Monday, July 2, 2012

XKLUSIF : BLOGER DET TENGAH CUCI..


terbaik. inilah fungsi bloger, berkata benar walaupun pahit.

kerajinan luar biasa PM mendekati dan menyelesaikan masalah rakyat sudah bisa mengugat pakatan.

namun dalam keadaan tersebut, ada sorang dua yang tak paham akan keperluan fokus untuk memang pada pru ke 13 nanti.

KLIK SINI untuk tahu cerita selanjutnya.

12 comments:

Anonymous said...

PM sepatutnya diumumkan terlebih dahulu kerana beliau sahajalah yang boleh menarik balik YB(You Bullshit) nih dari bertanding lagik.

Anonymous said...

GUNAKAN WAKTU LAPANG UNTUK HOBI YANG MENYIHATKAN BADAN ADALAH LEBIH BERFAEDAH DARI GUNAKAN TWEETER UNTUK MENGUMPAT INSTITUSI ITU DAN INI

Anonymous said...

gunakan waktu lapang dengan mendekati rakyat adalah hobi yang lebih baik.

Anonymous said...

sorokkan aktiviti 'tidak sihat' adalah lebih baik dari menunjuk-nunjukan senamrobik dalam pakaian seksi dan diaksikan diperkarangan masjid

SEKADAR PANDANGAN

Anonymous said...

apsal main golf? rakyat marhaen tak main golf la datuk2 sekalian..pegilah main futsal ke, main badminton ke, main pingpong ke..baru join dgn rakyat..tak jatuh pun saham elit datuk2 tu kalau main game yang disertai rakyat kebanyakan.. hehe

Tukang Komen said...

Najib suruh turun padang bukan bermaksud PADANG GOLF! Kalau nak jadikan golf sebagai kerjaya sila tarik diri dari jadi calon pru 13. Boleh buat rumah atas padang golf. Duit pun dah banyak. Kan?

Cubalah dekati masjid dan bergaul dgn rakyat biasa. Main golf ni ada unsur judi sebab melibatkan pertaruhan. Ditegur marah bila tak tegur lupa diri.

Anonymous said...

Bomoh Siam akal kak lutut. Dalam otak kosong, cuma taik dia saja yang ada.

Anonymous said...

Dia silap dengar kot,dia ingat Najib suruh dia turun padang golf kot....

Anonymous said...

.
USIA BERKADAR SONGSANG DENGAN PRODUKTIVITI MUNGKIN BENAR

KALAU BENAR, IKUT PENDEKATAN POPULAR IAITU DUDUK DEPAN ROSTRUM DAN BERI KULIAH...

KESANNYA JELAS: NAMA DAPAT; FANATIK TERIKAT

Anonymous said...

Senang jer!!

Kalau benar, PRU13 nanti Pangkah jer Musibat ni!!

Tapi ingat bukan pangkah sokong tapi PANGKAH TENDANG!!

Anonymous said...

Senarai wajib tendang!!! Nak lompat parti? Lompat la labu.. HAHAHA aku respek Umno mmg terlus dlm hal2 salah laku. Dah terbukti banyak pemimpin telah didakwa dan disingkir jika terbukti salah, dari dulu lg mmg tegas.. Pakatan?... HAHAHA siap backing..... takut malu konon........ Mereka bukan pemerintah yg baik, parti politik semata2

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.