Saturday, July 7, 2012

PEMFITNAH TUANKU SULTAN JOHOR AKAN DIBOGELKAN.


terbaik kupasan bloger MIK. dalang utama pemfitnah kepada tuanku sultan johor akan dibogelkan minggu depan. KLIK SINI

35 comments:

Anonymous said...

.

Merokok merbahayakan kesihatan ... kurangkan merokok .

.

Bomo Siam said...

Dlm kalut malut bermandi peluh, UMNU cuba tawan semula Sngor......

Tup2..! Kelambu UMNU di Johore diserang api misteri! Lalu digunakan hudud utk beri imej 'lebai' pd UMNU! Malangnya, ianya gagal kerana PAS awai2 sokong UMNO Johore akan niat baik tersebut!

Namun, bila UMNU kena hentam ngan lain2 komponen non muslim......

Kelam kabut pulak lari masuk istana!

Apakah istana, kubu terakhir UMNU?

Bomo Siam said...

Sepatutnya UMNU gunakan pengaruh kesultanan Johore utk merealisasikan impian UMNO Johore, melaksanakan hudud di Johore!

Bukannya mencipta konfrontasi dgn makhluk2 halus!

Dan jugak utk merealisasikan impian aku nak duduk di mahligai aku di Johore & isi borang ahli UMNU, terlaksana!

"Boss! Depa ni, ada akai, tapi tak mau pakai!"

Anonymous said...

Ooiii.. BOMO SIAM apa kau meraban ni... jangan harap la orang johor nak sokong PAS dan Pakatan Haram. TEnguk Contoh PRK Tenang dan Cikgu Malapetaka tu pun dah cukup... Pergi balik Kelantan duduk kat Tokong Budha Besar tu lagi baik buat kau, nama pun BOMO Siam..

Bomo Siam said...

11:47,

Bila masa aku suruh org Johore masuk PAS?

Aku cuma kata, PAS sokong UMNO Johore dlm isu hudud & mintak istana jgn main dgn 'makhluk2 halus'!

Ape class main ngan uncle seekers?

Ada akai ka?

Kuh kuaah kuaaah!

Anonymous said...

Bomh Siam! Tentu lah bila nk mulakakan sesuatau perubahan akan ada rintangan.Baik ada permulaan dari tiada langsung.Hampi 30 tahun berkokok nk laksanakan hudud sampai sekarang habuk pun tarak.Cakap tk serupa bikin.Inikah parti pimpinan ulamak? Ada akal fikirkan.
zainol_56

yogibear's season said...

Soklan yg merapu begini bunyinya...

Datuk Eskay balaci sapa?

Dia pakat dgn sapa buat video tu?

Jembalang mana yg dok tunggang Datuk Eskay dan Saiful?

Klu nk tunggu soklan2 diatas dijawab ketawa tergolek anjing DS Anwar...!

Woi! Nuar hang buat tak apa yg mereka tuduh kat hang tu?

Klu tak, hang sumpah menafikannya!

Jadi, apake jadahnya nk sibuk pasai balaci atau jembalang kat belakang uncleseekers?

Rakyat nk tahu tohmahan betoi atau tidak...Alahai

Bomo, jom pi stadium mlm nie tengok bola..

Bomo Siam said...

Berbalik kpd tajuk yg GAP tulis....

Aku jadik manyau...! Jika suma ini dikatakan FITNAH, kenapa budak ni ditahan dibawah Akta Rahsia Rasmi?

Kenapa tak guna Akta Fitnah 1957?

Dia dedah rahsia ka or buat fitnah?

Mintak spotlight....!

Bomo Siam said...

yogi,

Aku memang ada kat Machang lewat ptg ni...! Nak pi tgk 'banglo ku' (Perak) lwn 'balkoni ku'....(Ktan)!

Kuah kuaah kuaaah!

Aku bomo! Aku tau la.....! Perak 2 - Ktan 0 !!!

Anonymous said...

assalam, idea bukak plastik emas susut nilai tu asalnya dari Lois Ng public Gold. takpelah dia cina taktau apa2. pas tu dipakai oleh umar vadillo dan dicadang pada DD kelantan. hairan .. digunapakai pulak tu. agak2la kalau tak bukak plastik mcmana pembeli nak nilai emas tu betul ke 916 ke 917 ke 875 ke 750 ke? kan mudah berlaku penipuan disitu. ntah hape2 la diaorang ni. orang jual emas, diaorang pun nak jual emas. supplier emas gelak besar, orang melayu kena tipu/...............
MELAYU PAS KENA TIPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Anonymous said...

Polis Johor mengesahkan Uncle Seekers positif dadah jenis heroin. Mungkin ketika dia menulis blog dia juga dibawah pengaruh dadah. Itu sebabnya dia menulis mengikut sukahatinya sahaja.


mtk

Melayu Perak said...

bomosiam....

aku orang batu gajah....ko orang gunung semanggol.....

kalo nerani kita bertemu/berjumpa...

lawan debat.....

yogibear's season said...

Bomo,

Klu dh terlanjur pi Kalate tu, jgn lupa plak beli top up bg Pre Paid Highway yg Pok Nik cadangkan tu...

hehehe...

Anonymous said...

Bomosiam.. Tak paham ke buat buat tak paham? Tak tau cerita jangan dok meracau tak tentu hala. Orang lawat blog ni nak rehatkan minda dan nak tahu info politik. Nak komen biarlah cara yang mudah difahami bukan gaya bahasa merungut, merengek, menyawan babi. Pemahaman maksud tulisan hang langsung tak sampai pada pembaca. Dah sia sia kena tibai atas bawah dgn pembaca yang lain. Nak karipap?

Otak geliga said...

Blog Uncleseekers dah tak boleh bukak.....sedeiii aku wei
UMNO Zalim!!!....UMNO Zalim!!!

mmg dah jangka Uncle akan lambat laun akan ditahan....agak2nya Uncle ada dpt nasihat dgn abah tak masa publish artikel dlm Blog?....ada langgar pantang la ni ek??

bila la blog Uncle dibenarkan beroperasi semula....seronok gak baca "tafsiran2" mimpi Uncle

sapa benar sapa salah sama2 kita tunggu je...semoga berjaya kepada ke2 belah pihak dlm mencari keBENARan....Malaysia Boleh!!!

Anonymous said...

JOHOR BAHRU 6 Julai - Pengkaji aktiviti paranormal, Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas atau dikenali sebagai Uncle Seekers yang kini direman ekoran dakwaan mengaibkan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar dalam blognya baru-baru ini, didapati positif dadah jenis morfin.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Johor, Asisten Komisioner Mohd Akhir Ishak berkata, suspek dikesan positif dadah jenis itu berikutan hasil ujian air kencing yang telah dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nusajaya di sini pukul 1.25 tengah hari ini
............................
KONSPIRASI UMNO KE?

Anonymous said...

cara uncle ditangkap menunjukkan apa yang didedahkan adalah benar. kalau salah atau fitnah sudah tentu blog GAP ini akan digunakan untuk menjawab balik segala tuduhan secara 'budiman'(ada telur lawan ada telur). tetapi yang berlaku nampaknya ada telur lawan tiada telur. akan sampai masanya di johor rakyat akan bangkit menyanggah.raja zalim raja disanggah. akan sampai juga masanya UMNO akan kalah di johor. bukan kerana UMNO lemah tetapi akibat rakyat bencikan rajanya.cuba perhatikan raja negeri lain. mereka lebih 'smart'

Anonymous said...

Apasal lah bangang sangat si monyet Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas ni.

Sepatut nyer cepat2 salah kan Umno. Tak reti2 ker.

Bomo Siam said...

12:53,

Setakat kenai tibai ngan 'PATI'(anon), apa ade hal?

Kuah kuaah kuaaah!

Org bagi komen supaya polis senang kerja(ada ID). Jgn menyorok disebalik 'anon'!

Mmuuaahhahahahaha...!!!

Anonymous said...

"akan sampai juga masanya UMNO akan kalah di johor. bukan kerana UMNO lemah tetapi akibat rakyat bencikan rajanya."

July 7, 2012 1:18 PM
=====================================

1:18 .. tak payah tunggu masa. tak kan sampai masa kalu nko asyik nak tunggu. Elok nko tweet Nabi Nik nAjiz suruh beruk2 PAS buat program sembahyang hajat besar2an kat Johor dgn segera. Jemput ramai2 rakyat Johor yg konon nya benci kat raja nya. Edar kan skali kupon utk masuk Syurga PAS. Amacam ?

Bomo Siam said...

MP 12:45,

Nak debat? No hal! Bila2 masa je! But dgn syarat.....

Moderatornya ialah....Mungkar & Nankir!

Amacam?

Bukan kerana takut! Tapi kerana hanya melalui dua makhluk setia Allahswt ini saja yg butir2 debat dilaksanakan bukan melalui MULUT!

Debat menggunakan mulut....mengarut!

Bomo Siam said...

yogi 12:52,

Bukan setakat sedekah kat Ktan, aku berjanji, 1/3 dpd harta aku, aku sedekahkan kat UMNO, jika cadangan hudud di Johore terlaksana!

Masaalahnya....bila?

Bomo Siam said...

Selesaikan dulu masaalah mathematik aku ini......!

'Katanya FITNAH! Kenapa tahan guna seksyen 8(1) Akta Rahsia Rasmi'?

Anonymous said...

Bila Kelantan nak melaksanakan hudud? Bangang sangatkah pemimpin PAS Kelantan? Errrr.. tapi memang banyak yg bangang pun nak buat highway pun mintak duit rakyat, nak buat laksanakan matawang dinar pun kena tipu dgn perompak antarabangsa, projek ladang rakyat pula hanya menipu dan takda beri untung pd rakyat, projek jamnapari pun kantoi sebab bos lebih bangang dari kambing, inikan pula nak cerita pasal nak laksanakan hudud?

Pas saja test bakar line Johor. Pada masa yg sama mereka hanya mampu dirikan sebuah masjid shj diKelantan apatah lg hudud. Lagipun ini counter attack terancang khas utk Umno yg sedang sibuk buat persediaan menawan Kelantan pd PRU13 nanti.

Aiskrimin

Anonymous said...

Puh kiri puh kanan,
Anak toyol kena selsema,
Umno johor tidak tertekan,
Raja dan rakyat johor tetap bersama-sama......

Guna bomo si bomo siam,
Tuduh-tuduh dan suka cabul,
Rakyat johor suka berdiam,
Kerana doa serta impian raja dan rakyat telah termakbul...

paham maksud tuan puteri?

takbirrrr.....

yogibear's season said...

Bomo 1:49 pm,

Jib skrang dok cakap pasai pembangkang tk tunai janji, hg nk janji harta kat umnu pulak!

Klu hg nk hudud dilaksanakan di johor, hg tk yah sedekah kat umnu,.. hg ajak jin pi sunat Choi Soi Lek dulu...chunia se@%^&*g punya cina!

Ada berani ka..?

Anonymous said...

Bomo siam tiada otak,
Suka fitnah suka mengada-ada,
Hukum hudud johor tak tolak,
Cukup dengan undang2 sedia ada....

Ajib transformansi guna akai,
Nik Ajis memberi fatuwah tak catitan,
Hudud PAS kelantan telah lama di gunapakai,
Patutlah ahli PAS jadi setan....


paham maksud tuan puteri?

takbirrrr....

Anonymous said...

lek lu bomo siam..sap kok tang lu...

kita tak tau pun sapa betul sapa salah. sapa fitnah sapa. sapa aniaya sapa. habis yg lu gedik sagt seolah2 lu dah tau sapa betul sapa salah tu apehal bai? oh ye mmg spicies pas bedul mcm kau percaya bulat2 apa saja berita bantai kat raja & kerajaan kan kan kan?

1 more thing...yg lu lari tajuk masuk hudud sini apehal bai? lu tak tau baca tajuk?

Anonymous said...

BOMOH SUNDALSIAM PUKIMAK LU LAH!!

Anonymous said...

Bomoh Siam,
Cakap lah apa pun janji kau kerja kuat untuk menangkan UMNO di Semanggul....Ok?

Anonymous said...

Ko jgn menyebok kat johor la bomoh siaml.....ko patut duduk bersila kat kelantan la dekat sikit kat kampung ko....

Anonymous said...

ada ke orang johor nak sokong PAS...ada...golongan2 yang keciwa...tak dapat jawatan, dah bankrup...peniaga dah lemas....cekgu perasan bagus nak jadi pengetua....cekgu/kakitangan awam asal dari luar Johor terutama side kelate(duk puji melambung negeri dia sahaja) padahal hampas,...orang yang minta bantuan sesuatu tapi tak dapat.....si pencen yang mendalami Islam, tetapi termasuk agama PAS.....

Tapi orang Johor ramai yang celik....PAS cuma boleh perasan apek DAP mengundi PAS...sebenarnya apek DAP tau PAS takde guna pun, cuma alat untuk kekuatan DAP sahaja....lobai PAS bersorak dan berbangga konon dapat undi apek...padahal jadi si banggang...

Anonymous said...

rasa2nya uncle seekers ni ada abnormal behavior kot, sbb dia bolih nmpk hantu, nmpk bnda yg org x nmpk..pastu ada 'hallucination'-itu smua tanda2 pada org yg sakit jiwa...tahap...

Anonymous said...

Uncle seekers nii...org johor tau...bapak borek anak rintik...!!! Kaki menipu....

Anonymous said...

Sesuatu yang benar itu apabila ditegakkan pasti akan menempuh pelbagai dugaan dan cabaran , yang pastinya kebenaran tetap kebenaran... rakyat sedang menilai...