IKLAN BERBAYAR

Thursday, November 29, 2012

FOTO AHLI PARLIMEN HULU SELANGOR KAMALANATHAN.


malam tadi lepas keluar stadium , aku terserempak dengan ahli parlimen hulu selangor yb kamalanathan.

dia punya puas hati tengok game malam tadi, sampai lencun baju.

aku sempat bergambar dengan dia, namun foto aku terpaksalah aku edit ya....

kamal bagitau dia dari parlimen, datang naik LRT terus ke stadium bukit jalil.

kamal kata kat aku dia memang fanatik bola.

dalam sempat aku bergambar, ramai peminat tertoleh-toleh kami sampai ada yang cakap ...

' ehh ini YB ni' !

ini macam punya YB lah yang marhaen. tengok bola naik LRT je... harap YB lain ikut lah stail macam ni.

46 comments:

TOKGURU86 said...

Terbaiklah YB Kamal. Hope others leader follow him style.

aloya said...

Terbaik YB Kamal..aku pun kat stadium malam tadi..aisey, rugi tak terserempak plak..

Selamanya Harimau Malaya!!!

Anonymous said...

Caya la YB ,,, u rock

Ms Pearl said...

GAP

apa nama pemain india yang sangat rajin di atas padang bola malam tadi? lupa pulak nama dia...

Anonymous said...

Eleh... YB PR pun ada jugak datang. Tapi dia duduk dalam toilet ,tu sebab kau orang tak nampak.

ATE MENGATE said...

S kunalan la bro , YB Kamal , ngapa pegi tak ajak or sms ke , saya ni dari Bkt Beruntung juga , next time war-warkan la , kita dari beruntung hari sabtu ni naik kat rawang komuter ke KL central lepas tu naik LRT ke Stadium Bukit Jalil , amacam , pegi sekali , baru ngam .

Anonymous said...

Steady la YB..nasib baik kita menang,klu tidak muka YB tak masuk GAP ni.GAP,apahal citer DEEPAK tak kluar sini.Tengah hangat perhimpunan ni kluar lak citer sebegini.

Anonymous said...

kalau betullah cerita GAP ni, saya sokong dgn ikhlas hati seorang YB yg benar2 pemimpin manusia.

Inilah manusia yg meletakkan pangkat dirinya setaraf dgn org yg dipimpin. Tak hilang, tak kurang sedikitpun darjat yg ada, malah dihormati pulak.

Syabas YB Kamal, tahniah Harimau Malaya.

Tapi skuad bolasepak kena kerja kuat. Jangan sedah kena kritik, kena maki dgn kata-kata yg memalukan baru nak gaduh main bermatian dipadang.

Anonymous said...

Syhhhhhhhhhh!!

Rahsia untuk Malaysia kalahkan Indonesia.

Jangan bawa bendera sial ada lambang bulan penuh!

Anonymous said...

opsssss lupa..

Lambang bulan sabit tak apa sebab itu lambang bulan yng selalu digunakan negara2 islam.

Anonymous said...

Lambang bulan penuh...adalah lambang syaitan akan keluar untuk menyakat.


Pasukan Harimau Malaysia bolehhhhhhhh!

Anonymous said...

betol bro, dia duk bagi aiskrim ...he...he...

Anonymous said...

Bendera bulan penoh tuh sama dgn bendera BANGLADESH cume kaler bulan jer yg warna merah....

muahahahhahahahahahhahah

Ahmad Z said...

Lambang bulan penuh dah keluar, tapi kat israel jd salah satu autoriti yahudi

Anonymous said...

aku org ganu,Duduk kt Johor slalu jugak ikut perkambangan YB kamal ni..Walaupun dia india tp berjiwa rakyat..patut dicontohi...Yb Kamal Best....

Anonymous said...

ada satu YB PKR tu, cakap kat bini nak pi tengok bola, tapi melencong pi main bola kat toilet sambil makan eskrem..dah kantoi x nak mengaku la pulak...hu..hu..hu..

Anonymous said...

Ada lg bro..ckap ngan bini nak tengok bola..tapi naik hotel balun chinadoll..balik runah ckap ngan bini jam omega jatuh dlm stadium kerana tepuk tangan x henti2...huhuhu

Anonymous said...

AKU TABIK YOB!...

Anonymous said...

Yb Kamal adalah YB yang aku sokong tanpa berbelah bagi. Kat Parlimen, YB kamal adalah antara YB BN yang lantang sergah PR.

Walaupun dia dari MIC, tapi bagi aku dia adalah YB 1MALAYSIA.

Salute!

Apa-apa pun Harimau Malaya tetap terbaik, Ngaummmmmmmmmmmmm...

Anonymous said...

betul ker Kamalanathan tu bro? gelap jer tak nampak muka pun. lain kali kasilah lighting baik punya. janganlah bagi peluang pada pencacai buat issue gambar tak nampak rupa pulak.

Anonymous said...

Ya betul dia nie YB 1 Malaysia..

Kamal...Alan...Nathan...

Bravo YB...YB akan dapat undi saya lagi di Hulu Selangor!


Anonymous said...

dari dia g tengok bola, lebih baik suruh dia tampal jalan yg dah berlubang2 kat bkt beruntung n bkt sentosa.....

Anonymous said...

11;11

Bro bulan warna cerah(putih) daaaaaa

Warna merah bukan bulan daaaa

Anonymous said...

Anon 12.01 tak baik kata orang macam tu. tu menghina orang dengan diri berperasaan bongkak. Allah pun tak suka.

Anti Liwat said...

Hidup YB Kamal...naik LRT jer YB?naper x naik Jet Mewah ke?Bas Mewah ke?ops lupa treler pun ada kalu nak naik.kalu x nak jugak Mak Lampirkan bnyk kete..x kan x bg pinjam kot...kalu x bg naik moto jer la ngan sya..Pas tu Yb blanjer sy minum kat warung mamak!!amacam YB yg berjiwa rakyat ni...huhuhu

Anonymous said...

12.01

Tampal jalan siang la bro...malam santai tengok bola.

Produa..bukit sentosa..bukit beruntung jalanya memang di selenggara selalu. Bila musim hujan akan berlobang sebab
lori besar dari perodua dan koskan lalu.Disamping lori pasir@ pagi buta dah menyibuk!

Anonymous said...

Aku dah cakap GAP, semua taktikal. Yg ko nak havoc sgt pesal. Nasib baik Rajagobal tak ikut 'nasihat' ko masukkan Amri Yahya hahaha. Yg muda lebih baik daaa..

Cuma masa Singapura belasah Malaysia tu, mungkin tak dijangka kalah sampai 3-0. Sepatutnya depa bertahan utk seri, kalau ada peluang menang. Dan terbukti mlm td kita menang besar pasal Laos dah 'pancit' game pertama.

Orait, teruskan sokong Harimau Malaya. Kita nak belasah Indon plak (aku jangka kita menang 2-1 je).

NAJIBRAZAK said...

JIKA HILANG HARTA...
KITA BOLEH CARI...
JIKA HILANG PANGKAT DAN DARJAT
KITA BOLEH PULIHKAN....
JIKA KITA HILANG 'UMNO'
KITA AKAN JADI BANGSA MEREMPAT...!!!

HIDUP UMNO..
HIDUP UMNO..
HIDUP UMNO...

HIDUP MELAYU..
HIDUP ISLAM.....

Anonymous said...

Anon 12:05 PM

Kalo utk tafsiran org Bangladesh bulatan Merah melambangkn matahari..




Anonymous said...

Bendera PAS bukan melambangkan bulan, apatah lagi Islam. Yg sebenarnya bulat putih menunjukkan otak ahli2nya yg KOSONG.

MatBOLA said...

YB KAMAL TENGOK BOLA NAIK LRT...!!!
ANUwar AL JUBOR PLAK TENGOK BOLA 'NAIK' CHINADOLL....!!!

MUAAHAHAHAHAHAHAHAH.......

NujumPAKbelang said...

LAMBANG "BULAT" PAS TU SEBENARNYA SIMBOL "LUBANG KUNYIT"....KEGEMARAN NUWAR AL JUBUR..

MUAAHAHAHAHAHAHAH.....

Anonymous said...

PAS perasan dia ingat lambang bulan penuh, lambang islam..pirahhhhh

Klu korang biasa dngn alam hantu masa hantu menjelma adalah bila bulan penuh.

Jenis2 hantu yng keluar bila bulan penuh..draculla,hantu penanggal..langsuir..kuntilanak dan beberapa jenis lagi.

Tetapi ada juga hantu yng keluar pd waktu siang kerana confius sebab mereka nampak bulan ada banyak walaupun matahari dah meninggi.Mereka ini adalah hantu2
PAS muahahahahahaha.

Sekian termakasih itulah serba sedikit misteri hantu dan kaitannya dgn bulan penuh.

Syayugia di ingatkan jangan membawa bendera yng ada lambang bulan penuh klu mahu Malaysia menang melawan Indonesia!


Tok bomoh

Anonymous said...


Ari tu aku tengok YB Kamal ni tengah dok usung kotak borang BRIM penduduk kawasannya utk diserahkan kepada Urusetia.. ni pun dah menampakkan dia ni berjiwa rakyat dan humble..satu karektor yg byk peminpin UMNO boleh ikut.. jgn dok cekak pinggang je...

jgn ikut gaya cina LGE yang nampak bongkak lagi sombong apabila berkata-kata hal rakyat.. org benci dan meluat tengok..

Anonymous said...

KEMUNGKINAN SYAFE SALI TAK DITURUNKAN MELAWAN INDONESIA. DIA NAK REMBAT GOL TAKUT KENA BALUN BILA BALIK INDON..TAK REMBAT GOL PLAK ,TANAH AIR SENDIRI...

DILUAH MATI KARPAL SINGH
DITELAN MATI LIM KIT SIAL !!!

gen2felda

rakab said...

Aku suka YB Hulu Selangor ni....petah bercakap, pandai berhujah dan paling penting berjiwa rakyat !

Anonymous said...

Jangan risau kalau Safee Sali tak ada sebab aku ada, paling tidak pun aku boleh sumbat gol sendiri...main kat stadium mana haaa hari sabtu ni? Boleh pakai kasut bata tak?

Anonymous said...

Cara players Harimau Malaya tahan bola membuatkan jantung aku berdegup kencang. Tahan bola tak lekat. Ini skill asas pemain bola. kena baiki ni kalau nak menang dengan Indon

ATE MENGATE said...

Teman harap YB Kamal ni buat bukan kerana nak popular , kalau dah dilantik jawatan menteri(kalu dia menang la , rasanya YB ni calon popular BN/MIC) pun nanti sikap begini dikekalkan la ya.

Teman memang akui real punya sikap rendah dirinya di Hulu Selangor waktu mula-mula menang PRK dulu , tapi la ni ada sikit-sikit berubah , mungkin pengalaman dan tugas yang banyak kot.

Pasal lobang tu dulu lagi teruk ,dah keluar paper baru nak buat, la ni dia pun dah ada pegawai yang menjaga dan ambil tahu , ada je komplain terus dia buat , memang banyak perubahan dibuat dikawasan beliau

Teman dah komen sebelum ni pasal team Malaysia ni selepas kalah dgn Singapura , mark player masa dia attack , pada masa sama gunakan kepantasan dapatkan bola (STAMINA) , masukan Jazuli , K Kunalan serta Gary Stewen Robbart , relax jangan gopoh

Buat masa ni gopoh tu masih ada kat Safee Sali , dia ada speed bawa la bola tu sampai dalam kotak penalti , sure defend lawan takel keras (penalti for sure)

Dengan Indonesia SUKAR tapi BOLEH menang tipis je la.

Anak Lenggong said...

YB lain nak tengok bola suruh polis escort sebab takut jem..

Anonymous said...

Sekali sekala pk la tshirt. Kemeja ni x sesuai untuk imej turun padang.

GAP KEMBALI said...

che pearl

budak tu s kunalan.. macam lipas kudung dia main.

Anonymous said...


Ms Pearl..
Ko minat ke Kunalan tu.. aku boleh cakap kat dia nanti..

Yg penting dia tak main belakang mcm Si Anua tu..

sorry ye.. gurau je..

Anonymous said...

Sejak hari pertama menjadi Ahli Parlimen, YB Kamal telah menunjukan cici-ciri kepimpinan yang terpuji. Beliau adalah diantara pemimpin BN yang berjiwa rakyat dalam erti kata sebenar. Beliau akan menang dalam PRU13 kelak Insya-Allah.

Syabas YB Kamal.

mtk

Anonymous said...

gunalan bukn gunakan

Anonymous said...

teman suka yb kamal ni...berjiwa rakyat, bercakap patah. org india patut ikut cara yb ni. inilah dia bangsa malaysia...bukan mmcm kit siang dah berkurun tinggal di m'sia tapi cakap pun masih pelat