Sunday, July 22, 2012

KETUA PEMUDA PAS KANTOI MENIPU LAGI !



55 comments:

Anonymous said...

hahahaha..... rekod ini menjadi bukti di masa depan bahawa tantaik hanya layak jadi nasi tambah, blient followers dan penipu besar...

rekod ini akan berkata2 dgn sendirinya pada masa depan, maka akan termaktublah bahawa tantawi adalah seorang penipu....

tiadalah harapan tantawi yg kununnya mampu menggantikan hj hadi dan pemimpin masa depan pas....

punahlah harapan tantawi utk panjat hairaki politik pas dimasa depan, penipuan yg direkodkan ini mampu meranapkan apa jua impian tantawi dan cita2 besar tantawi...

otai
subang

Anonymous said...

BOHONG 'SUNAT' ASALKAN MATLAMAT NEGARA KEBAJIKAN TERCAPAI...OSTAD KATA TAK PA?

Anonymous said...

hebat ustaz fathul bari... padahal statement tantawi tu merupakan bola tanggung utk fathul bari..

tapi tidak pun di ambil malah mengajak semua umat islam bersatu dan perjelaskan pada cina2 kafir di msia tentang hudud...

jelas membuktikan ustaz fathul bari punyai jiwa yg besar, perjuangan yg besar, cita2 yg besar, wajib disokong oleh setiap lapisan umat islam....

ini satu fenomena yg hebat yg bakal berlaku di msia, sudah lama umat melayu di negara ini menunggu jurucakap yg sebegini, jika direnung 10, 20, 30, thn yg lalu, kita mmg tidak ada jumpa juruckp begini...

tahniah ustaz fathul bari...

Anonymous said...

nasrudin tongtaik bukan tantawi..berangan tantawi konon ! mulut erot bercakap air liur tersembur memang aku tahu kaki penipu dia ni...porahh lu..

Anonymous said...

DAP adalah 'Abang Besar' dalam PR. Ini adalah satu hakikat. Dalam PRU nanti, jika kita pangkah PAS, sama seperti kita pangkah DAP. Kalau PAS nak menubuhkan Negara Islam mesti kena mintak izin dan restu dari DAP terlebih dahulu.

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

~Janji Ditepati - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Perhimpunan Agung UMNO - Pemuda Dan Puteri UMNO Menyalak Macam Anjing Gila ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Semua Rakyat Malaysia Belum Tahu - Pemimpin2 UMNO Terengganu Terbodoh Sejak Merdeka ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy,paste) dari 'Abang Sayang'

Anonymous said...

bukannya nasarudin taik ni je..malah semua pemimpin pas ada lah BODOH!! cakap pakai persepsi sendiri je... dia ingat bila dia ckp kapal sink pun dah berlembut..kononnya boleh diterima oleh kapal la.walhal kapal bg pukulan TKO plak... wei nasa serban besaq tapi dalam kosong..wat malu muka je la lu org bhai.... sorok kepala dalam kain bini la wei....

Anonymous said...

bg kapal sink NO COMPROMISE..tp bg PAS apa pun blh compromise..esok bini pun boleh share ngan nuar..asal dapat putrajaya..... awat gila sgt ke putrajaya tu tok?????

Anonymous said...

Kesian pemimpin pas, seorang pun tak boleh diharap. Dah tahu dapig macam tu masih lagi nak bersekongkol. Dulu masa pas tak join pr, aku tengok pas ok lagi. Sekali sekala ada statment bodoh keluar dari orang tua nyayuk tapi ahli dia masih ramai. Sekarang ni pas hancur lebur dan tiada arah. Kejap sokong pluralisme, kejap sokong lgbt dan selalu sokong peliwat dan penzina. Buktinya, pernah tak kita dengar pas suruh Anwar bersumpah laknat??

Anonymous said...

Allah dah berjanji bahawa sesiapa yang memperjuangkan agamaNya, Allah pasti akan beri bantuan dari segenap penjuru. Masalahnya, macamana Allah nak bagi kemenangan pada PAS jika PAS bergabung dengan parti yang menolak negara Islam dan undang2 hudud?

Anonymous said...

kesempatan utk hudud yg terbaik sepanjang 50thn kewujudan tanah melayu ialah pada ketika slpas PRU 12....

ada sekitar 150 lebih kerusi parlimen yg di menangi oleh org melayu mau dari umno, dan pas...

yg menggagalkan hukum hudud ialah nik aziz yg tolak gagasan UG dari kem hj hadi, yg telah nampak peluang besar terhidang didepan mata...

kesempatan itu dan peluang besar yg tidak pernah dirasai oleh mana2 ahli pas mau pun dari umno sendiri, dimana satu keadaan yg panik setelah melihat begitu byk kerusi dimenangi oleh org cina dap..

anwar yg disokong israel terhidu rancangan hj hadi seterusnya umumkan rancangan 916, yg mendapat sokongan nik aziz ....

gagalnya UG, maka gagalnya hudud di peringkat nasional, umat islam harus menyesali kegagalan ini, dan org yg btangjawab atas kegagalan ini iaah nik aziz...

peluang di PRU 13 kita tak tahu samaada boleh berlaku fenomena begini lg ataupun tidak, kalau undi cina kembali semula ke BN maka akan sedikit sebyk menggangu keseluruhan process utk mencapai hudud di msia..

Anonymous said...

PAS PARTI PEMBOHONG

PAS parti di anggotai oleh pembohong2 trsohor
PAS parti yg menjual pembohongan utk survival
PAS parti yg mnghalalkn pembohongan utk meraih undi
PAS parti yg sntiasa berbohong utk mengekalkn kepercayaan org len
PAS berbohong demi KUASA
PAS berbohong demi KUASA bkn demi agama
PAS sentiasa berbohong asalkn dapat sokongan dari penganut PAS yg bebal, taksub n BODDDOOOO..

PAS parti PEMBOHONG..

Anak Lenggong said...

Kalau tak pandai menipu..membuat fitnah dan tak pandai menjatuhkan maruah orang lain, bukan melayu PAS namanya..orang hidup ataupun dikata mati..orang tak cedera pun di siram sirap untuk menunjukan bahawa orang tu tercedera.

Anonymous said...

nasarudin...tok ambo malu tok....

nik aziz...malu gapo gak mung ni...

nasarudin..ambo kecek kapal sink dah uboh..memey la ambo kencing je maso tu.tapi kapal langsung tak bg muko kat ambo ni..terus dipangkoh tok...wat malu ambo ja..bini ambo pun dah senyum sinis nengok ambo ni tok..mal tok malu...

nik aziz..huk aloh demo ni..lek la bro..kito nak putrajaya atau dok?mung jangey malu malu..bior bini mung tak hormat mung..bini ambo pun dah mula pandang hino kat ambo..takpo kito dapat putrajayo nanti..kito samo samo jayokan ngan si abby tu...

nasarudin..huh..tok jangey wat lawok bodoh la.walaupun mung tu memey bodoh..ambo serius malu ni tok...tok tanyo la kapal tu..awat dia wat malu ambo ni...

nik aziz..huh...gilo apo mung ni..nak kawe ena kick ka??kapal tu dah mcm tuhe kito.. mung jangey lawan cakap dio. mung dah tau mung bodoh..yg dok pi debat kenapo?? skrg nak suruh ambo lawan kapal pulok mung ni..huh..selisih malaikat 44 pun kawe tak mau..putrajaya tetap tujuan utomo kawe..mung diam diam je...

nasarudin..baiklah tok.....

bomo melayu said...

Bolih dikatakan semua Pemimpin PAS dari Pucuk Pimpinan hingga keakar umbi,PENiPU BESAR..Sejarah Penubuhan PAS dari dulu hingga sekarang hanya menipu Orang Melayu yang semuanya beragama Islam,Islam hanya mainan politik PAS,cakap putar belit dulu sampai sekarang dah beberapa jenerasi kena tipu,taktau malu dengan bangsa asing..tapi kita tengok Karpal laknat tu,sampai sekarang cakap dia tak bohong sama seperti 20 tahun dulu,kalau PAS nak laksanakan hukum Hudud langkah manyat aku dulu,maksudnya macam tu..PEMBOHONG betul ketua Pemuda PAS haprak ni...

Bomo Siam said...

Ostat Nasrudin!

Can we be done with this issue for once and for all?

If you are implementing hudud, just say so. We don’t need to have a situation where PAS keeps telling that it wants to implement hudud and DAP has a leader saying that hudud would be implemented over his dead body.

Which is which now?

Anonymous said...

PAS berpegang pada janji Allah atau pada janji DAP? Siapakah yang berkuasa memberi kemenangan kepada PAS dalam pru nanti? Allah atau DAP?

Anonymous said...

Pas memang pakar bab buat andaian lepas tu di tambahan petikan2 al-qurab dan hadith. Orang yg mendengar memang terpesona, tangkap lentok tapi hakikatnya..... Andaian/ fitnah.

Anonymous said...

bomo siam..

good question...and do you think that ostad nasrudin dare????even nik aziz also keep quiet when kapal sink gv that statement......

PAS hanyalah parti yg diperkudakan oleh DAP dan PKR.. walaupun ramai yg sedar hakikat ini namun atas 'kerjasama' yg telah dijalin untuk menakluk putrajaya maka segalanya dilupakan......

Bomo Siam said...

“If we have enough majority if PAS is stronger than our allies we will implement, even if not with the current partners we have in Pakatan may be there will be other pacts that will lend us their support ” Harun Taib was quoted as saying by the New Straits Times.

Anonymous said...

PAS - PARTI AJARAN SESAT
- PARTI AJARAN SONGSANG

KLU TK BETUL..KNP PARTI PAS TK SANGGAH KENYATAAN MB TERENGGANU...huhuhu..pas pis pus...Take Bear..cian hasan ali..nk tgkkan islam pun kena pecat..banggang punya pas...melutut pada DAP kafir...!

Anonymous said...

as long as PAS in pakatan did you think that they will get a majority???its better PAS going on alone!!!

Anonymous said...

Yang manakah lebih penting? Nak dapatkan redha Allah atau restu dari DAP?

Anonymous said...

ya betul...kiranya pas ni bergerak sendirian..insyaAllah ramai melayu tu ingin bersama pas.. namun semenjak pas bersama pakatan...parti itu seperti diperhambakan....

Bomo Siam said...

Walaupun Karpal dilihat cukup bertegas, namun umun barangkali keliru dgn 'mainan cemerlang' PAS!

Karpal & DAP terang2 terima konsep Negara Berkebajikan yg kini dijadikan dasar PAS.

Bukankah implement hudud itu sendiri adalah 'teras' kpd keujudan Negara Berkebajikan?

TANPA HUDUD...TIDAK ADA NEGARA BERKEBAJIKAN!

Anonymous said...

Pas takut Babi dari Allah swt

yogibear's season said...

Which is which?....

Guna akai lah!...

Takkan nak ikut the deaf,dumb and blind!...nanti boleh rasa duduk dlm lubang biawak...singgahsana jin!

Tak jumpa nas & hadis?

Bomo Siam said...

Jika dlm masa yg terdekat, PAS & DAP tak reply akan isu yg dibangkitkan olih ostat Nasrudin ni....

Jelas PR akan berhadapan dgn perkara sebenar! Iaitu ketidakmampuan menegakkan sebuah pakatan, sebagai satu platform menghadapi pilihanraya!

Jika masih inginkan ujudnya pakatan, suka atau tidak, salah satu pihak terpaksa berkorban!

PAS tak mungkin ketepikan perjuangan dasar Islamnya atau lebih baik bubarkan saja parti.

DAP...bergantung pd pengundi cina yg diakui lebih bijak berpolitik!

yogibear's season said...

Aik!....Negara Berkebajikan nak dibakulsampahkan pulak!

Selangor Shines with 3 stars..

Abang Mat!..get ready ...

Bintang Tiga akan ke Putrajaya.

yogibear's season said...

Cina kapir bijak ka?

Nas kata ...deaf dumb and blind..takdak akai!

Anonymous said...

Jika PAS yakin dengan janji Allah, percayalah tanpa bertahaluf pun, jika Allah menghendaki PAS menang, Insyallah PAS tetap akan menang. Pada masa yang sama, belum tentu PAS menang jika bertahaluf dengan DAP. Semuanya atas keizinan Allah jua.

yogibear's season said...

Nasrudin!...Take it or leave it!

NikAbduh... demo nok kato gapo!

Mutoligat oghe kat bawah.

Malu + Pening

Bomo Siam said...

Tahniah Ostat Nasrudin...!

Leburkan 'sindrom bisu' kepimpinan tertinggi PAS/DAP dlm isu ini...!

MANA MAU LARI...???

Anonymous said...

Bukankah PAS sepatutnya berpegang kepada persetujuan bersama Pakatan Rakyat iaitu agree to disagree.

Bomo Siam said...

Hudud/Dasar Islam adalah 'tanda aras' kpd kekuatan pakatan dlm PR!

Sebelum nak sembang dlm lain2 hal, selesaikan masaalah ini dulu!

Klu tak! Lupakan Putrajaya! Lebih baik bawak bendera masing2! Kepala pun tak pening!!!

Bomo Siam said...

Kpd kepimpinan PAS aku nak pesan....!

JGN TAMAK! ORG TAMAK SELALU RUGI...!

Klu dpt Putrajaya pun, nak implement hudud kena tunggu Karpal mati, lebih baik pulun Ktan, Kedah & Terengganu! Kira ok dah tu...!!!

yogibear's season said...

“If we have enough majority if PAS is stronger than our allies we will implement, even if not with the current partners we have in Pakatan may be there will be other pacts that will lend us their support ” Harun Taib was quoted as saying by the New Straits Times.

A veiled threat to Chinese voters and a coded message to Muslim voters!

1) There will be no Star3 government, should the Chinese vote PAS candidates.

2) Orang Melayu jangan undi calon2 DAP atau PKR kalu mahu Islam, Melayu, Raja terpelihara (mengikut susunan).


UMNO+MCA+MIC+MIC+KOMPONEN LAIN, Tahalluf Siyasi yang SAH....tiada mudharat pada sesiapa!

yogibear's season said...

PAS boleh menang 'the War' isu hudud dengan orang Melayu/UMNO ,but will lose the Battle with DAP on the same issue!

You win the Battle, you'll definitely win the War!

Kalau tidak, jadi ibarat pergi berperang pakai PELURU KAPOR!

Anonymous said...

when dap debated mca...pas dont have anything to say...insensitive

when pas debated imam muda, dap open its mouth before blogers open theirs...oversensitive

Anonymous said...

horsingh could be pulled to the river but dont force the horsingh to drink key

singh is kinng

yogibear's season said...

Well Singh,

Nobody gonna force you to drink the 'juice'!

Just go to the 'river' and enjoy the 'scenery' while taking a boat ride!

jiwakita said...

tapi...telah sekian lama.......negara kita negara islam contoh diiktiraf oleh negara arab ........negara amalkan sifat dan sikap keberkebajikan........terhadap institusi berkaitan rakyat dan masyarakat......

sedang pas masih beretorik ttg udg2 hudud...kini negara berkebajikan pula dicanang utk meredakan suhu dap sbgi rakan berkaitan hudud!

Anonymous said...

kah kah kah

bomoh sie arahkan pas

kah kah kah

bomoh sie mintak pas tankuh hudud

kah kah kah

bomoh sie takut bhai lebih dari segala-galanya

kah kah kah

Anonymous said...

Cikgu"S":
Tantawi tu bukan ulama,dia sekadar pembahas kedai kopi.
Dia tak ade modal bernas untuk membahas hujah Fathul Bari.Dalam keadaan gopoh-gapah itu dia terpaksa cakap ape saje asal tidak senyap.Nanti orang kate habis modal.
Kalau teman jadi Tantawi,teman akan letak jawatan sebai Ketua Pemuda PAS.
Sudah tentu ini lebih terhormat daripada gugur kerana di anggap kurag bijak oleh ahli2 yang lain.
Di belakang memang semua ahli PAS cakap macam tu pun.Dia orang kate Tantawi bikin PAS tersungkur malu.

Anonymous said...

“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.

Anonymous said...

“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.
“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.

Anonymous said...

SO MR. NASRUDIN TANTAWI....THE TRUTH HAS PREVAILED.SO YOU ARE THE ONE WHO SHOULD BE UPDATED WITH THE STATUSQUO OF MR. KARPAL ON THE ISSUE OF HUDUD ...NOT USTAD FATHUL BARI...SHAME ON YOU...PINJAM TAGLINE LGE HE..HE..

JANGAN NAK DENY LAGI FOR YOUR INFO KARPAL MUST HAVE WATHCHED THE DEBATE...KANTOI HANG TANTAWI KATA SEBALIKNYA. NEXT TIME SPEAK THE TRUTH NOTHING BUT THE TRUTH.USTAD PAS NI DENGAN AYAT2 QURAAN SELALU KELENTONG DAN MENIPU....IN THE END CAUGHT YOU LYING.

Anonymous said...

PAS ditubuhkan oleh orang yg kecewa. Begitu jugak dengan PKR. PAS ditubuhkan oleh fanatik yg kurang cerdik dan bersangka kat Malaysia ni ada orang Islam sahaja.

Bila dah 50 tahun, anak buah pemimpin PAS dulu yg kini jadi pemimpin baru sedar nak kena bersekongkol dengan bukan Islam untuk mendapat undi. Maka mereka pun telah menggadaikan perjuangan Islam yg dilaung-laungkan selama 50 tahun itu demi undi bukan Islam. Jadi, tiada beza mereka dengan UMNO yg dah lama sedar dan hidup dalam realiti bahawa Malaysia terdiri dari pengundi berbilang bangsa. UMNO nak hidup, begitu jugak dengan PAS sekarang.

PAS patut gugurkan dasar perjuangan Islam mereka kerana Nabi sendiri tidak memerlukan parti politik untuk memperjuangkan agama Islam tercinta.

Anonymous said...

pas pisspus munafikin abad ini

Anonymous said...

hahaha...dulu, kini dan selamanya parti anak setan nie jadi bodoh....soh je la depa pakai kain banyak2 atas kapla tue, bodonya berbakul2 jugak......asik2 nak bertakebeer jer, tue yang jadi bodo nak mampos tue...hahaha

Anonymous said...

pastu dia angkat bakul pasal video "ole" yang kononya dapat like banyak

mentang mentang dia belakon dalam itu filem .. dia suruh orang cari la video tu gamaknya..

spesis gila glemor ..

kekeke ...

Anonymous said...

dalam syiah ada konsep taqiyyah, kepura-puraan! Tak tahu la plak klu ada kaitan......

Anonymous said...

mana mungkin parti munafik boleh laksanakan 'HUDUD'..dari 'kami akan laksana 'HUDUD' sebelum ayam berkokok..hinggalah 'HUDUD' hanya 0.0001 percent dalam ISLAM..'tiada NEGARA ISLAM..yg ada NEGARA BERKEBAJIKAN..sebenarnya orang yg menentang 'HUDUD'adalah Parti PAS sendiri..dan ungkapan tsb keluar dari mulut orang yg mengaku 'ULAMA'..jadi penipuan demi penipuan dilakukan dan pengikutnya cumalah orang2 yg BODOH..dan TULI..itulah 'HAKIKAT PARTI PAS"..bagi KARPAL bersuara dah mula sujud pada KARPAL mcm mana nak jadi pejuang ISLAM..POOORAHHHH!!!

PAHIT ITU UBAT.

cifut said...

Memalukan.
Tantawi berhujah beralaskan fakta dusta.
Islam la sangattt!!! *tangan kat bahu.

Anonymous said...

pembohong, pendusta adalah salah satu ciri2 munafik...kaum munafik Tuhan tempatkan didalam neraka Jahanam, neraka paling terbawah..akhirnya NYESAL TAK SUDAH.