Tuesday, July 10, 2012

SKANDAL LGE PLASTER MAN AKAN DIDEDAH.



ada orang mau bocor rahsia skandal lim gun eng dengan rainbow. KLIK SINI

113 comments:

Bomo Siam said...

Aloo UMNU!

Aku mula tak paham! Apa salah LGE dlm episode nih?

Klu shafie afdal tu...patut riuh la!

Lagi pun, LGE buat scandal dgn staff dia....bukan dgn anak Rosmah!

Apasal nak riuh?

Bangsa sendiri pun kelam kabut, nak serang bangsa lain kunun...

Anonymous said...

THE STUPID BOMO SIAM AGAIN !

Bomo Siam said...

Asai kutuk UMNU je...stupid!

Lain kali, sekolah lagi kat SK UMNU!

Bangang sampai tua!

Bomo Siam said...

Klu apa yg LGE buat tu buatkan hati UMNU bernanah...amik laporan doktor, sue dia kat mahkamah!

Macam Anwar sue Utusang tu!

Jgn dok melalak merata blog, macam lutong!

Jgn buat Najib setengah gila nak tetapkan tarikh maut UMNU!

Anonymous said...

oi anak 10 ...ko punya gaji kena potong...

bosss da maraaa

bos maraah pasal ko attack xreal la bro..

nampak sgt kena upah... aku xtau kau call boss balik..

aku sj ja singgah sini..aku bukan spy boss tauu...aku dgr2 crita je ..ko nak kena buang kejaaa

naya..

bulan dpn aku keja dgn najib plak...jom ikut aku..

Anonymous said...

bomo suam ni asyik melalak kat blog ni.. bernanah dia baca blog ni...

Bomo Siam said...

Seumoq idup aku, belum pernah aku tgk himpunan umat Islam di Pdg Kota, Penang begitu hebat!

Ostat Azhar mai...20,000 audience! Kutipan derma je...hampir RM300K!

Suma bangsa! Tak kira apa ugama, mai dengaq ceramah pasai hukum hakam dlm Islam!

Ceramah UMNU? Penceramah tak mai!

Umi woi...upah dah bayaq! Pasai tak mai ceramah?

Bomo Siam said...

10:05,

Aku dah kata...selagi Najib tak menikah lain! Selagi tu la aku melalak!

Kuah kuaah kuaaah!

Anonymous said...

SCANDAL WITH STAFF...SCARRY THIS KIND OF EMPLOYER.ITS A CASE HARAPKAN PAGAR ...PAGAR MAKAN PADI.

Anonymous said...

ostaz2 kat tv alhijrah ...aku tengoklah..bebas dari politik...

Anonymous said...

lawakla bomosuam...muahahaha!

Bomo Siam said...

L**cau la! Melayu bodoh jadi suruhan DAP*g.
Lim Guan Eng **bi, kah kah kah…
Melayu haram**dah boneka DAP*g
Potong ***cau baru Lim Guan Eng bole jadi PM
DAP*g komunis tak potong lanc**

Demikianlah adanya antara intisari2 ceramah UMNU di Penang!

Anonymous said...

bomosuam ni..... ceramah pas apa kurangnya mat sabu kata anwar aljuburi... skarang video chinaa doll da ada...langsung tak berani komen ... skandal2 anwar langsung membisu...diam2 boikot anwar...kuahkuahkuah!

Bomo Siam said...

10:29.

Vid china doll yg mana?

Yg guna stand in mat siam tuh?

Mmuuaahhahahaha...!

Anonymous said...

bernanah bomosuam ni...bernanah da..... muahhhahaha!

Anonymous said...

pi tanya matsabu .. hakikatnya puak2 pas pun da tak suka anwar...kuahkuahmuah! hahaha!

Bomo Siam said...

Tapi kan...aku rasa article GAP ni, bole tulong aku!

Selasa ni, aku ada app ngan Steven Ooi, staff LGE kat CM office! Pasai ladang padi kat SPU tuh.

Kami ada mohon tanah kerajaan negeri sikit utk saliran tambahan!

Aku akan gunakan isu GAP ni utk balun UMNU kaw2 punya depan steven!

Hi hi...! Sure untung punyer...!

Anonymous said...

copy paste ni dan sebarkan kalau anda setuju - Anuwar tak relevan.. PKR tak relevan..

Anonymous said...

Aduh bomoh .... Apsal x nak pakai nama musangka... Anak sepuloh... Apsal nak berlakon nama lain... Dasar anjing dap.... Komen syok sendiri gelak sorang2.. Buat somak jer kat sini....

Anonymous said...

yalah bomosuam...untung kaw2 punyer..sukahati kaula! janji kau tenang...

Anonymous said...

ni sama kes tiger wood kantoi itu hari habis suma bulat

apek kote lu ada panjang ka mau skandal sana sini

chulai la ci bai

Anonymous said...

walaupun bomosiam ni kaki merapu tapi antara bomosiam dgn limguan eng anytime, anywhere aku sayang bomosiam lagi..

ramai org melayu pas dan pkr sokong dap ni sebab depa dh termakan nasi kangkang lim kit sianng.. dlm perkataan lain nasi wap telur lim kit siangg, maafkan je la..

Anonymous said...

*silap, nasi ponggong tak basuh lim kit siangg

Anonymous said...

setuju dgn anon 10:49...aku pun sayang bomo ni...suka baca komen bomo.. jgn marah bomo...

Anonymous said...

bomo hang bijak sgt ka

Anonymous said...

keje keras nmpk bomo.ada habuan ke

Bomo Siam said...

Asai usui aku guna 'bomosiam'!

Ini nama asal aku dlm blog sejak 5-6 thn sudah! Blog tu dah padam! Lepas tu aku guna nama lain....

Pak Teh, cucoq kodoq, mail gulong, anak 10, musangka!

Ce lihat foto profile tu, ianya hasil JV aku dgn AlBanjari utk hasilkan satu siri ala..Tamar Jalis, kunun2 nya! Berdasarkan dari pengalaman sebenar aku...solat dgn Jin!

Malangnya ianya masih belum termakbul atas beberapa sebab. Insyaalah...kami sedang berusaha!

Aku pilih GAP ni pasai audience dia luas!

Bukan pasai....POLITIK!

Mmuuaahhahahahaha...!!!

Anonymous said...

Aya ahbeng dulu lu jugak kecoh pasal Soi Lek. Sekarang lu sendiri kena lagi mau marah orang? Gentlemen la ahbeng. Sumua orang kaya perangai ini macam jugak. banyak gundik hahaha. Tapi gua tau apa pasal ahbeng banyak marah sekarang.. Dia punye moral level dia sama Soi Lek sekarang sudah sama maaa!!! Takda point lagi mau hentam Soi Lek aiyaaaa! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

tak,yg bomo siam stand in tu

Anonymous said...

bkn pasai plolitik pasai apa bomo

Bomo Siam said...

Tidak timbul soal perbezaan pendapat dalam situasi seperti ini kerana bagi blogger2 politik sebegini, mereka memang ditugaskan secara ‘profesional’ untuk memaki hamun.

Ayat klise dan perkataan biadap dijadikan template untuk mereka gunakan setiap hari....!

Betui tak Jin?

Bomo Siam said...

11:06,

Pasai...harapan aku nak rembat post Ketua Pemuda Bhg, terbengkalai!

Gara2 mem besaq hangpa tu la!

Kuah kuaah kuaaah!

Bomo Siam said...

"Chua Soi Lek! Janganlah terlalu kejam. Anda sepatutnya tidak membiarkan atau membenarkan parti anda menyebar dan mencetak penipuan terhadap suami saya mempunyai hubungan rahsia dengan seorang bekas kakitangannya dan saya menyerang beliau! Ianya mungkin memusnahkan reputasi keluarga dan menjejaskan anak-anak saya" Betty Chew.

Betui tu CSL! Jgn ikut perangai UMNU!

aloya said...

aku rasa KALAU Rainbow ni buat pengakuan yang dia pernah blowjob LGE dalam toilet, konfem Assmin bengang sbb itu style dia..


muahahaha

Anonymous said...

akibat termakan nasi kangkang ponggong tk basuh lim kit siaang bomsiam jadi sasau..

jadi sokong dap sokong pkr.. sokong anuwar..

ahhh elok la tu bomosiam, tuk guru hang sanggup bekerjasama dgn syaitan hang pulak solat dgn jin.. padan dh hampa berdua ..

aloya said...

Penangites anggap LGE di mcm Tuhan dah, tarak dosa punya..

Dear Leader gelaran terbaru..

aikk ada mistress jugak ka ini Khalifah???

aiyak Betty cepat kasi baling itu ashtray..hahahaha

Bomo Siam said...

"Haiya...! Klu olang Isalam mole ada 3 mistress, apasat kita olang cina tatak mole? Mole jiawab ka?"

Haa..! Sipa mau jiawab?

Anonymous said...

cermin diri bomo.ngok dlm2

Matt said...

bomosiam..

org bising pasai LGE ada mistress tu bukan sebab dosa bagi kapiaq tu ada mistress

sebab moral, bila guan yeng ada mistress dia tidak bermoral, bila tk bermoral tk payah jadi pemimpin..

bill clinton yg kapiaq amerika pun lucut jawatan sebab tk bermoral..

betul ka depa kata org melayu pr dk termakan nasi kangkang lim kit siaang?

Bomo Siam said...

"Lu olang Isalam aaa..., selalu ciakap lain olang suma talak butui. Lu olang aje butui. Tapi aaa...wa tgk ini hali aa.. muslim punya olang manya ada ploblem! Hali2 minta derma sama gomen! Apa pasat maaa....?"

Itu la hg GAP! Kan apek ni dah tanya!

Sapa nak jawab ni? Lutut aku dah ketaq ni...!

Bomo Siam said...

11:36,

Klu UMI Ahmed, bini Morsi tu yg bercakap pasal moral...aku bole gak terima.

Ini UMNU nak gebang pasai MORAL?

Hg dah gila ka...?

Bomo Siam said...

UMNU ada moral?

Sanggup bunuh bapak sendiri!

1988, bukankah UMNU dah bunuh UMNO? Bapak kandung dia sendiri!

Moral dok tang mana?

Matt said...

bomosuem

dgn apek pun hang dh ketaq.. kt sini dgn melayu hang tunjuk hero ya..

camni cara nk jawapnya - cara lembut - Apek, you sibuk apa pasal?

Cara kasar - Sapa panggil you duduk Tanah Melayu? balik Cina la..

Bomo Siam said...

UMNU yg hangpa dok bangga la ni baru berumoq 24 thn je....

UMNO ori...tu ha!

Dlm kuboq!

Mmuuaahhahahaha...!!!

Matt said...

bomosiam, bongok nya hang..

semua org boleh cakap pasal moral la bongok oooiiii

anuwar ibrahim bapak tk bermoral Malaysia tu pun boleh persoalkan moral sesiapa dia mau..

sudah fitrah manusia dijadikan Tuhan suka moral yg baik.. Pelacur pun suka org yang tk bermoral..

masyaAllah bongoknya hang suka kona sana kona sini la.. sama mcm ramai pemimpin pas, org cakap benda yg betul pun dia kona sana sini macam yahudi..

Matt said...

*pelacur pun tk suka org yg tak bermoral..

yogibear's season said...

Bomo,


Nun... 'bungalo' dan 'balkoni' hg bungkus mlm nie..

Yg bestnya 'balkonI' hg kalah ngan 'fgV powered' Felda united 1-0

kak,kah,kah

yogibear's season said...

Lomo 1137,

Ai! Lomo, pasai itu gomen halita, kita punya halita juga maa...

Tp na...pasai apa lu punya Tok Gulu minta halita sama kita mau muat jilan?

Bomo Siam said...

Aikk...! Apasai komen aku tup2 hilang nih?

GAP! Apa ploblem?

Bomo Siam said...

Woi Yogi,

Hg amik apek mana plak ni. Payah aku nak paham!

Bukan 'jilan'! Jialan maa...!

Matt said...

bomos..

hang komen kona sana kona sini, tk fokus, sebab tu internet sabotaj komen hang hihihi

Bomo Siam said...

matt 11:47,

Hg kata suma org boleh cakap pasai MORAL...aku bangkang!

Hanya yg isap rokok saja yg bole kata 'merokok membahayakan kesihatan'!

Jika Anwar di larang cakap pasai moral, pasai apa pulak Najib boleh?

yogibear's season said...

Lomo,

Ini apek bole ciakap 4 bahasa maa...

Calon PM baru maa...

Bomo Siam said...

yogi 12:15,

Rajin hg no...hafal script aku!

Matt said...

bomomusium..

dalil apa hang pakai kata ada orang atau org umno tk boleh persoalkan moral?

yang aku tahu Tuahn jadikan setiap manusia itu fitrahnya suka akan kebaikan / moral yg baik..

tk kira pelacur ke, kafir ke, fasik ke, apa ke.. fitrah tetap fitnah..

hang tk setuju dgn fitrah? apa dalil hang?

org Islam umno pun tk suka org tk bermoral juga, ada ahli umno yg kena tendang parti pasal tk bermoral.. contohnya idola hang anuwar berahim..

pas nampaknya suka org tk bermoral contohnya anuwar ibrahim dan md sabu.. itu fitrah org pas ka?

yogibear's season said...

Lomo 1214,

sbb itu Najib talak hisap lokok maa...

Bomo Siam said...

Matt!

Dalil? Dalil nya?

Bila UMNU tuduh Anwar tak bermoral!

Bomo Siam said...

yogi,

Ya! Maybe Najib tak isap!

Tapi itu Losmah? Apa maciam?

yogibear's season said...

Bomo 1218,

It's Yogi's hunting season!

It's favourite prey...masked racoon aka musangka, remember dud?

Its finger licking goooood!

Matt said...

bomsiam..

dh fitrah org pas..

Bomo Siam said...

Yogi,

Ya la tu...!

Lu tak mau tau ka itu Losmah isap apa?

Pasai apa Najib pulun Kem Wanita? Pasai Losmah la! Kasi dia run undertable!

Nak kasi direct, takut apek tanya plak...

" Itu RTM ministry, apasat tak kasi sama lu punya Pak Mentua? Apasat itu Sukan ministry tak kasi sama lu punya bakal menantu?"

yogibear's season said...

Bomo 1224,

Things said about Rosmah...its all hearsay stuff dud!

No dna, no video, no hd camera footage...nothing!

Unlike the Curved One from Bukit Damansara...its really nasty dud!

Bomo Siam said...

Apasat hali2 mau tido......

Assalamualaikum!

Bomo Siam said...

Yogi,

So many everything in politics..... hearsay! So....

GoodNight bro!

yogibear's season said...

Lomo 1236,

Lomo, Melayu ciakap apa itu hearsay maa?

Apa?

Lu ciakap manyak pelahan laa....

Shhhh...oh melayu ciakap katacelita

Bole goleng ka itu balang?

zat said...

Matt

ko jgn nk citer pasal moral lah...pemimpin2 kau tu bermoral ke...

sejak bila UMNU pertahankan moral...UMNU hanya kisah pertahankan kuasa MAtt ooi...tahan moral dgn tahan kuasa tu berbeza Matt ooii..

yogibear's season said...

Bomo,

Adios Amigo.

Anonymous said...

bandingkan komen pencacai pembangkang dan artikel jayanegara dan simpulkan

haha< apakah akan ada lagi $amokan pedangsamurai?

Anonymous said...

betul ke dapster tak kisah isu moral?

kalau tak kisah kenapa csl dijatuhkan kerana isu moral?

apakah sememangnya Dapster ini hipokrit?

kalau dah tahu hipokrit>>>

apakah sumbangan Dapster untuk parti agama jual hudud atau lupakannya?

Anonymous said...

kenapa pelobi sanggup menyumbang harta benda dalm pemilihan presiden AS?

apakah untuk mruntuhkan agenda tersirat milik sendiri atau memperkukuhkannya? jawapannya jelas

ini menunjukkan sumbangan dalam tin dan tong dari segolongan pelobi adalah untuk penerima sumbangan mempertahankan agenda tersirat penyumbang

hanya makhluk bebal perasan sumbangan sama bentuk tidak ada udang sebalik batu

Anonymous said...

Kepala Buoh lah Bomoh SundalSiam!!

Mulot kau bukan bau TAIK lagi tspi dah bsu bau Bangkai!!

Semoga kau dan keluarga kau MAMPOS DI LANGGAR LORI BALAK!!

Anonymous said...

Bomoh SundalSiam comment...
L**cau la! Melayu bodoh jadi suruhan DAP*g.
Lim Guan Eng **bi, kah kah kah…
Melayu haram**dah boneka DAP*g
Potong ***cau baru Lim Guan Eng bole jadi PM
DAP*g komunis tak potong lanc**

Demikianlah adanya antara intisari2 ceramah UMNU di Penang!

---------------------------------------------------------------

Weii Bomoh SundalSiam kalau ada bukit tunjukkan kalau takde harap2 kau akan diberi pengajaran secukop nya.

Bomoh SundalSiam melayu anjing bangsat

July 10, 2012 10:22 PM

Anonymous said...

Zat Sundal bebual pasal moral.

Weii babi ko tunjukkan video PM Malaysia tengah Kongkek Pelacur2 mcm Ketua Pembangkang ko tu buat! Ada tak!!

Betina Sundal Bodoh kau Zat.

Nick Zat tapi bebual mcm tak cukop Zat!!

Anonymous said...

Yogi bear comment...

Bomo 1224,

Things said about Rosmah...its all hearsay stuff dud!

No dna, no video, no hd camera footage...nothing!

Unlike the Curved One from Bukit Damansara...its really nasty dud!

July 11, 2012 12:38 AM
__________________________________________

Fakta terbaik bro!!

Anonymous said...

siapa bnyak duit dialah bertanding dibanyak kawasan

makanya tak hairanlah kalau dap bertanding di lebih banyak kawasan

Anonymous said...

nasib baik kat dahi

kalau kat mata bute yoep

kah kah kah

Anonymous said...

Klu apa yg LGE buat tu buatkan hati UMNU bernanah...amik laporan doktor, sue dia kat mahkamah!

Macam Anwar sue Utusang tu!

Jgn dok melalak merata blog, macam lutong!

Jgn buat Najib setengah gila nak tetapkan tarikh maut UMNU!

==========
Engkau bodoh lah Bomoh Syirik Siam hati UMNO tak bernanah dengan cerita LGE. Tak perlu bawa hospital cukuplah cerita ini UMNO jaja bagi membuktikan LGE ini lebih kurang macam Anwar juga pembohong, penipu, pelakon, kaki perempuan dan macam macam lagi. UMNO cukup untong dengan cerita kecurangan LGE...

King king king kong kong kong

Anonymous said...

Chua Soi Lek! Janganlah terlalu kejam. Anda sepatutnya tidak membiarkan atau membenarkan parti anda menyebar dan mencetak penipuan terhadap suami saya mempunyai hubungan rahsia dengan seorang bekas kakitangannya dan saya menyerang beliau! Ianya mungkin memusnahkan reputasi keluarga dan menjejaskan anak-anak saya" Betty Chew.

Betui tu CSL! Jgn ikut perangai UMNU!

Kelakar lah si Betty laki dia yang buat hal CSL pula disalahkan. Dulu CSL buat hal LGE bukan main garang waktu tu CSL juga ada anak bini. Nah sekarang Betty dan LGE makan lah ubat sendiri.

Anonymous said...

Bomosuam ni ...wa Ingat suci sangat... Lu ckp losmah isap...lu talak malukah? ingat lu mau elak itu macam punya cakap...! Lu macam itu anuar suka lagak baik.. Tapi kdg2 lu jahatla... Dulu wa suka itu sama musangka... Sekarang wa suka samalu...

Anonymous said...

P cakap dgn mat sabu ngko tuu..
Jgn buat skandal lagi...

Jaga mulut...
Jaga lubang kubor...

Citer lge ni...
Citer politik org lain..yg org lain pon nak dengo same ....dan org lain pon nak citer juga......
Macam ngko la jugakkk....

Takde yg peliknya...

Ngko dgn dorang pon lebih kurang sama......

Anonymous said...

Tau dah ..
Bomo siam ni tak sekolah...
Kalau tak kerana di buang sekolah..
Mungkin sebab..
Terlampau bodoh...tak bole terima pelajaran...
Sbb tu tak pernah ke sekolah dan berbangga dgn " tak sekolahnya"...

Nasib laaaa...anak2nya...
Dia dok malaysia tapi nak kenelah sekolahkan anak2 ke indon atau ke siam...

Sebab..

Sekolah kat malaysia ni kbyakkannya under kemrnterian peljrn malaysia...under umnu n bn...

Mana standard dgn dia...

Bomo siam...

Anto anak2 hang sekolah pondok aje...
Lepas tu ke kolej pondok ..


((( hidup dalam dunia ni..kalau terlampau zuhud pon tak leh jugak..ilmu dunia jugak perlu d cari...lebih lebih lagi zaman kaum lain sudah jauh kedepan...mampuke kita mkan kismis dan kurma sampai mati...bende lain pon nak kene kita suap juga sbgai sumber kesihatan...kalau badan tak sihat mcamana nak beribadat...
Waima ....bila berpuasa sekali pon....kita dilarang makan...tapi kita di wajibkan sihat badan utk menjlnkan ibadah tu...)))

Anonymous said...

Malunyaaa....

Melalak kat sini tu sapa....???
Bukan..

Bomo siam...???

Tarilh maut utk sape tu haaaaa...?????

Anonymous said...

Toksah temberang laaaa...


300k...??? !!!

Wow...!!!!kaye laaaaa...

Sape tukang kutip..???

Kayo kayo...
Share bule..???

Anonymous said...

Orang PR tidak layak bercerita tentang moral apatah lagi untuk menceritakan tentang moral orang UMNO. Pemimpin PR yang diagung2kan sebagai suci murni rupa2nya lagi banyak masalah moral. Moral pemimpin UMNO pun bukanla baik sangat tapi takde la sampai keluar ideo bro.

1. Sorang "ostat" bagi kaunseling pukul 3 pagi.
2. Sorang lagi gosok muka kat "b*r*t" sampai tak nak basuh.
3. Yang sorang lagi pegi sedekah bini kat big boss lepas tu kantoi bagi aiskrim kat orang lain.
4. Yang big boss pulak pi hantam chinadoll dan anak jantan.
5. Dear leader kat Penang pun ada masalah moral dan FYI yang bercerita tentang masalah moral dear leader adalah orang DAP sendiri ya.
6. Ada sorang pompuan Cina tu bersekedudukan pastu gambar "b*r*t" dia tersebar kat Internet.

Betul la pepatah Melayu ada berkata "kalau guru kencing berdiri, anak murid kencing berlari".

akuantiPAKATAN.

Anonymous said...

Ngkau ingat DS Najib perangai macam ngkau..??

keje takde..
Asik kutuk dan mngata org sana sini...
Keje tak bikin...
Hidup tak setara mana...

Lepas tu ...dengki kat org lain..

Anonymous said...

Jgn temberang laaaaa...

Itu intisari ceramah pembangkang..
Nak suluh kat org...
Suluh diri sendiri dulu weiiii....
..

zat said...

Anon 7:02am

track rekod menunjukan tuduhan UMNU & MCA semua kosong..video, akaun 3bil, liwat...semua nya ditolak mahkamah atau terus diam saja...

itu sindrom parti yg kosong & tk punyai kekuatan sendiri..jd dok tuduh org mcm2 mcm org gila..

kau risau pasal scandal org tp kau tak risau pasal pemimpin yg songlap duit & makan rasuah..kau tk risau pasal sistem p/raya yg tidak telus & byk kelemahan..pikir rasional bang..jgn berfikir dgn kebencian..

Anonymous said...

L**cau la! Melayu bodoh jadi suruhan DAP*g.
Lim Guan Eng **bi, kah kah kah…
Melayu haram**dah boneka DAP*g
Potong ***cau baru Lim Guan Eng bole jadi PM
DAP*g komunis tak potong lanc**

Demikianlah adanya antara intisari2 ceramah UMNU di Penang!

=========

Memang DAP layak dapat gelaran tersebut sebab kenyataan.....DAP memang babi.....DAP jadi babi Bomo Siam pula yang kepanasan kenapa ye...sebab Bomo Siam juga babi peliharaan DAP muahaaaaaaa......

Anonymous said...

Betul kata zat sepatutnya kita risau dengan cerita rasuah dan songlap duit, seperti Anwar dan Azmin yang dah kaya raya hasil rasuah dan songlap duit.

Anonymous said...

Betul tu zat.. Anwar buat lawatan Keluar negara mengalahkan PM.. Gaji rm1 tak cukup nak makan oti canai ... 3billion banyak tu...

Anonymous said...

Liwat tidak ditolak. Bak kata hakim, liwat itu berlaku cumanya bukti yang ada tidak cukup untuk mensabitkannya dengan jenayah.

Pusing kot mana sekalipun, kesimpulannya, bos PR memang kaki bontot. End of story.

akuantiPAKATAN.

Anonymous said...

Jika dibandingkan UMNO dengan PR tentang isu moral. Hanya UMNO yang boleh bercakap tentang moral buktinya dah berapa banyak pemimpin dan ahli UMNO yang dipenjarakan atau dipecat dari Parti kerana isu moral. Tapi PR pemimpin atau ahli yang tak bermoral dilindungi oleh parti dan diangkat pula sebagai pemimpin. Malah diangkat jadi Imam Mahdi.

Anonymous said...

Zat track record? Jangan membohong la track record umno sangat baik. Terlus tak sorok kesalahan macam dinegeri pakatan. Tak kira MB/presiden/menteri semua kena tendang jika bersalah. Contoh terbaru Khir Toyo dan yg paling kecoh ANWAR IBRAHIM!!!

Ingat. Keterangan bersumpah Datuk Murad bakal humban Anwar ke luar negara jika PR kalah. Sbg bekas gabenor dan org kuat Anwar dia tahu segalanya. Sebab tu Anwar cuak semenjak dua ni. Sampai nak pencen dan lari.... Lawak doh sampai terpaksa guna Rafizi dan Saipudin jerawat back up depan media! Itu blum masuk cerita liwat 2 yg bakal berlangsung semula selepas PRU nanti hehehe... tungguuuu..

zat said...

Anon 10:37am

bagi kes lain plak la...asyik2 yg tu je...kes khir toyo tu pun sapa yg bongkar...PR la jugak...

zat said...

Anon 10:18am

dont give us the RM3 billion crap kalu takde bukti nk tunjuk..talk of cheap...

beza dgn PR...lps satu satu bukti Rafizi keluarkan pasal kes NFC sampai kena guna akta BAFIA sbb dh terlampau panas..

ni skrang kes LGE...kau main tuduh lps tu kau suruh org jwb...apa bangang punya style tu..piirrahh mabuk UMNU..!!

Anonymous said...

Wei bomoh kuceng siam..kau tak der keje lagi berfaedah nak buat ker..kalau kau dah minat sangat nak menyalak tak tentu pasal ..baik kau menyalak kat blog kau sendiri puas-puas..apa kau dapat menyalak kat blog orang...aku tak minat baca komen -komen kau tu..makin di layan makin menjadi-jadi..cakap macam orang budak kecik yang suka mengejek2 orang...macamana acuan begitulah kuihnya..macamana pemimpin begitulah juga pengikutnya...hampeh!!!...sekian pengundi atas pagar..

Anonymous said...

Apala kau ni zat... Apa nak bukti lagi? Anwar terrbang sana sini.. Kau ke yg taja?

Anonymous said...

Lebih baik mabuk UMNU dapat juga Brim dan lain lain dari mabuk PKR raja segala pembohong, penipu, bontot isteri orang.

Anonymous said...

Ooi zat ... Khir toyo tu jatuh sbb org UMNO pun da menyampah dia... sampai tahap org UMNO pun undi PR.... MB dulu Hassan turun pun sbb skandal anak adik ipar dia... Mike tyson MB selangor pun jatuh sbb skandal...Rahim Thamby Chik .... Mereka redha... Yang tak mau redha tu bang Anwar!!

yogibear's season said...

zat,

itu Ibnu Toyo silap satu saja maa..

Dia pegi beli itu balamg dgn haliga cheap sale maa...

Dia talak ambik wang gomen beli itu balang oo..wa ada lengar dia pinyam duit bank cina maa!

Aiyaa... apa bau musuk ni?

Woi lonie ah!... sulah satu minggu oo wa punya sampah talak olang angkat!

Apa bikin maa...

zat said...

Anon 1:03PM

kalu aku kaya mcm depa aku pun akan redha..

zat said...

Anon 12:29pm

terbang sana sini tu bukti??...KAH KAH KAH...aduh sakit perut aku gelak...

zat said...

Yogi

mencuri ni mcm2 style...ala paham??

kau duduk ulu mana...? kat kawasan aku sampah angkat elok je...jgn mau kelentong la..u kena terima hakikat pemimpin u tk bagus & sebab tu org pilih PR..u nak balik kuasa tunjuk la u punya bagus..kalu mau tuduh org kongkek ja mcm mana mau menang?

Anonymous said...

alahai zat .. jawab jela dgn ikhlas ..takyah nk spin2 plk... aku pun klakar dgn komen2 kau... anwar sakit pinggang nk rawatan pakar luar...byk betul duit dia... pi hkl jela!

penaberdarah said...

syok la 300k. msuk poket sapa? tabung memali pun x blh jwb. sama ja umnu dgn pr. umnu kutip cukai pr kutip derma. sama2 amik duit rakyat. hgway kelate bila nk siap. derma dh kutip.

Anonymous said...

Pandai kau zat... Kekayaan anwar je kau tak nampak... !!!! Aku redha dan bersyukur dgn apa yg ada.

yogibear's season said...

Zat,

Ulu pun wa bayaq itu cukai pintu jugak maa...

Lu olang melayu manyak sedap ciakap...

Kita olang cina manyak sikali bayaq cukai diMalaysia maa...!

Woi, apek dahlah tu!

Anonymous said...

Tanya zat lah mana duit tabung memali... Dia dok pertikai mcm2 pasal UMNO ... Konon perjuangkan keadilan... Bila tang PAS dan PKR macam takde isu... BERSIHHHHH... NFC ...kurang2 da pi courtt... Memali tu duit anak yatimm... Kat mana syurga PAS rembat duit anak yatim ?

zat said...

kalu Anwar sapu 3bil kau org ingat Tun M tak tahu ke..apasal berbelas tahun masih diam...tak de kes..pada hal bende mcm ni lg senang nk jd kes..liwat susah...yg baru ni pun kena reject lg..

so apasal takde kes? senang je jawapan dia:

1. sebab ini satu fitnah, atau
2. duit tu dah buat kenduri dlm UMNU..semua kongsi2 sampai kembung perut..huhh rakyat tertipu lagi..

zat said...

Yogi

hang dok pekena apa?..bak sikit..

zat said...

Anon 3:32

mcm ni la..kalu tabung tu ada isu pegi buat report...setakat ckp tuduh2 kat sini tak guna..dh mcm Chua Soi Lek suka cakap2 je..backup dia yilek!!

sebab apa org UMNU selalu ada kes ..sebab bila PR bangkitkan isu dia akan disusuli dgn dokumen & bahan2 bukti...setakat tuduh2 kosong not our style la..

Anonymous said...

Tu je jawpan play safe zat! Buat repot? pas punya stail... Kalau betul lesap dia diam... Klu fitnah... Da tentu pas dah bising2 difitnah... Ini...diam membisu...tak pernah aku dengar komen balas pas pasal tabung memali ni...

Anonymous said...

SAPA TAHU DI MANA NOTE RM500