Friday, August 3, 2012

DAP GANTI PAS.


KLIK SINI

27 comments:

Bomo Siam said...

Buat pertama kali dlm sejarah aku setuju ngan Melayu News NetWork (MNN)....!

'The truth is DAP needs PAS more than PAS needs DAP.'

Anonymous said...

Buat pertama kali dlm sejarah aku setuju ngan Melayu News NetWork (MNN)....!

'The truth is DAP needs PAS more than PAS needs DAP UNTUK PECAHBELAHKAN PENYATUAN UMAT ISLAM. TERBUKTILAH PAS MEMANG AMAT BAGHAL!!!

Anonymous said...

just wait and see who will hold on to their principle and who will abandon it.

Anonymous said...

just don't forget about AGREE TO DISAGREE..

Anonymous said...

Not like Pas, Dap is not going after the pm's seat?

So, it is Pas who needs Dap but not Dap who needs Pas

Anonymous said...

in order to have two party system, both sides need to reach certain maturity and stability.

if only one party is matured and stable, it is safer to maintain the one party system

Miniclubman said...

Why do Dap need to be PM?

They already have a farm...in Pas that is!... remember the song?


Old MacDapster had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some chickens,
Ee i ee i oh!
With a cluck-cluck here,
And a cluck-cluck there

Here a cluck, there a cluck,
Everywhere a cluck-cluck...got a 999 yrs land lease..
Old MacDapster had a farm
Ee i ee i oh!

Old MacDapster had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some dogs,
Ee i ee i oh!
With a woof-woof here,
And a woof-woof-woof there

Here a woof, there a woof,
Everywhere a woof-woof...no more Islamic State..
Old MacDapster had a farm
Ee i ee i oh!

Old MacDapster had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some turkeys,
Ee i ee i oh!

With a gobble-gobble gobble-gobble here,
And a gobble-gobble gobble-gobble there

Here a gobble-gobble, there a gobble-gobble,
Everywhere a gobble-gobble-gobble
..."Over my dead body!"..
Old MacDapster had a farm
Ee i ee i oh!

Old MacDapster had a farm,
Ee i ee i oh!
And on that farm he had some cows,
Ee i ee i oh!
With a moo-moo here,
And a moo-moo there

Here a moo, there a moo,
Everywhere a moo-ooo..."Ooh my Rainbow..."
Old MacDapster had a farm,
Ee i ee i oh!

How's that to brighten your day...!

Servant of God said...

Maka kembanglah hidung pencacai2 PAS bila nampak artikel nih...

Anonymous said...

Dap dan Pas kena banyak berkompromi kalau mahukan ikatan antara keduanya kekal selamanya.

Anonymous said...

Jangan pula jadi seperti Pas TUMPANG Dap, manakala Dap TUNGGANG Pas.

Anonymous said...

PAS parti class ke-3 dalam hirarki Penipu Rakyat.... banyak penganut tapi hampir majoriti adalah lembu yang dicucuk hidung.

Bak kata Kickdefella:

Lembu yang dicucuk hidung. Apa yang mereka tahu ialah bila diseret ke padang, mereka akan makan rumput dan bila diseret ke jalanraya, mereka akan buat huru hara.

Sebijik perangai penganut hamPAS...

zat said...

Atas sebab kepentingan isu Keamanan maka UmnoBn memainkan propaganda “KEAMANAN” yang telah rakyat saksikan baru-baru ini apabila Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengungkitkan kembali kisah rusuhan 13 Mei.

Anak-anak muda dan Rakyat seluruh Malaysia menganggap ini membuktikan beliau seorang pemimpin politik yang tidak bertanggungjawab apabila mengungkitkan kembali kisah rusuhan 13 Mei dalam usaha taktik menakut-nakutkan Rakyat yang jelas beliau tidak berprinsip, tidak bertanggungjawab dan hina untuk memastikan UmnoBn kekal sebagai puak berkuasa dalam pilihan raya yang akan datang.

zat said...

Kenapa mereka menggunakan isu “KEAMANAN”? Ia adalah kerana kaji selidik yang dijalankan di seluruh Negara (oleh UMCEDEL, Merdeka Centre, KEMAS, Special Branch dan sebagainya) mendapati, isu Keamanan adalah isu utama yang dipandang berat oleh Rakyat Malaysia sekarang ini. Peratusan yang mengutamakan Keamanan mengatasi isu penyelewengan, pembangunan yang pada pilihanraya lalu mengutamakan isu-isu ini.

Bomo Siam said...

10:38 AM;

Kompromi PAS / DAP?

Absolutetly NO COMPROMISED at all...!!!

Bomo Siam said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

DAP JD PM...PAS MERLOPONG...MASATU ANWAR DAH MATI...:

azmin ada ka takda ka sama saja..

betapa kuat azam LKY DPT NEGERI SENDIRI ..SENDIRI PERINTAH...

apa nak herran

Anonymous said...

pas-dap asal jadi je... dap roket duduk atas

yg tadah pas..

hasil dia anAk dajal mata satu..

(akibat kawin campur luar tabie)

Anonymous said...

Moralnya,jgan lupa sejarah.. Semua tak akan lupekan peristiwa itu walaupun ada yang ungkitnya kembali..sebab apa?sebab mungkin akan berlaku kembali..take note zat

Anonymous said...

The truth is DAP needs PAS more than PAS needs DAP.

--------------------

Setuju dgn ayat ini gak sbb PAS mmg power..POWERFOOL....


keh keh keh...

sbb tuh DAP suke brkolaborasi dgn PAS sbb keBAHLOLan AHLOL BAHLOL PAS...

Anonymous said...

Malays and Islam is considered as one, and we all know that Muslims at any time, would die protecting Islam. PAS may not be that smart but they are Muslims. Therefore, for DAP to believe that PAS would forego their Islamic objective for the sake of their ‘partnership’, makes DAP nothing but ‘bloody-fools’.

--------------------
Haish...kalo penganot PAS nak brbangga dgn artikel ini mmg sah la depa BANGANG...
PAS MMG BLOODY FOOLS, IDIOT , MORON
..sbb tu la mrk sentiasa di perANJENGkan oleh DAP....

Anonymous said...

Adakah PAS berani mengadakan perdebatan berkenaan hudud dalam Penipu Rakyat dengan DAP?

Adakah PAS berani buat sidang media menyatakan pendirian PAS berhubung hudud dan negara Islam di hadapan Lim anak beranak dan Karpal anak beranak serta pimpinan DAP?

Adakah PAS berani membuat forum mengenai hudud dan negara Islam dalam Penipu Rakyat dengan ahli panelnya adalah Karpal, Lim Kit Siang, Anwar, Hadi Awang dan Nik Aziz? Moderatornya adalah Lim Guan Eng, Shamsul Iskandar Mat Akin dan Nasruddin Tantawi, ada berani ke?

PAS sudah kecut perut dengan DAP, PAS sudah kena picit teloq dengan DAP, kote PAS sudah kena kerat oleh DAP, PAS dah tak ada kote, PAS jadi pondan, PAS jadi bapuk, PAS sudah transgender! Blah la PAS anjing suruhan DAP! Penipu Rakyat komunis!

PAS Pengecut!

PAS Bacul!

PAS Penakut!

Blah la PAS, dasar anjing suruhan DAP, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Dap mmg takut sejarah itu diungkit jelas terpampang wajah rasist dapig ni.
Malang lebai sorg ni dok spin bela tuan dapig dia...
Xpayah suruh pon dia akan menyalak....
terbaik la ko zat mmg cai tulen.

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Anonymous said...

Yang paling hina Pemimpin PAS bukan saja pemantat rakyat tapi pemantat isteri orang atas nama agama islam dan ulamak islam.

Spesis binatang!!

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

August 3, 2012 11:30 PM
-----------------------------------------------------

Walau di beri upah pon aku tak rela!!

Haram Jadah!!

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

August 3, 2012 11:30 PM
-----------------------------------------------------

Walau di beri upah pon aku tak rela!!

Haram Jadah!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.