IKLAN BERBAYAR

Friday, June 29, 2012

ANAK PUAKA KEMALUAN BESAR !


KLIK SINI

33 comments:

Juara Wira said...

pakatan ni tak kira la baik yg dok atas ataupun kat bawah..semuanya dah ketaq lutut sebenarnya......mana tidaknya??

depa menang banyak kerusi di pru12 pun pasai undi protes rakyat...tun pun dok hentam gomen waktu tu..jadi semua ni yg buat depa dapat menang banyak kerusi masa tu..tapi harus diingat waktu genting cam tu pun depa hanya mampu menafikan 2/3 bn ja...la ni rakyat dah mula condong semula ke arah bn...hasil usaha keras tok jib dan yg lain...terutamanya blogger pro bn yg banyak dok rungkai isu2 yg dimanipulasi oleh puak pakatan haram ni....

kemungkinan untuk mendapatkan majoriti undi bangsa cina mungkin tipis..namun masih ada bangsa cina yg masih percaya pada bn dan mca... undi kaum india pun dah semakin kuat kepada bn...melayu tu yg paling ditakuti oleh pakatan.... insyAllah majoriti melayu tetap sokong umno.... ini bukan andaian tapi kalau dihitung ahli pas dan pkr pun masih tidak dapat menandingi jumlah ahli umno!!....

pakatan lebih tertekan dgn percaturan bijak tok jib yg meniup gosip pru13 dari tahun lalu... dgn itu pakatan sudah begitu agresif menyerang bn... habis semua isu dilondeh untuk melemahkan bn.. dari isu nfc..kapal selam...cincin....teoh beng hock dan lain2...dipihak gomen dan blogger depa begitu berjaya menepis semua isu ini... talian hayat terakhir untuk mengukur kekuatan pakatan dalam prk dun sarawak..namun apa yg terjadi disana??pakatan terutamanya pkr dan pas dimalukan dengan teruk sekali oleh org sarawak..kecuali cina bandar yg masih dok sokong dap...

sedaq dgn kecenderungan rakyat ini lah yg membuatkan pakatan mula begitu agresif... menyerang gomen dgn isu yg sama.... cuma kali ini depa menggunakan puak depa yg berwajah NGO... suaram dan bersih...yg melucukan bila saja kedua ngo yg mengaku bergerak solo ini berdemo atau wat PC pasti depa ni disokong oleh ahli dan pemimpin pakatan...jadi dimana ahli2 NGO yg lain??suaram..suara rakyat malaysia..adakah majoriti rakyat turut bersama depa?atau pun yg dtg itu hanya ahli dan penyokong pakatan??jd apa yg NGO nya disini??

depa membawa kes kapal selam sampai ke perancis...habis diheboh diblog dan cybertrooper depa.. seolah olah tok jib akan ditangkap.namun semuanya menjadi angan angan pak pandir sahaja.... kini pakatan sudah begitu terdesak untuk menarik perhatian rakyat..kebanyakan rakyat sudah bosan dgn sikap double standard pemimpin depa...terlalu banyak untuk disebut...samapai padang pkns pun boleh ditukar status...namun pemimpin yg mengaku meperjuangkan rakyat hanya diam seribu bahasa..beginikah sikap seorg pemimpin yg bercita cita tinggi???pakatan sudah menyedari untuk menarik undi pengundi kampung amat susah... sebab itu la depa begitu aktif menggunakan alam siber..untuk mengekalkan momentum pengundi bandar... contoh seperti tweet jabatan penerangan yg dihack hari ini.....

kini pakatan sudah seperti cacing kepanasan... pasai itu la tetiba kecoh isu mengundi dibulan haji..semuanya untuk mengadakan isu sahaja......benarlah mimpi ngeri anwar kiranya najib menjadi org no 1 BN..... haru dibuatnya...hang memang baguih dok ada la tok jib!!! hidup umno...hidup barisan nasional kesayangan ku..............

REZAB Tanah Melayu said...

INSYAALLAH BARISAN NASIONAL AKAN TERUS DIBERI MANDAT OLEH RAKYAT SELEPAS PRU 13, YAKINLAH BAHAWA RAKYAT AKAN TETAP MENOLAK ALJUBURI

Anonymous said...

.

Merokok merbahayakan kesihatan jadi kurangkan merokok .

.

Anonymous said...

Merokok membahayakn kesihatan tapi kalau cara Anwar suroh Cinadoll hisap dan Assmin suroh betina hisap dalam jamban padti makin sehat wahkahkahkah.

Anon 11.26 pm CACAT OTAK!!!

Anonymous said...

Cara Mat Sabu kena hisap pat hilek 121 amacam pulak eh??

Anonymous said...

Betina ni bukan Anak Puaka tapi Anak Buloh Betomg!!

Anonymous said...

Kali ni aku akan undi BN. Menyesal dulu aku undi PAS. X guna betul diaorg.

6803man sarawak said...

Aku plak undi star,snap.pbds

Jering Daily said...

Salam,

Blog yang sangat menarik.
Blog tuan telah dipautkan di blog kami.
Mohon jasa baik pihak tuan memautkan blog kami di blog hebat ini.

Terima kasih daun keladi, esok kunjung lagi

http://jeringdaily.blogspot.com/

Admin@JD

Anonymous said...

kerana dendam bukan saja surapembangkang/suaram malah tuan bush juga sanggup menipu pbb berhubung WMD asalkan dapat kepuasan.

Man Kucing

Tukang Komen said...

Pakatan bodohkan diri sendiri. Suka sangant buat pitnah sampai pencacai tertelan pitnah sendiri. Skarang camne? Maluuuuuus...

Tukang Komen said...

Pakatan bodohkan diri sendiri. Suka sangant buat pitnah sampai pencacai tertelan pitnah sendiri. Skarang camne? Maluuuuuus...

6803man sarawak said...

Kebenaran akan terbukti bila tiba masanya..

Anonymous said...

Bagi aku BN adalah terbaik di dunia!

Anonymous said...

Dulu aku dengar anak puaka ini ada pernah pergi berjumpa dengan Astrada, betul ke?

6803man sarawak said...

Hahaha.bn ko iktiraf terbaik kat dunia.otak kat lutut ke kat kepale ko ni?

Anonymous said...

Bn memang bagus maa..lu apa pasat? kalau wa kasi compare itu Bn sama itu Pr aaaaa, very obvious maaaa. Pr no quality one..from head to tail, merely sh*t oooo..aiya..

Anonymous said...

nurul izzah dah ikut cara bapak dia...menipu, fitnah. dah tak kira dosa pahala.

Anonymous said...

Hahaha.bn ko iktiraf terbaik kat dunia.otak kat lutut ke kat kepale ko ni?

June 30, 2012 8:39 AM

--------------------------------------------------------------

Aiyah 6083man sarawak wa ingat hor lu lagi telok hor otak talok tempat itu kapala butoh!!

Boloh bangsat pinyia olang lu!!

Anonymous said...

Kebenaran akan terbukti bila tiba masanya..

June 30, 2012 6:27 AM

-----------------------------------------

Kebenalan sulah tebukti sikalang mah....

kebenalan nya ia lah lu manyiak boloh punyia olang selupa olang ala itu otak dalam dubur.

Anonymous said...

Budak ni lawa sebenarnya.Sayang,di penghujung kisah nanti dia akan menganut kristian.

Anonymous said...

apa saja yg keluar dari mulut keturunan anwar. ..samada bini anwar atau anak anwar, tisda satu pun yg betul. ...semuanya bohong dan fitnah, kalau dah bapaknya penipu apatah lagi anaknya ! darah anwar katakan. ..

tak pyh ckp banyak, keputusannya ialah. .... jgn bagi muka pd pembangkang, Pru akan dtng undi BN! ! Undi BN! !
tolak pembangkang masuk longkang! !

Anonymous said...

kemaluan besar??? ha ha ha he he he!!!

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ♂

Anonymous said...

Kemaluan besar saperti BAPAK dia punya kemaluan yg sendeng hehehe

Anonymous said...

anon 11:20 pm!

kau memang betul! pakatan haram dah tau yg mereka akan bungkus mcm p/raya tahun 2004 dulu!

Anonymous said...

bravo Izzah.... sebenar MINDEFF ni korup dari dulu lagi.... dulu zaman paklah harga Maggi Mee 0.60 sen mereka beli rm 2.30

Pengalaman aku dikem... pegawai2 tentera berebut nak buat pembelian dan kontrak pembinaan walaupun bukan tugasan dan kepakaran mereka... kerana mereka anggap goldmine sebab tu banyak penyelewengan dan rasuah... cara perolehan yang tidak telus ajaran umno..... begitu juga kawalana aset strategik kerajaan... engin kapalterbang pun hilang...

sepatutnya pegawai2 tentera kita tumpu kepada professionalisme dalam malitary skill & capacity ... bukan berebut / bersubahat deng menteri2 umno yang korup itu....

hari ini menteri umno boleh lah bersilat lidah kerana speaker, sprm, polis, tentera, mahkamah, hakim dibawah kuasa diktator umno... tapi jika itu tiada lagi... masa tu tunggulah hukuman dari rakyat & Allah...

Izzah mu bongkarkanlah segala DOSA &NODA penyamun UMNO tuuuuuuuu.... rakyat bersama mu!

Anonymous said...

Kebenaran apa?cer citer

Anonymous said...

daripda ko,letak otak kt btang bengkok anuwar....mne lg baek?????

Anonymous said...

Kuasa Allah SWT akan tetap melindungi Izzah....Amin3x.

PUKR Pondan said...

It is not the first idiot PKR appoint at high position among their own monkey club.

Anonymous said...

anon 124 30 jun konon nak cerita fasal korup di mindef. yang hang pi kaitkan dengan UMNO apasal? dalam askar ni, macam macam cara depa songlap harta benda dan duit, bukan pegawai saja, LLP pun sama naik. tapi tak pulak aku dengar UMNO pun pi songlap sama dekat kem. Jika Anwar jadi PM, semua jadi ok ka? ke anwar tu bapak segala songlap?

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

IsyaAllah BN bolih menang dgn 2/3 majority.