Sunday, September 2, 2012

MAJLIS HARI RAYA UMNO SELANGOR. TAKDE INSIDEN PIJAK FOTO DAN TUKAR BENDERA.






20 comments:

Anonymous said...

sat lagi mesti ada orang kata kena bayar RM 100 lepas wajib attend kalau tak kena blacklist dengan ketua jabatan, yang lain plak kata haroom makan kat open house umno..al maklum kata kafir harbi...pastuh kumpulan adik/abg/kakak keluar umno kata membazir..tak ishlamik

Ali said...

SAYONARA PKR Selangor!!!!

usin said...

ada lg. ada yg kata duit raya tu rasuah. rasuah budak2 supaya undi umno/bn hahahahaha

Anonymous said...



semalam aku dri damansara nk ke kg melayu subang....tiba dijln sg buluh ke shah alam .. jammed giler.. aku tertanya2 sebelum itu ... ada accident ke?

rupa2nya berpuluh bas kerahan parking dua lane atas jalan raya depan RRI.... kononnya rakyat "datang" sokong PM & bininya...

berjam aku jammed... krna function dewakan PM lebih dari Agong..... MENYUSAHKAN RAKYAT BETUL.. puak2 above laws ubn..ni...

Anonymous said...

Daripada hina pemerintah sendiri?anuar kau dewakan,imamkan,pok nik kau tahankan,lim kit siang malam kau tuhankan.Tak sedar ke brother?jammed je,tak mati pun.kalau kau mati time jammed tu,aq lawan umno.!senang,?

Anonymous said...

kereta persendirian tak banyak... tapi BAS PERSIARAN FREE banyak!

kalau tak pengangkutan free ...mungkin boleh bilang jari yg hadir.....

PM, bini & tukang2 spin umno mungkin gah nampak ramai yg dok tunggu nak makan hariraya saja....

bila PM berucap merapu.... mereka dah mula meluat & menguap.... bila nak tutup mulut nih.....

cakap berdegar2 dibelakang... bila suruh depan2 ... DEBAT, mula cari alasan..... kantoi betui kualiti PM macamni....

Anonymous said...

aku pegi semalam,anon atas ni jgn dok kencing byk sgt..kebenaran hanya tau pada sapa yang pegi,ntah2 kau x pegi tapi sjaja dok mengarut

Anonymous said...

hoi barua anak haram. kalau org kampung nak turut serta apa salahnya kalau ketua cawangan atau UMNO sediakan bas untuk bg diorang datang. kau lalu situ pasal kau nak tengok sambutan ramai atau tak....hahaha. yg Al Jubor berceramah kat dataran shah alam malam merdeka tu ape cer? lagi menyusahkan. bodo bodo

Anonymous said...

X perlu debat coz Al Jubor nak glamer jer... tu yg nak debat sangat.... kalau debat kat tv org yg x pernah pg ceramah dia terpaksa tengok.... itu yg dia harapkan....bodo lu

Anonymous said...

Anon 9.56/10.04am dh panas jubor tu. cuak tgk rakyat dh makin ramai blk ke pangkal jln.. Relax la bro... sume org ada hak nk sokong sapa.. Selama ni BN berkuasa, ko gak yg tumpang senang. Ko sendiri ckp ko atas jalanraya, so jalanraya tu dibuat masa kerajaan mana? Silap2 ko pn pakai kereta proton. Tak slh nk bangkang bro, tp biar nmpk bijak sket.. Spesis yg emo mcm ko ni byk sgt dlm pembangkang smpi segala bnda pn BN slh.. Xkn klu anak ko x cemerlang kat sekolah pn slh BN bro?
Ko tak pegi pn majlis yg bas byk2 parking tepi highway tu, tp ko assume mcm2.. Come on la brother.. Ko jgn jd mcm org2 kampung yg sokong PAS tu.. Diorg tu pd aku dh tertutup hati. Taksub sgt dh.. Klu lu pn org kampung, tp lu duk KL bro.. Lu lg nmpk developement..

Wa xtau la apa wa ckp ni lu fhm ke tak.. Klu hati lu dh kaler hijau @ biru cair tu, aku tarik blk kata2 aku. Lu lupakan je la apa wa tulis kat atas ni. Semoga lu & family sentiasa dlm rahmat. Peace!

nizbzam said...

jammed je lu dah panas hati,berapa lama ko sangkut tu?ko tk pikir lak bersih haram korang sampai org nk branak pun betarung nyawa jln ditutup...isu debat tk yah la bro buat malu pemimpin ko je(dgn umi hafilda isu rumahtangga pun tk berani lg mau citer isu negara..pigirah mabukk.)

YB Raz said...

xdenya beruk kuning nak buat taik depan najib dan rakyat..dorang tahu kalau dorang datang buat taik, dorang kena belasah dengan rakyat kat situ juga..

ireman aziz said...

anon2 yg keja nak menghentam nie pergi ke tidak?kalu stakat propa jer jgn beb...buat malu je kat org yg pergi coz apa yg kami nampak dgn apa yg dipropa berbeza...

ireman aziz said...

anon2 yg keja nak menghentam nie pergi ke tidak?kalu stakat propa jer jgn beb...buat malu je kat org yg pergi coz apa yg kami nampak dgn apa yg dipropa berbeza...

mohd. natar said...

... Mengapakah kak Rosmah Mansor tu tak pakai tudung?.

Bukankah nampak lebih manis jika bertudung. Lagi pun jika kak Rosmah bertudung maka kuranglah modal ahli ahli pembangkang khususnya PAS untuk mengutuk atau membuat tomahan terhadap kepimpinan suami kak Rosmah, PM DS Najib Tun Razak.

Sementara rakyat menyanjung dan menyokong kepimpinan PM DS Najib, sebagai isteri PM, kak Rosmah kenalah sama sama membantu menaikkan lagi kewibawaan dan keunggulan kepimpinan suami kak Rosmah tu.

Lagi pun menutup aurat itu adalah tuntutan Islam, agama yang kak Rosmah anuti selama ini. OLEH ITU TOLONGLAH PAKAI TUDUNG. Ikutilah jejak langkah serta keterampilan isteri bekas PM yang disanjung ramai Dr. M itu iaitu DS Dr. Siti Hasmah Mohd. Ali.

Walaupun dari sudut kecantikan wajah kak Rosmah adalah lebih gebu jika dibandingkan dengan wajah Dr. Siti Hasmah, tetapi dengan pemakaian tudung wajah beliau adalah jauh lebih manis dari anda.

Oleh itu pakailah tudung!.

Susah sangat ke nak pakai tudung tu?.

Atau tak berwang nak beli tudung?.

Kalau tak cukup wang nak beli tudung, bolehlah dicanangkan untuk buat kutipan.

Kearah kemenangan BN ...

Anonymous said...

UNTUNG NYER RAKYAT MSIA NIE... G OPEN HOUSE NAIK BAS FREE, DAPAT DUIT RAYA.. LEH D KATE KAN SEMENJAK bn MEMERINTAH 85% FREE FREE FREE... APE KATE TETIBE pakatan rakyat memerintah...? KO RASE RAKYAT DPT BENDA YG FREE ATAU KENA BAYO..(PSSSTTT... NAK DENGO CERAMAH POLITIK PUN RAKYAT KENA BAYO)

Anonymous said...

pinjak gambo, goyang dada, tunjuk buntuk depan org ramai..... pak lebai siap tepok tangan sambil mengilai2...(harap serban jer sebeso periuk)

Anonymous said...

Setiausaha kerajaan negeri, Datuk Mohamad Khusrin Munawi adalah pengerusi Jawatankuasa Sambutan Ulang Tahun Kemerdekaan ke-55 dan Hari Malaysia peringkat negeri Selangor yang diadakan pada 30 Ogos lalu di Dataran Kemerdekaan di Shah Alam.

Beliau mengesahkan bahawa DYMM Tuanku tidak pernah dijemput untuk malam ambang kemerdekaan kerana Baginda akan hadir pada program rasmi pada sebelah pagi 31 Ogos iaitu Majlis Tahlil dan Doa Selamat di Masjid Negeri.

Anonymous said...

Setiausaha kerajaan negeri, Datuk Mohamad Khusrin Munawi adalah pengerusi Jawatankuasa Sambutan Ulang Tahun Kemerdekaan ke-55 dan Hari Malaysia peringkat negeri Selangor yang diadakan pada 30 Ogos lalu di Dataran Kemerdekaan di Shah Alam.

Beliau mengesahkan bahawa DYMM Tuanku tidak pernah dijemput untuk malam ambang kemerdekaan kerana Baginda akan hadir pada program rasmi pada sebelah pagi 31 Ogos iaitu Majlis Tahlil dan Doa Selamat di Masjid Negeri.

Anonymous said...

yg berak perkasam sibuk2 terlebih ngampu apahal