Monday, July 30, 2012

SAMBUTAN HANGAT BN DI PAHANG !



program BN untuk orang muda mendapat sambutan hangat di pahang.
ni konpem boleh jadi jentera BN.
good job abang long tok nan and the gang.
terima kasih kepada pengirim email apan X.

14 comments:

Anonymous said...

gigillll oteyy nnuarrr...genti x naik 3 bln...ekekekeke

Warigh Nogori said...

Salam Tuan... Disini kami memohon masukkan link blog Warigh Nogori ke dalam senarai blog list Tuan dan untuk pengetahuan Tuan, blog hebat tuan telah pun kami senaraikan ke dalam blog list kami... Demi perjuangan, diharap Tuan dapat berikan kerjasama... TQVM.

Url blog kami: http://warighn9.blogspot.com/

Servant of God said...

Aku harap ahli2 jentera BN gigih bukan saja memberitahu bahawa janji BN ditepati, tetapi juga menyedarkan rakyat tentang penipuan PR.

Anonymous said...

DENGAN SAMBUTAN HANGAT BEGINI INSYALLAH DULU KINI DAN SELAMANYA UMNO DEMI AGAMA,BANGSA DAN NEGARA.HIDUP BARISAN NASIONAL. DI BULAN RMADHAN YANG MULIA INI SAMA2 KITA BERDOA MOGA ALLAH MEMBERKATI PERJUANGAN UMNO DAN BARISAN NASIONAL AMNYA....SEMOGA KITA DIJAUHKAN DARI SEGALA ANASIR2 JAHAT DAN PENGHIANAT AGAMA DAN BANGSA.

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2 , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

zat said...

SoG

tapi menteri pun dh keluar BN/UMNU...tak kan dia pun tertipu... ataupun dia dh sedar selama ni dia tertipu...

Bila Najib nk buat p/raya ni...asyik pospone je...

Anonymous said...

Perghhh, itu baru kat Pahang... alamatnya Tuan Man Tuan Ibrahim boleh bersara awal dari politik hamPAS le camni....

Anonymous said...

tapi menteri pun dh keluar BN/UMNU...tak kan dia pun tertipu... ataupun dia dh sedar selama ni dia tertipu...

Bila Najib nk buat p/raya ni...asyik pospone je...

July 30, 2012 11:27 AM
.....................................
Memang betul la dia rasa tertipu,dia ingatkan selama ni boleh la dia kaut apa aje,penuhkan poket dia..rupa-rupa tak boleh la pulak....rupanya dia sorang je ada niat cam tu..yg lain-lain tu bersungguh-sungguh nak berkhidmat kepada rakyat dan Negara.Tu yg buat dia bengang tu...

zat said...

bayangkan boleh tinggalkan jawatan timb menteri & ahli majlis UMNU ...nekad keluar sokong PR...PR mana mampu nk byr juta2...itu tanda nya bersih nya perjuangan...

Anonymous said...

zat said...
bayangkan boleh tinggalkan jawatan timb menteri & ahli majlis UMNU ...nekad keluar sokong PR...PR mana mampu nk byr juta2...itu tanda nya bersih nya perjuangan...

July 30, 2012 1:07 PM

-------------------------------

Betul gak tu, PR mane le mampu nak bayar mahal-mahal, tiap-tiap hari asyik kutip derma je, ye tak. Tapi kalau dengan Al-Juburi, tak payah bayar, kasi janji mau lantik jadi KM sabah cukup la.... dah banyak yang tertipu. Yang kene kencing baik kali ni Lajim Ukin sama Wilfred Bumburing ... biarkan...

zat said...

Anon 1:39pm

apa2 pun 2 pemimpin BN dh tak sanggup bersekongkol dgn kjaan ala yahudi UMNU...

dia org ni nanti kalu jd KM Sabah kira rezeki dia org...elok la sikit dr KM yg ada skrang ni...dok kencing rakyat je..

pok ngah nik ajis said...

Zat. . Kalau ko jd PM atau KM dari parti apa pun, sebat,rembat, bedal dan seangkatannya ko tetap lakukan. .Nama pun manusia. . Bumi mana tak ditimpa hujan. . Nama pun org politik. . Sedarilah politik sabah dah memang gitu sejak azali. . PBS pernah tikam UMNO, Berjaya,USNO pernah bergolak gegara nak jawatan dan powwer. .

Lima MP pakatan pernah lompat keluar. .Sampai sakarang status ahli bebas . . tak de UMNO beli pun. . Masaaalahnya mcmana nak keluarkan ahli yg mangkok tingkat dlm UMNO tu. .

Kenapa Najib pospone Pilihanraya. . Bukan pembangkang tu kuat. .Tp member dlm UMNO byk yg gila kuasa. . Siap ugut. . S/u minta 3 nama yg vinable candidate. . Tapi ada bhgian hantar 12 nama . .Siap ugutan pada comitte peringkat pemilihan. !!
Pakatan pun tak kurang juga. . MP yg expired pun ramai yg minta nyawa kat anwar. . Maklumlah untung batu timbul. .

Apa pun survey MPN menyatakan UMNO/BN masih relevan utk mentadbir Malaysia to compare dari pakatan. .Yg masih lagi 3 bendera,3 leader,3tujuan,3 manifesto. . Senang ckp naga 3 kepala. . So sebagai rakyat marhain kita fikir sebaik mungkin . . Parti mana yg mampu jayakan negara. .

Anonymous said...

Hahaha..lawak sehh 'bersih nya perjuangan '..

Anonymous said...

zat said...
Anon 1:39pm

apa2 pun 2 pemimpin BN dh tak sanggup bersekongkol dgn kjaan ala yahudi UMNU...

dia org ni nanti kalu jd KM Sabah kira rezeki dia org...elok la sikit dr KM yg ada skrang ni...dok kencing rakyat je..

July 30, 2012 2:57 PM

--------------------------------------

Kah kah kah kah... tak sedar diri sendiri yang kene kencing dengan BAPAK KENCING 16 SEPT NEGARA.... duit tak dapat, balak jadi la....