Sunday, August 5, 2012

KHALID IBRAHIM 'ASET' BESAR BLOGERS RAMPAS SELANGOR.


KLIK SINI

49 comments:

Servant of God said...

Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya dilanyak Mercedes juga.

Kisah benar nih. Semasa nak drive balik rumah beberapa tahun dulu, aku nampak sekor tupai turun pokok dan berlari merentas jalan, terus kena lanyak dek Mercedes depan keta aku.

Rupanya Allah SWT nak tunjuk, bukan setakat jatuh tegolek dia boleh beri kita, malah benda yang nampak macam mustahil.

Subhanallah.

Anonymous said...

Kalau Khalid adalah penyebab keruntuhan Penipu Rakyat, di Kelantan dan di Kedah pula Nasruddin Tantawi dan para pimpinan tertinggi PAS sendiri yang akan meruntuhkan PAS di kedua-dua negeri itu, sila lihat komen di bawah ini dan adakah puak-puak PAS berani mengulasnya dan apatah lagi menjawabnya:

Mana dia pimpinan PAS? Mana dia Unit Amal PAS? Mana dia kadir-kadir PAS yang telah dikadirkan oleh Ketua Pemuda PAS, Nasruddin Tantawi di kala PAS dihina, dicaci, diperlakuan seperti sampah sebegini?

Apakah benar PAS telah mati dan diboneka oleh DAP? Jawablah pimpinan PAS, jawablah Unit Amal PAS, jawablah kadir-kadir Pemuda PAS, apakah ini suatu kebenaran? Apakah benar PAS telah tumpas ditangan DAP dan PAS sudah dibonekakan oleh DAP?

Jangan berdiam diri, PAS akan hilang kredebiliti jika pimpinan PAS, Unit Amal PAS, dan kadir-kadir Pemuda PAS tidak mempertahankan PAS. Pimpinan PAS perlu mengadakan sidang media menyatakan pendirian PAS berhubung hudud dan negara Islam yang mana PAS telah dikatakan telah membuang kedua-dua elemen itu dari perjuangan PAS. Apakah sekarang ini PAS hanya mengikut telunjuk DAP? Apakah tindakan PAS membuang negara Islam dan hudud dari PAS kerana mengikut telunjuk DAP? Jawablah pimpinan PAS, jawablah Pemuda PAS, di manakah maruah PAS sekarang ini jika dihina sedemikian rupa tanpa ada yang tampil untuk mempertahankannya?

Cabaran supaya PAS membuat perdebatan dengan DAP berhubung isu hudud dan negara Islam dalam Pakatan Rakyat, adakah PAS berani menyahut cabaran itu?

Cabaran supaya PAS mengadakan forum dengan pimpinan atasan DAP dan PKR berhubung kedudukan negara Islam dan hudud dalam Pakatan Rakyat, apakah PAS berani menyahut cabaran itu?

Cabaran supaya PAS mengadakan sidang media di hadapan pimpinan DAP, PKR dan PAS sendiri serta dihadapan para penyokong Pakatan Rakyat dan di hadapan orang ramai dengan menjemput semua media dalam negara ini, adakah PAS berani menghadapinya?

Jawab pimpinan PAS, jangan diam seribu bahasa, PAS sudah diperkotak katikkan, PAS sudah dihina, PAS sudah dikeji, PAS sudah dikatakan mati, PAS sudah dikatakan menjadi boneka DAP, apakah ini semua benar? Katakan! Katakan wahai pimpinan PAS!

Apa guna menjadi ahli sebuah parti yang lantang berceramah kononnya memperjuangkan Islam sedangkan parti itu telah mati ditumpaskan oleh DAP dan dibonekakan oleh DAP, tidak ada gunanya, menjadi ahli PAS ibarat menjadi ahli DAP secara otomatik kerana PAS sudah menjadi boneka DAP sebagaimana yang didedahkan sekarang ini, sila pimpinan PAS membuat kenyataan berhubung perkara ini, sila bertanggungjawab kerana pimpinan apa kalau tidak bertanggungjawab? Di mana ahli-ahli PAS hendak letak muka kalau PAS sudah benar-benar sudah mati ditumpaskan oleh DAP dan sekarang ini PAS sudah menjadi boneka DAP?

Rakyat semua, malahan seluruh ahli PAS menantikan pendirian PAS yang akan diumumkan oleh pimpinan tertinggi PAS berhubung pendirian PAS berkenaan hudud dan negara Islam serta kedudukan hudud dan negara Islam dalam Pakatan Rakyat, rakyat seluruhnya sedang menantikan apakah PAS masih hidup atau sudah mati dan telah menjadi boneka DAP seperti yang didedahkan kini, rakyat menilainya.
August 4, 2012 6:01 PM

Anonymous said...

Lihat komen dibawah ini pula, ditujukan khas kepada pimpinan PAS, masih ada peliaq lagi ka? lihat ini:

Anonymous said...

Apakah Karpal telah berjaya melangkah mayat PAS hinggakan PAS terpaksa gadaikan hudud dan negara Islam dalam PAS?

Apakah PAS telah mati dan sekarang ini dibonekakan oleh DAP?

Di manakah pimpinan PAS? Manakah kalian hingga tidak dapat membela PAS yang diperkudakan, dipecacaikan, dihina, diperlakukan seperti sampah oleh DAP?

Mengapakah PAS sanggup mengetepikan hudud dan negara Islam semata-mata mahu berkawan dengan DAP? Di manakah maruah PAS? Apakah PAS sudah tidak punya maruah sekarang ini?

Pimpinan PAS, sila jawab pertanyaan ini, apakah PAS sekarang ini sudah terlalu hina hingga membiarkan DAP menentukan arah tuju PAS? Sungguh memalukan, sungguh memalukan, sangat memalukan bila mana parti yang sebelum ini dengan lantang berceramah kononnya memperjuangkan Islam boleh tersungkur dengan sekali jentik oleh DAP, PAS sudah mati bila mereka membuang hudud dan negara Islam dalam PAS, PAS sekarang ini adalah boneka yang diaturkan pergerakannya oleh DAP demi kepentingan DAP, DAP terlalu hebat jika hendak dibandingkan dengan PAS kerana dengan sekali jentik dari DAP, maka PAS jatuh tersungkur mati dan dibonekakan oleh DAP sekarang ini?

Ahli-ahli PAS sekalian, PAS sekarang sudah jadi boneka DAP, segala arah tuju PAS adalah mengikut telunjuk DAP, DAP telah berjaya mengikat leher, mencucuk hidung PAS untuk diseret ke sana ke mari demi kepentingan DAP.

Pimpinan PAS, sila buktikan bahawa PAS sekarang masih wujud sebagai organisasi yang merdeka atau PAS sudah mati dan diri PAS dikuasai oleh DAP yang sedang membonekakan PAS sekarang ini, sila buktikan!
August 4, 2012 2:08 PM

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Anonymous said...

Adakah PAS masih hidup lagi kalau dilihat pada situasi ini?:

Anonymous said...

PAS sudah tidak ada keyakinan diri, PAS sudah mati dan mayat PAS telah dilangkah-langkah, dilompat-lompat, dipijak-pijak dan kemudian diseret ke sarang DAP untuk dibonekakan menjadi boneka DAP. Sebab itulah PAS hanya menurut segala arahan dan perintah dari DAP tanpa sebarang penentangan walaupun merugikan agama, bangsa dan negara, isu arak di Shah Alam, isu majlis buka puasa yang diselitkan acara keagamaan bukan Islam di sebuah pusat ibadat bukan Islam, isu operasi pusat hiburan di bulan Ramadhan, isu azan, isu baca Al-Quran di waktu subuh guna pembesar suara, isu maudlidur rasul, isu peniaga-peniaga muslim yang diaianaya oleh DAP, isu kalimah Allah, isu penghapusan keistimewaan bumiputera, semuanya PAS hanya mengikut telunjuk DAP dan segala arahan DAP dituruti oleh PAS serta jika ada yang hendak membetulkan keadaan akan dikenakan tindakan keras dan kejam sebagaimana Dr. Hassan Ali yang dipecat oleh PAS kerana kelantangan Dr. Hassan Ali mempertahan maruah Islam dan kelantangan Dr. Hassan Ali melawan cakap DAP dan tidak mahu mengikut arahan PAS yang sebenarnya arahan yang dikeluarkan oleh DAP.

Jelas PAS sudah MATI dan PAS sudah jadi BONEKA kepada DAP sekarang ini.
August 4, 2012 6:09 PM

Anonymous said...

apa beza UMNO dgn DAP?

sama2 sekular.... sama2 tolak hudud...

Anonymous said...

mengapa melayu suka BERLAGAK dan PEMBOROS?

Anonymous said...

UMNO tak yah berlagak.. mulia.. tanganilah MCA, MIC tu dulu....

sekali MCA terbatuk, umno kecut kote, semua sekolah cina & tamil dapat bantuan... SAR terus terbiar....

Anonymous said...

mengapa melayu suka cakap besar berbanding cina?

Anonymous said...

umno suka cakap besar... akhirnya... pulau batu putih lesap... woodlands & tanjung pagar terjual.... blok L&M kawasan minyak dimiri sarawak diambil alih Brunei.....

Anonymous said...

Anonymous said...

UMNO tak yah berlagak.. mulia.. tanganilah MCA, MIC tu dulu....

sekali MCA terbatuk, umno kecut kote, semua sekolah cina & tamil dapat bantuan... SAR terus terbiar....
August 5, 2012 11:13 PM

------------------------------------------------

Bila masa UMNO kecut kote bila MCA batuk? Isu SUQIU bila Tun Mahathir arahkan Ling Liong Sik uruskan pelampau Dong Zhong tu, mencanak Ling Liong Sik uruskan, tapi apa pun, dalam Barisan Nasional, UMNO bukanlah mempergunakan MCA atau perti-parti lain sebagaimana DAP mempergunakan dan memperalatkan PAS dalam Penipu Rakyat.

Kalau PAS berani, sila sahut cabaran ini, itu pun kalau PAS masih ada kote lagilah, kalau kote PAS dah kena kerat dengan DAP dah DAP dah bagi DOG DAP makan kote PAS tu, gerenti PAS tak berani jawab, sila jawab pekara ini:

Cabaran supaya PAS membuat perdebatan dengan DAP berhubung isu hudud dan negara Islam dalam Pakatan Rakyat, adakah PAS berani menyahut cabaran itu?

Cabaran supaya PAS mengadakan forum dengan pimpinan atasan DAP dan PKR berhubung kedudukan negara Islam dan hudud dalam Pakatan Rakyat, apakah PAS berani menyahut cabaran itu?

Cabaran supaya PAS mengadakan sidang media di hadapan pimpinan DAP, PKR dan PAS sendiri serta dihadapan para penyokong Pakatan Rakyat dan di hadapan orang ramai dengan menjemput semua media dalam negara ini, adakah PAS berani menghadapinya?

Mana maruah PAS, PAS masih hidup lagi ke atau PAS sudah mati dan menjadi BONEKA kepada DAP, lihat ini:

PAS sudah tidak ada keyakinan diri, PAS sudah mati dan mayat PAS telah dilangkah-langkah, dilompat-lompat, dipijak-pijak dan kemudian diseret ke sarang DAP untuk dibonekakan menjadi boneka DAP. Sebab itulah PAS hanya menurut segala arahan dan perintah dari DAP tanpa sebarang penentangan walaupun merugikan agama, bangsa dan negara, isu arak di Shah Alam, isu majlis buka puasa yang diselitkan acara keagamaan bukan Islam di sebuah pusat ibadat bukan Islam, isu operasi pusat hiburan di bulan Ramadhan, isu azan, isu baca Al-Quran di waktu subuh guna pembesar suara, isu maudlidur rasul, isu peniaga-peniaga muslim yang diaianaya oleh DAP, isu kalimah Allah, isu penghapusan keistimewaan bumiputera, semuanya PAS hanya mengikut telunjuk DAP dan segala arahan DAP dituruti oleh PAS serta jika ada yang hendak membetulkan keadaan akan dikenakan tindakan keras dan kejam sebagaimana Dr. Hassan Ali yang dipecat oleh PAS kerana kelantangan Dr. Hassan Ali mempertahan maruah Islam dan kelantangan Dr. Hassan Ali melawan cakap DAP dan tidak mahu mengikut arahan PAS yang sebenarnya arahan yang dikeluarkan oleh DAP.

Jelas PAS sudah MATI dan PAS sudah jadi BONEKA kepada DAP sekarang ini.

Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Anonymous said...

umno suka cakap besar... akhirnya... pulau batu putih lesap... woodlands & tanjung pagar terjual.... blok L&M kawasan minyak dimiri sarawak diambil alih Brunei.....

August 5, 2012 11:17 PM

------------------------------------------------------

PAS suka cakap besar, tapi tengok apa sudah jadi dengan kedudukan hudud dan negara Islam dalam PAS sekarang ini? Presiden PAS sendiri pun sudah tandatangan bersetuju untuk tidak bersetuju memasukkan hudud dan negara Islam sebagai agenda Penipu Rakyat, apa lagi korang nak kelentong?

Pasal isu Pulau Batu Puteh, itu bukannya urusan UMNO, tapi urusan Malaysia, tapi paling kurang, hilang Batu Puteh, tapi dapat Ligitan dan Sipadan, PAS dapat apa? Hudud dan negara Islam pun sudah digugurkan kerana arahan DAP, blah la, cakap saja besar, tapi kote dah kena kerat dengan DAP, PAS dah jadi bapuk, PAS dah jadi pondan, PAS sudah mati dan dibonekakan oleh DAP sekarang ini. Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

UMNO tak yah berlagak.. mulia.. tanganilah MCA, MIC tu dulu....

sekali MCA terbatuk, umno kecut kote, semua sekolah cina & tamil dapat bantuan... SAR terus terbiar....

August 5, 2012 11:13 PM
Anonymous Anonymous said...

mengapa melayu suka cakap besar berbanding cina?

August 5, 2012 11:15 PM

---------------------------------------------------

Melayu yang suka cakap besar tu, Melayu yang jadi anjing DAP, macam PAS, berceramah pasal hudud dan negara Islam sambil memaki hamun dan mencerca UMNO macam nak roboh pentas ceramah, tapi yang sebenarnya PAS sendiri yang bersetuju untuk tidak bersetuju memasukkan hudud dalam agenda Penipu Rakyat, sudah jelas PAS ni cakap saja besar, tapi habuk pun tarak, tin kosong sajalah, macam serban besar atas kepala, sekadar serban sajalah, tak reti nak fikir, sebab itulah nak buat lebuh raya pun minta sedekah di sana sini, itu baru nak buat lebuh raya, nanti nak selenggara nak kutip duit dekat mana, nak minta sedekah lagi ke? Itulah, jenis fikir tak guna otak, jadi macam inilah, cakap besar tapi apa satu pun tak guna, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

selalunya syarikat2 umno-linked companies (ULC) ni selalunya under performance hanya mengharap ehsan kerajaan support saja! umno salah guna 'hak keistimewaan melayu mengikut artikel 153 Perlembagaan' untuk bolot wang negara untuk kayakan peribadi para pemimpin mereka hari ini! Rakyat melayu yg lain lebih terabai berbanding ketua2 bukan melayu BN (MCA, MIC, Gerakan) yg hidup mewah & berkuasa mempermainkan nasib rakyat marhein itu...

umno utamakan kroni MCA, MIC, Grakan dari bangsa sendiri....

Anonymous said...

Anonymous said...

apa beza UMNO dgn DAP?

sama2 sekular.... sama2 tolak hudud...

August 5, 2012 11:09 PM

-----------------------------------------------------------------

PAS terima hudud dan negara Islam lagi ke? Macam mana dengan Presiden PAS yang sudah tandatangan bersetuju untuk tidak bersetuju memasukkan hudud dan negara Islam ke dalam agenda Penipu Rakyat? Bukankah PAS sebahagian dari gerombolan Penipu Rakyat, jika Penipu Rakyat menolak hudud, maka PAS pun menolak hudud juga, PAS sekarang sudah sekularlah ye? Blah la, korang ni cakap saja besar, tapi jenis tak guna otak, kepala tu penuh dengan taik, sebab tu macam bangang saja tuduh yang bukan-bukan terhadap kerajaan, sedarlah diri tu, korang tu muka tak malu, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

umno utamakan beri tanah berhektar2 kpd goh tong bina kasino digenting hland berbanding susahnya umno nak beri geran tanah kpd peneroka felda....

Anonymous said...

umno dahulukan syed bokhari dr hicom kuasai proton, umno utamakan nazir adek najib kuasai cimb...

melayu lain hamba sahaya umno saja....

Anonymous said...

Anonymous said...

selalunya syarikat2 umno-linked companies (ULC) ni selalunya under performance hanya mengharap ehsan kerajaan support saja! umno salah guna 'hak keistimewaan melayu mengikut artikel 153 Perlembagaan' untuk bolot wang negara untuk kayakan peribadi para pemimpin mereka hari ini! Rakyat melayu yg lain lebih terabai berbanding ketua2 bukan melayu BN (MCA, MIC, Gerakan) yg hidup mewah & berkuasa mempermainkan nasib rakyat marhein itu...

umno utamakan kroni MCA, MIC, Grakan dari bangsa sendiri....

August 5, 2012 11:28 PM

-------------------------------------------------------------

Apa jasa PAS terhadap negara dan rakyat? Nak buat jalan pun minta derma sana sini, itu baru nak buat, nanti nak selenggara bila rosak nak kutip duit dari mana lagi, mintak sedekah lagi ke?

DAP pula, sibuk menindas peniaga kecil dari kaum Melayu dan India, lihat di Penang, tak pasal-pasal kedai Melayu dan India yang berniaga secara kecil-kecilan dirobohkan dengan alasan tak berlesen, sedangkan minta lesen tak pernah dilayan, kemudian kelab malam tak berlesen, pusat maksiat dan rumah urut maksiat yang bukan saja tak berlesen, malahan menjalankan aktiviti maksiat yang menyalahi undang-undang dibiarkan, mana dia ketelusan DAP, kebohongan sajalah, dasar komunis, penipu!

PKR pula apa cerita, RM 3 bilion sudah lesap mana, duit rakyat tu, korang sibuk tuduh NFC pasal RM 250 juta sedangkan RM 250 juta tu adalah wang pinjaman milik NFC yang mana NFC perlu membayarnya kepada kerajaan semula, RM 3 bilion tu apa cerita? RM 87 juta guna duit negeri beli tanah 80% bawah air tu apa cerita? Duit negeri dibazirkan sedemikian rupa, apa cerita?

Korang Penipu Rakyat, fikir guna nafsu serakah, kepala otak penuh taik sebab itu dasar tak tau apa, sekadar memfitnah macam orang bodo piang sajalah, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Anonymous said...

umno dahulukan syed bokhari dr hicom kuasai proton, umno utamakan nazir adek najib kuasai cimb...

melayu lain hamba sahaya umno saja....

August 5, 2012 11:35 PM

----------------------------------------------------------

Sumbangan PKR terhadap Melayu apa dia? Membeli tanah 80% bawah air dengan harga RM 87 juta dan bail-out syarikat kroni dengna kos hampir RM 400 juta sajalah, tanah milik yayasan orang miskin pun korang rampas walaupun hutang hampir RM 6 juta, malahan yayasan Melaka nak tolong yayasan orang miskin tu pun korang tak peduli kerana korang nak rampas tanah orang miskin tu, dasar penyamun!

Di Penang, DAP sibuk menjahanamkan peniaga-peniaga kecil bumiputera dan India, kedai-kedai milik bumiputera dan India yang menjual keperluan harian dan makan dirobohkan dengan alasan tak berlesen, sedangkan gerai-gerai juak-juak DAP yang tak berlesen dan menghalang lalu lintas dibiarkan, bukan itu saja, pusat maksiat yang bukan saja menceroboh tanah kerajaan, malahan tak berlesen dan mempunya kegiatan maksiat dibiarkan berleluasa, malah PAS dan Melayu PKR pun sudah kena cucuk hidung, menyalak senyaring-nyaringnya membela DAP, dasar penindas!

PAS pula ada ke usaha membela orang Melayu? Bila ceramah minta sedekah, bila ceramah minta sedekah, sekarang ni nak buat lebuh raya pun mintak sedekah, nanti nak selenggara pun mintak sedekah lagi, kemudian bekalan air tergendala pun MB PAS tak tahu, semuanya dia tak tahu, makan tidur dan berpolitik siang malam saja yang dia tahu, makan gaji buta, exco pun sama, semua makan gaji buta di Kelantan ada mendenya? Sekadar patung budha tertinggi sajalah, masjid pun diusahakan pembinaan oleh kerajaan Barisan Nasional, nak harap ke PAS asyik ceramah hari-hari di sana sini sajalah, itu saja kerja mereka, blah la, cakap besar, tapi tin kosong!

Anonymous said...

Anonymous said...

apa beza UMNO dgn DAP?

sama2 sekular.... sama2 tolak hudud...

August 5, 2012 11:09 PM

-----------------------------------------------------------------

PAS terima hudud dan negara Islam lagi ke? Macam mana dengan Presiden PAS yang sudah tandatangan bersetuju untuk tidak bersetuju memasukkan hudud dan negara Islam ke dalam agenda Penipu Rakyat? Bukankah PAS sebahagian dari gerombolan Penipu Rakyat, jika Penipu Rakyat menolak hudud, maka PAS pun menolak hudud juga, PAS sekarang sudah sekularlah ye? Blah la, korang ni cakap saja besar, tapi jenis tak guna otak, kepala tu penuh dengan taik, sebab tu macam bangang saja tuduh yang bukan-bukan terhadap kerajaan, sedarlah diri tu, korang tu muka tak malu, blah la, Penipu Rakyat komunis!

August 5, 2012 11:30 PM
Anonymous Anonymous said...

umno utamakan beri tanah berhektar2 kpd goh tong bina kasino digenting hland berbanding susahnya umno nak beri geran tanah kpd peneroka felda....

August 5, 2012 11:31 PM

-----------------------------------------------------

Paling kurang orang Melayu yang miskin tak bertanah pada mulanya dapat seorang 10 ekar kebun dan 1 ekar lebih tapak rumah, nak harap PKR dan PAS apa yang korang buat, sibuk berbohong kepada masyarakat FELDA sajalah, korang nak agih-agihkan tanah FELDA kepada generasi kedua FELDA, generasi ketiga dan keemmpat tak nak agih ke? Lepas tu nak agihkan kepada semua pesara tentera, sudah berapa ratus orang terlibat, nanti seorang dapat berapa, sekadar sebatang pokok sawit atau pokok getah sajalah, lepas tu jual ke DAP, itu matlamat korang, bodo, tak reti pikir! Jenis kepala penuh taik macam korang ni mana tau apa, merosak sajalah, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

umno sekat royalti minyak kenegri2 melayu sejak 2000 ... 12 tahun didera teranggagu & kelantan kerna melayu undi PAS.... sebelum 2008 umno utamakan kerajaan cina gerakan PP daripada kerajaan melayu kelantan ...

umno berhati busuk! pentingkan diri sendiri saja.....

Anonymous said...

Anonymous said...

umno sekat royalti minyak kenegri2 melayu sejak 2000 ... 12 tahun didera teranggagu & kelantan kerna melayu undi PAS.... sebelum 2008 umno utamakan kerajaan cina gerakan PP daripada kerajaan melayu kelantan ...

umno berhati busuk! pentingkan diri sendiri saja.....

August 5, 2012 11:48 PM

---------------------------------------------------

Hoi bodo, hak negeri terhadap galian adalah di daratan dan di kawasan perairan yang tidak melebihi 5 batu nautika dari pandai saja, malahan di Kelantan, kawasan yang terlibat adalah kawasan yang bertindih dengan kawasan Thailand, nak tuduh tu, jangan sembarangan, jadi tukang fitnah sajalah. Korang nak tuduh itu dan ini, lihat sajalah perangai buruk korang yang pernah menghalau kanak-kanank tadika dari belajar di balai raya kerana KEMAS pengurus tadika itu adalah agensi kerajaan, korang sendiri yang dasar penyamun, berlagak lebih tapi bodo, tak guna akal, guna nafsu serakah, kepala penuh taik, sebab tu bodo piang macam ni. Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Pembetulan, bukan pandai, tapi pantai.

Anonymous said...

umno sekat royalti minyak kenegri2 melayu sejak 2000 ... 12 tahun didera teranggagu & kelantan kerna melayu undi PAS.... sebelum 2008 umno utamakan kerajaan cina gerakan PP daripada kerajaan melayu kelantan ...

umno berhati busuk! pentingkan diri sendiri saja.....

August 5, 2012 11:48 PM

---------------------------------------------------

Hoi bodo, hak negeri terhadap galian adalah di daratan dan di kawasan perairan yang tidak melebihi 5 batu nautika dari pantai saja, malahan di Kelantan, kawasan yang terlibat adalah kawasan yang bertindih dengan kawasan Thailand, nak tuduh tu, jangan sembarangan, jadi tukang fitnah sajalah. Korang nak tuduh itu dan ini, lihat sajalah perangai buruk korang yang pernah menghalau kanak-kanank tadika dari belajar di balai raya kerana KEMAS pengurus tadika itu adalah agensi kerajaan, korang sendiri yang dasar penyamun, berlagak lebih tapi bodo, tak guna akal, guna nafsu serakah, kepala penuh taik, sebab tu bodo piang macam ni. Blah la, Penipu Rakyat komunis!

August 5, 2012 11:52 PM

Anonymous said...

umno sanggup daratkan hasil minyak dari pesisir kelantan ke songkla thailand utk pasang paip kekedah semata2 tak mau didaratkandi tok bali kelantan!

sejarah hitam politik sekular umno terhadap bangsa melayu diera merdeka!

sejarah mahathir lagi hati busuk! khianati kawan.... demi jaga kroni

Anonymous said...

Anonymous said...

umno sanggup daratkan hasil minyak dari pesisir kelantan ke songkla thailand utk pasang paip kekedah semata2 tak mau didaratkandi tok bali kelantan!

sejarah hitam politik sekular umno terhadap bangsa melayu diera merdeka!

sejarah mahathir lagi hati busuk! khianati kawan.... demi jaga kroni

August 6, 2012 12:00 AM

-----------------------------------------------

Hoi bodo, pasal kawasan carigali minyak itu di kawasan bertindih antara Malaysia dan Thailan, malahan dari segi jarak, ke Songkla lagi efektif, ko mana tau apa, kepala otak penuh taik, mana tau fikir dengan rasional, tuduh macam orang gila saja, macam orang tak berfikiran, macam tak ada otak saja ko ni.

Mana dia politik Islam PAS bila Presiden PAS telah sain Kenyataan Bersama Pakatan Rakyat yang mana Presiden PAS sendiri bersetuju untuk tidak bersetuju memasukan hudud dan negara Islam ke dalam agenda Penipu Rakyat, apa cerita? Sekarang ni PAS pun dah sekular kerana PAS telah jadi boneka DAP, segala arahan DAP dituruti tanpa berbelah bahagi oleh PAS, buktinya pemcecatan Dr. Hassan Ali, mantan Pesuruhjaya PAS di Selangor adakah kerana kelantang Dr. Hassan Ali mempertahan maruah Islam dari dicabuli oleh DAP berkaitan itu arak dan judi, masa itu Dr. Hassan telah dipecat dari jawatan Pesuruhjaya PAS Selangor, itu adalah arahan dari DAP, kemudian, dalam isu mempertahankan akidah umat Islam dalam kes percubaan memurtadkan umat Islam dengan berselindung di sebalik acara berbuka puasa, kelantangan Dr. Hassan sekali menaikkan darah DAP, maka PAS diarahkan untuk memecat Dr. Hassan dari PAS, maka PAS menurut segala arahan dari DAP itu, sekarang siapa yang pengkhianat bangsa yang sebenarnya? PAS sendiri pengkhianat bangsa, malahan memperkotak katikan agama dengan hukum hakam sesat seperti demotrasi liar itu sama seperti solat jemaah, sama seperti haji, itu apa semua ini? Tak malu ke? Korang tu dasar pengkhianat, dasar anjing DAP, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Anonymous said...

umno sanggup daratkan hasil minyak dari pesisir kelantan ke songkla thailand utk pasang paip kekedah semata2 tak mau didaratkandi tok bali kelantan!

sejarah hitam politik sekular umno terhadap bangsa melayu diera merdeka!

sejarah mahathir lagi hati busuk! khianati kawan.... demi jaga kroni

August 6, 2012 12:00 AM

-----------------------------------------------

Mahathir khianati kawan atau kawan yang khianati Mahathir? Dalam pemilihan UMNO 1987, siapa yang khianat siapa? Siapa yang kononnya meletak jawatan tiba-tiba nak bertanding balik dan mencabar Dr. Mahathir sedangkan dalam pemilihan sebelum itu dia mendapat bantuan dari Tun Mahahir untuk berjaya?

Siapa yang khianat kononnya tidak mahu menentang Tun Ghafar dalam pemilihan tahun 1993 dulu?

Siapa yang khianat segala projek Tun Mahathir hinggakan pembangunan negara jadi tunggang langgang?

Blah la, ko nak tuduh Mahathir khianat kawan konon, ko tu tak tahu apa, tapi sibuk nak fitnah lebih-lebih pulak. Blah la, Penipu Rakyat komunis.

Anonymous said...

pas lg teruk, nk buat hudud kena sergah ngan dap terus termasuk telo

Anonymous said...

Anjing-anjing dari PKR, DAP dan PAS cuba nak memutar belitkan macam-macam isu, tapi mereka sendiri sudah jadi gila kerana tidak dapat mengatasi hujah-hujah penyokong kerajaan.

Penipu Rakyat, korang tu tak berkualiti, tak ada apa yang nak dibanggakan, sekadar menjadi tukang penghasut perkauman, boleh bangga ke? Perosak masyarakat!

Malahan ada juga yang menjadi perosak keamanan dengan menjadi petualang demontrasi liar hingga merosakkan keamanan dan merosakkan ekonomi negara, boleh bangga ke? Blah la, dasar pengkhianat!

Ada juga yang sibuk dok buat hukum hakam sesat hangga menyesatkan pemikiran masyarakat, kononnhya undi PAS masuk syurga, entah surah apa diaorang kaji entahlah, kemudian demontrasi liar itu sama seperti solat dan mengerjakan haji, ada ke patut kegiatan liar dan menyalahi undang-undang disamakan dengan ibadat, ini boleh dibangga apanya, perosak, lagi menyesatkan!

Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

umno diera tun razak cukup wibawa & berintegriti...........

tapi bila mahathir tipu rakyat dengan BCA maka harta negara dipindah milik secara sistematik kpd sons & cronies --- mahathir kata penswastaan............. ada yg akhirnya terjual & terlepas ketangan bangsa asing......

Anonymous said...

Anonymous said...

umno sanggup daratkan hasil minyak dari pesisir kelantan ke songkla thailand utk pasang paip kekedah semata2 tak mau didaratkandi tok bali kelantan!

sejarah hitam politik sekular umno terhadap bangsa melayu diera merdeka!

sejarah mahathir lagi hati busuk! khianati kawan.... demi jaga kroni

August 6, 2012 12:00 AM

-----------------------------------------------

Mahathir khianati kawan atau kawan yang khianati Mahathir? Dalam pemilihan UMNO 1987, siapa yang khianat siapa? Siapa yang kononnya meletak jawatan tiba-tiba nak bertanding balik dan mencabar Dr. Mahathir sedangkan dalam pemilihan sebelum itu dia mendapat bantuan dari Tun Mahahir untuk berjaya?

Siapa yang khianat kononnya tidak mahu menentang Tun Ghafar dalam pemilihan tahun 1993 dulu?

Siapa yang khianat segala projek Tun Mahathir hinggakan pembangunan negara jadi tunggang langgang?

Blah la, ko nak tuduh Mahathir khianat kawan konon, ko tu tak tahu apa, tapi sibuk nak fitnah lebih-lebih pulak. Blah la, Penipu Rakyat komunis.

August 6, 2012 12:16 AM
Anonymous Anonymous said...

pas lg teruk, nk buat hudud kena sergah ngan dap terus termasuk telo

August 6, 2012 12:18 AM

------------------------------------------------

PAS dah tak ada kote dah, teloq pun dah tinggal sebelah sebab kote PAS dah kena kerat dengan DAP, lagi sebelah teloq PAS juga kena kerat dengan DAP, PAS dah pondan, PAS sudah jadi bapuk. PAS mana berani lawan cakap DAP sebab PAS sekarang ini adalah boneka DAP, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

mana bumu ni dah tak larat nak menyalak ke

Anonymous said...

Anonymous said...

umno diera tun razak cukup wibawa & berintegriti...........

tapi bila mahathir tipu rakyat dengan BCA maka harta negara dipindah milik secara sistematik kpd sons & cronies --- mahathir kata penswastaan............. ada yg akhirnya terjual & terlepas ketangan bangsa asing......

August 6, 2012 12:20 AM

-------------------------------------------------------------------

Ada bukti yang disahkan tulen ke? ada dokumen yang disahkan tulen ke? ada video ke? ada CCTV ke yang menunjukkan Tun Mahathir buat segala semua yang ko tuduh tu? Korang sendiri, dah ada video, ada bukti DNA, ada bukti CCTV, pun korang tak percaya, sebabnya korang bodo, korang jenis tak ada otak, kepala penuh taik, sebab tu bangang tak berkeseudahan, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Anonymous said...

mana bumu ni dah tak larat nak menyalak ke

August 6, 2012 12:22 AM

--------------------------------------------------------------

Bomo Siam, jahanam yang tak berotak jenis kepala penuh taik tu bodo piang mana tau apa, datang menyalak pun tak guna, dia tu lebih jahat dari Yahudi Zionist, dasar pengkhianat, bodo, dan pengkhianat, Bomo Siam ni nak dikatakan manusia pun tak layak, sebab terlalu jahat dan lebih jahat dari Yahudi Zionist kerana Yahudi Zionist pun tak jadi pengkhianat macam dia tu, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

najib gagal warisi jiwa perjuangan ayahnya .... kerana disesatkan oleh cara politik kotor mahathir....

sekarang najib dibawah telunjuk berkait diktator mahathir....juga bininya..... kesian najib dari keturunan bangsawan akhirnya berperibadi politik mamak pariah.... yg tamak harta!

Anonymous said...

Anonymous said...

najib gagal warisi jiwa perjuangan ayahnya .... kerana disesatkan oleh cara politik kotor mahathir....

sekarang najib dibawah telunjuk berkait diktator mahathir....juga bininya..... kesian najib dari keturunan bangsawan akhirnya berperibadi politik mamak pariah.... yg tamak harta!
August 6, 2012 12:32 AM

------------------------------------------------------------------

Macamlah korang tu baik sangat, kalau Mahathir jahat dan zalim, ko sendiri pun sudah tak hidup di dunia ni kerana ko kecik-kecik pun sudah dibuang ke mesin penghancur kayu, bodo, dasar tak guna otak macam inilah. Lihat masa si malaun ni menuduh Tun Mahathir, dia sekolah dulu pun sekolah yang dibiaya oleh kerajanan di era pentadbiran Tun Mahathir, berbagai kemudahan disediakan, tapi malaun ni mana sedar diri, bodo, jenis kepala penuh taik mana tau apa, bodo piang nak mampus!

Hoi, bangang, ko pergi tengoklah sendiri PAS yang kononnya kepimpinan Islam yang sibuk mintak sedekah di sana sini, sampaikan setiap kali ceramah mintak sedekah, tak malu ke? Bukan itu saja, nak buat lebuh raya pun mintak sedekah juga, di mana tanggungjawab kerajaan PAS Kelantan? Menteri Besar Kelantan dan exco mereka makan gaji buta ke?

Tengoklah DAP yang kononnya Khalifah Umar Abdul Aziz, tetapi memalukan khalifah sebenar yang baik itu sajalah, lihat bagaimana berbezanya antara Khalifah Umar Abdul Aziz yang sebenar yang membela rakyat, sedangkan Khalifah Palsu Lim Guan Eng pula sibuk menindas rakyat, kedai-kedai rakyat yang berniaga secara kecil-kecilan dirobohkan, sedangkan pusat hiburan dan pusat maksiat yang tak berlesen dibiarkan berleluasa, dasar penindas!

Di Selangor, penyelewengan bila bail-out hutang Talam dengan kos hampir RM 400 juta, kemudian ada lagi perjanjian jadah apa entah melibatkan Talam dan Penipu Rakyat dengan kos RM 1 bilion, tak cukup dengan itu pelahap lagi duit negeri dengan membeli tanah 80% bawah air dengan harga RM 87 juta dari syarikat kroni iaitu Talam yang dah jadi Trinity, apa cerita?

Hoik malaun yang bangang, hang cermin diri dululah bila nak burukkan orang lain, korang pula Penipu Rakyat, tak payah nak diburukkan kerana korang dah sedia buruk dan keji, bodo, otak tak ada, kepala penuh taik sebab tu bodo piang tak reti nak fikir, tuduh yang bukan-bukan, dasar bangang. Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Anonymous said...

najib gagal warisi jiwa perjuangan ayahnya .... kerana disesatkan oleh cara politik kotor mahathir....

sekarang najib dibawah telunjuk berkait diktator mahathir....juga bininya..... kesian najib dari keturunan bangsawan akhirnya berperibadi politik mamak pariah.... yg tamak harta!
August 6, 2012 12:32 AM

---------------------------------------------------

Ko lagi teruk malaun bodo piang, otak tak ada, jenis manusia yang tak tahu mengenang budi macam ko ni, dasar tak tahu malu, ko duduk di Malaysia ni pun, di era Tun Mahathir jadi Perdana Menteri, macam-macam kemudian beliau usahakan melalui kerajaan Barisan Nasional, hang tu yang dasar malaun tak sedar diri, otak tak ada, kepala penuh taik, perangai hang ni macam perangai Yahudi Zionist, tengok Yahudi Zionist, dulu masa depak kena tindas di Eropah, orang Arab Palestin tolong mereka beri perlindungan di Palestin, tapi bila mereka dah berjaya sikit sudah berlagak dan nak tunjuk besar kepala hingga menindas Arab Palestin. Hang ni pun samalah macam Yahudi Zionist, masa kecik dulu sekolah di sekolah bantuan kerajaan, kemudian hang dengan mak bapak hang serta sedara mara hang dok pelahap subsidi yang disediakan oleh kerajaan, tapi korang sibuk dok hina kerajaan dan pimpinan kerajaan, itulah hang ni dasar jenis tak malu macam hang ni, memang jenis Yahudi Zionistlah, blah la, cakap besar tapi bodo, tak ada otak, kepala penuh taik, bangang! Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

Mengapa kebanyakan restoran mamak , tamil muslim, dibuka pada bulan puasa?

tamak & ketagih harta kah keturunan mamak ni yg tak hormati umat Islam yg lain yg sedang beribadat puasa?

Ada orang kata golongan mamak dah kuasai umno.... banyak kontrak direct nego diuruskan oleh ketua mereka dlm kerajaan , mohmmed Noor Yaacob, diberi terus kpd puak2 mamak dlm umno!

umno telah gadai hak istemewa melayu kepada mamak.... melayu diperbodoh & perkudakan oleh mamak.. dan cina....

khianatnya umno....kpd bangsa yg dinobat "istimewa" yg palsu itu....

Anonymous said...

Anjing-anjing Penipu Rakyat sekali sekala cuba hendak menghentam dan menghina kerajaan, tapi akhirnya mereka sendiri yang kena bedal balik, terus tersungkur, tak berani nak tunjuk muka, biaslah, dasar anjing Penipu Rakyat ni macam tuan mereka dalam Penipu Rakyat jugalah, perangai macam perangai Yahudi Zionist, tengok sikap Yahudi Zionist, masa perang dunia pertama dan perang dunia kedua, mereka ditindas oleh orang-orang eropah dan mereka ditolong oleh Arab Palestin, tapi bila dah senang sikit dah berjaya sikit sudah besar kepala dan menindas Arab Palestin, perangai Penipu Rakyat dan anjing-anjing mereka ini sama sebijik, tengoklah ada yang dulunya miskin, ditolong oleh kerajaan melalui pendidikan dan bantuan itu dan ini, bila senang sudah besar kepala, tak sedar diri, menentang kerajaan dengan berbagai cara keji, inilah golongan yang tak malu, masa susah ditolong oleh kerajaan, tapi bila dah senang jadi tak sedar diri menghina dan melawan kerajaan, bodo, jenis otak tak ada, kepala penuh taik! Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

bye2 umno--- united malays bikinan penjajah kuffar--- akhirnya dok sembah kuffar barat sepanjang masa..... otak berkarat dengan jiwa dijajah..... bila nak merdeka jiwa sekular barat nih?

belajarlah kembali petunjuk Illahi & bersama wadah politik Islam,.. PAS.

Selamat malam & selamat bersahur......

Anonymous said...

Anonymous said...

Mengapa kebanyakan restoran mamak , tamil muslim, dibuka pada bulan puasa?

tamak & ketagih harta kah keturunan mamak ni yg tak hormati umat Islam yg lain yg sedang beribadat puasa?

Ada orang kata golongan mamak dah kuasai umno.... banyak kontrak direct nego diuruskan oleh ketua mereka dlm kerajaan , mohmmed Noor Yaacob, diberi terus kpd puak2 mamak dlm umno!

umno telah gadai hak istemewa melayu kepada mamak.... melayu diperbodoh & perkudakan oleh mamak.. dan cina....

khianatnya umno....kpd bangsa yg dinobat "istimewa" yg palsu itu....

August 6, 2012 12:56 AM

--------------------------------------------------------------

Ada ke UMNO pergi paksa diorang bukak kedai? Di Selangor, di Kedah, apahal tak ambik tindakan, malahan di Penang, apahal tak ambik tindakan, korang semua buta ke? Pimpinan negeri korang jenis makan gaji buta ke?

Hang tak tengok ke betapa khianatnya PKR, PAS dan DAP di negeri tadbiran mereka, di Kedah, tak pasal-pasal kerana pengurusan KUIN sudah tunggang langgang hingga tak ada duit, akhirnya tak pasal-pasal gaji kakitangan dan pensyarah dipotong untuk biaya kos operasi KUIN, Menteri Besar buat apa tidur ke?

Di Kelantan, nak buat lebuh raya minta sedekah sana sini, bila nak siap tak tahulah, Syarikat Baldah Taikyibah tu ada ambik untung ke hasil derma orang ramai ni? Inilah, di manakah tanggungjawab PAS Kelantan sebagai kerajaan negeri jika semua benda dibebankan kepada rakyat, bekalan air tunggang langgang, nanti lebuh raya tu, bila rosak nak selenggara macam mana, minta sedekah lagi ke?

Di Penang, betapa khianatnya Penipu Rakyat bila kedai-kedai peniaga kecil yang jual makanan dirobohkan konon tak ada lesen, tapi pusat hiburan dan pusat maksiat yang tak ada lesen bebas beroperasi tanpa diambik tindakan, dasar penindas, tak cukup dengan itu, peniaga di Padang Kota, peniaga Muslim hanya dibenarkan berniaga mulai jam 12 tengah malam sahaja hingga awal pagi, siapa nak beli, hantu ke, ada otak ke Penipu Rakyat yang buat benda-benda macam tu?

Di Selangor, tanah milik yayasan orang miskin dirampas dengan alasan cukai tertunggak sebanyak hampir RM 6 juta, walaupun Yayasan Melaka nak bayar, Penipu Rakyat tak layan dan diorang lebih sibuk nak rampas tanah yayasan orang miskin tu, tapi boleh pula mereka bail-out syarikat kroni dengan beli hutang dengan harga hampir RM 400 juta, lepas tu beli tanah yang 80% dibawah air dengan harga RM 87 juta mentedarah wang negeri, tengok Penipu Rakyat ni zalim, orang miskin diainaya, kroni diutamakan, blah la, dasar penipu. Penipu Rakyat komunis!

Itulah, anjing-anjing Penipu Rakyat ni mana tau apa, bodo, otak tak ada, nak tuduh pakai main hentam, hang nak hina orang dengan tuduhan itu dan ini, hang tu dasar komunis, perangai Yahudi Zionist, kecik-kecik dapat bantuan kerajaan, pelahap bukan main, tapi bila dah senang berlagak, memang sebijik perangai Yahudi Zionist, blah la, dasar anjing macam hang ni ada maruah lagi ke? Bodo, tak ada otak, kepala penuh taik! Blah la, Penipu Rakyat komunis!

Anonymous said...

islam ke PAS

Anonymous said...

Anonymous said...

bye2 umno--- united malays bikinan penjajah kuffar--- akhirnya dok sembah kuffar barat sepanjang masa..... otak berkarat dengan jiwa dijajah..... bila nak merdeka jiwa sekular barat nih?

belajarlah kembali petunjuk Illahi & bersama wadah politik Islam,.. PAS.

Selamat malam & selamat bersahur......

August 6, 2012 1:05 AM

------------------------------------------------------------------

Boleh pergi jahanamlah dengan Penipu Rakyat, anasir komunis, korang boleh pergi jahanam, dasar korang ni tali barut freemason, pengikut LGBT, kononnya hak asasi manusia, tapi pengikut golongan kuffar, LGBT pun korang bela. Siapa sembah barat, koranglah, sibuk dok minta tolong kat yahudi zionist menolong korang, korang ni talibarut yahudi, Anwar mana berani kutuk Yahudi bila di luar negara, melutut merayu-rayu minta ampun kat yahudi adalah.

Kalau ko kata UMNO dicipta oleh pihak kuffar barat, PAS pula siapa yang luluskan penubuhannya? Bukankah PAS juga diluluskan penubuhannya oleh puak kuffar British? Malahan PAS tak ada peranan pun dalam kemerdekaan negara, mereka sibuk dengan politik sempit mereka, malahan dalam penubuhan Malaysia, PAS penentang kuat, jadi PAS ni tak ubah seperti parasit sajalah, mungkin PAS ini adalah alat British untuk melemahkan UMNO dalam menuntut kemerdekaan, walaupun dah berjaya bebas dari cengkaman British, tapi alat British iaitu PAS masih wujud untuk menjahanamkan orang Melayu di negara ini, korang tu yang produk kaum kuffar, jangan nak tuduh orang lainlah!

Blah la, komunis, semoga korang ni dibukakan pintu hidayah untuk menerima kebenaran, tidak guna serban dan jubah ke sana ke mari kalau jenis tidak berotak, jenis tak reti berfikir, jenis pengikut buta tuli hingga jadi anjing belaan puak kuffar hinggakan LGBT pun korang boleh bela semacam je, apa cerita ni? Bertaubatlah, sementara pintu taubat masih terbuka.

Kepada pecacai Penipu Rakyat sekalian, korang jangan ingat sekarang ini pihak kerajan mudah korang nak hina sesuka hati, rakyat sudah mula muka dengan pembohongan demi pembohongan korang ni, rakyat sudah mula bersuara untuk mempertahankan kerajaan, malahan rakyat sudah mula membuat perhimpunan untuk menyokong kerajaan, rakyat sudah benci dengan berbagai kerosakkan yang korang buat ni, blah la, Penipu Rakyat komunis!

Bye-bye Penipu Rakyat, di Kedah, Kelantan dan Selangor serta di Penang hanya menunggu PRU 13 untuk pentadbiran negeri-negeri itu kembali kepada Barisan Nasional, rakyat akan memberikan pukulan maut kepada Penipu Rakyat dalam PRU 13, marilah semua rakyat Malaysia, bersatu padu mempertahankan dan menyokong kerajaan Barisan Nasional demi agama, bangsa dan tanah air, PRU 13 nanti, undilah Barisan Nasional demi agama, bangsa dan tanah air.

Sekian, wabillahitaufikwalhidayah, Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh.

Terima kasih.

Anonymous said...

Teruskan perjuangan Barisan Nasional, rakyat berdiri kukuh mempertahankan Barisan Nasional untuk menghancurkan raksasa ganas Penipu Rakyat dalam PRU 13 kelak, teruskan berjuang Barisan Nasional demi agama, bangsa dan tanah air.

Anonymous said...

bye2 umno--- united malays bikinan penjajah kuffar--- akhirnya dok sembah kuffar barat sepanjang masa..... otak berkarat dengan jiwa dijajah..... bila nak merdeka jiwa sekular barat nih?

belajarlah kembali petunjuk Illahi & bersama wadah politik Islam,.. PAS.

Selamat malam & selamat bersahur......

...................

PAS sendiri dah jadi sekular dan dah tolak Islam. Jadi bagaimana nak belajar wadah politik Islam dengan PAS yang sekular dan menolak Islam. PAS bukan saja menolak Islam tapi sokong murtad, sokong zina, sokong liwat....muahaaaaa

Anonymous said...

bils baca hujah orang PAS ni bagai budak tadika yg telah ditarbiahkan oleh maha gurunya.. tak ada fakta dan ilmiahnya.. jauh sekali kebolehpercayaan dan kesahannya.. yg ada persepsi dan akhirnya umpat dan fitnah.. dari saya kecil sampailah si nik azis tua masih gagal menjadi guru yg baik untuk *MENGHUDUDKAN* umatnya yang celupar dan pemfitnah lg samseng.

Anonymous said...

Anonymous said...
bye2 umno--- united malays bikinan penjajah kuffar--- akhirnya dok sembah kuffar barat sepanjang masa..... otak berkarat dengan jiwa dijajah..... bila nak merdeka jiwa sekular barat nih?

belajarlah kembali petunjuk Illahi & bersama wadah politik Islam,.. PAS.

Selamat malam & selamat bersahur......

August 6, 2012 1:05 AM
______________________

Wadah Islam Lancau lah!!

MAin bini orang buat Maksiat dan Rasuah, Memecah belah bangsa dan peralatkan agma Islam.

Bangsat Anak Haram pembelot Bnagsat dan tali barut Cina DAP Kominis!!!

Anonymous said...

PAS BODOHHHHHHHH
SHAME ON YOU...
SAYS LIMTUAN TENG

Anonymous said...

Aku pilih untuk mengundi BN

Anonymous said...

PAS Parti Ajaran Sesat. Lg teruk