap sedap dapat makan karipap, cipap, tidur malam lena dibuai mimpi indah, mereka ni tukang bersuara pulak bagi pihak anwar nampak sangat kena sundal dgn ANwar...

Anonymous said...

Salam kerana apa penyokong pas/pkr masih mempertahankan annuar al punddy kutty yang tersohor dengan gelaran anuar aljuburi yang tersohor dengan membalun cina doll kerana penyokong pas/pkr telah ditakdirkan menjadi banjingan banjingan akhir zaman PAS PIS PUSS ..

Anonymous said...

ANWAR IBRAHIM DAH TERKENAL DISELURUH DUNIA DEGAN FILEM CHINA DOLLNYA.

PAK ARAB & JEPUN PUN DAH TAHU.TAPI DIA MASIH TAK INSAF LAGI.

INILAH AGAKNYA AKIBAT SUMPAH LAKNAT SAIFUL YANG ALLAH BERIKAN.

WALAUPUN TERLEPAS HUKUMAN MAHKAMAH TETAPI MASEH ADA PIHAK YANG MENUNJUKKAN KEBURUKAN AKHLAKNYA.

MANA NAK SOROK MUKA?

Anonymous said...

mmg gila, org jepun yg terbitkn majalah,
UMNO juga yg disalahkn. terusknlah tuduhan2 yg nampak terlalu bodoh itu.
rakyat dah mula meluat mendegarnya terutama atas pagar mcm kami.

Anonymous said...

DEY MACHA!!!
PUAK-PUAK PENCACAI NI MEMANG BANGANG
MENGALAHKAN LEMBU KONDO
LEMBU KONDO CIKAI PUN TAU PAKAI KAD KREDIT
KAH! KAH! KAH!

NAK TIPU PUN PI LA BELAJAQ BAHASA JEPUN DULU
LAIN KALI TANYA GUA LA
18 TAHUN KAT JEPUN BEB
KAH! KAH! KAH!

NAK FITNAH PI BUBUH GAMBAQ MIRIP ANWAR TU
TAPI TULISAN PULAK LAIN MAKSUDNYA
PANDAI SANGAT BUAT SUPERIMPOSE
TAPI TAK PANDAI BAHASA JEPUN
KAH! KAH! KAH!

SEMUA ORANG DEPA NAK TIPU
DEPA INGAT SEMUA BODOH MACAM DEPA
CUKUPLA WOII DOK BUAT KERJA FITNAH
DAHLAH GAMBAQ PUN FITNAH
KAH! KAH! KAH!

KALAU HANGPA NAK TAU
MAJALAH PORNO TU CERITA LAIN
ARTIKEL TU TULIS PASAL HACKER
YANG UPLOAD GAMBAQ2 AHLI POLITIK JEPUN
GAMBAQ PASAL AHLI POLITIK JEPUN DENGAN KEKASIH DIA
WARTAWAN TU KATA RUPA MACAM AHLI POLITIK JEPUN
DALAM ARTIKEL TU TAKDAK SEBUT ANWAR LANGSUNG
PUAK PENCACAI DAH GANTI GAMBAQ LA WEIIYY
APA PUNYA BANGANG LA PUAK PENCACAI NI
KAH! KAH! KAH!

BERTOBAT LA BLOGGER UMPORNO
SELAGI MASIH BERNAFAS NI
LARAT KA NAK TANGGUNG DOSA?
HANGPA BUAT VIDEO SEKS PUN TAK LAKU
BUAT MAJALAH PORNO PUN ORANG TAK PERCAYA
APA PUN TAK BOLEH
KAH! KAH! KAH!


Read more: http://biaqpila.blogspot.com/#ixzz1lrLrnbts

Anonymous said...

anon 1:27

bagus lah blog tu..
terima kasih coz bagi tau kat sini..

memang tak guna para bloger umno ni..sah2 memfitnah..

kalau baca apa yg dia org nie berpesta mencaci dan memfitnah kat atas tu.. jijik aku..

biar Allah saja yg membalas nya.

Anonymous said...

pakar membelitkan fakta,anwar aljuburi n org2nya mmg hebat. trg2 tu gmbar dia, hey! masih dok kata org wat fitnah kat dia. ni sbnrnya pembalasan pd kau yg brsft munafik. n dont worry will be happy. ada lg mende Allah SWT akan tunjukkn pada kita suma sape anwar aljuburi tu... sybas penyokong GAPKR.. jom sm2 bntu najib. aman hdp kt nnt.

Anonymous said...

Korang suruh kita taubat. Tp sebenarnya lebih bik korang suruh anwar tu banyak2 brtaubat. Sft kemunafikannya dh ketara sgt.

Anonymous said...

Walaupun ramai yg dah suruh Anwar saman majalah Jepun tu, aku pun nak suruh dia berbuat demikian. Saman Nuwar saman, jgn tak saman. Lawan tetap lawan, biark sampai mati

ANTI POLITIK ANWAR said...

Quoting Bodyguard Anu..war,

"bodoh punya blog...hanya sesuai untuk puak-puak bodoh umnoporn...tunggu hari pembalasan....anwar jadi perdana menteri.nanti mampos la...tuan punya blog gap ni kita tunggu....pemfitnah takan hidup senang,,...hidup anwar!....hidup anwar!......."

ANU..WAR JADI PERDANA MENTERI MAMPOS LA..

Bodyguard Anu..War, So perjuangan Si Anu ni sebab nak balas dendam laa.. Motif ke Putrajaya sebenarnya nak melunaskan Dendam yg terbuku dalam hati hitam dia lah?? Begitu?

Inilah, cakap orang buta.. Diri sendiri tak sedar. Buta Mata, Buta Hati...

Cuba tengok gambar si Anu.. tuh. Muka takda seri langsung, cam muka P*****k.. Itulah, puaka yg dibangga-banggakan.. Aku tak boleh langsung tengok muka si haram tuh.. rasa nak je lempang2.. Dengar nama si haram jadah ni pun buat darah aku naik.. PENGKHIANAT BANGSA!!

Yg ko sokong sangat si anu ni apa pasal? sudah kena Anu bengkok ke??

Anonymous said...

Agaknya bodygurd yg kat atas ni muka tak tau malu sama ngan bosnya agak nya

Anonymous said...

pehhh!! tak lama lagi tawaran berlakun dari maria ozawa utk bro anwar pasti muncul...makin banyak la pelaburan ke malaysia..tahniahh..

Anonymous said...

bawak2 la bertaubat korg2 yg sebarkan fitnah ni. setiap org yg percaya dgn fitnah ni, bertambah saham neraka utk diri si penyebarnya. Ingatlah kat org2 yg kita syg, sementara ada org yg nk syg kat kita. berubahlah sebelum Allh memanggil kita pulang ke sisinya. Dunia hanya sementara, begitu juga wang dan kuasa. Jika anda tersiksa di akhirat kelak boleh ke ketua2 UMNO korg tu nk jamin keluar drpd neraka? Silap2 diorg yg makan byk duit rkyt tu yg jadi kayu api kat neraka tu nanti.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 205   Newer› Newest»