Saturday, June 30, 2012

ANWAR DIBOGELKAN DALAM PARLIMEN.


mana dia nak letak muka.

rekod imigrsen perancis sahkan takde rekod kemasukan individu bernama altantuya sejak tahun 1999 hingga 2006.

percakapan ini didedahkan dalam parlimen oleh ds zahrin, ahli parlimen bebas yang kenal anwar sejak 30 tahun lalu.

kedua zahrin bagitau altantuya bukanlah pekerja yang menjalankan khidmat translasi. 

anwar boleh menipu penyokongnya namun tidak bagi rakyat.

segalanya dah terlondeh dalam parlimen. kebenaran makin terserlah, benarlah sepertimana kata anwar yang aku ingat sejak zaman reformasi.

JUSTICE WILL PREVAILED.
justice ini semakin memihak najib ! 

26 comments:

Anonymous said...

bunuh diri je la nuarr oii...pas tu tingalkan nota kata kospirasi umno....

tu je la teknik terakhir kalo ko nak menang jugekk...

org ramai da semakin meluat dgn ko, bdak2 pas yg aku jumpa pun da start ceta neutral dan dah start realize yg ko kaki putar alam...

bdak2 pas ni skrg cuma berlegar ceta apa motif altantuya dibunuh....

dan ceta rosmah....dua je isu ni yg tinggai nak telungkupkan umno....

isu yg lain2 bdak pas tak berani bukak molot...

otai
subang

Bomo Siam said...

'justice ini semakin memihak najib !'

Ya! Memang setakat ini ianya memihak pd Najib. Ini menambahkan lagi kesangsian rakyat Msia & serantau.

Hanya satu cara nak hapuskan segala kesangsian....

Nyahkan 'beliau' dari Seri Perdana!

Segala-galanya akan terungkai belaka!

Anonymous said...

kesian aljub.. dah tak ada peluang nak ke Putrajaya! .. takziah pakatan haram!

Anonymous said...

muka org yg dah tak de rezeki! sedih & kechut

Anonymous said...

PUNYALA KUAT SEMANGAT DAN BERSUNGGUH2 NAK FITNAH ORANG SAMPAI GAMBAR2 ALTANTUYA YANG SUPERIMPOSE PUN DIJADIKAN MODAL.DENGAN BANGGA PULAK TU SEBAR FITNAH.
FUH..BANYAK SANGAT PAHALA NAK COVER DOSA FITNAH TU KE?

Anonymous said...

Sangsi apa ke bendanya. RPK dah mengaku di upah untuk memfitnah DS Najib dalam hal Altantuya ni. Baik sanggsi knp Mat Sabi bagi gelaran Al Juburiada DSAI 1997 dulu tapi kini sokong pulak. Bagai menjilat ludah kahak sendiri lagaknya.

Anonymous said...

Anuwar = Fitnah = pembohongan...

Yg peliknya..dulu PAS n DAP yg mnyalak kata ada bukti salahlaku seks Anuwar sms Anuwar jadi TPM...bila Anu kene tendang dri UMNO sume tuduhan pusing 360`....skrg BN/UMNO pulak yg salah kejam pada Anuwar...

Hanya org xreti guna AKAL saja yg masih nak jadi penganut Anuwar....

Anonymous said...

AGAKNYA "PERANCIS" PUN BUAT KONSPIRASI PADA DIA JUGA TAK, MAKLUMLAH PEMIMPIN ANUGERAH TUHAN

Anonymous said...

Tu la semua penyokong pembangkang ni bukannya ada akal,ANUwar tu kalau takleh p putra jaya pun dia dapat p PUDU RAYA pun jadi la....

Anonymous said...

ANON 4.19PM
Nyahkan 'beliau' dari Seri Perdana!

...................................

AKU NAK TENGOK SAPA YANG KENA NYAH NANTI,,BAGI AKU, AKU TAK NAK GADAIKAN MASA DEPAN ANAK CUCU AKU KEPADA ANWAR ALBONTOT, MAT SABU AL BAU PUKI MAH, LIM KIT SIANG(PROKSI PAP SINGAPORE) KARPAL SINGH (SAYA ADA BUKTI ITU ANWAR BELAKANG PUSING-TAPI SEKARANG JADI PEGUAMNYA) LU FIKIRLAH SENDIRI

Anonymous said...

Bomoh Siam,

Jangan membabitkn keseluruhan rakyat Malaysia. Anda hanyalah sebahagian kecil rakyat Malaysia yng bukan shj sangsi ttp bengong.

Sebahagian besar rakyat Malaysia menyayangi Najib sbb itu dia masih bertahan dan akn bertahan selepas pru13! Insyaallah!

Love you lah Ah Jb Gor mmmmuahh!

Anonymous said...

5.21 dan 5.23 jgn layan sial tu bro...bg je la jawapan mcm mana pun sial tu mesti merapu mcm keling mabuk..biar dia dtg..komen..dan blah... sian dah blog tak laku... cuba google tgk dapat tak blog dia tu??tu yg dok meroyan tu...nak dapat perhatian anwar untuk test dia kot...

Anonymous said...

nuar dah semakin nyanyuk, muka dia dah semakin pucat dan kering kontang....anugerah Tuhan konon.

Anonymous said...

tak lama dah nuar ni.............

Anonymous said...

data antutuya masuk mesia ada ke tak gap??

saja je nak usik gap and the kuncu2nya..

Anonymous said...

June 26, 2012 12:15:00 PM GMT+08:00
Baru-baru ni, ada disebut oleh YB Farid ( BN Penang ) tentang surat yang dihantar oleh seorang peguam kepada semua pemilik tanah di kawasan pulau, yang bertujuan untuk bertanya para pemilik tersebut sekiranya ingin menjual tanah mereka. Cara surat ditulis memang kerja peguam, ayatnya menimbulkan tandatanya kepada pemilik tanah apakan masalah kepada tanah mereka, suruh menghubungi mereka dan bila dihubungi barulah tahu, nak jual ke tanah tu ? memang peguam ni jenis CELAKA BESAR, pecacai dia tu peguam MELAYU. Yang hairannya ialah, bagaimana peguam BABI ni boleh dapat nama semua pemilik tanah. Mestilah PEJABAT TANAH ada sumbangan dan EXCO yang jaga tanah pun ada peranan. Cuba semak, dalam EXCO Pulau Pinang, bewak mana yang ada kuasa tentang tanah.

Anonymous said...

anon June 30, 2012 7:19 PM
............................
HANG ADA TANAHTAK JUAL KAT PAP SINGAPORE JOM KITA BOLEH CEPAT KAYA

Anonymous said...

BANNER PESTA MAKAN BABI BERSAMA ANWAR IBRAHIM DAN KETUA PEMUDA PAS JOHOR.
TARIKH:7 JULAI ,MASA 7.30PM(CUN2 MASUK MAGHRIB)
NON ISLAM:RM500
ISLAM:RM300
Mengikut carian di laman web didapati barisan kepimpinan tinggi AMK Negeri Johor dikuasai oleh orang-orang melayu yang beragama islam.Diketuai oleh Mohd Nazri Ismail.Sumber rujukan di sini.Begitu juga dengan individu yang mengelola majlis diatas (pertanyaan/hubungi) yang didapati 3 orang daripada mereka adalah melayu.Sebagai seorang islam tanpa ada perasaan bersalah atau segan silu mereka menganjurkan majlis makan malam membabitkan makanan yang tidak halal.Apabila disebut makanan yang tidak halal di restoran cina sudah tentulah ianya melibatkan babi,katak atau ular.

Awal tahun ini rakyat Johor dikejutkan dengan tindakan seorang pemimpin Pas Mersing yang melawat pasar babi dan mengagih-agihkan limau kepada peniaga daging babi.Kini AMK Johor pula menganjur dan menjual meja makan malam juga melibatkan babi.Hasil jualan sudah tentu digunakan untuk aktiviti AMK Johor.Maka bergeraklah AMK Johor dengan wang jualan babi.Inilah hasil kebebasan dan kesamarataan yang diajar oleh Anwar.

zat said...

1. Antantuya masuk msia pun tk de rekod.

2. Sapa2 boleh masuk France tk pyh lalu imigresen jika dia masuk dari mana2 negara European Union. Contoh: kalu u dh masuk London, u boleh bebas pergi ke Paris, Munich dll..

3. Kalu Antantuya bukan penterjemah jd dia dpt gaji jd penyedap sapa? Razak B ke Najib? tp ada org kata utk dua2 sekali.. perghh!!

Anonymous said...

Betul! lahabau Anwar! Mana ada Altantuya! Yg masuk perancis Aminah binti Abdullah!

zat said...

Menurut satu laporan akhbar on-line dari India, The Telegraph, Persatuan Kriket Malaysia (MCA)telah menjadi proksi kepada Persatuan Kriket Israel (ICA) pada persidangan tahunan Majlis Kriket Antarabangsa (ICC) yang diadakan disini baru-baru ini.

ISH..ISH...UMNO KATA TK MAU BERKAWAN DGN YAHUDI...KEMENTRIAN SUKAN OK JA NI...PERKASA, APA LAGI TUNGGU?

Nok said...

aku penuh yakin dari dulu lagi yg aljubri memang kaki toron depan blkg walaupun dia di bebaskan di atas fakta teknikal...tapi anuar dan penyokong2 haprak ni lupa bahawa tuhan tahu apa yg tersurat dan tersirat.....cash payment ataupun judgement day tetap akan berlaku dgn kehendakannya jua...tiada siapa pun haprak2 yg dapat menandingi kuasa tuhan....tunggu lah...tuhan tidak pernah tidor walau sesaat pun.....

DR Ticus said...

abesla puak2 fucktan nak spin cite apa pulak lepas ni,bekuburla fuckatan rakyat pu 13 ini insyallah,tlg amin kn hehehe


http://heyticus.blogspot.com/

Anonymous said...

Kepada,

En. Anwar Ibrahim

"Der.. Lu ape-ape pn xboleh la.." Auta Kare...

Yg ikhlas,

Zulkarnain

PUKR Pondan said...

Beware of the shaytaan in "human" shape, Anwar Ibrahim. He have a sick desire to be Prime Minister of Malaysia. He is to retarded to understand that he must achieve the majority of votes enough to set up a government. He cannot just jump into UMNO, what he really want.
He also like to put his pathetic dongle (see famous porn-video) into young handsome males anus.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.