Thursday, December 20, 2012

CALON PM SELAIN ANWAR DIKENALPASTI ?


imagine
sebuah gabungan parti haram jadah
seia sekata
menyatakan slogan menuju putrajaya
siang malam ceramah menuju putrajaya
tapi bila dimahukan konsensus siapa PM
sorang pergi ke barat
sorang pergi ke timur
dap mahu anwar
pas tak mahu anwar

takkan PM pakatan orang selain daripada anwar ?


TAKKANNN DIA NIHHHH ?!
OMG

19 comments:

Servant of God said...

Nauzubillah mamat yang ini... nauzubillahiminzalik...

Anonymous said...

DIA NI??? KAH KAH KAH...

Anonymous said...

Nape pulo? Tak layak ke dia ni? Nampak macam alim dan zuhud....namun sama ada dia reti nak merintah tu tak tau le kita.Tapi mungkin kalu dia tak layak...nama N.Izah, budak mentah tu kot akan dicalonkan pula.

Anonymous said...

Mat sabu kot..........

admin said...

Ada lagi lah GAP,

mamat nih..

http://usezworkshop.blogspot.com/2012/12/bukti-bergambar-ada-lagi-yang-bercita.html

Anonymous said...

Wakakakakaka.... kene launch dengan Obama dulu la... berani ke??

Anonymous said...

Alamak....Mampoz LAUNCH!!!!!!!!

Adesssssssss.......

LiwatOmega said...

JANGANLAH PERKECILKAN DIA....
DIA NI HANDAL, CAKAP TERROR BUKAN MAIN, HENTAM ORANG HANDAL, HENTAM IDEA ORANG HEBAT......TETAPI IDEA DARI DIA SENDIRI.....ZERO......DIA FAHAM TAK...NANTI INGAT ZORO PULAK.........KAH KAH, JOM PI LAUNCH DULU.....

Anonymous said...




Nanti mat saleh tanya Mahfuz, did you like folk song..mahfuz dengn confident jawab yes i like fuck song. Hancussssss.!

Bukan nak hina Mahfuz. .standard jadi ketua kampung ok la.Aku rasa pengundi2 yng mengundinya pun hanya kerana dia pandai kutuk kerajaan.Bab ilmu makro dan mikro ekonomi memang dia flip flop.

Adussss perut aku lapar ar. ..rupanya aku belum launch. .chow dulu!

Anonymous said...

Anwar pasti hantuk kepala kat dinding kerana bakal PM yang hanya lulus Form 3 potong jalan...muahaaaaa

Anonymous said...

Woi korang ni... kurang-kurang Mahpus tu pernah jadi CEO Setor Lapangan Terbang. Korang pernah jadi CEO camtu ke???? Adeh, aku belum pergi launch lagi ni... sakit perut pulak.... huhu...

Anonymous said...


Woi gap...hang jgn buat lawak...

tk kan ko nak nominate mamat ni sbg PM ko.. dia tu pemegang ijazah SRP je...

buat lawak lain la gap oii..

Anonymous said...

hang jgn dok kata mat launch ni...dlm parti dia pgang timn naib prsedin PAS...ingt tu,mat ni memg hebat...matematik tinggi..bahasa inggeris dia lulusan oxford degree..klau dia becakap...ramai yg terlopong..nak tau...tanya puak2 dia..wakakaka....kutuk dibalas kutuk

Anonymous said...

Apalah mcm loaded question jer?

... The traditional example is the question "Have you stopped beating your wife?" Whether the respondent answers yes or no, he will admit to having a wife, and having beaten her at some time in the past. Thus, these facts are presupposed by the question, and in this case an entrapment, because it narrows the respondent to a single answer,....

Kesian kat Abg Mahfuz...tp takpe lah Abg, nanti kat 'sana' nanti dpt pahala free ataupun dosa2 Abg transfer kat depa2 yg buat zalim kat Abg..!

Anonymous said...

Kalau budak yang ni,alamat MALAYSIA akan terlelong!dua M(mahput dan mat sabut layak jadi pelawak je!)

hangkedee said...

Cuba anda semua bayang ke dua dua mat put dan matsaburit mah jadi pm..tentu malaysia lebih meriah kerna tak perlu berlajar tinggi hanya pandai cakap suda layak jadi yb dan Pm.

Anonymous said...

bila la dunia nak aman

Anonymous said...

Musibat tu GAP!!

Musibat tu boleh jadi PM TANJUNG RAMBUTAN!!

Anonymous said...

untuk org PAS... klu la ko orng bodoh pn...jgn la lantik ketua yg bodoh jg...

tak kan la mahpuzz yg bodoh piang ni pn nak diangkat mjadi ketua...
hadoii la...heran betoii la dgn org PAS ni.....