IKLAN BERBAYAR

Wednesday, November 28, 2012

BANGKITLAH SKUAD HARIMAU MALAYA ! PASTIKAN KITA MENANG MALAM INI !

22 comments:

freethinker said...

Kalau nak menang , Harimau Malaya patut di takar nama menjadi Harimau Malaysia .

Anonymous said...

turunkan pemain yang setia dan yang selalu diturunkan. Apek tak yah lagi lah. dah la tak turun untuk lawan persahabatan. kesilapan yang tak boleh dimaafkan.
kalau indar putra, Hairuddin atan amri yahyah tak turun , gerenti malaysia kalah 2-0. kebanyakkan pemain yang lawan singapore itu hari dah tak boleh diharapkan. ketandusan idea, gelabah dan kurang bertenaga. apasal khyril muhaimeen dan badrul baktiar tak turun. mereka berdua ni mampu kucarkacirkan lawan, walaupun kurang skor gol. kita perlu pemain yang boleh kucarkacirkan pertahanan lawan supaya striker mempunyai ruang yang secukupnya untuk skor gollllll.
kalau tak kena 2-0, kita mungkin seri atau menang 1-0
kalau ikutkan doa orang PAS, pasukan kita mungkin hancur sebab pemain-pemainnya orang BN.

al-zarqawi said...

Wat bullshit nak kata pemain bolasepak yang kalah tu orang BN ?
Khyril Muhaimeen diturunkan tetapi menjadi salah satu pemain yg tak berfungsi semasa game. Takde kena mengena politik dengan pemilihan bolasepak Harimau Malaya. Apek tu sokong Gerakan Royalti Kelantan still Ist 11 dlama game vs Singapore. Kalau nak kata hancur apeklah yg buat silap lepaskan gol kedua. Nak salahkan faktor BN dan doa laknat PAS ke ?

Anonymous said...


AWAS...
JIKA TUMPAS..

RAJA GOPAL SILA LAH TEMPAH KERETA PERISAI CONDOR DPD ATM BILA KELUAR STADIUM NANTI..PASTIKAN LALU MELALUI JALAN BELAKANG (BAB NI HANG KENA BELAJAR DGN ANUA BERAHING)

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

@al-zarqawi.. Apa pulak bolasepak dikaitkan dgn BN. Agak2 la bro... Habis pencapaian 2 pingat emas Sukan Sea, sekali kejuaraan Piala AFF semenjak DS Najib pegang jawatan P.M selama 4 tahun tak sebut pulak. Kalau nak dipolitikkan nescaya semua ahli Pas takkan pergi tgk bola beb. Percaya atau tidak Umno sendiri ada beri dana 2 juta setahun utk Kelantan FA. Masalah skrg berkitar dalam FAM dan melibatkan pengurusan dan pemain yg tidak menepati standard yg patut ada sbg juara bertahan.

Anonymous said...

Mahali Jusuli tak layak main - kutip bola tepi padang je.

Pemain sehebat Indra Putra tak disenaraikan? Attacking midfielder paling berkualiti dlm liga M'sia.

Amri Yahyah - org lama boleh guna kedua2 kaki utk shoot pun tak tersenarai.

Nurul azlan Roya (awe) layak ganti kunalan di sebelah kiri, ada speed dan boleh score. Kunalan rehat tepi pdg kutip bola.

W/pun aku tak ada sijil jurulatih, tapi tak semestinya aku tak ada idea dlm prmainan b/sepak.

Beberapa pemain pilihan rajagobal perlu latihan asas passing bola.

Bola sebijik, player 22 org, kalau passing tak tepat, lebih baik jd model iklan sabun.

Anonymous said...

Ini semua psl najib suwey dtg taklimat aritu la..tu psl la suwey.apa shj yg dtg dr pemimpin umno pasti akan jd suwey...harap2 rosmah tak masuk campur..najib tendang bola pun tergeliat kaki smpai arini pun nak sembang psl bola..

Anonymous said...

MALAM INI 'HARIMAU MALAYA' AKAN BERTUKAR MENJADI 'KERBAU MALAYA' W/BAGAIMANA PUN..HARAP2 TONIK SI NAJIB SIAL BAGI UBTUK LAWAN LAOS TAK SAMA DGN TONIC SI NAJIB SIAL BAGI PADA PERLAWANAN DGN SINGAPORE...LAKI BINI SIAL....

al - zarqawi said...

kepada Anon 3.39 pm hang baca komen aku betul2 tak ?

Kalau tak faham maksud aku adalah pemilihan pemain bolasepak takde kena mengena dengan Politik. Ini kerana Anon 2.22 kata pasukan kita mungkin hancur sebab pemain2 skuad negara orang BN. Bukan maksud aku nak kata kerajaan BN tak jaga bola sepak negara tapi mana ada elemen politik yg mana kerajaan BN campur tangan dalam pemilihan pemain. Pemilihan pemain kebangsaan adalah berdasarkan merit dan budi bicara jurulatih. Itu maksud aku bro. DS Najib telah banyak memberi sokongan kepada progress bolasepak negara berbanding dengan al juburi waliwati tapi masih ada penyokong pakatan nak mempolitikkan kekalahan harimau malaya.

al zarqawi said...

Sial Al Juburi kenapa tak nak cerita?

Asyik main bola pelir dengan cina doll dan siam doll dan score goal dengan anunya kat dubur.

Anonymous said...

Anon 4:32 PM

Mmg puak pembangang neh suke mmpolitikkn sgl hal...smp ke sukan pon nak di politikkn...ko main dgn bini ko...politik gak ke? ini mst ajaran org tua kutok yg kata ayat Al Quran dari awal hingga akhir semua ayat politik...budusssss...

DSN PM Malaysia mst amek berat hal rakyat dia..ape ko nak suruh bini LGE ke si Ah Soo galang maciam singa tuh bagi tzkirah kat player HM..atau nak suruh ANUwar gi sondol jubor player HM..atau nak suruh Org tua mulut berus pegi berdoa celako3 kat tgh padang tuh...

Kalo dah jenis baghal smp mampos pon akan jadi baghal...taksub dgn politik smp nak bawa msk kubor agaknya puak pembangang neh..

Anonymous said...

Elo saudara apa lu main sial sial ni. ....lu punya otak sudah banyak rosak poei ambik ubat....kadang kadang aku rasa tiada bahasa indah lagi untuk lu orang so hanya aku boleh cakap mak bapak lu gagal untuk membentuk lu tapi tak kan nak salah mak bapak lu pulak kan sebab mak bapak lu dah lu sekolah kerajaan.lu pun dah ada otak. ..otak jangan letak dekat lutut or buntut

Anonymous said...

Mamat ni tak kenal mak bapak ,anak buangan tepi longkang.

Anonymous said...

Mamat ni tak kenal mak bapak ,anak buangan tepi longkang.

Anonymous said...

Ke anak haram dia ni...

Anonymous said...

Ko kata DSN najib sial...
aku rasa ko ni dari jenis kapir harbi..golongan yg derhaka kepada pemerintah..jenis yg layak jadi ahli neraka..golongan yg perangai nya bersamaan syaitan dan iblis..klu ko muslim aku doakan ko sempat kembali ke pangkal jalan..

Anonymous said...

Kebodohan semulajadi pengikut2 agama PAS terserlah apabila bawa masuk bendera sial (bendera jepun direndam dlm tahi lembu) ke dlm stadium.

GotYou! said...

4 - 1 dah. Wahai pencacai mana nak sorok teloq? Celah kangkang Anu war ke? Muahahaha.

tobeng said...

Hehehe..4-1,bolehlah..

Anonymous said...

HM DAH KEMBALI MENGAUM.. JGN KEMBALI MENGUAP PULAK BILA JUMPA GARUDA NANTI... SET PIECE DAH KEMBALI MENJADI...BALL PASSING PUN DAH MULA TEPAT..DEFENCE DAN MIDFIELDER PUN DAH MULA CERGAS..raja gopal pun dah mula senyum..ultras je yg masih mogok.. AYUH BANGKIT BILA JUMPA GARUDA NANTI..KEKALKAN PILIHAN PEMAIN YG TURUN MLM INI...

Anonymous said...

Hahaha!!! Lawaknya