IKLAN BERBAYAR

Wednesday, February 29, 2012

ZULNORDIN : PERSOALAN YANG PERLU DIUNGKIT.

good point. artikel terbaru zulnordin memang mudah paham..mohon disebarkan kepada seluruh rakyat malaysia. KLIK SINI

42 comments:

Anonymous said...

Dah begitu banyak fakta dan auta yg di buat oleh Al Jubs ,, pon masih ada yg taksub giler dgn dia...
Ntah apa la jasa dia pada negara kite ini ye dari dulu hingga sekarang? Yg aku nampak krn dia , perpecahan di kalangan org Melayu mnjadi parah, negara kite mndapat imej yg burok dari Al Jubs n family...

Anonymous said...

APA SAJA YANG KELUAR DARI MULUT PUAK PAS SEMUA NYA BAU TAIK!!

Anonymous said...

dgn kupasan abg long zul ni dah nampak yg pas semakin bangkai la sekarang ni...

terutama skali moshe nik ajis...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Pemimpin2 PAS semua nya BANGKAI BERNYAWA!!

Memperalatkan Agama Islam yang Suci.

Anonymous said...

Nabi N.ajis menyeleweng agama islam yang suci sesuka hati dia.

Syaitan mcm ni mesti di hentikan segera.

Anonymous said...

Sakaupitis aje PAS tahu

Anonymous said...

Maki hamun itu sifat azali PAS

Anonymous said...

Bebal itu nama timangan Mat Sabu dan Mahposs

Anonymous said...

Cara Anwar cuba mendapatkan sokongan Israel menarik perhatian saya, persoalan nya ialah kenapa Isreal bukan nagara lain dan kenapa sekarang dia beriya iya nak sokong Israel?

Mungkin jawapan nya ada di sini
1. Israel terkenal dengan kuasa ekonomi sehingga Obama pun terpaksa tunduk pada mereka.
2. Kuasa Teknologi yang ada pada Isreal.

Piliharaya sudah hampir tiba, seperti kita tahu kos nya boleh mencapai jutaan ringgit untuk membiayai pilihanraya untuk petugas dan calon bertanding.

Teknologi IT Isreal yang canggih banyak diguna pakai oleh tentera Amerika, termasuk pengintipan. Boleh jadi teknologi yang sama akan digunakan untuk kepentingan politik Anwar Ibrahim termasuk mengodam dan mengambil maklumat blog blog pro BN dan perbualan telefon pemimpin negara dan pembangkang.

Sehingga hari ini kita secara tidak rasmi tahu siapa di dalam video klip seks yang kecoh baru baru ini tetapi pihak berkuasa masih mendiamkan diri untuk memberi kenyataan secara rasmi siapa sebenarnya di dalam video tersebut.

Teknlogi juga boleh digunakan untuk membuat agar video tersebut supaya nampak telah disebotaj oleh pihak pihak tertentu dan tidak Original. Bila ianya dapat dibuat dengan menggunakan teknologi IT dengan mudah Anwar dapat menangkis tuduhan bahawa beliau telah difitnah. (SOP Pembangkang)

Fikir fikirkan lah

- Pengundi Atas Pagar -

Anonymous said...

PAS sudah hilang arah. Aku pun yang selama ini penyokong totok PAS sudah jekak degan bahalul-bahalul yang gila kuasa. Bangang semua

Anonymous said...

terbaikkkk zulnodinn....

yg maki hamun, pemimpin2 BN tu dan bersungguh2 nafikan video anwar balun anak cina tu semenye bdak2 cina kolej....

bdak2 cina kolej ni semenye ada account FB guna nama melayu, add kawan2 melayu, tgkp gambo tah anak melayu sapa dijadikan gambo profile...

mereka2 ni la yg siang malam maki hamun pemimpin2 umno, nafikan anwar meliwat dan nafikan video china doll...

teknik anak2 cina ni cukup berkesan yopp...

dulu bdak2 cina ni la yg melepak di tranung net, dll sembang lepak org melayu...

mereka sebarkan cerita swiss cash, cerita forex, dll...

anak2 melayu yg tak tau ujung pangkal, pun melabur la dlm forex, yg rupa interface sebiji mcm forex btul tapi url link ke server anak cina, berangan nak kaya hasil propaganda ank cina yg menyamo melayu...hehehe...

yg kaya raya, anak cina yobb.... anak melayu habis seorg purata 10ribu....

ada yg berabis sampai beratus ribu yobbb..... hehehe

boddo btul .....kene main je ngan anak cina yobb...

Anonymous said...

Salam.Mohon derma bantu PAS/PR Hulu Kelang 'Pertahankan Kemenangan' NO Acc Muamalat 1403***********;PAS KAWASAN GOMBAK(MTDHK).TKasih ats smbgn.PAS Hulu Kelang

___________________________________

sms ni aku dpt ptg td..plik tol aku mne dorg dpt no phone aku eh..ni d kira ggu privacy aku x??..xckop lg duit sakau mse ceramah,mntak plak cre sms..ni bkn kali pertama aku dpt sms2 dri PAS/PR..mse hari raye aritu,raya korban,time ceramah umum,sume sms nye aku dpt..hmmmmmm

musangka said...

Sekali laei keluar komen makhluk2 terkecewa, macam Hassan Ali gak !

Menghentam dlm kekecewaan !!

Zul, jika kita beriaya-iya konon nakkan Palaestin bernegara, kenapa hak Israel diketepikan. DSAI terima Israel secara bersyarat.

Tang mana yg salah ???

Anonymous said...

TAKBIR ! YOB,KEMEH YOP.MIKE DULU BUDAK KE JUGA YE.TEMAN MUSUH MIKE LE,BUDAK GEOGY.

TEMAN TERHARU KAGUM SUNGGUH DENGAN MIKE DALAM PERJUANGAN LUHUR INI,TEMAN DOAKAN MIKE TERUS MENDAPAT KEKUATAN DAN DI PELIHARA ALLAH SWT.

INSYALLAH KEBENARAN PASTI TIMBUL!

Anonymous said...

musangka said...

Sekali laei keluar komen makhluk2 terkecewa, macam Hassan Ali gak !

Menghentam dlm kekecewaan !!

Zul, jika kita beriaya-iya konon nakkan Palaestin bernegara, kenapa hak Israel diketepikan. DSAI terima Israel secara bersyarat.

Tang mana yg salah ???

February 29, 2012 9:20 PM
____________________________
TALIBARUA ANWAR YG DAH TERUBAT LUKA...

HEHEHE...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

wihuwihu hahahaha stetmen abng long pejuang ramas iaitu zul nordin tidak kukuh malahan mengambil kira kes dan isu semasa anwar ibrahim. penyataan beliau iaitu zulkipli nordin tidak ubah seperti penyataan yg dikeluarkan dr mulut papagomo dlm blognya yg mencabar anwar ibrahim. hahahaha sepatutnya zul nordin mesti mengeluarkan bukti ataupun perkara lain yg belum diketahui org ramai dan tidak bersandarkan fakta yg telah pun diketahui oleh org ramai dan juga telah diputuskan oleh mahkamah.hahahaha kesimpulannya zul nordin tidak ada bukti ataupun rahsia lain yg boleh mengukuhkan dakwaan beliau terhadap anwar ibrahim. hanya bersandarkan fakta berbentuk soalan yg sedia maklum sudah diketahui org ramai...hahahaha...

musangka said...

Zul, teman tau mike frust menunggin! But, jgn le sampai buat komen meroyan gaban!

Dulu, bole gak mike lepak2 tepi Sg Kerian, la ni, silap haribulan, depa terajang hang dlm sungai tuu...!

Ce try test !!

Mmuuaahhahahahaha...!!!

musangka said...

Palaestin ada hak! Israel pun ada hak!

Allah SWT dah turunkan segala ilmu. Siapa yg cekap & bijak tentu akan perolehi kejayaan!

Hoi UMNU !! Apa kena mengena hak kedua-dua pihak tersebut ngan DSAI or AWSJ?

Ada akai ka ??

Mmuuaahhahahahaha...!!!

Anonymous said...

kanapa Anwar nak support Isreal walaupun bersyarat?

Kalau kita jumpa pencuri dan pembunuh adakah kita akan kata, "kalau kamu berhenti mencuri dan membunuh saya akan sokong awak" dalam Islam apa hukum mencuri? apa hukum membunuh? Dalam Islam ada hukum kita bagi sokongan pada pencuri atau pembunuh kalau mereka berhenti membunuh dan mencuri. Sekarang Isreal bercadang nak serang Iran pulak.

Apa perasaan keluarga mereka yang dibunuh oleh Isreal? Tanah mereka dirampas oleh Isreal. Makan dan minum juga disekat oleh Isreal.

- Pengundi Atas Pagar -

musangka said...

anon 948,

Islam tak ajar, bila jumpa org yg sahih salahnya, terus hukum! Jika beliau insaf & bertaubat dari mengulangi kesalahan lampau, insyaalah, ia bole diampun & diterima.

Ini maksud sebenar DSAI...bersyarat!

Anonymous said...

Salam GAP.

Mintak beri laluan. nak lapor di Kota Warisan di Bandar Baru Salak Tinggi ada kes kuil india haram. Kes ni skrg tengah panas di kawasan ni. Polis kawal kuil ni 24 jam, sebab persatuan kuil mcm biasa turun dan bersiap sedia nak bertempur dgn org melayu di situ.

org melayu di situ kebanyakannya kerja makan gaji dan tak mampu nak melawan puak2 keling yg turun dari banting, dengkil, batu cave. harap GAP dapat buat coverage di kuil ni.

panggil org2 melayu turun disini.

Koordinate.

2 47 54.52 N, 101 43 48.83 E

Terima kasih.

musangka said...

ZulRider ada tanya laei....

Kenapa DSAI tak serahkan DNA?

Serah kat sapa? Kat pihak berkuasa pemerintah?

NAK MAMPUSSS...!!!

Anonymous said...

musangka,

Ini maksud sebenar DSAI...bersyarat!

February 29, 2012 9:55 PM
_________________________________
anwar bangga dgn lu bro...
sangat2 bangga...

musangka said...

anon 948,

Israel nak serang Iran! Memey aaa..! Sebab dia rasa terancam!

Ada Iran kata dia nak serang Israel? Ada negara2 arab lain yg kata?

Takda, kenapa?

Maybe kerana mereka tak terasa terancam kot....!

Jadi, dimana bahayanya Israel nie...???

musangka said...

Sebenornye, suma hentaman terhadap DSAI dlm isu Israel ni, bukan atas dasar ketaqwaan dlm Islam. Ianya lebih berpaksi atas kepentingan politik semata.

UMNU! Betui atau tidak?

Anonymous said...

ZUL KULIM...

SPESIS YANG TAK ADA KUALITI!!

yogibear's season said...

Sebenornye, suma hentaman terhadap DSAI dlm isu Israel ni, bukan atas dasar ketaqwaan dlm Islam. Ianya lebih berpaksi atas kepentingan politik semata

----------------

Pendirian Pas, Ayoh Chik dan Pok Nik nak hantar kemana wei...???

musangka said...

Ayoh Chik ka, Pok Nik ka, deme tu sama je....

Lebih politik dari ugama!!

yogibear's season said...

Abang Mat Sabu...?

Anonymous said...

Isreal nie Islam ke? Tahu nak bertaubat ke? Boleh percaya dengan Isreal?

musangka said...

1101,

Mat Sabu?

Totally politician...! Top rank! Suma kata2 beruncangkan politik !

musangka said...

1111,

Yahudi tak tahu 'taubat'?

Pelik !

yogibear's season said...

1131,

Mat Sabu?

Totally politician...! Top rank! Suma kata2 beruncangkan politik !

-------------------------

...Mampuih kau Nuar, pi suruh SB rakam perbualan politikku dgn Mah..

Anonymous said...

Slm
musim nk pihnraya, sume parti politik sdg cri mklumat pngundi.
Trutma no tpon n alamt tmpt tggal trkini.
Ada lah tu ejen di kwsn parlimen or dun awk yg cri mklumat awk.
Yg pntg jgn lyn propaganda mreka.
Reply mki hmun sms dorg pun lg bgus.
Hehehe

Anonymous said...

pas sekarang ni mau kuasa je......islam dah jadi nombor ke 100.
PAS 4 all bermakna cara iblis setan boleh digunakan asalkan kuasa dapat dimiliki.Tahniah pas.

Anonymous said...

pas sekarang ni mau kuasa je......islam dah jadi nombor ke 100.
PAS 4 all bermakna cara iblis setan boleh digunakan asalkan kuasa dapat dimiliki.Tahniah pas.

Anonymous said...

Musangka, IQ kau ni lemah betullah, tak tau nak bezakan mana satu Palestin dan Israel, kau pun tak tau ke kenapa Israel dan Amerika nak serang Iran dari zaman dahulukala sampai sekarang tak terserang2, Iran diam je tak cari pasal, kau tau tak kalau Iran tu lawan balik sekali, serang dengan 600 jet pejuang sekali jalan Israel akan totally damage. Walaupun Iran tu tak melawan asyik kena sekatan je ekonomi dia, tapi kelengkapan military dia sangat banyak dan terkini, saintis dia kebanyakkannya dari Russia dah tumbang tu yang sebelum ni setaraf dengan saintis Amerika, tu yang Amerika dan Israel asyik cari pasal je, luckily Malaysia tak macam tu, kita still ada bussiness dengan Iran even Amerika larang kita buat bussiness dengan dia.

Musangka, kau kalau nak bagi comments di sini kena professional sikit, guna bahasa yang terpuji dan dengan hati yang ikhlas dan fakta2 yang betul dan sahih. Kalau kau tak nak berubah sampai bila pun kau tak akan maju dan orang pun tak boleh nak hormat kat kau, sebaliknya orang akan pandang rendah kau selama2nya.

Anonymous said...

sejak bila penubuhan negara israel tu Hak?asal usul regim israel skrg ni melalui pengusiran secara paksa rakyat palestin secara beramai2 untuk dijadikan regim israel..x ada apa2 alasan dan syarat utk menyokong israel.skrg ni regim haram tu cuba meruntukan masjidil-aqsa dgn buat penggalian bwh struktur masjid tu..musangka ni non-muslim ke menyamar nak backing nuar pasal isu ni?

Anonymous said...

http://ntpshipz.wordpress.com/2011/05/30/kenapa-musuh-islam-adalah-yahudi/

Anonymous said...

Ramai orang muda tidak baca sejarah. maka tidak ramai orang mud aterutama Orang melayu yang ambil kisah untuk mendaftar sebagai pengundi.

yang selalu ramai ialah apabila ANWAR laknat tu minta buat protes jalanan. Maka terjerit-jerit dan terlolong-long lah mereka. Yang bertudung labuh lagi lah... mencarut-carut. Inikah imej islam sebenar?

Yang mereka marah sangat dengan UMNO tu kenapa?.Cuab huraikan satu persatu. Yang mereka agungkan sanagt DAP tu kenapa?. berikan keistimewaan DAP!!silakan.

orang MElayu tolong baca WIKIPEDIA - PERISTIWA 13 MEI.
Inilah akan terjadi jika BN kalah kepada pembangkang. DAP akanterus memusuhi orang MELAYU. PKR dan PAs nanti akan diterajang je.. Jangan lah angkuh sangat wahai FANATIK PAS dan DAP. Kamu akan menyesal seumur hidup. Sekali mereka pegang kuasa, tak mungkin kuasa tu akan dapat kembali. sebab itulah kita perlu bersatu!!!

Anonymous said...

biar buta mat, jangan buta hati

Anonymous said...

Dajjal tu mata satu ka? Bukan nabi cakap mata dua..satu buta macam buah yang kriput satu elok..Zul zul...ingat kisah iblis...dia tak dapat faedah dia ajak orang lain sekali join...