IKLAN BERBAYAR

Friday, February 24, 2012

GUAN ENG SAHKAN NILAI ANWAR MEMANG SERINGGIT.

2 hari lepas telah dikeluarkan statisitik kemasukan pelaburan sektor perkilangan di malaysia.

lim guan eng AKHIRNYA terpaksa mengaku dan mengucapkan terima kasih kepada MITI kerana keterbukaan kerajaan BN untuk tetap mempromosikan penang sebagai hab pelaburan negara.

kerana usaha MITI yang tak mengira siapa yang mentadbir kerajaan negeri , menyebabkan negeri selangor menduduki tempat ke 2 dalam senarai FDI kemasukan pelabor baru.

ucapan terima kasih guan eng terhadap kerajaan mengesahkan dan menguatkan lagi dakwaan memang benarlah nilai penasihat ekonomi selangor, dato seri anwar ibrahim hanya berlegar pada kada seringgit sahaja.

19 comments:

Anonymous said...

Bila negeri kelantan kamu momokkan dgn keburukkan...

Anonymous said...

Kelantan memang buruk pun... ha ha.

Anonymous said...

Selama ni Cina beng ni keluar pergi ke luar negeri buat apa? bukan cari pelaburan ke atau pergi mkn angin aje. Tidak ada rasa malu ke masih mengharapkan orang lain.

Anonymous said...

anon 12.34

bukan setakat momokan tapi menyatakan kebenaran. ianya memang pahit untuk diterima. tapi terpaksalah. kalau dah banyak keburukan takkan nak kata penuh kemuliaan pulak. bukankah berdusta itu tidak dibenarkan dalam agama. aikk takkan itu pun pentaksub PAS kena dibagtau.

Anonymous said...

paria anjing yahudi mana tau bt keja...

yg dia tau hanya buat onar dlm malaysia dan jual nik ajiz dgn harga sekupang dan jual pas dgn harga 5kupang...

barua apek jual tanah ni plak tak penah bersyukur...
dok buat best tak tentu hala...
apa yg org bt semua dia kata usaha dia...

lge,
jgn lupa sign dan no ic untuk letak jawatan dah ada dalam borang yg anjing muda keadilan amik aritu...

jgn lupa tau...

pejuang hamas...

rakab said...

Memang ramai rakyat Kelantan yang tergolong dari kalangan cerdik pandai dan rajin berusaha tetapi malangnya pemimpin kerajaan negeri yang ada tu kebanyakannya BANGANG !!!

TAK ADA WAWASAN !!!

Maka terpaksalah rakyat Kelantan
yang cerdik dan rajin itu berhijrah ke negeri-negeri di bawah pentadbiran kerajaan BN yang
menawarkan peluang penghidupan jauh lebih baik.

rakab said...

Apa ler pandainya Anwar tuu..??

Berlakon pandai boleh laaa...

Anonymous said...

rakab said...

Apa ler pandainya Anwar tuu..??

Berlakon pandai boleh laaa...

February 24, 2012 1:24 PM
____________________________________
al juburi ni pornstar...

pejuang hamas...

Anonymous said...

baru jer balik solat jumaat..( aku bersangka baik..semua gi solat jumaat) dah sambung balik mencaci dan mengeji..menfitnah lagi..

suka hati kau org lah..
fikir dan buat lah sesuka hati.

Anonymous said...

DAP ADA SIKIT2 Otak la..

itu pkr... pas... hancus...

xcaya
tunggu je akbar keldaian nanti...

'' berita salah lapor la..sbenarnya selangor la..

akhbar umno putar belit la

umno bayar penang dapat menang besar...''



(nik aziz suruh tarik balik atau saman wsj ...ada dia
buat... sudah la... aku ternampak tadi ''media umno bla bla bla... umno jugak kena... nik bg dua pilihan.. tarik or saman wsj... umno jugak kena!!..porahh

kalu pembangkang duduk singpork la ni ...dah lama mangkuk2 duduk penjara.. xrasapun nikmat udara)

Anonymous said...

KHALID SAMAD ENGKAR PRINTAH DYMMSULTAN SELANGOR CERAMAH DI MESJID N SURAU. TADI LEPAS SOLAT JUMAAT 50 sahaja000 HADHIR DI SURAU S7 PUALAM. RAMAI SEKALI. AKU KAGUM KARIAH PUALAM. HIDUP KHALID....HIDUP PAS PIS PUS...........NO VOTE FOR YOU EH.................!

Anonymous said...

Wihuwihu hahahaha yeeehaaa...pejuang hamas versi 1 mlsiaku kembali hahahaha solat jumaat kat masjid mana harini hahahaha muskil muskil hahahaha pashit adik ke abng hahahahaha please dont go hahahaha i dont know much i know i love uuuuu hahahahaha yeeehaaa....

Anonymous said...

nilai si jub ni bukan singgit tapi sekupang je! idea ekonomi dia semua x bole pakai!


☺ ♂ ☺

Anonymous said...

Nilai Anwar Al-Juburi sebagai Penasihat Ekonomi Selangor $1.

Nilai Chinadoll berapa RM eh??

Anonymous said...

baru jer balik solat jumaat..( aku bersangka baik..semua gi solat jumaat) dah sambung balik mencaci dan mengeji..menfitnah lagi..

suka hati kau org lah..
fikir dan buat lah sesuka hati.

February 24, 2012 2:21 PM

-----------------------

Satu daripada wayang puak PAS/PKR!!

PERGI SOLAT DAN SOLAT TERAWIH LEPASTU...

CAN I FU_K U TONITE?? THEN SENTAL KARIPAP.

YANG LAGI SATU PULAK LEPAS SOLAT BERSILAT PULAK DGN CIK NORMAH DI BILEK 121.

TOK GURU NYA PULAK SEBARKAN ISLAM SONGSANG SUKA2 BUAT HUKUM AGAMA SENDRIK.

SUDAH LAH JGN NAK MAIN WAYANG PAT SINI!!

Servant of God said...

Pada pendapat aku, anwar telah dibayar 95 sen terlalu banyak.

Anon 12:34

Kelantan ada buat insentif apa untuk tarik pelabor?

Bukak paip pun keluar air kopi, sapa nak tertarik?

Anonymous said...

Apasal mansor duduk sebelah kiri?

Anonymous said...

Aku dah lama tau Nuar ni mana ada class,
Sekadar meneran masa berceramah,
Itu jer yg dia pandai.temberang dan putar2 cakap.
Otak KOSONG.
Kalau cerdik tak kan video yg busuk dpt terakam.
Nafsu menguasai akalnya.
Pada yg taksub, jangan tak percaya,
dia ni tak layak jadi pemimpin APA PUN.

Anonymous said...

DS NAJIB IJAZAH EKONOMI.
DSAI IJAZAH PENGAJIAN MELAYU.
SIAPA LEBIH HEBAT DALAM EKONOMI?
LU PIKIAQ LAR RAMAI2.