Thursday, August 2, 2012

DAP KENA BALUN. INI DEMO PALING BEST !

25 comments:

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Anonymous said...

Malangnya masih ada mELAYU YANG SOKONG PARTI RASIST SEBEGINI....

Anonymous said...

.

Merokok merbahayakan kesihatan ... kurangkan merokok .

.

Anonymous said...

Yng boleh aku cakap tentang video ini..

Hahahahahahaha....

Tp yng paling aku nak tergelak bila hindu tu kata
"duduk malaysia tp tak tau bahasa....anjing..anjing duduk parlimen"

Teringat seorng kawan aku berbangsa china dari Indonesia yng berbangga menjadi orang Indonesia dan berbangga menuturkan bahasa Indonesia tanpa melupakan bahasa ibundanya.

Anonymous said...

http://khairulryezal.blogspot.com/2012/08/panas-barack-obama-pun-tiru-slogan-pm.html

Anti PAS said...

hahahahaha!!!huhuhuhuhu!!! bro yg pakai smart kat pagar tu pun angguk kepala mengiyakan kata kata..'DAP anjing tak tahu bahasa melayu'!!! mantap!! memang tabik spring la kat diorg ni....tapi yg paling pelik sampai la ni kenapa MB selangor dari 'parti untuk rakyat' tu susah bebenor nak tunjuk muka kalau ada demo??? teloq hang pun kecut ka yb kalid gagapi????

hari tu time isu padang pkns dia bg tau kat press senang e nak settle hal ni... bior mb turun kata dia.. hasilnya HAMPEH!!

kalid lain kali jangan minum ayaq lombong banyak sgt a wei.......

Anonymous said...

Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..

Terbaik..ini lah yg kita nak..org india dah insaf..sedar akan dapig bastard!

Cina cina duduk malaysia
Tak tau cakap bahasa malaysia

Hahahahhahahahaha..

Terbaik la lu..yg cakap mcm tu..gua tabik lu..

Anonymous said...

...patutnya lebih ramai lagi suara2 rakyat yang tak puas hati dengan parti chauvinis semalaysia ni berdemo secara aman, jangan dia ingt negeri kita ni boleh buat suka mak bapak dia.

...tapi selagi si celaka juburi tu ada, selagi tu mereka akan jadi umpama cacing naik kemata.

-nik ajis mahafiraun-

Bomo Siam said...

Bab ni aku sokong 100% komuniti India ni....!

Group camni yg patut diketengahkan dlm BN.

Jika nak banding dgn PERKASA, group Indian ni lebih updated!!!

Tahniah...!!!

Anonymous said...

best laa video nih...
dah macam dikir barat jee...semua perkataan keluar 'on sthe spot'.

tu laa lain kali jangan main api kan dah kena...BODOH punya cina DAP.

Anonymous said...

hahahahaha....video best of the year....

Tukang Dok Peghati said...

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

POLIS kat belakang tu pun GELAK aje.. KAH!KAH!KAH!

Wallahualam..

Tukang Dok Peghati said...

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

POLIS kat belakang tu pun GELAK aje.. KAH!KAH!KAH!

Wallahualam..

Anonymous said...

Padan muka DAP ni... cuma tak faham diorg demo ni pasal apa , yg India ni mewakili kumpulan apa?

Anonymous said...

Syabas betta, India pun dah bukak mata. Anjing-anjing DAP duduk parlimen makan gaji buta....

Anonymous said...

kalau india boleh cakap gitu , pelik ..napa melayu masih tak sedar ? melayu islam pas lebih teruk dari Dap , lebih komunis dari komunis !


kalau india boleh cakap gitu pada cina, tak malu ke melayu ? patutnya melayu yang sound cina gitu , bukan india !

aku respek 500% perkumpulan ni !!!!

Anonymous said...

manusia jenis bomo sial adalah pencetus perpecahan antara org islam melayu...aku yakin dan pasti si bomo sial nih bkn islam dan seorang kafir lahanat yg berlatarblakangkan freemason...bomo sial nih jgk agen yahudi yg menerobos semua blog2 pro malaysia utk menyebarkan agenda2 freemason iaitu perihal agama islam terutamanya...keamanan...bangsa..to bomo sial freemason blik la ke tmpt asal kamu...aku tau siapa kamu...

Anonymous said...

Pas barua dap.Depa gunakan agama utk kuasa.

Anonymous said...

Whoever u r..my respect for u the guy who lead the demo..Bravo!!

Anonymous said...

Nampaknya org India ni lebih bersemangat kebangsaan dari org Melayu..bila org Melayu nak betul2 bangkit??

Anonymous said...

Fuhhh...bodosing telingo apek2 cibai tu dongar.paneh buntut yg xpenah cebok tu ye..padan muko ...caiyokkk ane2 semua...

Anonymous said...

wow...

this group is so daring..

anjing anjing dok parlimen.. hehehe

i have no words to say to this group..

what can i say is..

u guys are amazing... (take a bow)

Anonymous said...

Nasruddin Tantawi MENIPU ketika Debat PRU13 : Orang Muda Pilih Siapa...???
Tajuk Debat anjuran Sinar Harian melalui siaran Astro Awani dengan tajuk "PRU13: Orang Muda Pilih Siapa" telah mempertemukan Ustaz Fathul Bari (Ulama Muda UMNO) dengan Ustaz Nasaruddin Tantawi (Ketua Pemuda PAS Pusat). Bila terbaca NST, selaku umat Islam, kita rasa kecewa kerana ada TIGA sebab:

1. Karpal Singh (Pengerusi DAP Pusat) masih keras kepala tentang isu penubuhan negara Islam. Tapi pemimpin seperti inilah juga yang menjadi kawan PAS untuk menjatuhkan kerajaan Malaysia hari ini dipimpin oleh PMnya orang Melayu/Islam.

2. PAS masih gagal menjalankan dakwahnya mengislamisasikan pemimpin DAP dan sebahagian pemimpin PKR yang bukan beragama Islam. Masih ingatkah kita, suatu masa TGNA pernah mengatakan bahawa pemimpin DAP lebih tahu Islam daripada pemimpin UMNO.

3. Ustaz Nasaruddin Tantawi telah berbohong kepada penonton dalam dewan dan juga siaran Astro Awani bagi mematahkan hujah Ustaz Fathul Bari tentang pendirian Karpal Singh terhadap isu negara Islam

Kenyataan Nasruddin :

"Saya mintak...saya mintak jasa baik kawan saya Ust. Fathul Bari update maklumat dia berkait dgn Karpal Singh. Karpal Singh dia kata...dia kata langkah mayat saya tu hok 20 tahun dulu dan dia pun beritahu itu ucapan saya 20 tahun dulu. Skrg, dlm Konvensyen PR di Pulau Pinang baru2 ni..saya (dia?) kata, setelah saya berkawan dengan PAS, saya tengok HUDUD, masalah HUDUD ialah kita boleh bincang semula...." [di sambut dgn sorakan dr penonton fanatik]

NST telah tolong 'UPDATE' kan untuk kita semua menerusi perbualan telefon bersama Karpal Singh semalam...

Yesterday, DAP chairman Karpal Singh expressed extreme displeasure upon learning that Pas Youth chief Nasrudin Hassan Tantawi had suggested that he had been willing to consider such laws for the country during a political debate.

“I will NEVER compromise,” said Karpal in a telephone interview with the New Straits Times.

“I have always been very public and absolute on my stand to never have hudud implemented in the country... how then can he (Nasrudin) claim such a thing?” said the DAP stalwart, who is well known for his strong opposition to any attempt to introduce Islamic laws in this country.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

aik bomo...kamu ada jiwa dn prasaan jgk ker..