Monday, July 2, 2012

PAS TUKANG BASUH BERAK TERBAIK DAP !

62 comments:

Anonymous said...

Biasalah, anjing belaan yang juga pecacai suruhan DAPigs seperti PAS ini akan membuat apa saja untuk membela tuannya walaupun menjahamankan bangsa dan agama sendiri, kalau tidak masakan mereka sanggup nak menghapuskan keistimewaan Melayu, membenarkan kalimah Allah digunakan oleh bukan Islam sesuka hati, membuat hukum hakam sesat untuk kepentingan politik, membaca khutbah menyanjung DAPigs dan menghina kerajaan, malahan Tuanku Sultan pun sanggup dihinakan oleh puak PAS yang bebal ni.

Saya tak hairan dengan PAS kerana PAS sekarang ini adalah anjing belaan bertaraf anjing suruhan kepada DAPigs dalam Penipu Rakyat. Blah la, PAS perosak bangsa, PAS perosak umat, menjadi anjing belaan DAPigs untuk secebis kuasa politik, tapi bangsa dan umat akan jadi mangsa kerana PAS ni bebal tahap super, berlagak pandai, tapi bangang nak mampus, jangan harap aku akan undi PAS dan PKR kerana di kawasan pengundian aku calon PAS di DUN dan calon PKR di Parlimen menentang calon Barisan Nasional dari UMNO, aku akan sokong calon Barisan Nasional dari UMNO kerana UMNO membela Islam dan bumiputera, tapi PAS menjadi pecacai DAPigs semata-mata. Penipu Rakyat tukang perosak masyarakat, cakap lain buat lain, janji bulan dan bintang, sampai syurga dijanjikan, tapi akhirnya janji macam taik, macam neraka, pembohong kerana lepas menang menindas rakyat, dasar komunis yang tidak boleh dipercayai.

Undilah Barisan Nasional untuk kepentingan Islam dan bumiputera serta negara yang makmur sejahtera.

hangkedee said...

Akibat daripada mengkafirkan sesama Islam.Ambik kau tuhan telah menghitamkan hati hati mereka kepada kebenaran.DAPig=PAP singapork."Langkah mayat dulu negara Islam@ Over my dead body for Islamic State"Ada faham wahai lebai malang moden?

Anonymous said...

PAS bukan lagi tukang basuh berak DAPigs, tapi tukang jilat berak DAPigs, kencing DAPigs pun PAS jadi tukang minumnya, bodoh nak mampus PAS sekarang ni, jadi anjing belaan DAPigs merosakkan agama dan bangsa sendiri kerana politik kedengkian mereka.

PRU 13 undiku untuk Barisan Nasional, kerana Penipu Rakyat ibarat anjing tersepit, tak guna diundi kerana akan menyusahkan rakyat, perangai macam komunis, sebelum pilihanraya janji bulan dan bintang, tapi lepas menang menindas rakyat dengan berbagai penindasan, memang Penipu Rakyat ni dasar komunis yang tidak boleh dipercayai.

Anonymous said...

PAS + DAPig + PKR = Komunis + Anjing Tersepit Yang Tak Mengenang Budi + Perosak Masyarakat

Anonymous said...

PAS = Pecacai Tak Sedar Diri + Anjing Belaan DAPigs + Anjing Suruhan DAPigs

Anonymous said...

Ada 11 fakta Pas bukan mendaulatkan agama, sebaliknya hanya memperkudakan agama untuk mendaulatkan kuasa;

1. Maksud perjuangan untuk dunia dan bukan akhirat. Lisan kata untuk keredhaan Allah, perbuatan lebih menampakkan untuk mencapai keredhaan makhluk.

2. Niat tidak ikhlas kerana Allah dan bertindih-tindih. Untuk Allah ya, untuk kuasa pun ya.

3. Nabi mendaulatkan agama dengan kasih sayang tapi Pas daulatkan agama dengan mengadaikan silaturrahim dan umat Islam berpecah.

4. Nabi tolak tawaran untuk menjadi raja demi kedaulatan agama, tapi Pas memang berusaha untuk jadi penguasa untuk mendaulatkan agama juga katanya. Jadi cara Pas sama sekali bertentangan dengan cara nabi.

5. Nabi tak yakin dengan kuasa, kedaulatan agama boleh tercapai, tapi Pas yakin hanya dengan kuasa kedaulatan Islam boleh terpelihara. Jelas, yakin Nabi dengan yakin Pas sama sekali bertentangan. Jika yakin nabi kepada Allah, yakin PAS pula selain kepada Allah, yakin juga kepada yang selain dariNya.

6. Nabi laksana hudud di atas kerelaan si pesalah, iaitu dengan pengakuan secara rela kerana mengakui kesilapan dan ingin bertaubat seterusnya meminta dia dihukum di dunia lagi sebagai bukti mereka benar-benar bertaubat.

Pas pula mahu amal hudud melalui kuatkuasa undang-undang yang perlu diluluskan oleh 2/3 ahli dewan rakyat. Masalah kerelaan dan taubat tidak timbul langsung.

7. Maksud hudud nabi adalah kejayaan selepas mati untuk si pesalah yang bertaubat sebelum mati. Maksud hudud Pas adalah untuk memberitahu rakyat bahawa parti mereka mahu melaksanakan hudud tapi dihalang oleh UMNO.

Maknanya, mereka mahu memberitahu rakyat bahawa UMNO tolak agama. Itu saja. Tiada hubung kait dengan “kerana Allah” dan kehidupan selepas mati. Jika pesalah dihukum rejam melalui hudud paksa Pas, belum tentu si pesalah itu bertaubat dan mendapat kejayaan syurga selepas mati.

8. Bagi Pas, perjuangan yang dibawa oleh UMNO, salah dari sudut agama dan tidak boleh dikompromi, tetapi perjuangan mereka menggunakan landasan demokrasi berparlimen dan sistem undi juga jelas bukan datang dari Islam. Boleh pula dikompromi dan tidak salah.

9. Perjuangan nabi adalah untuk memastikan setiap dari umatnya beriman dengan Allah dan bersaksi bahawa Muhammad itu utusanNya. Seterusnya setiap manusia akan mendapat kejayaan di alam yang kekal abadi.

Perjuangan islam Pas, perjuangan berpilih-pilih ibarat kasih bertompok-tompok, benci melata-lata. Yang patut dikasihi, dibenci. Yang patut dibenci dibuat kawan. Yang patut disokong, ditentang. Yang patut ditentang, dia subahat pula.

10. Nabi tidak pernah menjatuh hukum seseorang itu kufur dan jatuh kafir, walaupun baginda tahu ada 83 orang munafik di kalangan sahabat ketika itu.

Baginda hanya memberi senarai munafikun ini kepada penyimpan rahsia baginda, Huzaifah r.a dan tidak menghebahkannya kepada umum. Tapi Pas, hari-hari ceramah menjatuh hukum kepada sesiapa saja yang tidak sealiran dengan perjuangannya.

11. Perjuangan Islam Pas tidak dapat bebas dari sifat yang dibenci nabi, iaitu bohong, fitnah dan dusta, sombong, riak dan takabbur. Jika tak percaya selalu-selalulah pergi dengar ceramah Pas.

Kesimpulannya,

Perjuangan Pas bukan perjuangan untuk mendaulatkan Islam. Realitinya, Pas hanya menjadikan Islam sebagai perkakas untuk menyempurnakan cita-citanya untuk berkuasa.

Kononnya hanya dengan cara melalui kuasa saja Islam boleh didaulatkan di negara ini. Pas menjatuhkan hukum syirik kepada UMNO, apabila ada kalangan pemimpin UMNO berkata, “hanya UMNO yang mampu memimpin negara ini”.

Bagaimana pula hukumnya, apabila Pas berkata, “hanya dengan cara mendapat kuasa terlebih dahulu, barulah Islam dapat didaulatkan”???

Anonymous said...

GAP dedahkan isu Tabung Mamali....

Demi aqidah kami bongkar !!!

Anonymous said...

Semua di jemput ke Ceramah TIBAI untuk mendengar kebenaran ...

Anonymous said...

Hai puak2 umnu2 yang teramat daif dalam kehidupan,Raja Porno mca dah bagi amaran kat umnuu johore jangan cakap pasal hudup nanti mca akan hudup kan umnuu apa ceta

Anonymous said...

DAP umpama memberi mata kapak dan batang kapak pula diambil dari dahan pokok yang hendak ditumbangkan itu umpama puak2 PKR dan PAS yang menjadi alat DAP menghancurkan Bangsa sendiri...

Sedarlah, cukup2 lah memperkudakan agama dan umat islam untuk menghancurkan saudara seislammu

Anonymous said...

"Langkah Mayat Dia Kalau Nak Negara Islam" = Kawan baik PAS

Anonymous said...

Siapa menentang murtad akan dikeluarkan dari PAS = Dr Hassan Ali

So yang sokong murtad boleh kekal dalam PAS = Khalid Gereja

Anonymous said...

Siapa gadai Kalimah Allah = PAS

Anonymous said...

Siapa Buat Fatwa mengundi lg ptg dari mengerjakan haji = PAS

Anonymous said...

Siapa kata negara islam tak terkandung didalam Al Quran = PAS

Pelatuk said...

Yg menyedihkan lagi, PAS hebohkan artis-artis `berhijrah' ke parti tersebut dakwanya kerana PAS memperjuangkan agama Islam!. Mereka tak tahu perangai sebenarnya artis-artis tu khususnya `hero' Lt adnan. Artis ni `cetek agama' sebab tu mudah terjerumus. Mereka tak tahu perbezaan mainan parti politik PAS dan agama Islam sebenar. Dia ingat siapa je pakai serban, songkok semua Islam. pergi sahaja kat India dan Indonesia tu....

Anonymous said...

Siapa sokong Ambiga dan LGBT = PAS

Anonymous said...

Siapa buat motivasi ngan bini orang dalam bilik hotel pagi2 buta = Ahli Pas

Anonymous said...

Anonymous said...

Hai puak2 umnu2 yang teramat daif dalam kehidupan,Raja Porno mca dah bagi amaran kat umnuu johore jangan cakap pasal hudup nanti mca akan hudup kan umnuu apa ceta
July 2, 2012 3:02 PM

---------------------------------------

Raja Porno Bersaudara dalam Penipu Rakyat apa cerita? Kongkek mengongkek, hisap mengisap, bontot membontot, raba meraba tetek, apa cerita? Pasal Cibai Sex Leg tu, ibarat anjing tua yang dah nak mampus, aku sokong UMNO, aku boleh terima MCA, tapi aku meluat bebenor dengan Cibai Sex Leg perosak MCA dan menjadi biawak hidup yang perlu didokong oleh MCA pula.

Cibai Sex Leg tu nak bagi amaran jadah apa lagi? dia tu tak guna, sama macam geng Penipu Rakyat, cakap berdegar-degar, tapi macam jahanam.

Anonymous said...

Siapa rembat bini orang kat Bilik 121 = Ahli Pas

Anonymous said...

Siapa yang relakan tapak masjid kat Penang diambik = PAS

Anonymous said...

Dalam PR lah Porno Bermaharaja lela

Daripada membuntut sampai ke ais krim kepada ramas nenen semuanya depa buat.

Industri utama depa "Rumah Urut"

Porno Seporno pornonya

Sembag Sex kat Phone dia buat gak...masihkah kau hingat Sedap Mah

Anonymous said...

GAP kasi tayang balik Semua PorNO2 PR biar orang Malaysia tau puak2 ni memang kaki PoRn

Anonymous said...

Bagaimana hukumnya, apabila Pas berkata, “hanya dengan cara mendapat kuasa terlebih dahulu, barulah Islam dapat didaulatkan”???

Jawapannya:

Adake, berjuang utk tegakkan Islam secara bersyarat, sedangkan negara ini 80% orang Islam. Apa takut!!!!, takut kerana ALLAH ke atau takut kerana DAP dan PKR!!!, sebab tulah bila aktiviti murtad kat Selangor PAS diam je sebab nak jaga DAP. So DAP berimankan DAP....

Jering Daily said...

Salam Tuan GAP

Blog tuan sudah dipautkan di blog kami.

Di harap pihak tuan dapat memautkan link blog kami di sini juga

jeringdaily.blogspot.com

Terima kasih KFC tempoh hari :P

wasalam
admin@JD

Anonymous said...

Pelatuk said...

Yg menyedihkan lagi, PAS hebohkan artis-artis `berhijrah' ke parti tersebut dakwanya kerana PAS memperjuangkan agama Islam!. Mereka tak tahu perangai sebenarnya artis-artis tu khususnya `hero' Lt adnan. Artis ni `cetek agama' sebab tu mudah terjerumus. Mereka tak tahu perbezaan mainan parti politik PAS dan agama Islam sebenar. Dia ingat siapa je pakai serban, songkok semua Islam. pergi sahaja kat India dan Indonesia tu....

July 2, 2012 3:10 PM

------------------------------------

Kononny undi PAS dan kuncu-kuncunya dapat masuk syurga, malahan jadi ahli PAS pun boleh masuk syurga, nak kesenangan jangka pendek, macam ajaran sesat, sebab itulah ada artis yang jenis fikiran singkat fikir pendek mencari kesenangan cara yang tak betul, kononnya bertaubat, kononnya insaf, tapi kalau dah insaf, apahal buat ceramah maki hamun kerajaan, menghasut orang ramai buat kerja tak elok seperti demontrasi liar sebagaimana yang dibuat oleh Bob Lokman dan geng-geng dia itu? Ini dah insaf ke, dah tak laku dalam dunia artis? Nak popular balik jadi penceramah politik, macam Azmil Mustapha, berlagak nak jadi penceramah agama, tapi diri sendiri pun entah apa-apa, harap serban, jubah dan janggut macam janggut kambing, penyamun pun boleh buat. Ceramah agama konon, tapi maki hamun di sana sini, belajar kat Syria yang lebih aman dari Malaysia, tapi apahal sekarang lari balik ke Malaysia? Kalau betul sangat insaf dan bertaubat, jadilah sukarelawan membantu mangsa perang di Syria, mati pun mati syahid, kerana fi sabilillah, tapi apahal lari ke Malaysia? Itulah cakap saja besar, kerana dah tak laku dalam lakononan, jalan mudah jadi penceramah politik, harap-harap dapat jadi calon, gantikan Salahuddin Ayub di Kubang Kerian yang nak lari bertanding di Johor pula kali ni.

Anonymous said...

Siapa yang bersekutu dengan DAP membiakkan rumah urut kat selangor = PKR+DAP

Anonymous said...

Anonymous said...

Bagaimana hukumnya, apabila Pas berkata, “hanya dengan cara mendapat kuasa terlebih dahulu, barulah Islam dapat didaulatkan”???

Jawapannya:

Adake, berjuang utk tegakkan Islam secara bersyarat, sedangkan negara ini 80% orang Islam. Apa takut!!!!, takut kerana ALLAH ke atau takut kerana DAP dan PKR!!!, sebab tulah bila aktiviti murtad kat Selangor PAS diam je sebab nak jaga DAP. So DAP berimankan DAP....

July 2, 2012 3:17 PM

------------------------------------

Daulat Islam apanya, di Kedah, Madrasah yang juga sebuah surau hendak dirobohkan untuk dibuat shopping complex, malahan Musangka pecacai tegar PAS sendiri dah mengaku dalam komennya sebelum ini dia ada dapat kontrak kecil untuk buat kerja di shopping complex tu.

Lihatlah juga di Kedah, PAS yang berdegar-degar nak kuatkuasakan larangan operasi pusat hiburan di bulan Ramadhan, tapi kerana hanya seorang saja ADUN DAPigs yang mewakili DUN Kota Darul Aman iaitu Lee Guan Aik tidak bersetuju dan menentang keras cadangan itu, PAS yang mempunya 16 kerusi DUN di Kedah menikus dan mengikut telunjuk DAPig dalam isu itu, lihatlah, PAS dah ada kuasa pun masih jadi pecacai DAPigs, tak payah percayalah dengan PAS yang suka berdrama swasta ni sangat, PAS selamanya akan jadi pecacai tahap anjing suruhan DAPigs kerana pimpinan PAS jenis tak reti berfikir sangat, kalau tidak masakan Kedah dan Kelantan makin bermasalah, kepimpinan ulama konon, tapi nak mentadbir pun tak reti, setakat letak batu asas lepas tu projek pun tak jalan, apa guna? Ulama konon, ulama jadah apa kalau membohong sebegini rupa? Sedarlah diri, insaflah.

Anonymous said...

Italy 4 - Spain - 0

ini semua salah UMNO


Perghhhhh

Anonymous said...

Perghhhhh salah tu Bro

Italy 0 - Spain - 4

tu salah kau bukan salah UMNO

Hidup UMNO

Anonymous said...

kahkahkahhhhh

lawak la lu ....

lawak Salah UMNO

ni komputer aku lembab ni salah UMNO gak kee

Anonymous said...

Industri utama depa "Rumah Urut"



perghhh bole menang award statement ni.

Anonymous said...

Siapa yg menentang pembinaan Sekolah Agama di Perak = PAS + DAP

Anonymous said...

Negeri selangor telah berubah daripada negeri berasaskan perkilangan kepada negeri berasaskan Urutan

Anonymous said...

Ada lebih kurang 7000 kilang urut yang beroperasi di Selangor...

rasanya dapat bantuan dari geran selangorku kot sebab bila apply kat tekun tak lepas

Anonymous said...

Anonymous said...

Bagaimana hukumnya, apabila Pas berkata, “hanya dengan cara mendapat kuasa terlebih dahulu, barulah Islam dapat didaulatkan”???

Jawapannya:

Adake, berjuang utk tegakkan Islam secara bersyarat, sedangkan negara ini 80% orang Islam. Apa takut!!!!, takut kerana ALLAH ke atau takut kerana DAP dan PKR!!!, sebab tulah bila aktiviti murtad kat Selangor PAS diam je sebab nak jaga DAP. So DAP berimankan DAP....

July 2, 2012 3:17 PM

------------------------------------

Daulatkan Islam konon, lihatlah apa yang dah jadi di Selangor? Dr. Hassan Ali menentang keras penjualan arak dan judi di Shah Alam, tapi bila rampasan arak yang mengikut peraturan yang dikuatkuasakan oleh Majlis Bandaraya Shah Alam, maka Ronnie Liu dengan samsengnya mengarahkan arak yang dirampas itu dipulangkan, bila Dr. Hasan Ali membela Majlis Bandaraya Shah Alam, maka kepimpinan 'ulamak' PAS melenting kerana lebih mengutamakan kepentingan politik dari kepentingan Islam, maka Dr. Hasan Ali dilucutkan jawatan sebagai Pesuruhjaya PAS Selangor, kemudian selepas JAIS yang dibawah seliaan Dr. Hasan sebagai exco Agama Islam membuat pemeriksaan terhadap pusat ibadat bukan Islam yang disyaki terlibat dalam kegiatan memurtadkan umat Islam yang lemah imannya, maka PAS telah diarahkan oleh DAPigs untuk memecat Dr. Hasan yang sentiasa mengganggu DAPigs untuk merosakkan umat Islam, maka dengan tanpa rasa malu PAS telah menunjukkan kesetiaan yang tidak berbelah bagi sebagai anjing belaan dan anjing suruhan DAPigs apabila pimpinan ulama PAS memecat Dr. Hasan kerana PAS telah mendapat arahan dari DAPigs. Lihatlah, nak daulat Islam apanya lagi? PAS sekarang dah jadi anjing belaan bertaraf anjing suruhan DAPigs, nak daulat Islam apa lagi kalau dah jadi anjing belaan betaraf anjing suruhan kepada DAPigs ni? Blah la, PAS makin teruk dan makin merosakkan masyarakat, ulama konon, ulamak perosak sajalah, berselindung di sebalik serban dan jubah serta gelaran tok guru, tapi menjadi barua kepada DAPigs merosakkan bangsa dan agama sendiri. Umat Islam sekalian, sedarlah, PAS tidak boleh diharap untuk mempertahankan kedudukan Islam dan bumiputera di Malaysia kerana mereka adalah anjing suruhan dan anjing belaan DAPigs yang akan membuat apa saja perintah dari DAPigs walaupun menjahanamkan agama dan bangsa sendiri. Blah la.

Anonymous said...

Betullah PAS & PKR hanya jadi batang kapak dari dahan pokok yang cuba dihancurkan nya

Sadis - kesian aku lihat orang melayu diperbodohkan oleh DAP

Anonymous said...

PAS + PKR agen DAP. DAP pula proksi PAP. PAP pula agen Yahudi...


perghhhh


tak nampak lagi ke oii

Anonymous said...

Org Islam DAP + PKR + PAS merupakan ejen pemusnah agama , bangsa n negara di Malaysia...

Ketololan PAS mmbiarkan diri di prkudakn, di prBABIkn n diprANJENGkan oleh DAP + Anuwar....

Sbb apa penganut PAS n pmimpin PAS TOLOL...sbb dendam kesumat thdp saudara seagama n sebangsa yg mmbuatkn hati mrk hitam dgn dengki khianat...

apa punye BANGANG krn sgp mngkhianati n mnghancorkn hak keistimewaan kite org Melayu/Islam di Malaysia demi memuaskn nafsu dendam PAS n Anuwar....

hangkedee said...

Dari atas kebawah ada 1 ekor babi belaan Dapig berkeliaran jom bom ramai ramai.musangka,lord reid,bomoh siam.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

DR Ticus said...

Salam GAP tlg pautkan blog saya
http://heyticus.blogspot.com/
TQ

DR Ticus said...

http://heyticus.blogspot.com/

Nok said...

komen pro GAP cukup mantap...mampos penyokong2 PR tak boleh nak jawab berfakta...kalau jawab pun merapu macam org gila....di sinar harian aku hentam puak2 haprak ni...langsung tak boleh jawab.....salah satu soalannya "nik aziz kalau belakang anuar ibrahim atau kapal sink cakap berdegar2 berhubung hukum hudud...tapi bila depan mereka terus pusing 360darjah...tukar topic...hukum hudud langsung tak di tulis dalam manifesto dan dan buku jingga kenapa???sbb takut kena jubur dgn anuar.....ini lah parti yg paling haprak dalam sejarah tanah air...pas pis pus.....sedangkan janji dalam manifesto PRU12 pun ak tertunai lagi.....dan pemimpin islam yg paling munafiq adalah nik aziz bin nik mat..yg lansung tak ada intergriti.......harapkan serban macam roti kirai....

Anonymous said...

PAS cuci berak DAP???? silap tu bro... cina mana ada cuci la..kasi lap saja... pas akan menjilat sebersih bersihnya selepas guan eng dan kit siang berak.... pkr akan memakaikan lampin pakai buang untuk dap..... penganut akan berTAKEBEER diluar.........org tanya pasal dia..dia spin ckp umno pun tentang hudud gak... apa punya km da.... takpa la..pas pkr ada untuk backup... TAKE BEER!!!!!!!!

Musangka said...

HAJI HADI dan NIK AZIZ kena jawab dalam kubur dan di akhirat nanti di atas berpecahnya umat ISLAM di Malaysia. Agak2 HAJI HADI , NIK AZIZ dah ada jawapan tak?

Atau dia cakap 'Ado kawe kesoh?? Koci surgo ambo pege'! Bore masok surgo kawe luluske..!

ISLAMkan HAJI HADI & NIK AZIZ bila mereka menuduh UMNO kafir??

-Mencari keredhaan ALLAH bukannya mencari keredhaan undi untuk pilihanraya-

PAS - PARTI ANUTAN SYAITAN
PAS - PEROSAK Akidah SEMALAYSIA
PAS - PANGKAH ADA SYURGA
PAS - PARTI AJARAN SESAT
PAS - Pelacur Agama Songsang
PAS - Pahala Aku Sorang
PAS - Parti Angkat SAMPAH (cuci taik DAP)
korang sambung..

Anonymous said...

Dalam konteks Hudud, Dap (menurut Lim Guan Eng) berpegang pada perlembagaan.

Maknanya Dap bersetuju dengan perlembagaan yang ada. Maknanya Dap akur perlembagaan sedia ada

Soejipto TG KARANG said...

AKU ORANG ISLAM
AKU TAK RELA JADI BARUA DAP CINA
AKU TAK RELA JADI ANJING DAP CINA
AKU ORANG MELAYU
AKU ORANG ISLAM
AKU TAK PERCAYA JANJI MANIS CINA DAP
AKU SEDIHTENGOK MELAYU PAS DI TIPU BULAT BULAT
AKU ORANG ISLAM
AKUTAK RELA UGAMA ISLAM DI PERJUDIKAN.
ALLAHHUKABAR, ALLAHHUAKBAR,
MARILAH KITA SEMUA PERTAHAN ISLAM..........AMIN......

Anonymous said...

Pas suka sangat bendera besar. apa tujuan pun tak tau. kekadang bendera tu di letak kat kereta, lalu bawak tengah pekan.

Anonymous said...

Sementelahan Dap akur pada perlembagaan makanya marilah kita tentang puak yang mahu pinda perlembagaan.

Anonymous said...

ANON 458, AKU TERUSKAN.......
PAS -
PARTI AHLI SORGA
PARTI AHLI SORGA
PARTI AHLI SORGA
MEREKA SEMUA MAKSUM
THEY MAKE NO MISTAKE
THAY ARE CLEAN
MEREKA GUNA BAHASA BAIK
TAK TIPU
TAK FITNAH
TAK JUDU TAK KHALWAT
TAK ZINA...............
SEBENARNYA PAS NI PARTI YANG TERUK,

SUKA BERKAWAN DENGAN SYAITAN DAN ORANG KAFIR.
PARTI ANAK SYAITAN..........

Anonymous said...

Macam ni lah lu punya cakap macam orang berniaga lepas olang beli lu layan tarak sama macam sebelum beli.....ini malaysia hanya untuk melayu dan bangsa lain juga boleh hidup aman di malaysia. ...dan bangsa lain cari lah rezeki dgn aman di malaysia..jika kamu ada niat mahu pegang malaysia dan melayu kamu ganggu adakah kamu akan hidup aman dimalaysia. So fikirkan fikirkan.kepada kaum lain hidup aman dan baik baik sama orang melayu. Kita sudah lama tolong menolong tidak kira dari apa sahaja kita dah lama bersama dari kecil hingga dewasa.....sayang malaysia undi barisan nasional itu sahaja. ..sayangi cucu cicit dan generasi kita akan datang. Lanskap politik kita dan negara luar berbeza tak sama.kita di malaysia dah cukup selesa dan aman...

Anonymous said...

Apa2pun aku orang UMNO dulu, kini dan selama2nya akan tetap memperhambakan kepada ideologi sekular penjajah dan tetap teguh menjadi barua kepada MCA, MIC, Gerakan, tokey2 kapitalis demi 'FULUS' melalui amalan rasuah & konsep ali-baba!

Selamat berjuang melalui parti assobiyyah dan diktator UMNO!

Anonymous said...

Sekarang setelah Lancau Gaung Eng terangkan tidak ada hukum hudud, PAS N.Ajis, Hadi Awang, Mat Sabu boleh lap pantat-pantat Lancau Gaung Eng dan Karpal Pusing lepas mereka berak.
Anwar pun suka sedut buntut Lancau Gaung Eng.

Anonymous said...

6.07

wei sialan...umno tu lebih baik dari parti angguk sahaja (PAS) ko tu la babi......

gotye said...

jom kita orang melayu buat campaign top priority!!!:
1. sokong privatisation of penang port
2. refurbishment of bukit bintang plaza area

6803man sarawak said...

Rumah urut da lame pun btapak kat slangor.sebelum pr memerintah slangor lg.fikir dan siasat sblm menuduh.

Anonymous said...

Aku tak boleh tahan dgn statement Cina Kominis Lancau Nabu chee bai ni.

"PARTI YANG BERSIH SAPERTI PAS".

Memang PAS Parti yang Bersih, Bersih menjilat bini Kawan dan Bersih menSakau Tabung Masjid dan Duit Rakyar.

Anonymous said...

BomohSundal Siam dan Sundal2 PKR dan PAS sudah tak boleh di rehab lagi sebab dah berkawan rapat kongsi satu seluar dalam dgn BAPAK SETAN DAP dan Sundal2 PAS dan PKR adalah Raja segala Jin.

Anonymous said...

Anon 6:07 am adalah BomohSundalSiam yg berotak di pala butoh.

Anonymous said...

Pada sesi penggulungan perbahasan usul membantah perhimpunan Bersih 3.0 dalam persidangan DUN Melaka pada Isnin, Datuk Gan Tian Loo (BN-Duyong) bertanya kepada Betty sama ada beliau mengenali Ng Phaik Kheng yang dikaitkan dengan Guan Eng, namun Betty enggan mengulas mengenai perkara itu............
BAGUS PUNYA BINI NAK COVER PERANGAI BINI IKUTLAH PERANGAI WAN AZIZAH.....PERSATUAN BINI2 BODOH PEMIMPIN PR

Anonymous said...

Pada sesi penggulungan perbahasan usul membantah perhimpunan Bersih 3.0 dalam persidangan DUN Melaka pada Isnin, Datuk Gan Tian Loo (BN-Duyong) bertanya kepada Betty sama ada beliau mengenali Ng Phaik Kheng yang dikaitkan dengan Guan Eng, namun Betty enggan mengulas mengenai perkara itu............
BAGUS PUNYA BINI NAK COVER PERANGAI LAKI IKUTLAH PERANGAI WAN AZIZAH.....PERSATUAN BINI2 BODOH PEMIMPIN PR