Monday, October 22, 2012

MONEY FOR ELECTION.

20 comments:

Anonymous said...

Derma duit untuk parti tak boleh... tapi kutip duit masuk tabung Milo diwajibkan. Udah kutip duit, kita tempah Alphard.... masyuk..!!!

Anonymous said...

mana ada sumbangan pd umno harbi.semuanya rasuah.rasuah adalah rukun wajib dln umno harbi.kalu tak rasuah bukanlah umno namanya.dr ketua bahagian smpailah naib presiden,semua dpt melalui rasuah...mmg umno parti perasuah..

Anonymous said...


Tolak Aljuburi...parti sex bebas.

Anonymous said...

Anonymous said...
mana ada sumbangan pd umno harbi.semuanya rasuah.rasuah adalah rukun wajib dln umno harbi.kalu tak rasuah bukanlah umno namanya.dr ketua bahagian smpailah naib presiden,semua dpt melalui rasuah...mmg umno parti perasuah..

October 22, 2012 7:22 PM

--------------------------------------

PR takde rasuah, yang ade istilah sedekah... rasuah seks pun kira sedekah jugak... keh keh keh keh

Anonymous said...

bang anuwar x ada terima rasuah kerr... betoi kerrr..? Rasuahnya ialah..cina doll, duit, jambu, salahguna kuasa....itu dia PR haprak lagi harbiiiii .........
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..

aku nak taip aku punya suka laaa...

PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..

Ada aku kisahhhhhh


PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..
PR HARBI..

Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq

apa hang boleh buat kat aku...


Anuwar kaki juboqqqqq
Anuwar kaki juboqqqqq

Anonymous said...

Bukan Alphard bro tapi private jet, penting, sebab takut orang simbah cat atau baling batu. Kihkihkih.

Anonymous said...

Anonymous said...
Bukan Alphard bro tapi private jet, penting, sebab takut orang simbah cat atau baling batu. Kihkihkih.

October 22, 2012 7:32 PM

----------------------------------

Private jet tak dapat dari tadah tin Milo je bro, private jet kene guna kaedah tabur pink form.... sudah dapat tergadai body laki bini... keh keh keh keh

Anonymous said...

Dulu Nik Aziz kata Dr Mahathir MAHA FIRAUN. Sekarang Nik Aziz layak digelar MAHA NAMRUD sama seperti Raja Namrud yang membakar Nabi Ibrahim kerana hendak mengekalkan kuasa pemerintahan.

Kini padan muka Nik Aziz, tua kutuk tak sedar diri.

MMI said...

Pembangkang diMalaysia ni profesional ka? aku tengok dah macam orang hilang bini dah kelakunya..asyik membangkang ja kejanya sampai rakyat sendiri pun tak terbela..puak2 ni sama sendiri pun tak percaya ada hati nak jaga negara bangang!! Salam perjuangan mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com terimakasih.

Anonymous said...

Macam la pakatan tu baik sangat..hak orang lain dirampas.duit memali entah kemana,duit hasil judi bg derma kat orang tua.apa cerita?

bro yul said...

derma duit utk parti umno x bleh sbb rasuah ..tapi utk pakatan harami semua nyer boleh smuanyer baik...dh mmg dasar anjing kurap pakatan harami nie....sibuk nk jaga kain orng kain sendiri terkoyak x nmpak....

Anonymous said...

Tabung Memali UMNO yang curik..

Anonymous said...

Tauke balak kasi derma salah beb, tapi kalau Soros yang bagi itu sedekah amal jariah... balasannya syurga Pork Nick.. eh silap, 'Hj.' Pork Nick... title 'Hj.' tu jangan lupe taruh... sedekah jugak tu..

Anonymous said...

Madey: King of The Liars



kesian SUARAM dimangsakan oleh UMNO/BN... umno seranah mereka kerana terima sumbangan soros... tak patriotik... khianat... lucutkan kerakyatan... macam2 lg..

hari ni madey buka tembelang. umno sabah terima rasuah 40 juta dari towkey cina. madey auta kata ...itu amalan biasa sejak dulu, kini & selamanya...

masa zaman madey.. pembangkang sebut "politik wang" umno/bn.. madey nafikan. hari ni madey mengaku pulak yg politik wang bila umno/bn buat jadi halal.... sekarang madey mengaku satu persatu apa yg pihak pembangkang katakana sebelum ni ..... hipokrit umno semakin jelas... apakah melayu masih ingin pertahankan kerajaan penyamun & lanun umno ini?

tiadakah melayu/ muslim lain yg lebih baik dari pengkhianat2 umno ini?

pru13 tetap undi ABU!!!!!!!!!!

Anonymous said...

umnuuuuuu jilat soi lek -kaki konked- MCA..seranah, keji, hina ISlam, hina hukum Allah!!!!!!!!


55 tahun umno bacul....

Anonymous said...

ayat2 soi lek lebih jahat dari Nakoula Basseley Nakoula a.k.a Sam Bacile yg lakunkan Innocence of Muslims" .....

Anonymous said...

dulu aku pangkah parti VAVI soi lek laknat tuuuuuuuuuuu....

sikalang tobat tak jilat bapak konkek soi lek tu!

undi ABU

Anonymous said...

SUARAM parti politik ke atau ANAK HARAM yang gila berpolitik????

Anonymous said...

Aq pon nak sokong Pakatoon gak la...

Nnt kalo nyontot depan blakang pon halal..nnt org angkat jadi pemimpin.

Kalo rembat bini org pon HALAL..bole jadi pemimpin..

Kalo rasuah pon kire HALAL sbb dlm pakatoon rasuah itu SEDEKAH...

Kalo angkot kroni dlm pakatoon pon di bolehkn sbb mrk brbakat xkn nak di sia2kan bakat(bakat merompak)

Kalo wat sgl kemungkaran yg maha hebat pon boleh sbb nnt ada yg mmbela ...lagi pon ada FATHER NICKY yg bole SUCIKan dosa..

muahahahhahahahahahah

Anonymous said...

PR maha CIBAI..
PR maha CIKAI..

PRASAN BAGUSS.!! CAM SIAL, SATU JARI TUNJUK KAT UMNO, BERBILION-BILION JARI TUNJUK BALIK KAT DIRI SENDIRI.!!!!!

PR - KHAK PTUIHHH..!!!
PR maha JIJIK..