IKLAN BERBAYAR

Thursday, April 26, 2012

MALAM NI DI DUSUN TUA.


12 comments:

id said...

Yess!!
At last come to my place.

Anonymous said...

'PR' (Pakatan Rosakkan : Akhlak, Aqidah RakYat)...

Bye Bye..WassaLam.

Anonymous said...

Amb*b*ga : Bro, apa mcm kita punya plan dlm Bersih 3..?!

Nuar : Aci, lu serah suma sama saya..rilek ar..

Amb*b*ga : Rilek apanya, lg 2 hari ma, apa pun xda bikin.!!

Nuar : Lu banyak kepoh laa aci, jgn kasi malu sama saya laaa...

Amb*b*ga : Bro, lu mau bikin apa..?!

Nuar : Tersengeh-sengeh sambil makan karipap, nuar wat muka macho..saya punya anjing (penCACAI+penTOTOK) suma sudah ready maa..tunggu saya tekan suis saja..!!

..bersambung (tambah sndiri ok)..

Moral of the story..JGN JADI ANJING NUAR & AMB*B*GA.!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ada ke sifat orang islam yang asyik salahkan orang lain walaupun dah memerintah puluhan tahun lamanya.????????tok garu berangan nk jadi PM......HUHUHU

Anonymous said...

mari kita pilih ambiga daripada ust nasarudin............Hehehe mananya pegi kupiah dan serban yg menjela..........takebeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anonymous said...

aku mengaku hebat ilmu dan amalan islam.............aku mahu kuasa putra jaya..........aku sayang ambiga,karpal over my dead body,kit siang.........aku tak banggo jadi melayu kerna aku ahlu syurga firdausi..........aku banggo dgn komunissss............aku peningggg............takebeeerrrrrrrrrrrrr

Anonymous said...

aku mengaku hebat ilmu dan amalan islam.............aku mahu kuasa putra jaya..........aku sayang ambiga,karpal over my dead body,kit siang.........aku tak banggo jadi melayu kerna aku ahlu syurga firdausi..........aku banggo dgn komunissss............aku peningggg............takebeeerrrrrrrrrrrrr

Anonymous said...

sudah2 lah pak hassan nak jual kelentong sana sini.kalau anak jantan kenapa tak pernah tegur kerajaan pasal genting dan kilang arak di malaysia.semua pengerusi org islam melayu...bodek sanasini.dulu2 boleh la laku ckp2 awk tu skrg org makin menyampah

Anonymous said...

Nanti bila pakatan rakyat memerintah kita mesti pastikan genting dan semua kilang arak ditutup.Mesti cina Dap setuju.Tapi jangan salahkan umno lagi kalu cina dap tak setuju.Takebeeerrrrr wahai ahli syurgawi.............

Anonymous said...

mari marilah kita bersama ambiga dan karpal over my dead body menegakkan syiar islam di malaysia......contohnya spt tutup genting dan kilang arak.....bijak sungguh tuan berfikir......

Adi Kencana said...

Nanti kasi laporan majlis mlm ni ya?

AMBIGA MENGAKU PENGIKUTNYA BANGANG, BAHLOL DAN TOLOL!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

sahabat said...

la nak cabar 2 lagi apalg.....

kan hasssan dah tarik arak 7-11 masa dia berkuasa dulu... (sebb dia marahkan kerajjaaan BN pasal apa tak buat..so dia buat)

skrg bila pas sendiri bela org nak murtad.. hassan kini iktiraf umno terlebih baik dari kwn2 pas dia sendiri..DIA INSAF BEBB'''.. KO JE MATA DAH PEKAK..
HIDUNG DAN BUTA..'

tak trasa bodoh ke bawak DAP naik atas.. bawak musuh islam naik atas... lepas tu xdapat berkuasa..(kalau akulah aku tampar muka aku sendiri kasi 'wake-up' diri swndiriiii)